fraaance.


imorgon åker JAG, ROBIN, PAPPA OCH AXEL till Frankrike, kommer hem om 16 dagar. Då är jag hemma i 10 timmar, sen åker jag till Fredrikshavn, jobbar röven av mig & dricker en förbaskat massa bärs tillsammans med galna danskar och Sofia!

MAKE LOVE / CAROLINA


ALBA



MAKE LOVE / CAROLINA


12.31

Hoppas alla får en bra midsommar. Min suger. Jag skulle tvättat imorse kl 8. Men den blev upptagen, så jag tog klockan 11. Vad tror du jag möts utav när jag kommer ner till tvättstugan klocakn fem över elva? Jo, fulla tvättmaskiner, full torktummlare och fullt torkskåp. Halv 12 var det fortfarande fullt. Så jag fick först ta an grannarnas tvätt, sen min. Jag har tydligen blivit den nya tävttpigan här i huset. Tjäna! Det är jag som är carolina, även Tvättpiga här på kaggeledsgatan!

blir så trött. HEJDÅ.
MAKE LOVE / CAROLINA


småstadskväll



Idag

jobba 11 - 18.
Träffa Amanda efter jobbet.

MAKE LOVE / CAROLINA

13.34

här har man sprungit omkring som en stucken gris, från lindex, till lindex. I göteborgs centrum och i partille, för att hitta bikinifanskapet i storlek 34, (jag har köpt 36). Vad ser jag nu, när jag går in på lindex hemsida, jo, bikinifanskapet görs inte ens i storlek 34. Skona mig! Vet inte om jag ska skratta eller gråta. haha jössös!

MAKE LOVE / CAROLINA


the most unbelievable blue eyes



MAKE LOVE / CAROLINA


my feelings for you has always been real...


...tell me can't you see
MAKE LOVE / CAROLINA


12.16

Sovit i 15 timmar! Så nu är jag på banan igen. Tänkte åka ner till stan snabbt, leta efter en bikini jag har köpt i en annan storlek, plus kolla om dom har fått in vita converse!! Ikväll ska jag, mamma och karsten åka till mormor och morfar. Imorgon jobbar jag, sen är det midsommar, sen åker vi!!! Tänkte jag kunde få lite sol på mig innan vi åkte, men det jobbar tydligen bara praoelever på SMHI. 25 grader och sol idag, my ass! 17 grader och moln. Kunde typ gjort prognosen bättre själv. ja ja

MAKE LOVE / CAROLINA

all of my mind

"I want you to know that each time I go to bed a picture of your face is stuck in my mind. I want you to know that when I'm at work selling dvd's you're in my mind all of the time. I want you to know that right now – you are the reason I'm staying up til 4 in the morning" - Le love




MAKE LOVE / CAROLINA


blue baby



HOLD ON






MAKE LOVE / CAROLINA


!

Sebastien Drums & Avicii - My feelings for you
Avicii - BromanceAvicii - Bromance

MAKE LOVE / CAROLINA

veckan.

Måndag: Arbetsförmedlingen, "tankeutredaren" och sen jobba.
Tisdag: Ledig! Fixa grejer i stan, köpa skor, växla pengar, träffa tjejorna. Troligen middag hemma hos Robin på kvällen.
Onsdag: 25 grader säger SMHI. Amandas altan eller saltholmen. Middag hemma hos mormor & morfar på kvällen.
Torsdag: Jobba
Fredag: Tvätta med mamma klockan 08.00. Packa!
Lördag: Börjar bilresan mot Fraaankrike och Spnaieeen!

Lördag!

BLAND DOM VÄRSTA DAGARNA PÅ MCDONALD'S POSTGATAN. Jag, färsk som jag fortfarande är, fick iprincip öppna restaurangen, eftersom vi var en man kort i morse. Aldrig varit så stressad i mitt liv. Det slutar inte där. Vi hade rush mellan serri 12 - 17.

Nu åker jag hem till Fredrik och chillar.... för chilla. det behöver jag, efter denna arbetsdag.
MAKE LOVE / CAROLINA

ciao bella!


