Beautiful

I see you in the club
You gettin' down good
I wanna get with you, yeah
I see you in the club
You showin' thugs love
I wanna get with you

You're so beautiful
So damn beautiful
Said you're so beautiful
So damn beautiful

Under veckan 14 ska jag hinna med:
plugga, ett nationellt prov på 5 timmar, skriva en Historia inlämning på två A4, SKAFFA EN JÄVLA MOBIL & ALLA NUMMER, ta ut Axel på en lång promenard i solen, bli helt klar med skoltidningen, träffa Robin, kröka, jobba, 18 årsfest och sooova helt sjukt jävla mycket.
tro det eller ej. Det kommer bli 13 grader på onsdag! det gör mig glad.

MAKE LOVE / CAROINA

lillebror & jag


MAKE LOVE / CAROLINA

donsö

Mitt nya favorit ord är "jesus". Vet inte varför? vart det kommer ifrån? säger det i varje mening. Jobbade igår 12 - 19. Sen var det hem och göra iårdning sig på 40 minuter. Jag och Amanda Holm blev körde av karsten till båten som skulle ta oss till donsö. Vi träffar ett gäng grabbar som redan är stenpackade, en utav dom var christian som jag har sett två gånger under detta året. Berättade för honom att båda dom gångerna jag hade träffat honom under detta året hade han varit dyngrak, då lägger han citatet "va? det minns jag fan inte" nä! undra varför! för övrigt stank det alkis i väntsalen, undra varför liksom. Båtresan delade jag tillsammans med linda, anna, linn och amanda. En ö heter styrsö bratten! så jävla feeeeel namn. Väl framma var vi cirka 30 pers som tog följe till huset vilket på utsidan visade sig vara ett liten stuga i skogen typ. Men det var tillräckligt stort för det ca 70 pers som var där. Träffade massa människor man inte sett på hundra år. Och andra människor man kanske hellre hade valt att aldrig träffa. Alkoholen tillsammans med två kiwi och en yougurt i magen fick mig att må illa. Hade bara ätit det under dagen, så under kvällens lopp satte jag i mig två äpplen rostbiff med potatissallad, mariekex, ramlösa jordgubb/lime och 7 bira! inte dåligt. Missade givetvis båten vid 2 så jag och amanda fick underhålla oss på ön tills nästa båt gick... klockan 5. Men det var riktigt trevligt. Har förövrigt sett Philip i min klass DYNGRAK. trodde de skulle se roligt ut, men det var bara äckligt. Han slutade i badkaret med nerspydd tröja. Roligt kväll. Trevligt pack. Öl är alltid gott, speciellt med roligt  umgänge. Blev en del djupa samtal. Jesus! säger jag bara. Amanda och jag var i alla fall på donken vid 7 på morgonen och försökte få en MacFeast, men vi fick nöja oss med två bigmac, mellan pommes och två mellan cola. Har sovit till 15 idag. Men det var fett kul. nu fattas bara sommar, sommar, sommar och åter sommar!!!

MAKE LOVE / CAROLINA

dagen efter!


ska ut och ta lite frisk luft nu. behövs efter gårdagens äventyr på en fest i världens ände - donsö.

idag

vaknade naken
fett hår och äcklig
hann inte äta frukost
sminka sig i skolan
matte kuk lektion my assss
kom försent
svenska
lunch
rolig grafisk kommunikations lektion
godis
Linda
tröttsam historia lektion
åka hem till mamma
hittade ett påskägg och åt lite ur det eftersom det var till min syster, mohaha
träffa mamma & Karsten
springa i panik till spårvagnen
hem till pappa
gosa och mysa med Lillebror
Äta
hittade min klänning
lyssnar på M.I.A -paper planes
VIP kväll på cubus ikväll.

Måste citera Fredriks roliga citat idag när han & Johan hade delat på en stor kanelbullelängd och hade värsta sockerkicken -"vi är jätte fnittriga" så gulligt.

MAKE LOVE / CAROLINA

när jag flyttar hemmifrån.... (vilket blir om ungefär 100 år. Men endå.)


i min lägenhet kommer det så klart finnas en miljard bilder på cristiano ronaldo.

en fräck taklmpa som matchar en golvlampa.


stilren stol och ett fint frukfat.


vill egentligen ha en snövit soffa, det skulle vara finare till dom kuddarna. men jag hittade ingen fin.
men ungefär en sådan soffa, som man kan ligga sådär rakt på.


fina dekorationssaker

I go wherever you will go


R

jag älskar dig för att...

