17 krabbor

fikat med sofia. pratade massa resor. hon ska åka till samma ö i thailand som mig nästa år, vilket är ganska otippat eftersom ön (koh samet) är ganska okänd bland turister. well. hon ska få mina gamla bath, kartor och visitkort av mig. Kommer vara hennes personliga guide här hemma enda fram tills hon åker. jag är besatt av Thailand, det ÄR mitt andra hem.

just nu kryper det omkring 17 krabbor här hemma. mamma och karsten ha köpt levande krabbor som ska dödens dö i en kokande kastrull. tycker det här är as roligt. trodde det inte var så roligt att se en krabba ligga på rygg och snurra runt på parkettgolvet. jössös. jag är verkligen inte djurens bäst vän.

ikväll ska jag träffa A. hejdå
MAKE LOVE / CAROLINA


godnatt


r & r



MAKE LOVE / CAROLINA


That's my name

det var när jag låg i en solstol, framför en stor pool, 100 meter ner till havet i Tunisien jag hörde låten för första gången. Den spelades varje dag, hela veckan, vid poolen på hotellet i Tunisien. Nästa gång jag hörde låten var i köket på mcdonald's. Hampus iPod stod på som vanligt och jag höll på att sätta en cheeseburgare i halsen när jag hörde att det var ju den låten! den låten vid poolen i Tunisien som jag har letat efter så länge. men nu bannemej har jag den. finns många bra remixer på youtuuube. fan vad bra den är! väcker så många minnen.


MAKE LOVE / CAROLINA


16.54


tre dagar jobbmaraton är över. ikväll ska jag inte göra någonting. och om jag ska göra någonting så måste jag städa mitt rum. imorgon klockan 12.15 ska jag träffa sofia. något att se fram emot.
MAKE LOVE / CAROLINA


TORSDAG

besatthet skrämmer mig. riktiga jävla stalknings signalement skrämmer mig. det var mer än vad jag trodde, riktigt mycket mer än vad jag trodde. för övrigt måste jag slagit mig själv i sömnen inatt eller så gick det vilt till på dansgolvet. Jag har ett rivsår/jack på pekfingret (vilket blir as jobbigt när man ska dressa hamburgare) har funnit ett blåmärke på insida lår och på insida knä?! v a d - h ä n d e - d ä ä ä ä r - ?

idag har jag och min kära mor, men mest jag, skapat en liten mapp som är döpt till "carolinas och annas resemapp" Det enda som ligger i denna mapp är en fjärdedels A4 papper med olika städer/länder textat på som jag skulle kunna tänka mig att åka till. Vilket närmare bestämt är; Kap Verde, Dubai, Miami, Venezuela, Argentina, Sydney. Vi får väl se vad mamma väljer först. vi åker tidig vår 2010. typ januari, mars eller något.

tjoflöjt, nu ska jag åka hem till pappa, upp och jobba 11 - 15 imorgon.
MAKE LOVE / CAROLINA

20.23


tack för en bra kväll igår och tack för att härlig dag på jobbet, faktiskt. ska snart bänka mig framför tv. Inlåst börjar om 30 minuter. & apropå det hittade jag denna fina bild jag tog när jag var ute och sprang i dom franska bergen vid mitt sommarställe. bara mitt ute i ingenstans står det här i berget längst vägen. kärleken är fin så länge den är på en rakarms avstånd.
MAKE LOVE / CAROLINA


02.36

jag har lärt mig att tro på framtiden.
tror inte på livslång kärlek, eller livslång vänskap... så länge det inte är ömsesidigt, hela vägen. godnatt. ska upp och jobba imorgon klockan 10.

MAKE LOVE / CAROLINA

jobba lite idag kanske


MAKE LOVE / CAROLINA


leif gustav willy persson

som alla bland mina nära och kära kanske redan vet så är min storia idol Leif GW Persson. Fick denna fina docka utav amanda idag när vi var på stan. så sjukt, men så fin. apropå Leif. Imorgon kommer jag missa efterlyst på grund av utgång.Järnspikars!

ska hjälpa mamma handla ikväll. det är roligt att handla, kanske beror på att jag älskar mat. ska på bio ikväll också. blir bjuden och grejer. julafton ju. nästan.
MAKE LOVE / CAROLINA

just like art


MAKE LOVE / CAROLINA


stan med weilöv (Gaylöv) väntar


MAKE LOVE / CAROLINA


GOD MORGON

sitter desperat och bokar in jobbtider igen. Kap Verde är det sista jag tänker på när jag lägger mig, och det första jag tänker på när jag vaknar.

