ELIN & JAG


på blvd i Fredags. I love you.
MAKE LOVE / CAROLINA


BRÄNNÖ

imorgon byter jag ut mitt rum. min dator. min lägenhet. mina kläder. min stora trygghet, mot ett tält, på en jävla ö. ingen dator. bara myskläder, regnjacka och stövlar. ingen mamma, ingen pappa, ingen styvmorsa. bara klassen och alla förvirrade lärare. igår ville jag verkligen inte åka. idag har alla pratat hål i huvudet om hur allting kommer vara, så då börjar man ju bli lite nyfiken. det ska faktiskt bli kul. ser fram emot allting utom tältet och regnet!


hoppas dom har eluttag till att ladda mobilen.
MAKE LOVE / CAROLINA

GODNATT

tystnad. säg mig varför?
hatar nätterna. dom är bara mörka, tankspridda, ensamna och sömnlösa.

MAKE LOVE / CAROLINA


John Me - Love is my drug

Love is my drug, is my medicine.
stay with me honey, stay with me honey, stay with me.

When you're feeling tired
I'll lie there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
You wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine.
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me.

MAKE LOVE / CAROLINA

Elsa Hosk



MAKE LOVE / CAROLINA


en söndag

läste mina åttna, nio sista inlägg. deppig blogg. men jag tror det är ganska deppigt nu. men det är nog bäst att jag inte säger någonting, så har jag ingenting sagt. det är en skitgrej & jag gör säkert en höna av en fjäder. det har jag upptäckt tidigare att jag har gjort. men det är svårt. jävligt svårt.

bara så du vet. låten under det här inlägget MÅSTE du lyssna på. om inte - du kommer ångra dig djupt!
MAKE LOVE / CAROLINA

MGMT

MAKE LOVE / CAROLINA


tell me what you need

det gör lite ont i magen. sådär ont så det blir jobbigt att bära på. & jag tror tårkanalen alltid är på spänn. just nu klappar hjärtat i otakt och pulsen dunkar mig döv. minnen ältas och förväntningar bildas. just nu kan det ibland suga till i magen sålikt som när man åker berg & dalbana. ett litet, litet ord eller ett livstäcken. en tanke eller möte. jag tror allting hade svävat som på moln. jag tror inte - jag vet.

MAKE LOVE / CAROLINA

om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt


MAKE LOVE / CAROLINA


so long


kommer ångra att jag går ut ikväll på jobbet imorgon. men man lever bara en gång.
MAKE LOVE / CAROLINA

FOTOGRAF: Edouard Plongeon


MAKE LOVE / CAROLINA

Fredag

fortfarande tyst. börjar undra ju mer tiden springer iväg.
tvingat mig själv att vara hemma ikväll eftersom det väntar ett 9 timmarspass på mig imorgon. Anna, Linn & Linda drar troligen ut ikväll. vill ju också. men det känns faktiskt så jävla lönlöst. bara jobbigt och gå omkring och undra. vill inte undra. jag vill veta. svart på vitt. nu.

WHEN LOVE TAKES OVER!!!

MAKE LOVE / CAROLINA

02.00

borde inte sitta här. men har precis sett mitt sista paradise hotel avsnitt. riktigt sorligt och jag grät, som vanligt. känns verkligen som rätt par vann. men jag höll så klart på jacob & karina. "det är ett spel, och man måste ta sig igenom det med lögner, men aldrig mer än nödvänigt" det ckte jag var bra sagt av Karin. för så är det. men. vad nu? vad ska jag nu göra runt 00 tiden måndag - torsdag??

det är sjukt svårt just nu om nätterna. ligger bara och tänker. vrider och vänder. sätter på ipoden. stänger av den, för att sen sätta på den igen. om och om igen. klockan bara rinner. som till exempel nu. hon är redan två och jag vet att jag kommer lägga mig i min säng, lyssna till när bilar och spårvagnar åker fram och tillbaka utanför fönstret. höra övergångstället tickande jävla ljud. för att sen runt 4 tröttna på att stirra upp i taket och höra magen kurra, gå upp och äta. sen somna vid fem och kommer inte upp till skolan i tid. med för all del. somnar ju inte snabbare genom att sitta här och spy ord. godnatt.