Du är glad
Du är trevlig och social
Du är som en liten teddybjörn
Du gillar att krama mig
Du är min lilla fisk
Du är så mörkrädd men vägrar erkänna det
Du har blivit så duktig och ambitiös i skolan
Du har finaste kroppen i världen
Du är så söt när du säger "mihiii" och ler allt vad du kan och pussar ihjäl mig
Du får mig att skratta
Du är omtänksam
Du är rädd om mig
Du har så korta söta tår
Du posar allt vad du har när man tar upp en kamera
Du har världens vackraste bruna ögon
Du platångar håret ävn om det är 1 cm kort
Du faktiskt en gång har köpt rosor till mig
Du nyper mig i umpan även fast du inte får men du säger att du inte kan motstå
Du tycker om Scrubs lika mycket som jag
Du tycker om att hålla min hand
Du vill bo på samma ställe som jag vill bo
Du myser med mig så gott
Du måste hålla en hand på ett utav mina bröst när du somnar
Du alltid hämtar mig från busshållplatsen
Du är bäst på att trösta mig när jag är ledsen
Du märker alltid på mig när det är någonting som är fel
Du ringer upp mig
Du går efter mig
Du blir som en liten fnittrig flicka när det händer något bra
Du alltid är så snäll mot alla
Du alltid är så snäll mot mig
Du är så bra på fotboll
Du tycker om att spela nörd cs
Du är bäst på kärleksförklaringar
Du hör alltid av dig till mig
Du är min.

dom perfekta brillorna!

köpte en tunika på Zara idag som jag är kanonnöjd med. Gick även in på Topshop för omväxlingsskull. På nedevåningen har dom någon slags second hand butik (?) fattade ingenting, men dom har grymt sköna jackor för ganska höga priser dock. Säder jag som i och för sig är ganska snål. Hittade en röd vårjacka för 350:- Tyckte det var lite för mycket, dessutom har jag redan en snarlik. Köpte där emot ett par svarta pilotglasögon. ÄNTLIGEN! har letat som fan efter ett par snygga, och nu har jag funnit dom för 100 spänn. Vilket jag, snål som jag är, tyckte var dyrt. Men endå värt efter allt letande efter dom prefekta pilotbrillorna.



dom är ännu svartare än på bilden & bågarna är också svarta. Nu blir det lite plugg i sängen innan jag somnar. Ska inte till skolan imorgon för halsens skull. MÅSTE bli bra. orkar inte gå omkring och ha ont och må dåligt. uch fy och blä för att vara sjuk. På lördag är det fest också. vet dock inte om jag ska gå.. det är så långt dit och jag ska jobba på dagen. men aja.

MAKE LOVE / CAROLINA

r

någon som du
någon som du
jag älskar dig.
bara du.


Nu är jag sådär jobbigt fnitter kär i den lilla jäkeln igen. Låg igår natt och tänkte på hur jävla underbart det kommer vara i Tunisien. Att få känna värme, sol och varmt saltvatten. Jag längtar så fruktansvärt mycket. Allt vi ska besöka. Omgivningen. Maten. Människorna. Bara han jag älskar, & jag. Ta mig till den 24 Juni.

MAKE LOVE / CAROLINA

en centimeter täcke och dålig sömn

Jag har fortfarande ont i halsen, men kommer ljuga för Robin imorgon om att jag inte har ont i halsen. Jag måste få pussa på honom snart! Robin och jag sov bara med ett täcke inatt, vilket alltid resulterar till en dålig sömn. Jag vaknade mitt i natten av att jag ligger och sparkar på Robin samtidigt som jag försöker dra til mig en centimeter täcke. Tidigt imorse fick jag nog och gick in och drog upp ett täcke från sängen i gästrummet. Vid 12 tiden fick jag ett samtal från jobbet som ville att jag skulle komma in och jobba lite. Passet var givet, trots att jag fortfarande är svullen i halsen och går på antibiotika. Är minst sagt beroende av pengar.

