DU


the happiest people don't have the best of everything, they just make the best of everything



Lite bajs snack med brorsan

Axel sitter inne på toaletten för att göra nummer 2. Jag sitter utanför och väntar för att torka när han är klar. Samtidigt som sjävla behovet ska utföras går snacket innifrån toaletten...

Axel
-"Jag har bara gjort några pruttar.
Och några klumpar."


Axel -"Nu kommer bajset.
Nu kommer det!"


(Jag skrattar)
Tystnad.
...

Axel -"Vad skrattar du åt?"
Jag -"ehm.. nä, inget...."

19.51

Johanna och Pappa ska på 40-årsfest så ikväll är jag barnvakt till världens bästa lillebror. Jag och Andreas har varit uppe på Orust och rensat ut A gamla rum. Dom ska sälja huset och allt ska rensas ut. Jag tog tillfället i akt och plockade på mig massa fina grejer som A mamma inte ville ha längre. Trots att allting är gamal grejer för henne, känns det som helt nya grejor för mig. Kul när saker och ting kan gå i arv.

I morgon går skutan mot high chaparral. Andreas kompis ska ha 30 års fest och väljer att spendera detta mitt ute i ingenstans för att leka cowboy. Ser fram emot en hej dundrande fest i vilda västens tecken!

MAKE LOVE / CAROLINA

aldrig utan dig.

Extremt tung dag. Mina ögonlock är som två blyblock. Om jag inte konsentrerar mig på att vara vaken, somnar jag. Ser verkligen fram emot sommarens semester. Inte för att jag har fått för lite utav semester, absolut inte. Ser bara väldigt mycket fram emot framtiden. J på började sina cellgifter igår. En början på en väldigt lång och tråkig resa, men jag kan inte låta bli att tänkta på hur underbart det är när hon har nått fram till målet. Det finns inga olyckliga slut, därför vågar jag tro. Vem om någon annan än du skulle vara värd ett fullbordat, långt och underbart liv? Jag vet att du brukar säga med glimten i ögat att du absolut inte är någon bra förebild. Men, allvarligt talat - vem skulle jag varit om inte du kom in i mitt liv?! Därför är det svårt att ens tänka tanken om vad som skulle hända om du plötsligt plockades bort. Det finns inte. Jag kommer aldrig vara utan dig. Så är det bara.


NATURE, WHITE & WILD




colorless beautie




Kosta boda



Fick ett infall och köpte Kosta boda skull på
bakfyllan/fyllan. Står stadigt på mitt sängbord. Riktigt nöjd.

MAKE LOVE / CAROLINA


Torsdagens sjukhusbesök.

Vid middagstid i Torsdag blev jag snabbt dålig. Jag kissade rent blod och började få feberfrossa. 20 minuters telefonkö hos sjukvårdsupplysningen, så Andreas ringde till Mölndals sjukhus när vi satt i bilen och rådfrågade vart vi skulle ta vägen. Sahlgrenska akutmottagning. Jag har haft urinvägsinfektioner och inflammationer innan, som visserligen har gjort lika ont, men det har aldrig varit absolut rent blod tidigare. Dom första undersökningsetapperna gick smärtfritt och ganska fort. Fick mig en säng att ligga på, men satt för det mesta på toaletten. Efter ett tag kunde jag lämna ett urinprov (som i mitt fall såg ut som om det lika gärna kunde varit ett blodprov) och vi fick oss ett eget rum och informationen "- Det är bara två patienter framför dig, så doktorn kommer alldeles strax" Trodde vi. Fem timmar senare, alltså klockan 3 på natten, kom det in en doktor och säger -"Aa, vi har ju hittat röda blodkroppar i ditt urin..." NO SHIT! Jag kissar för fan klumpar med blod. Det är liksom inget urin vissa gånger, det är RENT BLOD. I vilket fall som helst så skickas mitt urinprov på odling, jag får äta en kur under 5 dagar, 3 tabletter om dagen. Vilket jag har gjort 3 gånger i år, och den kuren fungerar inte på mig! Men det vill Herr Doktor inte lyssna på. PLUS! Att jag får en tid hos urologen, där dom ska köra upp en kamera i urinrörer på mig. Fresh. Får bara tänka att det kunde varit värre.

MAKE LOVE / CAROLINA

L - Ö - R - D - A - G

Nu kör vi på födelsedagskrök för Miss Kyllönen!
Yes we do. Ses i dimman :)

MAKE LOVE / CAROLINA

BRON TO DIE.


(Ett glas vitt i min lägenhet)

(Mitt i solen juni 2011, Frankrike)

05.58

Har precis kört Andreas till flygplatsen. Han ska till Österrike och kommer hem på söndag igen. Vi har varit med varandra, varje dag, i 7 månader, och nu ska vi vara ifrån varandra i tre nätter. Löjligt svårt.
Ikväll kommer vår VD från stockholm och norge på besök. Vi ska till Fiskekrogen och äta skaldjursplatå. Typiskt att man ska behöva gå upp klockan 04 en sådan här dag som denna, då man verkligen måste vara pigg.


MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0