MAKE LOVE / CAROLINA


lovelight


steker i solen. hejrå!
MAKE LOVE / CAROLINA


11.41



MAKE LOVE / CAROLINA


8 DAGAR KVAR

Bag raiders - shooting stars
M.I.A - Boyz
Stromae - alors on danse
Edward Maya & Vika Jiqulina - Stero Love
Lady Gaga - Alejandro

Det kommer sitta fint i bilen på väg till frankrike, på väg till spanien.
MAKE LOVE / CAROLINA

say hello



MAKE LOVE / CAROLINA


Figureres, here we come!

okej. ändrade planer. det blir inget Barcelona! Det tar 3 timmar och 45 minuter ifrån vårat hus i frankrike. Vilket betyder att vi kommer sitta mer än 7 timmar i bilen, vilket också betyder att vi inte kommer få så mycket tid i Barcelona.

Så! Vi ska istället åka till Figueres, i Spanien! En liten by bara några få mil ifrån den fransk-spanska gränsen. Där blir det museeumbesök, shopping (hatar det ordet). Någon öl i solen.. robin får dricka cola. mohaha! Sen när vi tröttnat på det åker vi till en badort - Santa Margarida, roses. Schteeker på stranden. När solen gått ner, och jag ännu fått i mig några öl (och robin cocacola, mohahha!) så kör vi hem igen. Längtar! Och det är ju faktiskt bara 2 veckor kvar. och bara 11 dagar kvar till frankrike.

MAKE LOVE / CAROLINA

nu ska vi bara döda 11 dagar

11 dagar kvar. Jag ska döda 11 dagar i sverige, det är fan inte lätt. Jobbar 5 dagar utav dom 11. Då återstår 6 dagar att döda. Vad fan ska jag göra? Sitta på arbetsförmedlingen och gråta typ. "JAG VIILLL INTE JOBBA PÅ DOOOONKEN.. UUUÄÄHHHH!!!!!"

Planerar the-road-trip-to-barcelona som troligen kommer ske 29 eller 30 juni. Fan vad den staden är galet stor.
MAKE LOVE / CAROLINA

12.28

godmorgon.
hostan sitter fortfarande i. Ska ner till stan med soul sister - Amanda Weilöv - och fundera på vart jag ska lägga mina sista 300 spänn på? Kanske ska spara dom till Frankrikeresan, om 12 dagar far vi. Jössös vad jag längtar! Klockan 16.00 ska jag träffa min kännsloutredare, som det heter så fint. Hatar att riva upp allting igen, men det kommer orda sig, det kommer gå bra.

Här blir inga barn gjorda. Hare gött, hej.

MAKE LOVE / CAROLINA


color fill up my life



Det är nu när skolan har slutat som jag har upptäckt allt jag har tid att göra! Läsa böcker, måla, planera Kambodjaresan, jobba!

MAKE LOVE / CAROLINA


until the day I die.


MAKE LOVE / CAROLINA


genius

Som Elin brukar säga, "nu har vi bara donken kvar att leva för..." Och det som e så sant. Ingen skola, inget sommarlov. Nu är det jobbet på donken det enda jag har.

Ska ner till biblioteket, lämna tillbaka galet försenade böcker, kolla på sambögarna som får fira sin student i rusk väder. mohahaha! Skadjeglädje, bästa glädje! Sen ska jag fika med Elin. Imorgon åker jag & robin till falkenberg. Hare gött. HEJ.

MAKE LOVE / CAROLINA

If I could turn back time



M07B
MAKE LOVE / CAROLINA


one day left.

Jag måste plugga.
Så går man på NTI ;PpPPpPp

men jag måste faktiskt plugga. Engelska muntligt och skriftligt imorgon. Sen är jag fri!
MAKE LOVE / CAROLINA

alors on danse




MAKE LOVE / CAROLINA


PERFECT SENSE


MAKE LOVE / CAROLINA


lá bas

On a tant d'amour faire
Tant de bonheur venir
Je te veux mari et pre
Mais toi tu rves de partir
Ici tout est jou d'avance
Et l'on y peut rien changer
Tout dpend de ta naissance
Et moi je ne suis pas bien n

J'aurai ma chance le jour et mes droits
N'y va pas
Et la fiert qu'ici je n'ai pas
L bas
Tout ce que tu mrites est toi
N'y va pas
Ici les autres imposent leurs lois
L bas
Je te perdrai peut-tre l bas
N'y va pas
Mais je me perds si je reste l
L bas
La vie ne m'a pas laiss le choix
N'y va pas


MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0