eyecandy



söndagsfotboll

vet ni vad jag gjorde igår, Jag pluggade på en Lördag kväll. Den här helgen har varit n utav det tråkigaste helgerna på länge. Ändå så har den gått så fort! Imorgon är det skola igen...

Pappa, Johanna & Lillebror Axel och jag då såklart var och kollade på Robins fotbollsmatch idag.
- "Går det att köra barnvägn där då?" frågade Johanna innan vi skulle åka.
-"jaa, det är klart" svarar pappa.
Det visade sig vara tvärt imot. Fick bära in vagnen genom grinden eftersom det ett stor hål i marken och någon hade lagt typ två ostadiga plankor över. Jag, johanna med barnvagn tog oss endå tapper över till cafét för att köpa glass och godis.
-"tänk om vi missar något mål nu bara för vi går till cafét" säger jag när vi försöker bära barnvagnen över två plakor.
Vad händer tror ni? det blir mål. TYPISKT! ja ja. Matchen slutade 1 - 1, så ett av målen fick vi se i alla fall. Glassen var också god för den delen.

/ CAROLINA

gussilago

I don't know baby, summer is in your eyes but not in mine,
and I don't know baby take my hand and make me feel the sun.



jag vill dela våra sommarminnen, folk intill mig,
ska få höra om de blomstertider, dom beskriver...
dessa minnen, som finns i mitt inre, å ingenting försvinner
dom finns där intill mig alla gånger som när blickarna mötts,
men du blundat å gått, som att gnistan har dött. alla alla
sommarstunder, solen lyst, men jag har stått i mörker
för nån har stått i skugga, som berört mig, du kanske hört mig?
du kanske sett mig, eller föreställt dig...har du det?..för när vi står
där med solen i ögonen, fötter i sanden, trots blodet som blöder än
så ska jag tänka, det va underbart då, för den sommaren 05,
va det vi, gussilago för jag vill se dig med sommar i ögonen,
kisa mot solen med sången i öronen

MAKE LOVE / CAROLINA

the dark night... eh, Knight.

Har varit på bio med Robin. The dark knight. Vad ska man säga, gick på den mest för Robins skull, men den var väl... eh, bra. Nog om det. Imorgon ska jag jobba direkt efter skolan, känns nog bra, svar: nej. Min helg är redan söndertrasad. Jobbar Lördagen också, till 12 - 21. då var Lördagen också förstörd, och på Söndagen gör man ju ingenting mer än att ligga framför tv och typ "städa" rummet. Men men, det kommer fler helger.

Vaknade upp idag av att jag inte hade dragit ner rullgardien så hela rummet var så ljust som om det vore någon som hade spottat en strålkastare in genom fönstert. hade gott om tid på mig på morgonen, endå glömde jag bort tiden och gick fem minuter innan jag började. Nu tror ni säkert att jag skojar, men jag han till skolan på fem minuter. hade sjukt flyt med bussen. Rekord på det!! matte, håltimma, grafisk sen Historia. Slutade 16.30. fy fan för Torsdagar.
Fy fan för den sega Historia lektionen i slutet!
Idag har jag och Blinda sjungt på bag in da box hela dagen. Jag, skämms. den är så fruktansvärt dålig. Jag hatar den. Har även kommit på att det är sjukt gott att äta negerbollar långsamt. Alltså, riktigt långsamt.



"sköj"

"Linnégeatan"
"Ta inte de röe!"

kanonkul

regissör: vilken är din favorit pjäs?
benjamin: Die hard 2..
regissör: men det är ju en film.. har du nogon pjäs du tycker om?
benjamin: Die hard 1.
stel (skit rolig) tystnad.
regissör: eh... ok, men den tycker du om. ehm....
benjamin: ..när han skjuter i snön.



homeworkday

det spöregnar, och jag som hade tänkt att jag & Blinda (hon heter inte Blinda, hon heter Linda. Men jag säger Blinda) kunde ta kort vid hamnen idag, men det får bli imorgon. Kollade upp vädret, och det ska bli sol på kvällen. Då blir det fint med en solnegång vid hamnen. Kanonkul.

Har idag fått känna lite på dom nya lärarna i skolan. Måste säga att jag är nöjd med dom allihop. Speciellt matte/engelska läraren. Var ganska besviken på att vi inte skulle få ha Anna i matte, men jag är nöjd med den nya. Han verkar vara förstående och har haft elever med läs och skrivsvårigheter innan. Nu ska jag sätta mig och göra min första läxa jag någonsin haft under åk 2. Coolt va. Ska analysera en bild. Kul.

/ CAROLINA

ost & päron, vilken bra dag!

pappa kommer om "en kvart, 15 minuter" (som vi säger på donken!) vi ska äta brie ost och päääron! Har varit och kollat på robin när han spelade fotboll, frös som en hund, men va tusan, Robin la mål. Så det var det värt! Imorgon kommer Amanda hem! och imorgon ska jag & Blinda gå ner till hamnen och fota!
det har varit en bra idag idag, en glad idag. även om jag vaknade av att regnet piskade mot rutan. har fått en ny skåpsnyckel och Johanna har fixat ett bevis kvitto på den bestulna iPoden... små problem har lättat från mitt hjärta. Skönt. Nu ska jag äta oooost och käka päääron.



/ CAROLINA

Tisdag

Tisdag, idag kommer pappa hem! äntligen. Han lovade mig att komma hem med en cristiano ronaldo, man united tröja. Får hoppas att han gör det, för nu har jag väntat i en hel måndag!