MAKE LOVE / CAROLINA

blink 182


TV6 - 23.45 PARADISE HOTEL



MAKE LOVE / CAROLINA

fucking love it!!!!!


MAKE LOVE / CAROLINA

Maryna Linchuk


bers, dans & brudar

det surrade i öronen när jag kom hem igår. även om det var tyst runt omkring mig kändes det som om någon tryckte upp en bärgsprängare med högsta volym på framför mina öron. igår kunde allting bli väldigt, väldigt fint. eller åt helvete. men, allting blev väldigt fint! vääääldigt fint. Hanna hängde med, ju fler desto roligare. hittade Fredrik Hanson i vimlet. på tal om honom kom jag nu på att jag åt upp hans pommes utan att fråga. deep toaleten ligger över hela mitt golv. toaletterna där har ju en tendens att få lite brist på toapapper under kvälls gång, så jag gjorde som anna. tryckte ner toapapper i väskan. när jag kom hem och skulle få upp min mobil fick jag istället upp en halv toarulle som gjorde mig ganska irriterad och fick hamna på golvet. Axel har funnit intresse att bara riva sönder alla bitarna till ännu mindre bitar, och sprida runt dom i hela rummet. åh. men han är fin. ska hämta honom på dagis klockan 15!

MAKE LOVE / CAROLINA

NU KÖR VI.



MAKE LOVE / CAROLINA

FV

positivt med ikväll: jag är ledig från jobb & skola imorgon. kan vara ute hur länge jag vill utan att få ångest. skolan har redan gjort mig deprimerad och kan ju därför hoppas på några lyckorus ikväll. tror på antingen eller. Det kan blir riktigt, riktigt fint. eller rent åt helvete.

negativt med ikväll: mina pumpor på farmville är klara om 7,5 timmar. vilket betyder att jag måste vara hemma innan klockan halv 3 för att dom inte ska ruttna. JAG ÄR BEROENDE AV FV. plus att jag missar paradise hotel ikväll!!!!

MAKE LOVE / CAROLINA

ALEXANDER WANG


MAKE LOVE / CAROLINA

godnatt


MAKE LOVE / CAROLINA

jag vill spoona

jag måste sova ensam. jag hatar att sova ensam. är inte van men jag vänjer mig nog. låg där i min ensamhet och kom på att mina jordgubbar måste vara klara nu på farmville. kastade mig upp ur sängen. fastnade här också. nä, nu måste jag lägga mig. imorgon blir det är lång dag, kväll & natt. Först skola, sen förkrök, sen ut.

MAKE LOVE / CAROLINA

chapnlle.com



oversize top. 299 kr.
MAKE LOVE / CAROLINA

TV 6 - 23.45 PARADISE HOTEL



MAKE LOVE / CAROLINA

finaste veckoschemat

jag börjar typ 10 varje dag. har håltimmar på 4 timmar då jag kan åka hem till pappa & sova typ. är ledig på Torsdagar vilket betyder att jag kan gå ut på Onsdagar. har max 2 lektioner på dag. nu kom slappa NTI tillbaka, det gillar vi.

MAKE LOVE / CAROLINA

T by Wang


MAKE LOVE / CAROLINA

lillebror & storasyster


observera att det inte bara är jag som har rosa tånaglar. hihihi.
MAKE LOVE / CAROLINA

LEDIG FRÅN SKOLAN VARJE TORSDAG! WÄY!



MAKE LOVE / CAROLINA

i'll be there for you

jag har pratat i telefon med mamma i en timme och tjugofyra minuter. har inte sett henne på två veckor. har inte bott hos henne på två veckor. vilket resulterar i att vi inte har pratat på två veckor. har rotat i varenda liten vrå och kom fram till att vi satt i samma båt. visst trodde man hur livet skulle bli. människor förändras, & det tycker jag är bra. men inte när det går mot det sämre. motvind eller inte, det känns i alla fall gudomligt skönt att få prata med någon. för en gångsskull. det var ju längesedan nu man kände det. verkligen på riktigt. min mamma är min bästa vän.

MAKE LOVE / CAROLINA

TV 6 - 00.30 PARADISE HOTEL



call on me



MAKE LOVE / CAROLINA

Why can't you just hold me???



