VALBORG

Vi börjar kvällen med grillning i näckrosdammen tillsammans med familj och vänner. Därefter cortegen på hedersläktaren. Sen får kvällen ta oss dit den vill, gärna till min fördel. Det gick inte så jävvla bra i lördags nämligen. uuha. TREVLIG VALBORG!
MAKE LOVE / CAROLINA

helgen som kommer

Välkommen älskade lönehelg! Slutlön från McDonald's och full månadslön från Firesafe, rik som ett troll. Har aldrig varit ägare till så här mycket pengar i hela mitt liv, så mycket att jag är näst intill är rädd att jag ska få hybris och råka få på mig spenderarbyxorna till helgen. Håll i hatten.

Bakfull som en gris i söndags och Måndags, vilket resulterade till inställd träning. Det får jag smaka på idag istället. Hårdträning efter jobbet trots att det är vilodag från träningen. Men men, sätter man sig i skit får man skit ta.

Min bästa vän, själsfrände och vapendragare (närmare bestämt pappa) har lagat min 5 månaders MacBook som klant fanskapet jag själv REDAN pajjat. Pappa fixar. Pappa fixar.

På söndag ska jag & lillebror kolla på dinosaurier på universeum!!! (P.S. Mamma, ring när du har landat. Har glömmt när du kommer hem. Puss.)

MAKE LOVE / CAROLINA

studded




i love just because you can make me laugh, when I don't even want to smile



PÅ KONTORET

citerar min avdelningschef -"ta den inte i röva för då blir det sketungar!"


på kontoret

Peter innifrån sitt kontor -"Faan att jag aldrig kan lära mig stava till material"
Urban innifrån sitt kontor -"M A T E R I A L"
Tystnad.
Peter
innifrån sitt kontor -"Nä faan jävla skit nu blir det rött under ordet"
Urban innifrån sitt kontor -"amen då har du skrivit fel vettu. M - A - T... "
Peter innifrån sitt kontor -"Nej material har jag klarat mig förbi. Nu är det uppsatt"
Urban innifrån sitt kontor -"som det låter"
Peter innifrån stt kontor -"Det förklarar ju fan inte saken"
Tystnad.
Peter
innifrån sitt kontor -"FAN nu blir det rött under igen!!!"

metallic.






Hylla till sovrummet


Mio
690:-


Godmorgon

Nu håller äntligen sovrummet på att bli klart! Igår målade jag klart sängborden. Andreas satte upp spegeln. Har även rensat på balkongen, slängt bordet, alla stolar och det otypliga akvariumet som förvarats på balkongen. I helgen ska Andreas lägga golv, köpa bord, filtar, värmelampa, ljuslyktor och fixa till en eldriven grill. Balkongen är alldeles för stor för att bara förvara skit på och inte ta vara på det stora utrymmet. Äntligen ska jag få till det PRECIS som jag ville ha det. Kan knappt vänta tills våren riktigt kommit igång och sommaren är på gång då man kan sitta ute på den nya balkongen och äta. För mig är det verkligen något alldeles speciellt.

En liten parantes, mina primeboots som jag köpte för cirkus 5 dagar sedan har redan gått sönder. Trodde jag betalade 3 lax för riktigt kvalité? Icke sa nicke. Jedviks ska få sig en känga (HAHA, känga..) idag!

MAKE LOVE / CAROLINA


FREDAG kl:10.08

Äntligen fredag mina vänner! Tyst, långtråkigt och ensamt på kontoret idag. Alla är ute på ärenden och inte en enda montör har varit här och gjort mig sällskap. Bara jag och kaffemaskinen. Igår hade jag var det så lugnt här att A fick komma och lämna min dator så jag kunde fördriva tiden med lite The sims...

Efter förra helgens sjukhusvisstelse efter Berså förmodas denna helgen bli lugn. Men! man vet aldrig! Ska vara med lillebror och tvätta imorgon lördag, och det vill jag helst göra utan att vara bakis. Men! (som sagt) man vet aldrig!

NEJ! nu får någon komma in på kontoret så jag kan bli körd till systemet.
Jag är rastlööös.

MAKE LOVE / CAROLINA


Mitt nya tillskott i familjen


we will win


big bake day



The majority says - Kings of the night

We were kings of the night united in love and we would go
Go out in the night and fight for the right to come on home
Come home I did it for you it’s true
 
‘Cause you and I
Let me fall let me fall as time goes by
Baby you and I
Will always fall always fall as time goes by
 
Guns were pointed at us trying to eliminate the lust between us
It’s hard to survive when they make us die inside us too
It’s true I did it for you it’s true


16.22

Nöj dig aldrig med mindre. Nöj dig aldrig med lagom. Nöj dig absolut aldrig med att allting bara är helt okej. Det finns en grund till varför saker och ting har förändrats i livet det senaste. Det är för att jag aldrig mer kommer finna mig i mindre, lagom eller helt okej.

MAKE LOVE / CAROLINA


Tränings schema

Måndagar: Löpning 40 minuter. 15 minuter mage.

Tisdagar: Löpning 50 minuter. 10 minuter mage. 10 minuter armar.

Onsdagar: Löpning 60 minuter

Torsdagar: Löpning 40 minuter 10 minuter mage. 10 minuter armar.

Fredagar: Vilodag (promenad)

Lördagar: Löpning 50 minuter. 10 minuter mage.

Söndagar: Vilodag (promenad)


be the type of person you want to meet


Operation: Sovrummet

Garidner ska inhandlas, diverse ramar, tavelhyllor ska upp, galjar ska panikköpas. I dag börjar operation sovrummet. Ett bombnedslag till sovrum = dålig sömn, och det är jag trött på. Denna lediga Måndag kan inte spenderas på ett bättre sätt än att fixa och dona.

love is the new black





*



Påskhelg

Påskhelgen är farligare än julen, i rent matintag. Det finns fan påskägg fullsmockade med godias vart man än är! Till och med på gymmet! Går på antibiotika så påskfirandet har varit lugnt uppe hos svärföräldrarna i skåpesund. Där går man aldrig hungrig må jag säga. Som grädde på moset ska vi alldeles strax pallra oss hem till mamma och karsten på en redig påsklunch. Löpbandet på sportlife är inte långt borta nu...

Har under helgen blivit intrudicerad av Göksäter! Köpte med mig halva butiken med småplotter. En pläd, ljushållare, strumpor, påslakan och annat kul. Göksäter klår ju NÄSTAN gekås med sitt utbud. Fan va' white trash, men skit samma. Jag älskar å handla bra skit för en billig peng.


Thailand 12 - 27 mars

Göteborg - Phuket - Phi Phi - Railay - Koh Jum - Racha - Patong - Göteborg.

<3


RSS 2.0