Är hemma förtillfället. Hade multimedia B lektion där vi fick lära oss om dom nya Mac datorerna, eftersom jag själv har en Mac hemma så har jag inte så stor nytta av att lära mig till exempel om att startknappen sitter på baksidan av datorn osv. Har precis matat Axel med franskt yougurt och sitter & försöker fördriva tiden för att sedan gå tillbaka till skolan igen vid 12. Jävla piss väder. Och jag som ska stå och kolla på robins match sen ikväll i 90 minuter. Det blir nog kul att stå i spöregn. Nåväl. ska spela the sims nu.

LOVE / CAROLINA

kräftskiva & korv med bröd

På Lördagen var jag på en salig blandning mat fest som skulle föreställa en kräftskiva hos Robin och hans föräldrar, med vänner. På min tallrik låg allt från kräftor och räkor, till korv med bröd och pommes frittes. Gott var det, och när det bjuds på korv med bröd äter man ju med god aptit! Det blev sång för fulla muggar blandat med gitarrspel. För vissa blev dock snappsarna för många och barnen undrade om hon hade blivit magsjuk, "aaa, det var nog något fel på en räka" säger ena ungen. det tyckte jag var ett gulligt förslag på vad som kunde ha hänt. Om det vore räckornas fel säger jag bara... Nåväl. Victor, Viktor, Frida, Christian, Robin och Jag sprang bokstavlingen ner till bussen och åkte in till stan. Robin och Co. gick till korgen och jag lade som vanligt svansen mellan benen och gick hem och väntade på att Robin hade festat klart. Halv 6 på morgonen somnade vi. Väcktes av att Johanna kom in med telefonen och chefen ville att jag skulle jobba. Jajemen, så idag har jag stekt hamburgare. Skulle egentligen bara jobba 4 timmar, men det blev 5. Upp 8 imorgon och bege sig till skolan igen.



GODNATT / CAROLINA

sommarsnö

"I don't know baby, summer is in your eyes but not in mine and I don't know baby, take my hand and make me feel the sun"

Ladda hem hans musik på hans hemsida. kostnadsfritt.
http://www.hampuss.se/

girls just wanna have fun


Brummelisa, Hora eller Fisk?

Brummelisa
Fisk
Grå
Gul
Hora
Jag

Det är namn som någon i sverige tydlingen är ägare till. Detta är ju inte friskt? Hur kan man med sanvete i behåll döpa sin unge till Hora? Eller Fisk? Eller över huvudtaget något utav dom andra namnen på listan? Det är som gjort för att barnen ska bli mobbade i skolan, eller alltid kommer få höra "vilket ovanligt namn, kan man verkligen heta så?" Jag heter Carolina, och jag har mött en i mitt liv som tyckte att man inte kunde heta det, att man bara kunde heta Caroline. Jag brydde mig inte så mycket mer om att han tyckte så, men tänkt Brummelisa, Grå, Hora och Fisk, att dom få höra det varje dag.

Sen finns det stackare som är tjejer som bär kill namn, dito killar som bär tjejnamn. Det kan ju inte heller vara lätt. Tänk att söka jobb, och dom vill anställa en tjej och in på jobbintervjun kommer Maria, som i själva verket är en kille och är till och med inte ensam att bära namnet Maria och vara kille. Det finns 495 stycken andra också...


Namn Kvinnor
Stefan
Adam
Anders
Lars
Sven

Namn Män
Maria
Sara
Anna
Barbro
Johanna

/ CAROLINA

sleep tight



Jag tror jag har sömnproblem. Eller, jag tror inte längre, jag VET. Var jätte trött när jag la mig ner och släckte lampan. Sen dess har jag bara legat där i sänge, hört folk gå förbi utanför. Bilar köra fram och tillbaka. Tickande övergångsställensljud. Jag har varit enda borta i Frankrike i mina tankar. Planerat hur jag vill ha min 18-årsdag. Räknat ut hur mycket pengar jag kommer få in den 25. Druckit vatten. Druckigt varmt vatten. Vänt på kudden 111 gånger.vad gör man när man är hur trött som helst men inte kan somna? Jag måste vara sjukt, sjukt, sjuuuk!
Nu ska jag FÖRHOPPNINGSVIS dricka mitt sista glas vatten, kissa och sen måste jag få hälsa på John Blund!

NO LIFE IS PERFECT WITHOUT YOU, AM / CAROLINA

Kära barn

Idag vankades det brännboll i slottskogen med tvåorna och treorna. Hälften av klassen ville banga men jag tjatade med dom. Självklart försover jag mig och missar allting. Jag kom när alla gick, typ. Kul att jag tjatade med alla, och så kommer inte jag själv. Överskattade även vädret, försökte övertala mig själv att det var varmt. Men det var det inte, tro mig. Så nu har alla sett mina bleka gåshudsben med stubb på låren. ALLDELES I ONÖDAN. jackpot!
Efter skolan åkte jag med Johanna och Lillebror till Lillebrors moster, med världens största mage. Hon ska föda om en vecka, jag tror det blir en pojke, hon tror det blir en flicka (eller, hon vill ha en flicka snarare). Åt upp alla kakor och drack kaffe, så nu kommer jag inte somna ikväll, sen åkte vi hem. Fick ett sms av Linda, märker att hon är rastlös. Jag vill också hitta på någonting ikväll. Känns helt dött idag.
Imorgon ska jag på kräftskiva hos Robin, men innan det ska jag hinna att springa i skatås och kolla på en ny väska som jag ska önska mig till jul. Great.
Nu gråter Axel. Ska gå och pussa lite på honom.


