MIN ROBIN


1 år, jag älskar dig...

knäckta nötter

Dom flesta strävar efter livet då allting är perfekt. Jag är heldre lättroad än allt för kräsen. Tar vara på saker som ligger mig närmast om atmosfären. 17 år har gått för fort, men det spelar ingen roll vad man fått för kort.

Igår var vi hemma hos en kille i östra lindås. Vilket är alldeles för långt ifrån centrum. Får sån resefeber så fort jag kommer utanför Göteborg. Bussen som skulle ta oss hem, kom aldrig. Så jag fick ännu en gång ringa Robin och be honom köra oss hem. Tack. Annars hade väl Amandas skor blodat över.

Idag har jag legat på Amandas altan och ätit upp hennes kylskåp. Amanda som typ har blivit sol och laktos intolerant satt i skuggan och åmades sig över att hon hade ont i magen. Sekunden efter läser amanda slumpvis på baksidan av hennes p-piller att dom innehåller laktos. Så där har vi knäckt den nöten om amandas pruttmage. Apropå pruttmage, så knäckte Amanda en annan nöt när jag satt på toa idag. Men den nöten håller vi nog för oss själva.

Sola utan sol

Holm sov hos mig idag. Vi satte klockan på 9 för att vara duktiga att stiga upp tidigt. Men det är ganska lätt att stänga av det där jävla alarmet på morgonen. Gick upp vid halv 1, åkte hem till Weilöv för att äta frukost. Har stoppat i mig tre kanelbullar på det också. Låg ute på altanen och solade, utan sol. Känndes ganska meningslöst, så nu ska vi åka in till stan. Amanda åker till Alanya på Lördag, mitt liv åker ännu en gång ifrån mig. Hur ska jag överleva. Nåväl, robin har kommit hem när amanda åker. så jag ska nog klara mig.

Idag kommer pappa, johanna & axel hem! (L)


SPLASH









blev mest nöjd med den näst sista.
nu ska jag städa mitt rum.
MAKE LOVE / CAROLINA

splaaash!

jag vet, det är jätte fint väder ute och här sitter jag och gör massa "tidningsomslag", nörd som jag är. Men jag har en mycket bra ursäkt till det och det är för att jag inte vill vara ute i solen med mitt brända face och röv! plus att jag typ funderar på att storstäda hela lägenheten och göra pappa & johanna glada när dom kommer hem :)




här är ett utav omslagen.

/ CAROLINA

Angel


And through it all she offers me protection
A lot of love and affection
Whether I'm right or wrong
And down the waterfall
Wherever it may take me
I know that life won't break me
When I come to call she won't forsake me
I'm loving angels instead

When I'm feeling weak
And my pain walks down a one way street
I look above
And I know I'll always be blessed with love
And as the feeling grows
She breathes flesh to my bones
And when love is dead

I'm loving angels instead


du, jag och Gyllene Tider

Den bästa tiden i mitt liv är en solig varm svenska sommardag på Weilöv's altan med Gyllene tider på högsta volym.



Du, jag och Gyllene Tider

Saltholmen

Har precis kommit hem från Saltholmen med mamma. Svettas som en jävla gris. Men jag ska inte klaga över värmen, dessutom är jag ledig från jobbet nu i en vecka! Så skönt att vakna och veta att man har en hel dag ledig framför sig. Somnade dock idag när ja låg och solade och har en riktig sne bränna. Man ser liksom vart jag har legat med min arm. plus att hela röven och halva ansiktet är rött. Haha, nåväl. Har fixat nytt legg som jag blev av med i samband med stölden av min väska i helgen. Fick reda på att dom har "tömt" mitt konto. Men det var la ca. 300 kr på. Men ändå! Blir så jävla förbannad. Inte nog med att dom tog min väska med solglasögon, kamera, ipod och plånbok!! Världen är verkligen full av idiotiska egoister utan medkänsla. Det gör mig riktigt förbannad.
Har varit och kollat på ny iPod till mig och Johanna. Funderar på att köpa en iPod touch. Med trådlöst internet, kalender, musik, bilder, miniräknare, kontaktbok, GPS. Ja, jag ska fan köpa en sådan. Frågan är bara om den klarar av värme och kyla? Och om man tappar den vilket jag gör 24, 7. Näj, fan. Nu ska jag gå in i duchen och svalka av min röda röv! Sen ska jag packa mitt pick och pack och åka hem till pappa. DOM KOMMER HEM OM 3 DAGAR!! ska bli så kul att träffa pappa igen!


SKAPA KÄRLEK /  carolina

fanfanfan.

Som mamma sa, "det är bara till att lära sig att världen är full av idioter". Så jävla rätt. Min väska blev stulen igår, på amandas altan. Kamera, plånbok, solglasögon, smink, p-piller, ipod, hörlurar, jag hade allting i den. Nu får jag antagligen aldrig se det igen. Så jävla tråkigt! Jag har på 1,5 år blivit bestulen på samanlagt 3 iPodar. Plus att den iPod som låg i väskan som blev stulen inte var min. Den var pappas flickvän, Johannas. Det enda jag har kvar nu är min mobil (tackar gudarna för det) och mina nycklar. Hade velat lägga upp fina sommarblider ifrån igår men kameran är i fel händer just nu. RIKTIGT FEL HÄNDER, om jag får säga det själv. Jag som verkligen älskade den väskan. Och den plånboken. Hoppas verkligen försäkringen täcker till en ny iPod till Johanna. uch, jag skäms så mycket! Ska man behöva låsa in saker för att ingen ska vara där med söliga fingrar?!