Det snackas en jävla mssa skit om en kille på mitt jobb. Ja, visst. Jag håller med till 100% att den killen har inte alla bistick i lådan, men att prata massa skit om honom när han befinner sig på samma arbetsyta som är mindre än 40 kvadrat centimeter är så lågt. Jag vet med mig hur det känns att vara mobbad, det är ett helvete. Man är inte dummare än vad folk tror. Blickar och skratt som bränner förbi ens omgivning när man går förbi får magsäcken att dra ihop sig, hjärtat att bulta snabbare och en översvämmad tårkanal att börja rinna. Det gör ont, och jag förstår inte hur vuxna människor på en arbetsplats kan bete sig som femårsklassade barn. Helt ärligt. Om någon från mitt jobb läser detta, skämms inte jag ett dugg över det. För jag vet precis vad jag pratar om. Mobbing! Nästa gång jag är på jobbet och detta händer ska jag säga till. Det gör till och med ont i mig när dom pratar bakom ryggen på honom, och eftersom inte jag tycker om honom särskillt mycket, fatta hur ont det gör i honom varje dag då. Jag hatar elaka människor. Jag hatar mobbare. Jag hatar orättvisor! elaka människor som mobbar andra är orättvist!

MAKE LOVE / CAROLINA

mgrr




MAKE LOVE / CAROLINA

Fredagens släktkalas

igår: släkt kalas hemma hos Robin. Han fick ett armband av mig i silver med en platta på där det står "Carolina". Åt en jävla massa saker, & kollade på Hundtricket. Sjukt roligt film.

Nu: antingen in till stan med mamma och hennes kompis Liselotte. eller, åka till öisgården och kolla på Robins match. Borde egentligen ringa Elin som jag har lovat att träffa inom en snar framtid.

nåväl.
MAKE LOVE / CAROLINA

hade bara lust att skriva av mig lite

varje gång jag träffar nya människor ser jag på dom utan några som helst fördommar eller i en negativ klang. Alla fördommar, myter och rykten man hört runt omkring sig kopplar jag bort. Man ska för allt i världen inte tro på rykten och fördommar. Människor som andra är avundsjuka på, brukar få falska rykten efter sig. Varför ger man inte alla en ärlig chans att lära känna? Alltid bemöta någon positivt, och sluta lita på rykten. Tänk om man själv skulla vara med om det. Alla kan göra fel här i livet och alla har en ärlig chans att få ett trevligt bemötande. Varesig man är idiot, alkolist, brottsling eller fjortis. Hatar rykten! uch, vill aldrig vara med om någonting sådant. Folk som är stöddig, tykna och trycker ner andra för att höja sitt eget självförtroende ser jag som förlorare. Varför inte bara vara glad och trevlig och låta sig själv få ett eget intryck och uppfattningar själv om andra människor, istället för att helatiden luta sig på andras åsikter. Bara genom att vara trevlig, omtänksam och sympatisk kommer man långt. Man borde skämmas när man är otrevlig och elak. Det borde göra ont, lika ont som det gör på den som drabbas. Tycker det finns ganska många människor som stödjer sitt självförtroende på elaka komentarer. Kan inte bara alla vara snälla och trevliga mot varandra.

MAKE LOVE / CAROLINA

ellos

jag och mamma har beställt byxor från ellos som kommer på freeedag



MAKE LOVE / CAROLINA

tappad

gick till skolan och gjorde ingenting vettigt. Är fortfarande skit sjuk, as ont i halsen och jätte trött. Träffade Robin mitt i solskenet och åkte till hans frisör i frölunda torg. Jag var så trött så jag låg och vilade på robins axel fram tills vi gick av. Vi hoppade av och kom fram till frisören, då jag upptäcker att jag har tappat min mobil. Japp, nu har jag också gjort de. tappat mobilen alltså. Kommer ju aldrig slå Robins mega misstag han gjorde för två sommrar sedan. Han la mobilen på biltaket... och körde iväg. När han kom på det och körde tillbaka så låg hans mobil platt som en pannkaka på marken. nåväl. har kollt på en ny mobil, ska nog köpa den när lönen kommer den 25.

imorgon fyller Robin år och jag har inte köpt något. Ska köpa ett läderarmband med en bricka på där det ska stå inristat "ingen carolina utan sin Robin" eller "Robin hjärta Carolina" eller bara "carolina".