/ CAROLINA

best or worst

När jag gick i 9an på högstadiet bajsade jag på skolan. Jag gick dit när jag kände för det. Jag gjorde det som var tvunget till att göra. Lade ner lite tid på det jag tyckte var tråkigt, lade ner mycket tid på det jag tyckte var roligt. Kort och gott, jag var sjukt skoltrött. Alla i min klass var så betygskåta och riktigt jävla snillen i varje ämne. Dom tittade på mig som om jag vore korkad, vilket jag också trodde att jag var. Men allt som fanns i deras huvuden var vilket betyg dom fick. Vilket betyg hon fick. Vilket betyg han fick. Vem som har bäst betyg i klassen. Vem är bäst i matte? Vem är bäst i gympa? Och sist men inte minst.... vem har sämt betyg i klassen? Varför ska man lägga ner intresse på någon annas betyg när det inte har någon betydelse för någon annan. Jag är trött på att livet är en tävling. Mest trött är jag på denna jävla betygstävling i skolan. Visst, jag jämnför  mig ofta med andra för att få bekräftelse om jag är bra eller dålig. Men, det är inte nödvändigt, dock gör jag det aoutomatiskt. Jag sätter högre, högre krav på mig själv. Så högra krav som jag vet själv att jag egentligen inte är kapabel till. Men om hon kan, så kan jag. Jag gillar inte det. Alla är bra på sitt sätt. gud vad jag låter klychig nu, men så är det faktiskt. Jag måste sluta jämnföra mig med andra. Det är inte rättvist. Andra människors resultat ska inte angå mig. Jag ska i framtiden bara tävla med mig själv.

/ CAROLINA

last night the DJ saved my life

Sunloverz - Shine on
Delirium - Slience
Topmodelz - Your Love
The Disco boys - I came for you
Chanel - My Life
C-bool vs. Bass Up - House X Baby
Grand Prix - Kära Barn



gladiator

är det försent att köpa gladiatorskor?
Har i och för sig inga pengar, plus att jag har bestämt mig för att inte köpa några kläder eller skor på två månader. Vilket jag faktiskt SKA hålla mig till. Måste sluta kolla kläder på internet, det gör ju inte löftet starkare genom att sitta och sukta efter nya grejer man vill ha. Har ju ingenting att göra! Helt på riktigt, även om det låter konstigt, så längtar jag lite till plugg. Men när jag väl sitter där med skägget i brevlådan, med läxor upp till näsan är det inte så kul längre. Nåväl, är nog ganska förberedd för skola nu. Lite i alla fall.

ellos, 199 kr

första dagen

Känn på kännslan! Kom på faktiskt hur jävla mycket jag saknat Linda under lovet. Varför har jag bara inte dragit skägget ur brevlådan och ringt henne någon dag udner sommaren, kanske kunde tagit en fika i alla fall! Helt sjukt att vi inte sett varandra på nästan 3 månader! Det var i vilket fall roligt att börja skolan igen, fattar dock inte ett piss av mitt schema. Plus att en Multimedia B lektion på 3 timmar suger ganska hårt på Tisdag morgonen. Men men, det är bara att bita i det sura äpplet.



foto: Jag själv. (förutom skolfotot givetvis)

Imorgon blir det brännboll i slottskogen med skolan. Det ska bli fint väder!! (väder, som jag alltid pratar om.) Blir väl inte så mycket brännboll. Mest sola tror jag.


saknar dig Amanda Weilöv. / CAROLINA

favoriten

Erik kastar sallad på Filip.
Filip -"Lägg neeer, det är faktiskt Petters jacka!"
Erik: -"Jaha, men det är min sallad."

"nu kör vi, full fart"

så här kul har jag denna onsdag som för övrigt känns som en söndag...


Delirium - Silence

In this white wave
I am sinking
In this silence

In this white wave
In this silence
I believe




spöregn

jag tror smhi.se har varit min stamsida den här sommaren. Alltid beroende vad det blir för väder. Just nu står regnet som spö i backen i Göteborg. Men det ser faktiskt ut som om vädret går mot bättre tider. Gud nåde om inte smhi har rätt nu.



dagen innan helvetet

Jag vaknade nu. Amanda är på väg till gran canaria nu, och imorgon börjar jag skolan. Fan vad deppigt. Händer inget speciellt idag. Om jag inte kanske sätter på tv och kollar lite OS. eller om jag kanske tar en välförtjänt dusch. eller om jag kanske ska slå ihop en liten frukost (lunch). fan vad världen är orättvis ibland. Jag vill också åka utomlands! 

/ CAROLINA

best kiss

det är faktiskt så. Tro du mig inte, gå in på youtube.com och sök på "best kiss" så lär du tro mig. det är bedårande. Måste se the notebook snart igen.


godnatt / CAROLINA

Tisdag

om två minuter är det är inte Tisdag längre, då är det Onsdag. Och på Torsdag börjar jag skolan. Jag fick ångest idag. Ungefär "Va? Skola? Nu?...näää?". Snacka om att sommaren bara regnade bort. Det gick fort. Jävligt fort. Mamma och jag var på stan idag. Köpte massa skolsaker till mig, Hunter stövlar till mamma, och Fisk till middag. Sen gick vi på Röhsska museum. Dom har en utställning om dagens mode. Såg några provdockor med kläder som tjejer från Angeredsgymnasiet hade sytt, (ibland ångrar jag att jag inte började där) det såg ju rätt OK ut. Rusade till konsum i spöregn och köpte bland annat riskakor med ostsmak som vi åt upp på spårvagnen på vägen hem. Nu har jag suttit och bölat till friidrott på tv, gjort iårdning mitt skrivblock till skolan. Imorgon ska jag sy ett pennfack. För på Torsdag börjar skolan. Bajsa på det.