Jag har alltså, mina damer och herrar, bara 200 kr att leva på den här månaden. 100 kr utav dom är dessutom Linns eftersom jag har lånat henne. Klagade en del om att jag itne har några pengar igår, så nu har jag blivit bjuden på bio. så pass.

MAKE LOVE / CAROLINA

cheers darling






MAKE LOVE / CAROLINA


saayyy whaat?!

nu får vi hoppas att inte regnet börjar ösa ner. Jag ska plåta elin för cheers darling idag. Vaknade imorse av att mina kära syster ringde. Hon frågade om jag ville jobba på Cubus idag. Jag som inte ens har skickat in en CV ännu. Herregud. Här regnar det jobb över mig under självaste lågkonjunturen. Nej, frukost nu. Sen ska jag ta massa bra bilder på bruden! det kommer bli bra.

MAKE LOVE / CAROLINA

kontoutdrag

Kortköp BLVD 20 kr
Kortköp BLVD 54 kr
Kortköp AVENY KIOSKEN 50 kr
Kortköp BLVD 54 kr
Kortköp QUICK FOOD 33 kr
Kortköp BURGER KING AVENYN 13 kr
Kortköp ESPRESSO HOUSE 43 kr
Kortköp DEEP NIGHTCLUB 100 kr
Kortköp DEEP NIGHTCLUB 50 kr
Kortköp CITY KEBAB 25 kr
Kortköp KEY BAR CAFÉ AB 49 kr
Kortköp KEY BAR CAFÉ 20 kr
Kortköp MCDONALD'S GOTEBORG 39 kr
Kortköp DEEP NIGHTCLUB 50 KR


kronologisk ordning ur mitt kontoutdrag
nu fick jag ångest
MAKE LOVE / CAROLINA

skål älskling


MAKE LOVE / CAROLINA


Bron To Die


vintertid

jössös. Det var bra igår, men det blir bättre på onsdag. Har fan fixat så jag slutar tidigare från jobbet bara för att jag ska hinna med min utekväll. Det är sjukt faktiskt.

Man ställer tillbaka klockan idag. Det gjorde min dag. 09.41 istället för 10.41. Då har jag ju gått upp tidigt idag. Flyttar hem till mamma idag i tre veckor. Måste packa. Åååh, ibland är det fan jobbigt och bo i en resväska mellan föräldrarna.

MAKE LOVE / CAROLINA

lördag

nu ska jag ut. fattig student som jag är ska jag låna av min vän Linn. ska måla mina naglar. har inget asitån. svatas det så? asitån. eller kanske asiton. ett dagligt problem för ett dyslexibarn. (ska jag vara ärlig googlade jag precis hur man stavar dyslexi. att jag aldrig lär mig liksom?!!)

ses i dimman Amanda. & alla ni andra.
MAKE LOVE / CAROLINA

we own the love


MAKE LOVE / CAROLINA



min älskade mamma

sms.

"älskling jag finns hemma efter 13. Älskar dig så mycket puss mams"

"längtar efter dig med min älskade, jag älskar att vara tillsammans med dig. vi har det både kul och allvar. pusss mams"

är hon inte fin då eller! jo! det är hon!
MAKE LOVE / CAROLINA

klick

har klickat hem bootsen jag egentligen skulle köpa och så kunde man få dessa stövlar för 149 kr. är man fattig student så är man. nu slipper jag frysa i vinter.
MAKE LOVE / CAROLINA

han heter eddie, han är snygg

Vissa är snygga. andra inte. Men jössös vad folk kan lyckas ibland. cfdskblj fa dkjs faaaaaaaaaan vad snyyggg haaannn eeeeeeee´´´´éééé´éeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vad fan gör han idol?! han ska på hööörnet, vid 7ääveeen-eleven och vänta på mig. hallå? aja ska inte överdriva. men han ser i alla fall bra ut. ha en bra fredagskväll, för min suger. min mamma svarar inte ens när jag ringer. så illa är det.