23 Juli

den 15 Juli hade jag och Robin 1 års dag. Jag tycker inte att det är sådär fruktansvärt mycket som alla tycker. 1 år med en person är inte länge, om man trivs bra tillsammans. 1 år som dessutom har gått skit fort. Efter sommarlovet börjar jag 2 på gymnasiet. Jag vill verkligen inte komma underfull med att jag snart ska ta studenten och helt plötsligt bli vuxen och klara mig själv. Att flytta hemifrån kan jag acceptera, men allt det andra som liksom följer med när du flyttar hemifrån. Mat? Hur lagar man mat? Jag kan liksom göra blodpudding. Alla räkningar, hur betalar man dom? Hur deklarerar man? Aldrig mer några långa sköna sommarlov.

Pappa, Johanna och Axel kommer hem om en vecka. Jag har inte träffat pappa på två månader. Om jag inte minns fel så bråkade vi innan han åkte. Men det är glömt för längesen. Uch, jag saknar honom jätte mycket. Som i Danmark, då jag bröt ihop totalt och var tvungen att ringa till honom. Men nu är det bara EN vecka kvar. Så ska jag fp träffa Johanna och lillbrorsan Axel. Hoppas han kommer ihåg mig, han har ju inte världens bästa minne den lilla skrutten!

Idag, Onsdag, skulle det vara bra väder i Göteborg. Men icka sa nicke. Jag lovar att det kommer bli skit bra väder i helgen då jag jobbar. Det hade ju varit så jävla typiskt! Nåväl. Är hemma hos Robin nu i alla fall. Väntar på att han ska sluta jobbet... så han kommer nog om en kvart. Är skit hungrig, ska upp och äta nu.


MAKE LOVE / carolina


And now what?

Jaha. Var det här allt? Känns liksom som att sommaren har tagit slut, en månad för tidigt. Vart är solen? Vart är sommarkännslan? Enda sen jag kom hem från Turkiet och Danmark har jag längtar bort igen. Sverige är typ det tråkigaste landet som man kan vara i under sommaren. Det där kanske inte direkt kom från botten av mitt hjärta, men jag är så trött på detta väder! Ok, jag jobbar endå varje dag, så om det hade varit bra väder hade jag ändå inte kunnat utnyttjat dagen som jag hade velat. Jag funderar på att spara vart enda krona som jag tjänar nu och resa någonstans i vinter! Jag är nämligen livrädd för vintern. Hatar mörkret, hatar kylan, hatar julen. Skulle kunna tänka mig åka över julen och fira julafton i något varmt härligt land :) för i Sverige kan man ju inte stanna, här bjuds det i alla fall inte på snö. Fan. Sverige är ett jävla ingenting land. Vi har ingen sol på sommaren, och ingen snö på vintern.



nä, nu ska jag kolla på lite resor. Sen ska jag sticka till jobbet... idag igen. uhuhuu

MAKE LOVE / carolina

Turkiet och Danmark

Nu har en vecka i turkiet och en vecka i Danmark paserat förbi med stormsteg. Turkiet var en helt underbar resa med massa sol, bad och fotboll. Jag vågade till slut hoppa från den höra bryggan vid havet men drömde sen på kvällen mardröm om att jag hoppade rätt ner i ett hajgap. Vi spelade fotboll mot tyskar, det gick väl så där. Fick typ solfrossa. plus att jag brännde mina tår och öron.
Köpte ett par jeans, blev antagligen grundlurad eftersom jag betalade 500 kr för dom. Men det var dom ta mig fan värda. Kom hem från turkiet på Lördag kväll och åkte till Danmark på söndag morgon. Jag och Sofia träffade en colombian som var protestant. Han var genom snäll och berättade för mig och Sofia att meningen med hans liv är att hjälpa människor som har det svårt. Så kunde han säga tack på svenska. Varsegod var lite svårare eftersom hans tandställning tog emot. Sofia tyckte det var jätte charmigt.
På ledarträffan dök aldrig Sofias svenska flört upp. Vi satt med ett par tränare som i gund och botten var portugiser, men nu mera bosatta (någonstans) i USA och var tränare för laget, Stars and Stripes. Det vi fick lära oss under den kvällen var att Bräda, alltså typ "Planka" på Americanska heter 2 by 4, och att fulla norgmän, eller fulla tränare i allmänhet verkligen är äckliga.
Robin kom över på Lördagen i 4 timmar och all information till Amanda och Joakim hade inte riktigt gått fram så det blev en minst sagt regning och kortvarig visstelse i Danmark och Dana cup för deras del. Robin var med på avslutningsträffen och blev full på två timmar. duktigt jobbat älskling. Sandra körde honom ner till båten igen vid tio tiden och jag och Sofia fortsatte festen. Vi stannade på avslutningsfesten till klockan halv 3 (tills dom började stänga, haha) sen gick vi vidare till...ja... ett namn som jag och sofia hade minst sagt svårt för dagen efter. Holly Bolly, Bolly Holly, Dolly Holly. eh, ja. Men det hette tydligen Buddy Holly. Där tappade Sofia alla mina hårnålar och dansade så svetten lackade. Den kvällen kom jag i säng vid 5 tiden på morgonen.
Det har varit två underbara veckor. Bäst på hela sommarlovet! hittils i alla fall!



MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0