...

my life.
my choices.
my mistakes.
my lessons.
not your fucking business.

28 september

Ett år.
Hade ju inte den blekaste att det skulle bli så här.
Livet blir ju sällan som man tänkt sig...

Fredagen börjar med två stora glas med kaffe och skummad mjölk på jobbet. Ska göra ett tappert försök att styra upp mina högar på skrivbordet. Annars får jag ta en sväng hit under helgen... Glömde matlådan hemma så det blir nog en lunch med R. Hårdträning efter jobbet sen en skön hemmakväll med A och M!

I morgon flyttar jag mina grejer till lägenheten i Majorna. Blandade känslor. Kommer sakna min lägenhet i Johanneberg. Min lilla lägenhet. Min underbara balkong. Det underbara läget. Men konstigt nog har jag börjat trvias riktigt bra i området kring majorna också.

Får återgå till jobb nu...
Trevlig helg <3

forever 21


den tjugofemte smäller det

Åh! Jag vill typ extraknäcka som ekonomisk rådgivare! Jobbar ju visserligen med ekonomi redan, men det är inget yrke jag kommer försätta med i framtiden. Men jag tycker det är så otroligt roligt! Tråkigt bara att man kanske inte har alla hästar i hagen när det kommer till matematik, men jag tycker det är kul. Tycker det är så hemskt att folk sitter och bara väntar på att lönen ska trilla in på kontot dem sista veckorna innan den tjugofemte. Om inte pengarna räcker fram till den tjugofemte månaden efter så är det ju någonting som är fel? Har faktiskt hjälpt några kompisar med deras ekonomi rent teoretiskt och jag gör det gärna oftare!
 
Apropå ekonomi ska jag kolla vidare på lyxfällan.
Tjohej!

this is how we do it


KANYE WEST- RUNAWAY

 
Let's have a toast for the douchebags,

Let's have a toast for the assholes,
Let's have a toast for the scumbags,
Every one of them that I know
Let's have a toast to the jerkoffs
That'll never take work off
Baby, I got a plan
Run away fast as you can
 

brown eyed girl


Karma is a bitch

 
You
don't know how much I hate you and love you.
No one wants to step on me, because one day your heart will bleed as much as mine.
Karma is a bitch!
 

studds

 

we found love in a hopeless place



never lose yourself while trying to hold on to someone who doesn't care about losing you



shut up. i wear heels bigger than your dick.


The World is a book, and those who do not travel read only a page.

 
Thailand med Mamma,
 16 - 22 november
London med svärföräldrarna, 7 - 9 december
Thailand med Andreas, mars 2013
 

You can never fail if you never try

Jag har fått min första bil! En liten corolla verso. Liten och liten, den är ganska stor. Sju platser med diesel motor. Tidigare har A lämnat mig på jobbet och hämtat mig, även om han jobbar i mölndal och jag på hisingen. Så det är jävligt skönt med en egen bil! Sparar en hel del tid om inte annat...
 
I helgen firade vi min kära plast systers 20 årsdag! Kom hem fem, det förklarar kvällen. På söndagen satt jag och A med pappa hela dagen på Sveriges mästerkock! Han gick vidare men inte längre än så. A har övertalat honom att åka ner till Helsingborg och söka igen på Söndag. Vi åker med honom! Eftersom han inte fick ett blankt Nej så måste han ju testa igen! Är så stolt över pappa som ens vågar ställa upp.
 
Typiskt att det bara verkar regna och regna hela den här veckan. Vi ska flytta kontoret till stena båten och frederikshavn på fredag. Vi ska på en såkallad "utbildning" hela dagen och infinner oss inte på kontoret på hisingen på hela fedagen. Ska bli så gött! Öl, cider och god mat en hel arbetsdag. Mmm...
 
/ CAROLINA

Full fart

Vi skulle egentligen åka till Danmark i morgon för konferans med jobbet, men eftersom en storm letar sig in över havet kommer detta skjutas upp. Tur i oturen eftersom jag har hela röven full med grejor att ta i. Känner att jag har så mycket att göra idag att den här dagen bara kommer att försvinna.

Dags å sätta igång!
/ CAROLINA

don't be a woman that needs a man, be a woman a man needs.


get out of my own way




restskatt

Hoppas sossarna är glada över mina tre papp.
Dom pengarna kunde ändå jag själv spendera på något roligare med tanke på att det ändå är JAG som tjänat ihop dom själv. Tycker inte jag inte låter som en dum förklaring?!