MAKE LOVE / CAROLINA

tid är pengar och jag har brottom

det var meningen att jag skulle plåta Elin imorgon i mina kläder jag har sytt. Men eftersom en klänning gick sönder när jag var ute här om kvällen och gjorde för mycket av det goda har jag nu blivit tvungen att ställa in det imorgon. Vi ska köra på Måndag istället. Väderprognåsen säger regn. Jag säger fan också. Lite tidspress nu, snart sticker ju min topmodel Elin till paris. och jag MÅSTE jobba på Söndag för att jag ska ha råd att orka med mig själv den här jävla vintern.

dax att leta efter julklappar som är snäll mot min platta plånbok.
MAKE LOVE / CAROLINA

be mine


imorgon är ni mina. over and out.
MAKE LOVE / CAROLINA


jag vill ha skinnbrallor


MAKE LOVE / CAROLINA


oktober i helvetet


MAKE LOVE / CAROLINA


zoas.se

Angelica fyller 18 idag! GRATTIS!
Skulle helst av allt bara lägga mig i min säng och somna för natten. Men Inlåst börjar om två timmar, det är bara att hålla ut.
MAKE LOVE / CAROLINA

DIN SKO


MAKE LOVE / CAROLINA

15.01

cirka 8 tusen kommer Kap Verde resan gå på. Vilket betyder att jag i snitt måste tjäna 1900 kr i månaden för att ha råd med resan. Men det lär jag ha råd med. Åker i så fall under mars eller april.

Har skrivit mitt CV till Cubus som jag ska lämna till Amanda imorgon. Se så duktig jag är mamma!

MAKE LOVE / CAROLINA

grafisk kommunikation


en illustrerad kate moss av självaste mig själv
MAKE LOVE / CAROLINA


godmorgon


MAKE LOVE / CAROLINA


allt det här i mina öron, men inte samtidigt




MAKE LOVE / CAROLINA

 


21.04


oj oj oj, kolla denna fina skapelse från Din Sko. har precis kommit hem från min morbror Sven. Vi har ätit krabba! As mycket krabba dessutom. Nu har Efterlyst redan börjat. Måste dunsta!
MAKE LOVE / CAROLINA

09.14

försovit mig.

jag måste bättre mig. Har försovit mig två dagar i rad nu. Är lite glad idag, ikväll är det Efterlyst.
MAKE LOVE / CAROLINA

Can't you just hold me, do you like to see me broken?


MAKE LOVE / CAROLINA


22.31

gick ifrån skolan när den var så gott som tom. Har spenderat hela kvällen i mitt rum, pendlat mellan sängen, tvn, datorn. Känns som om jag längtar efter någonting jag inte riktigt kan sätta fingret på vad det är. Hjälp mig.

Har efter att börjat läsa psykologi har jag kunnat se varför folk reagerar som dom gör. Alltså jag menar, förstå mer samanhanget om folks olika reaktioner.

Nej. godnatt. imorgon är det är lång dag & jag ska på middag hos min morbror med mamma och Robin. Nej, Robin och jag är inte tillsammans och har inte varit det på snart tre månader.

MAKE LOVE / CAROLINA

/ MONKI





MAKE LOVE / CAROLINA


socker


MAKE LOVE / CAROLINA


psykologi: Varför begår man brott?

skriver om unga brottslingar i psykologin. Varför begår man brott? Enlig mig tror jag på att det finns många faktorer som gör att man blir kriminell. Oftast handlar det om sociala problem, exempelsvis med familjen. En mamma som inte älskar en och en pappa som är alkolist. Problem i skolan, kanske konsentrations svårigheter. Dåliga betyg. Hamnar i fel ungmåskretsar. Och som Linda sa till mig, alla med dålig bakgrund blir inte brottslingar, men alla brottslingar har en dålig bakgrund.

avslutar detta med ett kinesiskt ordspråk "Den som först tar till våld visar att han inte har fler argument"

har gäspat typ 10 gånger inom loppet av 2 minuter. Vill hem. Typ bada bubbelbad. Mina händer är som två isblock. Åååh, varm oboy!