MAKE LOVE / CAROLINA

Fotograf: Lina Scheynius



MAKE LOVE / CAROLINA

Plus 44 - When your heart stops beating

I'll be there when you heart stops beating 
I'll be there when your last breath's taken away
In the dark when there's no one listening
In the times when we both get carried away
When we both get carried away


...

klockan är 10.37. Klockan 10 skulle jag varit i skolan, men jag har försovit mig, det första jag gör. Nå, får väl se det hela positivt, som en exta sommarlovsdag kanske.

jgik egndhlkxgmfvbnlksfmnvb.dfmbhölfd,mbhåäsftoghdföl,zamg ldf. haaatar det barararararaaaaaaaa. kgnl igdflkgnjdx,. vsdgffrerrgko

MAKE LOVE / CAROLINA

gina

   






MAKE LOVE / CAROLINA

om och om igen...



MAKE LOVE / CAROLINA


live your life



MAKE LOVE / CAROLINA

det är över nu

det står ganska still. som om jag plötsligt vaknat upp ur en dröm värld. det är en söndag, en vanlig söndag igen. imorgon skär ljudet utav min väckarklocka in i mina öron, vad ska vi säga? runt 7 tiden sådär. jag har glömt hur man ställer alarm på min väckarklocka. jag har glömt vart jag la undan alla min böcker som jag skulle ha nu när vi började igen. jag har glömt av hur många vi är i min klass. jag längtar lite tillbaka, men jag tror att jag till och med har glömt bort vilket helvete det kommer bryta ut i tillslut.

ikväll ska jag få använding för mina engelska kunskaper, som jag inte ens har. Amandas nya pojkvän från London ska äta middag här. Adam. Jag ser fram emot att jag kommer bli tomatröd i ansiktet typ 1000 gånger.

MAKE LOVE / CAROLINA

??!?


forever 21



MAKE LOVE / CAROLINA

antingen eller.

Från Fredrik "umpan, vad ska du göra idag? vi ska till keybar."
Från Christoffer "keybar idag?"
Från Linn "Ska vi till keybar idag? alla har blivit bjudna. eller ska jag fortsätta vara sjuk?"

står i valet och kvalet. jag kan gå in gratis. bara ta det lugnt. prata med dom som ska dit, som man dessutom inte sett på hela sommarlovet. iof ska Anna inte med, då kan kvällen bli någorlunda kort att jag orkar med den, torts att jag har jobbat. ELLER. ska jag stanna hemma. kolla på film. läsa ut min bok. börja på en ny bok.

MAKE LOVE / CAROLINA

twelve to six

en kvart kvar, sen måste jag åka till jobbet. motvilligt. igår gick vi en sväng till keybar för att slå oss ner vid ett bort och snacka skit. vilket vi gjorde. men man kunde inte direkt viska. sedan gick vi vidare till blvd där det var P R O P P F U L L T. träffade massa igenkännda människor, som man absolut inte ville träffa, och som man verkligen ville träffa! Karin, merhawit & Mathilda var där. det var fint. men jag kunde nästan bara gå in & sen gå ut igen. man måste ju tänka på morgondagen. men upp och hoppa! jag är riktigt pigg. brukar i vanliga fall sova till 13 tiden. måste vända på dygnet. två dagar kvar tills skolan börjar. åh, shit. skulle inte skrivit så. nu fick jag mega ångest.

MAKE LOVE / CAROLINA

så kan det gå, när inte haspen är på!

vi drar ut idag igen. det talas om en lugn, kort utekväll, men jag tror den kommer bli lika lång som alla andra utekvällar, speciellt när Anna är med. weeey!



MAKE LOVE / CAROLINA

Sista fredagen på sommarlovet

meningen igår var att jag skulle somna tidigt. direkt efter paradise hotel var slut stängde jag av tv och lät bara ett värmeljus i fönstret vara tänt. jag kunde inte somna. jag låg bara där i två timmar tills min mage kurrade så högt att den skrämmde mig. rostade två mackor och åt innan jag kunde återvända till sängen igen. somnade omedelbart.

igår sken solen. anna & jag låg och solade i slottskogen och bestämde att vi skulle ligga här idag med. jag vaknade 10 av att regnet piskade mot min fönsterruta. blev deprimerad och somnade om igen. det här är inte okej. men jag tror vi ska liva upp dom sista dagarna på sommarlovet med en lugn utekväll ikväll.