MAKE LOVE / CAROLINA

lipsill

jag kan inte se på sport. Jag börjar alltid gråta. Sitter framför tv och kollar på repris bilder när Susanna Kallur ramlar vid första häcken under final loppet igår. Och jag gråter. Känner mig som Amanda Weilöv. Som sitter och gråter på morgonen när hon läser dödsannonser och fina dikter ur göteborgsposten. Äh. Gud. torka tårarna nu. Vad pinsam jag är. Tycker ju inte ens om friidrott.

storbakning

Igår skulle jag och Robin göra negerbollar. Tjatade jätte länge på Robin för jag ville att vi skulle göra dom tillsammans. Tillslut fick jag upp honom ur soffan (som den soffpotatisen han är!).
-"Kakao ska vi ha..." säger Robin och tar tag i en förpackning med grova sockerbitar. Då slog det mig att jag kanske borde skitit i att tjata hål i huvudet på honom om att vi skulle baka tillsammans. Det blir nog bättre om han kollar på när jag bakar, istället. Men det gick vägen. Förutom att Robin hällde i typ dubbelt så mycket vaniljsocker än vad det skulle vara, och säger "Det är gott med vaniljsocker". eh, ja. Dom blev i alla fall bra tillslut. Men man får inte bara hålla ett öga på Robin när man bakar, utan två, annars hade allt "gott" hamnat i bollarna!


/CAROLINA

this night youtube save my night

här sitter man och skrattar för sig själv framför datorn. gud vad jag har tråkigt. hahaha



/ CAROLINA

Söndag

sov hos Robin inatt. Gick upp vid 10 och åkte till Frölunda Torg och köpte min efterlängtade tröja! så, nu ska jag sluta tjatat om den. Är hemma och ska åka iväg & jobba. 13 - 21. shiiiit, jag kommer avlida innan jag kommer hem! nåväl, det är ett ganska gött gäng som jobbar idag, så jag ska väl överleva.

ps. robin ska åka med till Frankrike den 23, helt bestämt nu! (L)
IMORGON SKA DET BLI 21 GRADER OCH SOL. GISSA OM JAG ÄR GLAD?

världen är liten

En på mitt jobb har gått i samma klass med många som jag också känner, plus att hennes syster bor granne med min kompis i Stockholm. Är verkligen Sverige så litet?
Idag har jag föresten gjort ovanligt mycket cheese, vet inte varför, alla ville bara ha cheese idag. En cheese dag! Under Iron Maiden var det Tasy alla skulle ha, men idag var det bara cheese!

Imorgon ska jag köpa den svarta tröjan! får åka till frölunda innan jag börjar jobbet ochh köpa den! var inne och kollad eom den fanns i nordstan, men det fanns inga S. om jag inte hittar någon i S, så köper jag fan M. jag är så kär i den tröjan så det är galet. Nog pratat om det. På måndag ska jag träffa Weilöv! hoppas fortfarande på bra väder! SMHI säger 18 grader, moln med sol. Nåväl, det får väl duga!


foto: jag själv.


Nu ska jag duscha och göra iårdning mig, Jag & Robin ska ut och äta idag!
MAKE LOVE / CAROLINA

små prat och små godis

Sisst jag kollade på klockan var hon strax övet tolv. Nu är hon snart halv 4 och jag är inte ett dugg trött. Åt middag tillsammans med mamma och karsten. Skit god risotto. Ni som känner mig, Jag rent ut sagt hatar risotto. Det har liksom samma konsistens som spya, plus att det känns som överkokt ris i munnen. Men den risotton var riktigt god! (tur att inte pappa läser min blogg). Efter det satt vi och små pratade, åt godis och jag fick i mig både riskaka, äppelpaj och glass. Det är inte lätt att vara smal när man är förmögen. skämt å sido.
Ska jobba imorgon. Tänkte åka in till stan lite innan jag börjar och köpa tröjan. Har tänkt på den enda sedan jag såg den. Jag tror faktiskt jag kan gå coh bli lite småkär i kläder jag ser. Den tröjan blev jag störtkär i. Och imorgon ska jag köpa den! Men efter det måste jag sluta köpa massa jävla kläder. Det enda jag måste inhandla är en ny stor väska. Men det får vi vänta med tills nästa månad! Kanske kan köpa en i Frankrike...


                                                                                                     foto: jag själv.


Nåväl, kanske ska ta och tänka på refrängen. Är en redigt bra nattuggla, men jag är inte lika go och gla på morgonen. Kanske i västa fall inte vaknar av väckarklockan, vilket händer ovanligt ofta! Jag sover som en stock! Har jag gjort enda sedan jag var liten. Jag sparkar och breder ut mig över hela sängen och är så gott som oväckbar. Det är en jäkla fight i sängen när jag sover med Robin. Parkar ut honom. Och om jag råkar sparka ner mitt tecke på golvet, snor jag Robins tecke i sömnen. Så han vaknar helt iskall mitt i natten, och jag ligger där bredvid honom, ihoprullad som en liten kåldolme i tecket. NÄ, nu måste jag sova. Fan vad jag tjatar.

p.s det ska typ inte bli bra väder på måndag!! fuck SMHI!



MAKE LOVE / CAROLINA

Robin, Lillebror & Jag

mina favorit pojkar, Robin & Lillebror!

hahah

sitter och kollar på massa bilder och lyssnar på Sunloverz med Shine on, helt fast i den låten. Hittade en sjukt rolig bild. kan verkligen inte sluta skratta. hahaha, kolla gaylöv. jävla offer!


haha / CAROLINA

surkärringar

Nu sitter jag här. Fastklistrad med näsan mot dator skärmen. Är inne på facebook, och jaaaa jag vet, jag är fast i facebook träsket. Vem är INTE det? Har även haft en diskussion med Julia om att vi trots våran ålder känner oss som riktigt sur kärringar. Jag minns den dagen jag och Weilöv var på väg hem från stan och skulle tappert försöka ta oss upp för ekmanska backen (ett helvete) - då jag hörde mig själv säga "...alltså, gud vad ungdommar röker nu för tiden". Tro fan att jag hade ganska mycket rätt i det hela. Men vart kom de påståendet ifrån? Det allra kommiska var att minuten efter åker det förbi en snorunge på moppe i hejdundrande fart, då Amanda spräcker isen och plötsligt utbrister, "FARTDÅRE!" efter den lilla snorungen på moppen. Och, visst, han körde fort, men varför skulle vi bry oss om det? I det ögonblicket kunde jag för första gången se framför mig hur jag och amanda sitter där på en parkbänk om typ 80 år och slår med våra käppar efter snorungar och fjortisar. fan vad sjukt, men sant. Så jävla sant.