MAKE LOVE / CAROLINA

här & nu

Jag skrattar idag kanske gråter jag sen
Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen
Så jag lever idag, idag, idag
Morgondagen är för långt bort men vi är här idag
Så jag skrattar idag

bones


inlåst går i lås

alla dessa debatter om programmet Inlåst som går på tv4. Måste ju endå fälla en kommentar eftersom jag själv följer programmet och är dessutom iprincip kär i en som medverkar,hehe. skämt å sido. Jag tycker det är bra att programmet går upp i debatt och folk reagerar. För kanske kan det vara en annorlunda metod att bota brottsligheten hos unga. Alla är emot det & har egentligen bara forskningsresultat som stödjer deras argument att vara emot metoden dom anväder sig i Inlåst. Men för sjutton gubbar! Levi Andersson, som är en utav det Inlåsta, är ett levande exempel på att metoden fungerar positivt! Jag tycker verkligen inte man ska haka upp sig på att dom har föredetta kriminella som mentorer. För dom är ju faktiskt det, FÖREDETTA kriminella. Man kan väl få en chans till i samhället även om man har HAFT ett kriminellt förflutet! (blir trött på alla jävla fördommar) Har läst en del artiklar om progremmet, en skrev att det ger en negativ effekt att menoterna är tatuerade. Patetiskt! Som om man vore en dålig människa bara för man är tatuerad. Välkommen till 2000-talet. Jävla nolla.

MAKE LOVE / CAROLINA

le love


MAKE LOVE / CAROLINA


damien rice


jag vill, jag vill, jag vill!

jag vill sova. jag vill få gjort massa plugg. jag vill få bra betyg. jag vill ha cheeseballs. jag vill köpa vinterskor. jag vill ha ett rent och städat rum. jag vill vara på kap verde NU. jag vill ha lov. jag vill sova på ditt bröst. jag vill typ ha ett litet barn (haha!?) jag vill dansa. jag vill ta studenten. jag vill se världen. jag vill utbilda mig till polis. jag vill ta körkort. jag vill ha pengar.

jag behöver en smäll på käften


MAKE LOVE / CAROLINA


metall


MAKE LOVE / CAROLINA


trädgårds olympiaden

här samlas min släkt på min mammas mans sida för att tävla i olika grenar i trädgården. Typ, kast med liten boll m.m. Och bäst av allt, korv med bröd i pausen. Givetvis vann mitt lag, som bestod av mig & karsten(=mammas man). Priset var en ask noblesse som jag i skrivandets stund håller på att äta upp. Trevlig liten söndagsafton.

ikväll mina damer och herrar är det ensam mamma söker. 20.00 på trean. Mitt nya program som jag alltid lyckas börja gråta till. herre.
MAKE LOVE / CAROLINA

<3

måste få lov att tacka över det liv jag får leva. Av den kärleken jag får av mina föräldrar. Att dom finns där och är där för mig. Vissa lever med föräldrar som missbrukar både det ena och det andra, är sjuka, bryr sig inte eller älskar inte sitt barn över huvudtaget. Man ska ta förgivet att ens föräldrar ska älska en, men det är inte alltid så lätt. Jag är oerhört glad & tacksam över att jag alltid kännt att mina föräldrar finns där för mig, älskar mig och lever ett sunt liv som en levande förebild för mig och mina syskon, som sagt, det är tyvärr inte alla som har det så. Kort och gott, jag älskar min familj.

MAKE LOVE / CAROLINA

du kan bli min för 450 kr


MAKE LOVE / CAROLINA


jag skrattar idag


MAKE LOVE / CAROLINA


Thaipics.


längtar man tillbaka eller? eh, JA!
MAKE LOVE / CAROLINA


stort & randigt


MAKE LOVE / CAROLINA


uppe med tuppen

Jag vaknade kvart i fem. Vart är jag? Vilken dag är det? Somnade med lillebror igår när jag skulle natta honom, och lyckades också natta mig själv. Jag hade 15 missade samtal och 8 nya sms. Jössös, folk måste trott att jag dött eller nått.

så? vad ska man göra, en lördagmorgon klockan halv 6. Jag har typ aldrig gått upp frivilligt vid den här tiden, utan att vara dödstrött! Somna om kan jag i alla fall inte göra. Får väl vänta tills lillebror vaknar så jag har någon att vara med.