MAKE LOVE / CAROLINA

TV 6 - 23.50 PARADISE HOTEL


MAKE LOVE / CAROLINA

cubus




MAKE LOVE / CAROLINA

angels & airwaves


SEXY BACK

jag vaknar i en bastu. Anna ligger & sover med sin ena hand på min rumpa. sminket sitter fortfarande på. jag minns allt igår och allt jag minns var bara roligt. jag minns bara skratt. jag minns dans. jag minns vänskapliga kramar & "jag älskar dig". jag minns pussar på halsen. Jag minns en gratis drink & jag minns att jag dansade barfota och fick min tå stämplad till blod av linda. jag minns att människor man inte träffat på länge dyker upp i kramar och "hur är det? det var längesedan!" jag minns att jag inte rökte en ända cigarett. jag minns djupa deeptalk. jag minns allt igår som en underbar kväll och som ett underbart avslut på sommarlovet. allt jag har kvar idag ifrån igår är ett shot glas i min väska. va fan?!

MAKE LOVE / CAROLINA

lindsay



on and on


klänningarna kommer från Cubus
skorna kommer från www.kurtgeiger.com

my girls want's to party all the time

jag har upptäckt nya smygträningen som framkallar enorma svettbyar! gå med fucking barnvagn! gick ner till nordstan för att testa och köpa en klänning, samtidigt som vi hälsade på storasyster Amanda på cubus. väl hemma igen ångrade jag mitt klänningköp och ska tillbaka vid 18 igen och lämna tillbaka den.

anna & linn ska pumpa lite musik hemma hos mig innan vi drar oss utåt. delade meningar om vart vi ska, men jag tror vi har löst det nu. bara jag får dansa till show me love!

Place: Hemma hos pappa
Mood: trött, men taggad
wish: cash flow!
outfit: vita jeans, svart tunika.
Drug: Kanelbullar
Music: Steve Angello - Show Me Love Remix
Feeling:
hurtful
want: massa fina klänningar som är tillräckligt långa så man slipper leggins.
Thinks much about: love.

11.23

min lägenhet är tom & jag har tvättat sen igår kväll, fast jag har ju givetvis sovit imellan. Är inne på min näst sista maskin, sen ska jag ner till stan. Göra ett sista tappert försök att hitta en klänning att dansa i ikväll.

sista dagarna på sommarlovet. sista onsdagen någonsin på mitt sista sommarlov. 5 dagar kvar mina vänner, sen börjar det vi kallar helvetet. tro det eller ej? jag längtar lite.

MAKE LOVE / CAROLINA

FALL


MAKE LOVE / CAROLINA

hör upp!!

sov inte bort Torsdagen hur jäävla bakis du än är! det ska bli 28 grader. shit pommeees!

MAKE LOVE / CAROLINA

just nu

nytvättade kläder. älskar nytvätta kläder. allt helt rent och tvättkorgen är tom. är i full gång. tvättar hela kvällen. sen blir det paradise hotel 23.50!


MAKE LOVE / CAROLINA

REA PÅ NELLY.SE



MAKE LOVE / CAROLINA

boom boom boom

natten var det värsta av allt. hjärnan tryckte mot skallbenet. allting var en tickande bomd som skulle sprängs i vilken sekund som helst. jag orkade inte lämna min kroppsuppvärmda säng för att hämta en huvudvärstablett. men jag somnade, tydligen. eftersom jag vaknade upp imorse. faktiskt utav att elin pernestam ringde och berättade att hon har halva inne på att få jobb, på mitt jobb! hoppas hon hamnar i köket med mig, istället för kassan.

jag har massa måsten att göra idag. solen har hittat hit, och måttlig med värme, så jag ska ta mig ner till stan idag. träffa anna, linn & linda.

MAKE LOVE / CAROLINA

Ansgar & Evelyne


MAKE LOVE / CAROLINA

nu när jag har slutat bita på naglarna


MAKE LOVE / CAROLINA

you've got to show me love


MAKE LOVE / CAROLINA


bullshit

iväg ifrån mitt instängda rum. mitt rum där det fortfarande luktar nyvaket. min obäddade säng. mitt tv spel som fortfarande står på. jag ska fika med linn & anna. snacka skit och äta mig rund. ikväll måste jag komma hem innan paradise hotel börjar. måste även göra "att göra" lista som jag måste gå efter till punkt & prickar imorgon. för idag har jag bara tagit ett steg framåt och två steg bakåt.