GODNATT / CAROLINA

pank

Jag sitter och underhåller mig själv genom att kolla på massa saker jag vill ha, men aldrig kommer köpa. Jag är så pank att det är sorligt. Jag ska leva på 1 kr och 50 öre i 10 dagar till. Det är inte oookeeeej! Om jag ens får pengar då? Man vet aldrig om man får sin lön eller inte. Hoppas det.


insperation.
om en kvart börjar X-effect på MTV. hejdå! / CAROLINA

things

jag är så jävla pank, & jag skojar inte när jag säger att jag bara har 1 kr och 50 öre i plånboken.


Din skor "converse" 249 kr
Rosa låga "converse" 199 kr
Rosa ballerina H&M 79 kr
H&M BH 129 kr
H&M trosa 49 kr
H&M solglasögon 50 kr
Röda skor Din Skor 199 kr

Shine on

tro mig, jag är sjukt lycklig! det får regna hur mycket det vill idag! jag skit i det. För det ska bli sol på måndag, och jag är ledig! Ikväll ska jag städa mitt rum, rensa, tvätta en maskin kläder, äte godis med gott samvete, dansa och lyssna på; Sunloverz - Shine on. Vi har lyssnat på den hela dagen på donken! den sätter sig vill jag säga.


Jag är glad, för på måndag blir det sol, & jag är ledig! / CAROLINA

McDonald's

det känndes rätt OK att börja jobba vid 15 och bara jobba 4 timmar. Men faaan vad segt det känns nu. Vill bara vara hemma, eller hitta på något kul ute i det "lite bättre vädret". Jag & Robin vaknade vid 2 idag.
Nej, ångest, nu måste jag börja göra iårdning mig och gå. Ibland hatar jag McDonald's.

ÄR

har varit hemma hos Weilöv. Julia var där och jag käkade godis och åt upp amandas tunnbröd, as usual! Satt och pratade om allt och ingenting. Amanda är verkligen en utav få som verkligen är det bästa jag har.

Imorgon ska jag jobba. 4 timmar, utan rast. Dax att krypa ner under tecket tillsammans med Robin. Min Obin!

MAKE LOOOOOVE / CAROLINA

sommaren är kort

Deppigt!!! Känns som om det är Höst, eller "varm" vår. Men, mitt humör går åt bättre tider. Det ska tydligen bli finare väder! Vet inte om jag ska tro på ryktet, var nämligen inne på smhi, och dom visar dåligt (till och med sämre) väder enda fram tills på Söndag.


Jag vill ha pengar!!! är sjukt pank. Har inte ens råd med nya p-piller. Vill ha en stor fet svart stickad polo tröja från Bikbok.  Krona eller klave? p-piller eller gosig stickad fin tröja?  jobbigt läge. hoppas jag får lön den 25 och att det inte blir något krångel, som det ALLTID blir.

blommit H&M linne 98 kr.
Gladiator skor från Bianco

MAKE LOVE / CAROLINA

McFlurry glass och cheesburgare

Jag har nog inte så svårt för att sova på nätterna, det är bara det att jag aldrig lägger mig, trotts att jag skulle kunna somna rätt på tangientbordet, endas iklädd i en urtvättad dana cup t-shirt, torsor och på fötterna har jag mina Bianco skor som jag aldrig har använt. Har på mig dom lite då och då när jag är hemma för att töja ut dom. Har trivts för bra i mina converse varje gång det hade kunnat finnas tillfälle att använda dom, så jag har aldrig ingivit dom inför allmänheten. Bara för mig själv när jag sitter framför datorn typ.

Har kommit på att jag ahr blivit helt sjukt jävla sötsugen. Alltså, jag kan utan tvekan sätta i mig 2 stycken McFlurry med daim och chokladsås varje gång jag jobbar. Det är så jävla gott. Har dessutom under mina minst sagt tråkiga raster kommit på att det är sjukt gott att äta McFlurry glass och cheesburgare, tillsammans. Visst låter det vidrigt, men det är sjukt gott. Farligt att gå till jobbet juuu.
Apropå tråkiga raster, hände det för en gång skull något kul på min rast idag. Jag och Linnea skulle gå på toa, för att göra det på min kära mcdonald's måste man gå in i femmanhuset. Klockan var strax efter 8, och femman hade precis stängt. Men vi började gå mot femmaningången för att hoppas på att vi kanske kunde hinna innan det stängde. Linnea går lite före mig, eftersom det är hon som har nycklarna, och jag ser på några meters avstånd att dom dragit igen glasdörrarna och stängt så jag säger till Linnea, "Nej, det är stängt. Vi får gå till götgatan". Men hon fortsätter mot femmaningången och säger "neeej, det är ju inte stängt." Så går hon rätt in i glasrutan. Jag skrattade så mycket att jag satte mitt eget slämm i halsen, fick ingen luft och började gråta. Det var såå jäävla kul. Skadjeglädje ÄR endå den bästa glädjen! herre, vad roligt det var.

klockan är 05.20. Nu MÅSTE jag sova / CAROLINA

håll om henne

Kvinnor och män talar olika (kropps)språk. Alla säger att tjejer inte går att förstå sig på, men hur jävla lätt är det att förstå sig på en kille? Ni som snackar först, och tänker sen. Ni som aldrig vill ge med er och någon gång vara den sämsta eller den sista. Ni som dessutom utvecklas och växer upp till nogulunda mogen människa när vi kvinnor redan är färdigutvecklade. Men jag håller med, fan vad vi tjejer är JOBBIGA ibland.