MAKE LOVE / CAROLINA

Fredag

intalar mig själv att det faktiskt inte gör så mycket att det regnar och är kallt, för jag ska väl endå åka bort snart.. eller. Jag kommer inte klara av den här vintern utan att åka bort till min sol igen! Ska verkligen försöka jobba ihop pengar så jag kan åka bort någon gång under vintern, eller tidiga våren. Då blir det ju givetvis Kap Verde öarna, eller om mamma vill tillbaka till Thailand.

fredag kväll. Vi har pratat om att gå ut, men det verkar som om det här vädret deppar ner alla till noll. Jag själv måste nog doppa huvudet i en naturkunskapsbok ikväll. Så länge inget mirakel sker, och det lär det nog tyvärr inte göra.

föresten, fick se en mycket rolig syn imorse. Axel tycker givetvis det är fantastisk spännande och ha sin stora syster tillbaka till lägenheten. Imorse kom jag in i mitt rum och Axel hade hittat min trosor och BHar och trätt dom över huvudet. Han stapplade omking som en gran klädd i underkläder och tyckte han var jätte stilig. Det sjuka var att han blev jätte ledsen och sur när jag skulle ta av det på honom. Lite transa är det väl över honom endå kanske, haha!

MAKE LOVE / CAROLINA

Lisette Model

MAKE LOVE / CAROLINA

tillbaka till verkligheten

tillbaka till helvetet mina damer och herrar. Jag har lämnat mitt underbara Thailand för fuckin MINUSGRADER?! Vi spenderade dom tre första dagarna i Bangkok, under dagarna låg vi vid poolen och slappade, eller sov snarare, och under kvällarna och nätterna gick vi på marknader. Drack fruktdrinkar på 71 våningen av bang yang tree. Dom sista dagarna i Thailand åkte vi ut till en ö som heter Koh Samet. Bada, sola, och dricka ännu mer fruktdrinkar. Turistdött ställe tack och lov. Men när turisterna hittar dit ska jag dränka dom i min ananasdrink! Jag köpte i alla fall upp halva Thailand, till och med på barcadi breezer, så allting fick liksom inte plats i min resväska. Dessutom var den ganska överviktig. Inte nog med det. Den har fasnat i Köpenhamn, där vi gjorde ett stopp imorse. Så nu sitter jag här hemma och rullar tummarna. Har rullat dom så mycket att jag har hunnit bli lite nervös på köpet. Tänk om den är putts veck för alltid liksom? börjar ana oråd.

MAKE LOVE / CAROLINA

(L)


I want you. So bad.


MAKE LOVE / CAROLINA

JUST NU: i skolan

ingenting ska hindra mig ifrån att åka. Har blivit bättre idag, men har fortfarande hosta och ont i halsen. Ska bota det med att lägga mig tidigt ikväll. Sista natten i min säng på 9 dagar framöver.

Ikväll ska vi äta middag hela familjen på pappas sida, samt Robin. Sen ska jag slå robin i en bowlingmatch (kan man säga bowlingmatch?)

MAKE LOVE / CAROLINA


att hålla utkik efter i Thai


MAKE LOVE / CAROLINA


måndag

blä! halsen har svullnat upp. har legat och sovit i 4 timmar. vet inte vart jag ska ta vägen. dricker lemsip i hopp om att bli bättre, fort. Jag tänker INTE ställa in Thailand resan på grund av att jag har gått och fått en femte halsfluss det här året. ska ju bowla med Robin imorgon också. Han tyckte inte det var synd att jag hade blivit sjuk, att jag kanske skulle missa min Thailand resa av sjukdom. Han tyckte det var synd om jag kanske skulle missa bowlingen imorgon. Han är rolig den där saken.