MAKE LOVE / CAROLINA

blink 182


14.20

nå? vad ska jag göra av dagen? helt meningslös enligt min mening. jag & axel har legat och sovit sen klockan 12. kanske ska jag dra ner rullgardinen, lägga mig i sängen och sätta på closer endå. gråta en skvätt. jag älskar den filmen. kanske borde jag gå till biblioteket och lämna tillbaka min bok som redan är 3 dagar försenad. borde kanske träna. jobbkläderna börja smita åt. måste låta översta knappen vara uppknäppt för att inte behöva hålla in magen. borde gräva upp alla skolböcker, pennfack, anteckningsblock m.m. Fast, mest av allt, så borde jag duscha.


MAKE LOVE / CAROLINA

CLOSER

fråga mig inte. för jag vet inte. idag känns allting bättre än vad jag trodde. enda sedan jag kom hem från jobbet har jag tittat på closer dvd som ligger vid tv i mitt rum och tänkt att jag snart ska sätta på den. Men likt förbannat sitter jag här vid min dator. spelar closer - kings of leon om och om igen. i alla fall closer. alltid något. jag tror jag kommer slänga några blickar till på filmen för att tänka att jag snart ska se den, utan att se den. Det blir nog några gamla paradise hotel avsnitt innan jag deckar i säng. imorgon blir jag väckt 08.30. Johanna går till jobbet och jag ska göra frukost till Axel. ibland går livet sådär behagligt långsamt, men heller inte för fort.

MAKE LOVE / CAROLINA

this sex is on fire



MAKE LOVE / CAROLINA

H&M @ WINTER






MAKE LOVE / CAROLINA

21.54

jag är inte glad. jag är inte ledsen. jag är bara ett jävla streck. vet inte om jag ska skratta eller gråta. vet inte vad som är upp eller vad som är ner. vet inte vad som är rätt eller vad som är fel. Jag vet bara att allting går spikrakt neråt just nu. Hoppas jag hittar upp igen. Hoppas du hittar upp igen.



MAKE LOVE / CAROLINA

22.19

okej. Nu drar jag ut! hej då.



FOTO: THE COBRA SNAKE
MAKE LOVE / CAROLINA

kings of leon - closer





MAKE LOVE / CAROLINA

sms

Linn Larsen 16.31
"hej rarolina. vi ska ut idag. Blvd. Du ska också dit! Puss Puss"

Det är bara till att rätta sig. Jag trodde det skulle bli pappa, axel, en köttbit och potatisgratäng, paradise hotel sen godnatt. Det blir givetvis pappa, axel, köttbit och potatisgratäng, men sen ska jag tydligen ut. Det är en beodring. Punkt slut. Jag har inte tvättat bort mitt smink sen jag var ute i Onsdags... det är Fredag nu. Jag har inte duchat sen i Onsdags... det är Fredag nu.

Som jag sa tidigare, min tå var bortdomnad. Död. Förlamad. Jag kände den inte. Sagan fortsätter, jag har fått tillbaka kännseln. Frågan är bara om den tål stryk av mina höga skor ikväll med? Jag orkar typ inte. Converse hej och hå.

MAKE LOVE / CAROLINA

mitt i prick



MAKE LOVE / CAROLINA

begär




axels ordbok

dattamamma - vattenkanna
dattamamma - vattenmelon
oédi - vad är det?
Na - Nej



MAKE LOVE / CAROLINA

just dance!

man träffade alla som man ville träffa. man dansade med alla man ville dansa med. man snackade massa skit med alla dom man ville snacka skit med. Man allt mellan himmel och jord. allting är lika med att kvällen igår var perfekt. När jag kom hem vid 4 tiden tog jag av mig mina klackskor, som alla tycker är så höga och kallar dom styltor. Jag kännde inte min vänstra stortå. Jag har nu sovit. Jag känner den fortfarande inte. Den är död. Snacka om "om man vill vara fin får man lida pin" jag känner inte min stortåå!!! Pappa sa att jag måste gå till sjukhuset med det. Tänk om jag liksom måste amputera. to be continued.