/ CAROLINA

stenungsbaden yacht club





Svärfar fyller FEMTIO år! Det bjöds på stor fest vid Stenungsbads hotellet. Uppträdanden, massa tårögda tal, musik, dans, skaldjursbuffé och GRATIS BAR! Bästa kvällen på hela året. Riktigt rolig fest. Mycket trevligt sällskap. Mer sådanna kvällar tack!

Jag, Andreas (Khörven) och Andreas tog bilen upp till Stenungsund på lördagen vid 13 tiden. Fixade lite inför festen innan vi checkade in på hotellrummet. Vilket rum vi fick! Hur fint som helst. Klockan 18 strömmade gästerna in i festlokalen. Det bjöds på ostron och skumpa! Sedan satte festen igång. Alla hittade till sina bordsplaceringar. Toastmastern Lasse Kronér hälsade alla välkomna och presenterade alla talare en efter en. Efter alla tal, uppträdanden och maten blev det dans och efter dans blev det efterfest. Andreas vaknade med två blondiner på vardera sida. Jag på ena och Khörven på andra. Alla vill ha sin egna lilla bit utav Andreas!

I vilket fall som helst var det en riktigt rolig fest. Har inte hämtat mig ännu.
/ CAROLINA

FUCK

Fanhelvetesjävlaskit jag orkar inte

LINDEX


fredag




snabba cash

I går var jag och A på snabba cash 2. Satt och väntade på att filmen skulle komma igång, tills den var slut. Alla dör. Varför gjorde du en 2a Lapidus? För att själv tjäna snabba cash? Efter filmen kom jag hem och tog några glas vin med Sara. Hon har riktigt roliga idér för sig! Längtar tills jag kan starta upp min webbutik så allt kan sätta igång.
 
I morgon är svärfars 50 års fest! Treeevlig helg.
/ CAROLINA

DONE!


17 oktober....

 


torsdag

Jag har aldrig sett det här förut. Jag har inte reflekterat över vart jag egentligen är på väg. Låtit saker och ting bara hända, puttat det åt sidan och gått vidare. Men psyket kommer springa ifatt dig förr eller senare.

Det var ju precis såhär jag INTE ville att det skulle bli. Vad gör man när man helt okontrollerat får tårarna att rinna? Det luktar fortfarande inte bra. Det var inte så här jag ville ha det. Det var inte såhär jag trodde det skulle bli. Det ÄR inte såhär jag vill spendera resten utav mitt liv. Det är inte det här jag nöjer mig med.

Men om jag nu vet att det INTE är så här jag vill ha det så måste jag hitta den där parasiten som måste bort från mig. Någonting som får mig att sväva på moln igen. Någonting som inte gör så ont i mig.

/ CAROLINA

dont cry. say "fuck you" and smile.





 

07:53







high and low


You let me in just to get out

I feel your arms around me
But not the heat
Your eyes are pointed at me
But do you see
The bubble don’t burst
My heart is not taking off
Love doesn’t hurt
Baby, give all you got
Speak love how mechanical of you
Where’s the truth when I need it
Get rid of the glitter and the gold
Put love where I feel it


Tack för en bra låt Tove Styrke.
/ CAROLINA


define love then.


September

A välomtalade kompis Khörven var på besök hos oss i helgen. Khörven är en av dom underbaraste människorna jag träffat. Han ser till att alltid ha roligt med en extremt positiv inställning till livet torts att han alltid har oflyt hela tiden. Han köpte en keps för 400 spänn när vi var på stan och söp bort den samma kväll. När han tog sin morgondusch blev det stopp i avloppen och hela vårt badrum var fullt med vatten. Jag hörde Khörven roppa från badrummet "Haha, va fan det är waterworld här inne!!" När jag öppnade dörren till badrummet rinner vattnet till och med över tröskeln och ut på parkettgolvet. Bra Khörven! VSS fick komma dit och sanera avloppet. Jag och A stod med var och sin skopa och skopade över allt vattnet från golvet i badkaret. Allt är möjligt när Khörven har ett finger med i spelet.
 
I vilket fall som helst har helgen varit en bra helg. Har dock inte fått sova lika mycket som hade velat. Därför fick det bli en kort sovmorgon imorse och blev 30 minuter sen till jobbet...
 
Ny månad. Nya möjligheter. Jag börjar månaden i vanlig ordning genom att fakturera hela föregående månaden på jobbet. Är helt okej med att hösten är på väg bara för att jag vet att jag kommer kunna få anvädning utav mina Hunters stövlar som ska införskaffas! Men vintern kan vi väl skippa detta året?! Snälla..
 
/ CAROLINA

chapnlle


/ CAROLINA
 

RSS 2.0