MAKE LOVE / CAROLINA

axel busar



sjukhusvistelsen

såå jäävla trött på att vara sjuk nu. Har legat i soffan hela dagen, och då menar jag verkligen heeela dagen.
Igår upptäckte jag vita prickar i halsen, vilket betyder att det inte bara är en vanlig förkylning, utan typ en halsfluss. Efter några om och med så åkte jag och Johanna upp till östra sjukhuset. Johanna släppte av mig vid ingången så jag kunde gå in och skriva in mig medan hon parkerade bilen. Precis när hon kom in i väntrummet och skulle sätta sig & vänta tillsammans med mig så blev jag inkallad hos doktorn!! det har aldrig gått så fort för mig innan. Läkaren kollade i halsen och konstaterade att jag hade halsfluss, utan tvekan. Eftersom jag hade ganska ont i nacken så ville hon ta ett blodprov på mig, hon tog blodprov och satte dit en liten plupp grej som liksom satt i armen på något konstigt sätt? as äckligt. men hon plåstrade över ploppen så jag skulle slippa se det. Blev lite fundersam över om hon kanske missuppfattade om vart jag faktiskt egentligen hade ont...  Men hon trodde att jag hade halsfluss OCH hjärnthinneinflammation också, eftersom jag hade ont i nacken. Men det hade jag ju inte, hade bara halsfluss. Men eftersom jag hade överdrivet lite om min "onda" nacke så fick jag vänta på en till läkare. Jag blev i alla fall inkörd till ett nytt rum och Johanna kom från väntrummet för att jag mig sällskap. Jag tror vi väntade på den jävla doktorn i en timme och 30 minuter. Men under den tiden hade vi faktiskt ganska roligt. Eftersom Johanna hade kommit till det stadiet då hon var övertrött och uttråkad så skulle hon typ pilla och pröva allting. Hon provade reflexhammaren på sitt eget knä, snurrade några varv på stolen, provade plasthandskar som hon senare tryckte ner i sin handväska.. "- som en liten souvenir". OCH nej Johanna är inte min 1 åriga lillasyster, även om det roligt nog kanske låter så. Hon är min pappas sambo och min lillebrors mamma. Men jag var lika uttråkad och drack typ 100 små muggar med iskallt vatten för att bedöva min halsont lite. Efter dom 100 små muggarna med iskallt vatten bröt jag tystnaden genom att säga "-eeh, jag är lite kissenödig nu" As jobbigt att gå på toa när man måste ha ena armen rak eftersom man har en jävla nålplupp rätt in i högra armvecket. var dom tvungna att ta höger liksom. Nåväl. När jag kommer tillbaka till mitt lilla rum så säger Johanna att läkaren precis var där! så jävla otur. Alltså, jag kanske var på toa i minst 3 minuter!!! Men läkaren kom tillbaka efter några minuter. Fick min medicin tillslut. Dom skickade senare in en mycket ung, liknande prao elev, som skulle ta ut min nålplupp ur armen. Efter att han hade dragit ut den och satt på ett plåster så sa han citat "nu har den här nålen irreterat ditt blodkärl, men tryck på plåstret i tre minuter så stoppar det. annars kanske det bli ett blodbad här". Blodbad?! detta tog jag givetvis på fullaste allvar och ville vara på säkra sidan att det inte skulle bli blodbad, så jag satt fortfarande och tryckte när vi hade kommit hem igen.

Idag har jag som sagt legat i soffan HELA dagen. Kollat på wild kids, andra avenyn och öga mot öga på SVT play, på datorn. Kanongrej. man kan liksom välja vilket program man vill. skit bra. Så nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på lite gamla andra avenyn avsnitt som man har missat.

sjukling

är sjuk. halsont, feber och snuva. Vill bara bli frisk, nu! jag var ju för fan precis sjuk. kan inte gå till skolan. har mycket att göra. har drömt konstiga drömmar inatt. Ibland har jag vaknat av att saker i mitt rum har ramlat ner från väggarna. Så jävla äckligt. min affisch ramlade ner. ett par tidningar som låg på mitt nattygsbord ramlade ner. Jag har typ onda andar i mitt rum (?)

nu ska jag fördriva tiden med lite the sims.
MAKE LOVE / CAROLINA

söndag


månadens medarbetare

jag är så jävla lycklig, för jag har sett cristiano ronaldo live! jag är så kär i honom. har drömt om honom dom senaste dagarna, något jag liksom låter bli att berätta för Robin.

Jobbade igår och fick reda på att jag hade blivit utvald till Februaris bästa medarbetare! jag är bäst. fick ett diplom, en pin där det står "månadens medarbetare" och ett presentkort på Åhléns på 400 spänn.

Nu ska jag ner till stan och kolla på födelsedagspresent till Sofia Hanson och studentpresent till Jacob. va fan köper man? ikväll måste jag vara hemma och jobbba på skoltidningen som jag har varit flitig med att starta. Ligger lite efter i arbetet eftersom jag var bortrest i manchester. nåväl, nu ska jag ner till stan med Amanda Gaylöv!