MAKE LOVE / CAROLINA

i wanna be loved by you


I know you want me

låten som spelade tjugofyra sju på buddy hollys nattklubb i Danmark, Fredrikhavn. Så fin. Så nostalgisk. detta blev årets danmark (dana) låt. och kvällens låt.

MAKE LOVE / CAROLINA

nål och tråd

klänningen är klar och är tillbaka hängd på min gaderobsdörr. Denna gången inte för kort. Axel tappade da vinci koden på foten så jag tröstade med ett glas mjölk och mys med napp i fåtöljen och kollat på charlie chaplin. Nu ska jag spela tv spel enda fram tills det är dax att börja göra iårdning sig! Ses ikväll.

MAKE LOVE / CAROLINA

just nu

mitt rum är varmt även om jag har haft öppet fönster hela natten. Mina fötter är uppsvulna och fulla med blod på grund av värmen. Mitt hår är fett. Min klänning som händer på dörrhandtaget till min gaderob är fört kort. Ska åka hem till mamma och förlänga den. Sen träna.

KÄNNSLA: nyvaken
MUSIK: Pitbull - I know you want me
HUMÖR: lagom taggad, men det kommer
KLÄDER: nattkläder, dvs trosor.


MAKE LOVE / CAROLINA

en dröm från forever21


MAKE LOVE / CAROLINA

00.56

shit. vad konstigt allt känns. fast endå inte alls jobbigt?

jag låg på rygg i sängen och kollade på paradise hotel. Under pausen blickade jag ut över min lilla kula på magen. Det var då jag bestämde mig för att jag m å s t e träna imorgon. vare sig jag hinner, vill, orkar eller inte. Apropå träna, så ska jag nog göra varm oboy och ta mig en kanelbulle. Nyttigt & så!

MAKE LOVE / CAROLINA

23.50 - Paradise Hotel




MAKE LOVE / CAROLINA


summer breeze

karin ska till samma ställe som jag imorgon. Vi ses fördåligt sällan, nästan så jag skämms lite. Men det ska bli roligt att träffa henne, sist var på min födelsedag...

känner på mig att denna dag kommer bli en lång & tråkig dag. Den lutar i alla fall åt det, i alla kategorier. Det regnar. Klockan är 13.35 och jag har inte klätt på mig ännu. Mitt rum ser ut som Hej kom och hjälp mig. Jag sitter och längtar bort till alla länder, utom Sverige.



Victoria Secret dojjor. Hade inte bangat dem svarta.
MAKE LOVE / CAROLINA

0

nej, jag kan inte sova. Totalt sömnlös.. fast om jag ska vara riktigt ärlig har jag inte ens försökt. Är nervös över september månad då jag har fått är lika med NOLL arbetspass. Totalt desperat. Jag vill inte se Thailand och Kap Verde öarna försvinna på grund av min lathet! Besviken på mig sjäv. Tycks bara tro att man kan dansa bort alla pengarna. Jo visst är det roligt. Nytta med nöje - jag måste till Thai & kap verde och där med basta! Fast när allt kommer omkring tror jag att jag bara behöver lite sömn just nu. Håller ju på att bli galen! Jag har grus i ögonen. Ont i huvudet och behöver lite huvudkudde, ipod & Kent.

När Jag blir grå
När Jag faller
Orkar Du för 2?
När idag blir igår
Kommer Du att älska mig
ändå?
Det spelar ingen roll
om Du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra
Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Jag behöver dig
Håll ut Stå ut med mig


MAKE LOVE / CAROLINA

Sasha Pivovarova.

hon är ansiktet utåt för klädbutiken Zara. Robin tycker hon är (jag citerar) -"skit porrig!" och även om jag blir typ för en gångsskull svartsjuk, så måste jag faktiskt hålla med...





MAKE LOVE / CAROLINA

modekungen





Colin mcrae rally 3

pendlar mellan datorn och tv spelet. Hur vet man att man är beroende? För jag tror jag har blivit beroende. Måste kräva en pause från all teknik och läsa ut min bok som jag hittade (=läs snodde) på ett café. Den är hur spännande som helst. Så spännande att både pappa & Johanna nästan bråkar om vem som ska få läsa den efter mig.

till mina tjejor som ska ut och slå klackarna i taket på onsdag; klicka "kommer att delta" på Facebook evenemang VERONICA MAGGIO. om ni inte hittar den så finns den nog på min profil.