När hon springer bort ifrån dig - följ henne
När hon lägger sitt huvud på din axel - kyss henne
När ni bråkar och hon slår dig - håll henne intill dig
När hon igronerar dig - vill hon ha uppmärksamhet
När hon försöker sticka iväg - håll om henne & släpp aldrig taget
När hon är förbannad och skriker på dig - säg att du älskar henne, men mena det.
När hon är rädd - håll om henne och säg att allt kommer att bli Ok!
När hon säger att hon fryser - kom närmare
När hon flirtar med dig - igronera henne aldrig!
När hon vänder ryggen mot dig - håll om henne och kyss henne i nacken

Känner igen mig så mycket i den listan, och det är det nog många som gör. Fan vad vi kräver uppmärksamhet och lugn av dom man älskar eller tycker om. åååh vad tjejer är jobbiga endå!


Göteborgs Kulturkalas

Har jobbat min jobbigaste dag, ever! 12.00 - 21.00. Är så jävla trött på hamburgare nu så det är sjukt. Imorgon är jag ledig! Ska kolla in Göteborgs Kulturkalas med Robin. Var inne och kollade igår på hemsidan, sjuuukt tårkigt kalas. Göteborgskalaset var en miljon gånger bättre. Men, det är fan alltid "bättre förr..." Nåväl, har kollat in några saker jag vill gå på;

Magnus Betner
Bommentältet, Kanaltorget 15 Augusti
19.00 - 22.45

Svensk Design
Stadsbiblioteket
12 - 17 Augusti, klockan 10 - 17 varje dag.

The Market
ställ ut din egen designade konst.
12 - 17 Augusti, 12 - 21 varje dag

Daniel Lemma
Torsdagen 14 Augusti.
19.30 - 20.30 Kungstorget.

nu kan du få mig så lätt

det är 9 dagar kvar tills helvetet bryter ut. Jag börjar skolan och ska gå tillbaka till en dygnsryttm som passar skolans tider. Nu kan jag inte göra vad jag vill längre. Nu kan jag inte ligga kvar i sängen och dra mig hur länge som helst. Nu kan jag inte stiga upp när jag vill och åka hem till Amanda och lägga mig och sola på altanen. Nu kan jag inte ligga en hel dag på saltholmen och bara känna på sommaren. Nu kan jag inte längre dra på fest mitt i veckan och komma hem i ottan. Nu kan jag snart inte längre gå i bara min vit/blommiga klänning och converse, eftersom vi går mot kallare tider. Nu kan jag inte längre skjuta upp saker, för att kanske, kanske, kanske göra dom nästa vecka, eftersom jag har sommarlov. Nu kan jag inte längre sitta på Fredriks altan mitt i natten, vara lagom full och sjunga med till Håkan Hellström - nu kan du få mig så lätt. Nu kan jag inte längre leva mitt liv som jag vill. För det är nu skolan börjar och då måste man sköta sig. Vara duktig och plugga. Det är sista året jag läser matte. Sista jävla året jag läser detta ologiska påfund! Sista jävla året jag läser Engelska. Nu gäller det bar att klara skiten, och fixa ett godkännt. Bit ihop. Plugga, och vara duktig. Plugga, och vara duktigt. Plugga, och vara duktig.



no stress, no stress, no stress / CAROLINA

hard work, work

har precis kommit hem fårn jobbet. imorgon jobbar jag 12-21. Det är inte lugnt någonstans! gud, jag blir typ deprimerad ju mer jag kollar på mitt schema. Nåväl, måste ju ha pengar... tyvärr. det är ju det de mesta handlar om nu för tiden.
Fick ett skit gulligt sms från mamma idag, "Längtade lite efter dig, slog en signal utan svar. Men, puss på dig i alla fall." måste ringa henne sen ikväll!

Snart börjar skolan igen, vill inte räkna ut hur många dagar det är kvar, det räcker med att veta att det är SNART! jag saknar det lite faktiskt, men jag vet att när skolan väl kommer igång så är det inte så kul längre. Dock mycket intressant att få börja den helt nya inriktningen som jag har valt... eeehh, som jag helt plötsligt har glömt bort namnet på... MEN det är i alla fall bild, foto och design. (bland annat webbdesign. shiiiit, hur ska detta gå) well, det ska bli kul och se hur det blir med det. Ni som har läst webbdesign har nog lärt sig Flash vid det här laget, och ja säger bara... JAG HATAR KEYFRAMES!
kanske inte borde reta upp mig redan nu, innan jag ens har börjar skolan, men jag minns hur dom tre timmars lektionerna var!

Nej, nu ska jag gör Johanna sällskap som sitter ensam och kollar på tv i vardagsrummet. ADIOS AMIGOS! / carolina

bad day

Är skit sur, har tappat mitt armband som jag och Robin hade tillsammans som vi köpte i Turkiet. Det är piss väder ute. Spö regn och alldeles disit. Busschauffören var helt dum i huvudet, kasta av oss från bussen även om jag hade betalat. Det gjorde inte dagn bättre! Vill ha en jacka men dom säljer inga jackor. Vill ha en tröja men jag är helt pank! Jag är trött. Ska jobba imorgon och för omväxlings skull så ska det regna imorgon med. och i övermorgon, och dagen efter övermorgon. Apropå att joakim och robin tycker jag och amanda bara skriver deppiga saker i bloggen, så gjorde inte detta inlägget saken bättre. Jag är jätte sur idag. skit dålig dag idag!



den 23 september åker jag, och troligtvis Robin, till Frankrike! det är det enda som är bra just nu. allt annat är dåååålig!


grå dag

är med min kära Lillebror just nu. Johanna är och handlar, och Robin är ute och köper glass åt mig. Skulle egentligen träffat Weilöv idag, men hon har blivit skit sjuk. Vädret är grått och jag vill fortfarande ha sol och bada på hovåsbadet! Imorgon är det ännu en till jobbdag, gud vad det här sommarlovet känns meningslöst ibland. Men om drygt 40 dagar åker jag till Frankrike med Robin!

homecoming

Idag kommer Weilöv hem från Alanya!

