Sista dagen på året.

Det känns helt sjukt underbart att lämna 2010 faktiskt. Nästan som en sten som faller från bröstet. Jag vet saker som jag inte är stolt över, och måste ändra på. Därför känns ett nytt år som en bra start på ett lite bättre liv. Min sista dag på året ska jag dela tillsammans med ett födelsedagsbarn, Elin! Ska åka hem till henne nu. Sen hem till en arbetskamrat för lite "för fest". 12 slaget ska jag fira med Robin. I morgon är en bra dag, för i morgon lever jag ett lite bättre liv.

MAKE LOVE / CAROLINA

The world is a book, and those who do not travel read only a page.


MAKE LOVE / CAROLINA


Merry X-mas



God jul. Eller god fortsättning. Min julafton blev kanon. Han med princip allt. Jobba, fira jul med pappas sida, och mammas sida. Den 23:e fick jag bland annat ett armband utav Robin i tidig julklapp. Glädjen varade i två timmar, sen var armbandet puttsveck. Jag har inte haft arbandet med mig utanför lägenheten, trotts det finns det inte NÅGONSTANS. Jag har pinsamt nog gråtit floder, och sörjer typ fortfarande. Hur FAN kan ett armband vara totaly gone?

Torkade tårarna med andra julklappat, bland annat: iPod Touch, Håkan Hellström bok (sångtexter, bilder och biografier), körkortsteoripaket, kompakt kamera, kosmetik, massa BRA pocket böcker, finfina kläder. Och det bästa av allt, som egentligen inte var en julklapp... THE SIMS 3!!!!!

MAKE LOVE / CAROLINA

Dan före dan...

Ja, som jag sa. Mycket tankar i huvudet. Jag låg sömnlös inatt. Sista gången jag tittade på klockan inatt visade den 03.40. Jag gick upp 05.00. Jag har alltså "sovit" iprincip 80 minuter inatt. Konstigt nog är jag inte alls trött. Har tagit en dusch och ligger och värmer mig under täcket med toublerone. Ska byta om till julmyskläder, packa julklapparna (& jobbkläderna) och åka hem till pappa, för imorgon är det julafton! och jag ska jobba! Pappas jul är på dagen, och mammas jul är på kvällen. Jobbar 09 - 14, men det ska faktiskt bli riktigt roligt. Bara härliga människor som sällskap!

Bingolottos uppesittarkväll, pepparkaksbak och knäck tillagning ikväll med bara människor man älskar. Julen är rätt okej ändå.

MAKE LOVE / CAROLINA

ALL OVER



Jag tror jag tänker för mycket. Nej, jag vet att jag tänker för mycket. Robin säger alltid åt mig att jag tänker för mycket, och jag säger alltid "jag veeet", men jag gör liksom ingenting åt det. Vet inte vad jag ska göra åt det? Om det verkligen är så att tjejer tänker mer, så är det fan värt att vara grabb. Ibland tror jag mitt huvud håller på att sprängas, i alla fall börja koka. Jag tror i och för sig att allt kommer bli bättre när jag kommit hem från Sydafrika. Då är jul- och nyårshysterin och min räddsla för att jag ska komma bort i Kapstaden över. Då har jag mindre tankar att bolla omkring med i huvudet. Slipper sprängas i bitar, eller koka över.

MAKE LOVE / CAROLINA

11.42


21 December

Godmorgon. Det blev sovmorgon idag, på min lediga dag. Hoppas inte någon utav jobbet ringer idag, känner att jag har lätt för att tacka ja till att hoppa in och jobba. Men, måste ju ta vara på mina lediga dagar. Ska bara tänka på mig själv idag. Köpa lite mer julklappar, kanske någon till sig själv också.

Längtar mer till den 23:e, än den 24:e.
MAKE LOVE / CAROLINA

shut up, and enjoy life!


11.13



Om volontärarbetet

...juste! dom har flyttat mig till en annan projektplats i Sydafrika. Jag kommer bo i ett hus tillsammans med massa andra volontärer, där ibland 4 - 5 andra svenskar, med citat "swimmingpool och grillplats". Haha, jag kommer typ glömma bort barnen på barnhemmet. Va? Volontärarbeta? Jaaa, justeee.. vänta lite bara, jag ska bara bättra på brännan och ta ett dopp i poolen innan.

Peter Lemarc - Ända till september

Och du vet att hon är hos dej, och du räknar ditt hjärtas slag
Och du får hennes glaspärlekyss, ja den gör dej så hopplöst svag
Och du lovar henne allt, du aldrig kan hålla,
och du älskar henne ända till september.


19.47

En förkylning är på G.
Åker hem till Robin, som jag inte träffat på en vecka.
Imorgon jobbar jag stängning, 15.00 - 21.30.

Föresten, det blir "Kläddesign - från idé till färdig produkt" eller "Sociologi: Kriminologi" på universitetet i vår. Bara reserv än så länge, men en bit på väg.

MAKE LOVE / CAROLINA

a reason for breathing


MAKE LOVE / CAROLINA


En lördag i December.