MAKE LOVE / CAROLINA

die young stay pretty


dom här ska jag sy. ett grått och ett svart oversize linne som man kan ha leggins under där det står "DIE YOUNG STAY PRETTY" på.
MAKE LOVE / CAROLINA

i'm lying


älskad från första stund

Peter Lemarc - Älskad från första stund

Alldeles nyss
Prinsessa av september
Bar jag dig i min famn
Genom spruckna nätter med varsamma händer
Viskade jag ditt vackraste namn
Jag ville fylla dej med drömmar
Måla en himmel så blå
Jag ville ha dej att tro att allt du önskar kan du få

Om det ändå hade räckt med bara min kärlek till dej
Den är större än du tror
Större än kärleken själv

För när du steg ner på denna jorden rund
Var du älskad från första stund

Älskad från första stund


Sagolikt underbar låt
MAKE LOVE / CAROLINA




detta får mig att längta till varje onsdag



MAKE LOVE / CAROLINA


Lördag

trotts att jag sov till klockan 14 idag är jag fortfarande kapabel till att lägga mig i sängen och sova tills imorgon. men, saker och ting måste göras innan jag deckar. Måste, tro det eller ej, börja packa till Thailand resan, 4 dagar kvar...



MKAE LOVE / CAROLINA

17.24


vackrast i världen, enligt mig


tonight gonna be a good night

somnade klockan 4. gick till skolan klockan 8. gick hem och sov efter den lektionen, och för att inte totalt missa naturkunskapen åkte jag tillbaka till skolan efter 3 timmar sömn i samma mjukisbyxor och t-shirt som jag sov i. Well. Nu är utgång planerad. Först park lane, om vi inte kommer in går vi till blvd. ikväll kommer bli en bra kväll, ikväll kommer bli en bra, bra kväll. Och för att inte glömma!! Thailand om 5 dagar.

MAKE LOVE / CAROLINA

C.G

MAKE LOVE / CAROLINA


00.03

imorgon ska jag upp klockan 06.30. Duscha och göra iordning mig och sitta vid skolbänken klockan 8. prick. Har foto A och den läraren är som jag tidigare har berättat, inte att leka med! Har inte gjort min naturkunskap ännu. Antingen dygna eller göra läxan nu och antaligen komma försent imrogon eftersom jag itne kmmer bli klar med läxan förän om två timmar, minst.

Måste göra allting på en och samma gång nu inann jag åker på Onsdag. Längtar så fruktansvärt mycket. Upptäcker mig själv sittandes framför hemsidor på internet om Thailand... precis som jag gjorde innan jag & robin skulle till Tunisien. Då vet jag att jag längtar på riktigt!

godnatt så länge.
MAKE LOVE / CAROLINA

yesterday


MAKE LOVE / CAROLINA


Marissa Miller


MAKE LOVE / CAROLINA


liselotte watkins

MAKE LOVE / CAROLINA


rip.


cancer är bland det orättvisaste som finns
MAKE LOVE / CAROLINA


inte min dag igår

igår, den 30 september, var inte min dag NÅGONSTANS. allting var dukat för en perfekt, men lite stressig dag. Vi var ett gäng som skulle ut tillsammans men skulle förkröka på Öckerö. Jag glömmer min klänning hemma på morgonen, går tillbaka och hämtar den och missar då spårvagnen. Det resulterar till att jag kommer försent till skolan en tredje gång av tre möjliga. Ska köpa min skor på håltimmen då mitt kort inte vill fungera. Först finns det ingen täckning, sen finns det tydligen inga pengar (?!) ringer mamma och då hade hon glömmt sätta in pengar. härligt. Men jag fick tillslut skorna. Sitter i skolan och jobbar på en logga i grafen. Ska spara, då funkar inte domänen på datorn så jag kan inte logga in på mitt konto coh spara loggan där. Helt plötsligt dör min dator. Det är underbart. Fuck my life. Jag missar bussen till öckerö så jag får ta en annan buss. Väl främme i huset på Öckerö upptäcker jag att jag har glömt mina smycken och mina srumpbyxor hemma!

Efter många om och men. Det blev en bra kväll, men fan vad 30 september INTE gillade mig. Jag gillar att jag spenderade mer pengar på Burger King än deep.

MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0