/ CAROLINA

080808

Jag har klippt mig! Typ skit kort, fast endå inte. Det är i ungefär axelhöjd, mer vågar jag inte. Blev så inspererad av Frida när hon klippte sig. Det blev verkligen skit snyggt! Mitt är dock spikrakt, men jag är nöjd. Idag ska jag bowla med Robin, Joakim och Frida. Först skulle det bara vara jag och Robin, men frida hade tydligen läst våra tankar. Så nu ska alla bowla, bara Robin får ur tummen ur röven och beställer en jäkla bana snart.

Mitt lyckotal är 8, så idag ska det vara min turdag. Men jag har inte haft någon vidare tur. Nåväl, nu ska jag klä på mig och göra iårdning mig och ringa Robin för att se hur långt han har kommit med att beställa bana. Troligtvis inte alls långt, men ja ja.

ett halvår och en graviditetstid

Ska åka hem till mamma och träffa henne. Har inte sett henne på en vecka. Vaknade nu, ångest på den! Jag låg och tänkte på min 18årsdag igår natt. Jag och Weilöv slog våra kloka huvuden ihop och kom på att det är inte så jävla långt till friheten. För Weilöv är det ett halvår kvar. För mig är det en hel graviditetstid kvar! Haha, ok, det är skit långt. Men jag ser fram emot det endå.

Imorgon kommer Weilöv hem från Alanya! Mitt liv. Funderar på att köpa blodpudding och komma hem till henne när hon ankommer hem och överraska henne lite. Måste varit länge sedan hon åt blodpudding, för det finns väl inte i Turkiet? Nåväl. Måste komma till kritan och hoppa in i duschen, annars kommer jag sitta här hela dagen.

MAKE LOVE / carolina


Lejonhjärta




Inga klappar mot kinden vända, kappan mot vinden
Kämpar tappert tills den dagen jag blir rädd för ett click
Älskar att älska älska, hatar att hata har sett
Satan på gatan och han sänkte sin blick
Den här vägen har bara plats för en person
Ingen kan nånsin knäcka mig om de så skadar min snook
Hata mig fort, älska mig aldrig
Bär på ett lejonhjärta - det lämnar mig aldrig
Men det blir som det blir när vi battlar på scen
Bakom mitt leende, där döljer sig ett hjärta av sten
Men gillar ni inte mina principer
Garanterar jag hela världen att jag bär på massa fler

Nu ska jag ändra på mig
På tisdag ska jag flytta ut ur mig själv
Och vända andra kinden, dagen ska jag sänka blicken

inget annat för mig

Hittade den här på Frejas blogg och ville fördriva tiden.


1. Vad åt du till frukost:
en cheesburgare

2. Lägg ut den senaste bilden du tagit på dig själv:


haha, så ful.. aaaa ja.

 

3. Vem fick du ditt senaste sms ifrån: Johanna Lindberg

4. Vilken färg har din dator ("skalet"): Vitt

5. När var du arg senast: igår. när mikael körde för fort.

6. Ditt bästa minnen från skoltiden: helt ärligt, det finns inget bra minne. Möjligvis sommaravslutningen i 9an.

7. Ditt sämsta minne från skoltiden: Det flesta lärarna och att gå upp på morgonen.

8. Yoga eller löpning: Löpning.

9. Spaghetti eller Oxfilé: Oxfilé!

10. Vilka tidningar läser du regelbundet: Haha, aftonbladet (gud vad tråkig jag är)

11. Favorit karaktär i deckare: Martin Becks granne i Beck filmerna.

12. Tv program du aldrig missar: Efterlyst med Leif GW persson och Hasse Aro i spetsen!

13. Vem är du avundsjuk på: ashley olsen, för hon är så jävla snygg

14. Din bästa revansch: Vinnare av F-16 fotboll klass 1. 2007

15. Din bästa chef respektive din sämsta: har bara haft en, men hon är bra endå! Mc Donald's.. jää!

16. Mat som du aldrig kommer äta och varför: Troligvis kommer jag hata McDonald's när jag slutar.

17. Offentlig person som du skulle vilja ta ett snack med: Carolina Gynning, kom ner på jorden...

18. Kaffe eller Te: Kaffe faktiskt, för en gångskull.

19. Skostorlek: 39

20. Hur ofta är du på Ikea? 3 gånger på år kanske. alltid lika gött att köpa korv där!

21. Om du vann fem miljoner vad skulle du köpa: Egen lägnehet och resa jorden runt med min familj!


Donuts

Ännu en mulen, grå, dock lite varmare sommarlovsdag. Har spelat the sims och jobbat på donken! Har tänkt på sötsaker hela dagen idag. Dom där jävla donutsen på mc donald's har legat där vid kassan en och en halv meter ifrån mig heeeela dagen. Dom har bara legat där och ropat på att få bli uppätna. Om inte tala om KANELBULLARNA! har aldrig smakat dom, men dom ser skit goda ut. Jag sa verkligen till mig själv att inte röra varken donutsen eller kanelbullarna under hela dagen, och det gjorde jag inte heller. Så nu sitter jag här hemma. Sjukt långt ifrån donuts och kanelbullar, med skägget i brevlådan och är fortfarande sugen på donuts!!