Inget vettigt att skriva. Ingenting som är värt att skriva ner, titta tillbaka på och minnas. Förrutom att jag tillåter mig som jobba som en slav. Och medans arbetsdagarna går, görs listan över vad jag MÅSTE göra när jag är ledig lång. Då blir liksom inte mina lediga dagar, ledig längre. Utan fullt med massa måsten, krav och shit. För övrigt har jag kommit in på diverse kurser till våren, måste bestämma mig och tacka ja eller nej snart. Tänka sig att när jag sökte in till dom kurserna var jag orolig över att jag inte skulle ha någonting att göra under vintern och kommande våren. Jag borde inte varit orolig... två jobb och skola. Kommer jag klara det?

MAKE LOVE / CAROLINA


18:e


MAKE LOVE / CAROLINA


11.29



MAKE LOVE / CAROLINA


PIXIE


MAKE LOVE / CAROLINA


10.25

Ledig! Avverkade 10 timmars jobb på Cubus igår. Men som sagt, nu är jag ledig. Ska fixa dom sista julklapparna. Kommer ju troligen dö på cupen eftersom det är så in i norden halt ute. Självmordsbombare och halkan är den enda dom pratar om på tv och skriver om i tidningarna nu förtiden.

MAKE LOVE / CAROLINA

Eldkvarn ikväll på Lorensbergsteatern!



Onsdag

Väntan är över. Ikväll ska pappa och jag ta en kall i Lorensbergsteaterns bar, sen ska vi kolla på Eldkvarn. Jag ska få träffa Plura igen! Men innan dess, ska jag jobba tre ynka timmar på donken.

På Fredag är det bara 30 dagar kvar tills jag åker til Sydafrika!
MAKE LOVE / CAROLINA


09.57


Beautiful Dangerous


Grattis Lillebrooor

Bli inte som jag när du blir stor...
MAKE LOVE / CAROLINA

HOT STUFF



MAKE LOVE / CAROLINA


fashiontoast



MAKE LOVE / CAROLINA


I run away from you sometimes because I just want to know if you would follow


MAKE LOVE / CAROLINA


Alexander Wang.


MAKE LOVE / CAROLINA


FML

Min fml situation igår.
Jag skickar ett sms till Robin, där det står "<3 du & jag för alltid", får inget svart. Jeeehappp...

Nu går spårvagnen, börjar 08. Hejrå!
MAKE LOVE / CAROLINA

Godmorgon.

Härligt! I sju dagar i rad har jag som längst kunnat sova till 9. Börjar jobba 14 idag, så jag ställde ingen klocka. Likt förbannat vaknar jag 9, men har slappat i sängen fram till nu.

Om några dagar är det bara en månad kvar tills jag åker. Börjar bli lite resefebrig. Helt själv, till ett helt främmande land, med helt främmande människor. Har redan börjat packa. Det var ändå ett år sedan jag kom på den här idén. Att jag ville volontärarbeta. Ett år, och nu är det bara 40 dagar kvar. Jesus.

MAKE LOVE / CAROLINA


wildchild


There is a difference between giving up and knowing when you have had enough.


23.19



Vet ni? Jag gillar faktiskt snön, minusgrderna och julstämningen...
Dagarna flyger förbi. Idag jobbade jag 10 - 19 på donken.
Imorgon jobbar jag 09 - 13 på Cubus.
Kommer somna på tangientbordet om jag inte lägger mig nu.
GODNATT.

MAKE LOVE / CAROLINA


Big like!


MAKE LOVE / CAROLINA


PAINT IT BLACK


The Rolling Stones - Paint It Black
MAKE LOVE / CAROLINA


13.58

Är smygkär i Jay Smith, men var ändå ganska nöjd över att vakna brevid världens bästa imorse. Övningskörde ut till Sisjön, sen hem igen. Gick som en dans. Proppar i mig mörk julkola och kaffe, samtidigt som jag lyssnar på Jay Smith - like a prayer om och om igen. Ska snart åka hem till Lovisa för att säga farväl av Linda. Ikväll är det Pluras tur i så mycket bättre. NÅÅÅGON kommer ju sitta bänkad. Har även bett pappa spela in programmet. Ååååhhh, bara 11 dagar kvar tills jag får se honom live!

PS. Fick en chokladkalender av mamma. Som ni kanske redan vet har jag ju lite svårt för att hålla fingrarna borta från allt som kan lika godis. Öppnade lucka 4 redan igår. FAN vad jag ångra mig imorse när jag skulle öppna dagens lucka!!
MAKE LOVE / CAROLINA

SIMPLY


MAKE LOVE / CAROLINA


varje gång är som den första gång vi sågs, även om det över nu.



3 DECEMBER

Jag har så ofantligt ont i mina fötter. Jobbade bara 08 - 13 dag, gick direkt till gymmet efter. Ska snabbt göra iordning mig nu så jag hinner åka till Frölunda Torg och gå lite i affärer innan Robin slutar. Ska troligen gå på bio ikväll. Imorgon är jag ÄNTLIGEN ledig. Övningskör på morgonen och på kvällen ska jag ta farväl av Linda som åker om 6 dagar!! Helt sjukt. Det betyder att det börjar närma sig för mig med, det är snart bara en månad kvar innan jag åker.

Hur tränar man bort rygg- och axelvärk?!
MAKE LOVE / CAROLINA


MORE IS NEVER ENOUGH


TORSDAG



Godmorgon mina vänner. Nu sticker jag iväg och dubbeljobbar lite.
09 - 13 på Cubus. 14 - 19 på McDonald's.

MAKE LOVE / CAROLINA


1 December.

Ska jobba min första dag på Cubus i Nordstan idag. 11 - 20. Kom gärna och hälsa på.
MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0