MAKE LOVE / CAROLINA

MacBook

funderar på att köpa mig ett liv. Inte direkt gratis, den är min för 10 lax. Råna en bank eller steka hamburgare i typ 100 timmar?

MAKE LOVE / CAROLINA

where is my mind?

With your feet on the air and your head on the ground 
Try this trick and spin it, yeah
Your head will collapse if there's nothing in it
And you'll ask yourself

Where is my mind?
Where is my mind?
Where is my mind?
Way out in the water, see it swimming

Av: Pixies



hemma igen

jag har gjort mitt livs största misstag. Jag har åkt ifrån Frankrike hem till helvetet. Hem till Sverige. Hem till regnet. Visserligen var kvällen igår fin, men stökig. På Onsdag ska jag till mitt smultronställe med Fredrik! och andra tjejer. Jag och min ekonomi ligger på sträckbänken, men det får gå ändå. På mitt smultronställe ska man inte ha höga skor för att bara sitta och titta. Där ska dom vara platta och bekväma, för jag ska dansa till midnatt utan att få ont. punkt.

nu ska jag spela tv spel med min man.
MAKE LOVE / CAROLINA

Frankrike 5 Augusti

dagen har spenderats vid floden L'ord med tusen andra turister. Hur fan hittar dom hit?! Det var så knökat att jag fick en familj så nära mig att det såg ut som om jag liksom var en familjemedlem till dom. Hund hade dom också, som sölade ner min handduk! Har ätit anka på våran uteplats, nattat axel - som föresten nu mera kan GÅ! han är helt överlycklig. Men han tycker fortfarande det är lite läskigt. Sedan har han lärt sig vad kattan säger; "Mjaaa" Vad hunden säger "vo-vo" Vad polisbilen säger "tu-tu-tu-tu".

om 40 minuter läggs kvällens Paradise hotel avsnitt ut på tv6 hemsida. Detta ska jag se! medan jag packar... åker ju hem imorgon. Hem till deprimerande Sverige!

MAKE LOVE / CAROLINA

Frankrike 3 Augusti



det tog typ 10 minuter för blogg.se att ladda upp den bilden. Orkar inte fler. Idag har jag & johanna varit i Bezier. Kollat i affärer och ätit en jävla massa. Beställde en bananasplitt och fick ett gräddberg, men sjukt god glass. Imorgon är det tal om att åka till stranden igen vid havet, men jag orkar inte åka dit och vara nervös över att Axel ska totalt tappa humöret vilket han ibland gör på stranden bland all sand. Han hatar havet, sanden, solen, plus att han kräver 100% uppmärksamhet av alla. Jag ska vara kvar i huset och ligga på våran uteplats och sola. Kanske gå ner till floder Orb och bada. Bara några dagar kvar nu... åker hem till Sverige på Torsdag. uuh, vill inte hem.

MAKE LOVE / CAROLINA



Frankrike 2 Augusti

igår var vi på restaurang blå ödlan. Vi satt ute i trädgården, och jag beställde en fet entrecote. Galet gott. När alla var mätta och glada och vi drog oss därifrån började det spöregna. Det blixtrade om och om igen flera gånger. Det var som om hela himmlen bara stod och blinkade och så kom det dunder lite då och då.

Imorse tog jag mig upp vid 9 tiden. Pappa och jag började gå ner mot tennisbanan. Var ute tidigt för att inte banan skulle vara upptagen. På väg ner för backen säger pappa "Tänk om det kommer någon nu precis när vi nästan är framme". Nå? Vad händer? Engelsmän inaderar planen. Vi fick vända och gå tillbaka. Hjälpte Axel med hans frukost, sen jag gick rakavägen och la mig. Har bara varit hemma, legat och solat. Badat Axel. Var en snabbis med Johanna och köpte min favoritglass och vin till pappa. Nu ligger jag i sängen tillsammans med typ hundra flugor! Jag blir som galen av alla dessa flugor! Nu ska jag läsa bok och äta chokladkakor.





MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0