MAKE LOVE TO CANDY / carolina

hos fredrik.

har precis kommit hem från Fredrik. Var där och krökade, och testade min nya kamera! Ska jobba imorgon... trodde jag började 10. Men jag var inne och kollade nu och jag börjar klockan 16! gud vilket lättnad. Då kan jag sova ut imorgon.



Håkan Hellström - Nu kan du få mig så lätt
Dom e uppe på taken
alla e högt över staden
Sommarn snurrar fort
när vi bara snöar bort
Å ja våga aldrig hålla din hand
Vi är inte sånna som i slutet får varann..
..Å alla bara pratar
"e de sant" och "ja har hört om dig"
Ja kommer aldrig tillbaka hit igen
Neonskyltar på gatorna
sänder ljus till mej å skatorna
Alla dansar, å ja tänker
e du också själv?
Var e du ikväll..
Vem kysste Elin
bakom ryggen på Marie,
var e den store poeten
som hon va förälskad i
Fanns de en plats
i hennes värld för två?
Snälla skicka ett vykort
för ja undrar så..
..Å ja undrar va som händer
i vår del av stan'
Vinden håller tal vid en hamburgebar
Den har blåst sig trött
å alla flickor har gått hem
Å du va sötade än dom
men ja slängde bort de igen
ja slängde bort nån slags vän..
De va så mörkt
den kvällen ja gick hem
ja hade hoppats på något, HOPPATS PÅ NÅGOOOT!
hoppats på något, A-ha
Om du vill ha mej,
nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mej,
nu kan du få mig så lätt
Om du vill ha mej,
nu kan du få mig så lätt
Om du vill nå mig,
nu kan du FÅ-Å-HÅ MEJ
Lura mej
nej,nej
va folk än säger..

Hancock

Igår var jag och Robin på bio och såg Hancock. Den var faktiskt helt okej, med bra humor. Sov hos Robin, och blev som vanligt väckt av Melker och Ebba som ville gosa och spela på min mobil. Synd att det inte va bra väder idag, annars hade jag velat åka ner till Hovåsbadet och bada! Saknar verkligen vädret. Var inne på smhi för att kolla veckans väder, jag hoppas fan dom har fel! det ska bannemej regna varenda dag. lyckat, när jag vet att Amanda ligge rpå en strand i Alanya och göttar. Detta är inte rättvist.




02.04

Nu är jag som piggast. Ska storstäda mitt rum. Har burit in en stor papperskasse där jag ska slänga allt jag inte behöver. Riktigt jävla rensning. Kan dock inte dammsuga eftersom våra ultra perfekta grannar kommer väl klaga då, as usual! Imorgon ska jag & Robin ha mysdag hela dagen. Ska typ för en gångskull göra mig fin imorgon när vi ses. Vi ska på bio, sen ska jag sova hos honom.

LIVE YOUR LIFE / carolina

Pissblöta Sverige!

Nu har Amanda Weilöv lämnat mig och åkte till Turkiet. Satt och kollade vädret och det är fan 36 plusgrader och SOL. Plus att jag läste på amanda holms blogg att hon ska till Grekland. och här sitter jag, mitt i pissblöta sverige, snart blekare än snön . KUK!

"I love you"

Robin och hans lag skulle vara hemma hos Gustav och fira deras vinnst i Viborg cup. Har aldrig hört så många fotboll och ÖIS låtar på ett helt år som jag gjorde under den kvällen igår. Det slutade med att pokalen gick sönder, och jag fick mig ett gott skratt. Skadjeglädje är trots allt (tyvärr) den roligaste glädjen. Har även träffat den bästa imitatören jag har skådat med mina egna två bruna ögon. Det var längesedan jag skrattade så mycket som jag gjorde när han imiterade Olof Lundh, det var helt påriktigt KOPIA. Lät precis som Olof!! Frågan är bara vad som var roligast? Att höra hur han helt klockrent imiterar Olof Lundh på fotbollskanalen, eller när Robin gör ett tappert försökt att imiterar någon som ska låta som Olof Lundh. Nåväl. Kul hade jag i alla fall, jag och min öl.


SMS från Robin Börjesson
02-aug-08 20:34
"I love you"

Fredag

idag kommer Robin hem (L).
Amanda är på begravning, ska (som vanligt) åka hem till henne och lägga mig på hennes altan. Hon är inte hemma ännu, men Joakim är där som kan göra mig sällskap. Detta är nog sista soldagen på länge. Sen kommer regnet. Så less på Svensk sommar. Jag vill tillbaka till Turkiet, jag vill tillbaka till Danmark. Varför njöt jag inte när jag väl var där? Just nu vill jag bara bort så fort som möjligt. Åka iväg en vecka och bara ta det lugnt i solen innan skolan börjar. ÅÅÅÅNGEST på att det bara är 27 dagar kvar tills jag börjar, och jag har inte träffat Linda en endå gång! ska bli riktigt kul att få se henne igen. Min Blinda!

Har inget planerat ikväll. Robin kommer hem vid 12 på natten, då ska jag troligtvis möta honom vid Stena Line terminalen, så det blir väl till att spendera kvällen till att vänta på att klockan ska bli 12.


KÄRLEK / CAROLINA

music.


Big Japan - Life saver
Death Cab For Cutie - I will follow you into the dark
Anna Ternheim - I say no
Coldplay - The scientist
Damien Rice - The blowers Daughter
Death Cab For Cutie - What Sarah Said
The Fray - How To Save A Life
Plain White T's - Hay There Delilah
Youth Group - Forever Young
Stray Don't sleep - For blue skies
Snow Patrol -you could be happy
Savage garden - so beautiful
Robbie Williams - Angels
The Postal Service - Sleeping In

RSS 2.0