MAKE LOVE / CAROLINA

imorgon smäller det

packar, städar. herre min skapare vad man kan ha resefeber. Pappa har i alla fall inte någon tendens till att försova sig, så planet missar vi nog inte. bara vi inte störtar. aja. Robin är här, så jag måste vara lite social också. pusshejs

MAKE LOVE / CAROLINA

en trött barnvakt

det blev ingen skola idag för mig. Var så jävla trött. Skulle passa lillebror Axel på morgonen. Johanna kom in med honom till mig vid 8 tiden på morgonen och sedan gick hon till jobbet. Gjorde frukost till mig och skitungen. Axel fick gröt med mjölk och jag en macka med varm oboy. Det slutade med att Axel bara ville äta det jag åt, så jag fick typ lossas äta hans gröt för att han skulle bli intresserad av att äta dig själv... lite fick han i sig i alla fall. Duschade och gjorde iårdning mig för skolan. Axel började bli grinig så jag la honom i sängen men han vägrade ligga själv så jag fick ligga med honom. Axel somnade, och jag lika så. Vaknade klockan 11 och såg hur hopplöst det var att gå till skolan idag. Jag var helt död. Så när pappa kom hem fick han ta hand om Axel och jag gick raka vägen in till mitt rum och somnade med kläder och ytterskor på.



Nu ska jag städa mitt rum och packa resväskan till Manchester!!! Imorgon åker jag & pappa. ooohh, jag kommer för första gången i mitt liv få se christiano ronaldo live! lääängtar!!! På sistone har jag blivit livrädd för att flyga, trotts att min mamma har jobbat dom flygvärdinna i 16 år och jag har flygit sen jag var 1 månad gammal. Jag har inbillat mig att jag kommer en vacker dag dö i en flygolycka. så jävla nojigt. men men, hoppas jag inte dör bara.

MAKE LOVE / CAROLINA

spöregn

kära hjärtanes vilken helg. Ska göra en lång historia kort. Härlig färglad fest hemma hos frida på fredag. och en annan härlig 18årsfest hos Amanda igår, Lördag. Tror jag & Robin kom i säng vid halv 5 på morgonen. Vaknar typ innan tuppen när jag är bakis. Låg och stirrade på Robins hand hela morgonen för att fördriva tiden lite. Han fick en smäll på handen på träningen och nu är handen så svullen att man knappt ser knogarna. Haha, helt sjukt ser det ut. Men det rä ju troligtvis bara en stukning. Vid 10 orkade jag inte ligga i sängen längre, så jag soppade ihop 55 kr och gick och köpte en big mac på donken. Efter det klädde jag på Axel ett kilo kläder och trykte ner honom i vagnen med världen regnskydd över och gick ut. Tänkte först gå förbi Linda, men hon jobbade så kom jag på att Amanda brukar ju vistas hemma hos Joakim som bor precis vid Linda (Johanneberg). Ringde Amanda och hon hjälpte mig upp med barnvagnen och så gick vi upp i lägenhten. Axel var lite blyg i början och vägrade släppa mig när jag skulle ta av mig. Fick sitta i hallen ett slag, innan Axel fick göra sig hemmastad i Amandas famn. Axel och Amanda satt och lekte med lite leksaker och Axel satt och sa "dudde" till kudden en miljon gånger. Jag la mig i soffan och slappade, var helt jävla genomsvett efter att ha dragit upp den där jävla vagnen för backen och trapporna!




Sen var jag ordagrant tvungen att springa hem med vagn och hela köret eftersom Robin fortfarande låg och sov hemma och jag hade hans mobil och Axel började lukta bajs. Det var min intressanta dag. Har föresten druckit typ 1 liter vatten idag också. Fan, det tar allt på krafterna! nåväl. Nu ska jag äta. Hare!

MAKE LOVE / CAROLINA

upp och ner. hit och dit.

Nu kör jag igenom en rejäl uppdatering eftersom jag inte har updatert på länge. Och jag vill inna jag börjar skriva om mitt otroligt intressanta liv (not) poängtera att den här bloggen är du aldrig tvingad till att läsa. Den är först och främst gjort för mig sjäv, för att jag själv ska kunna kolla igenom den och minnas mitt liv som går. Den är även gjord för mina föräldrar och vänner. När jag bor hos pappa i en månad vill mamma hålla koll på vad jag gör och då kan hon läsa här! detsamma med mina vänner, vissa kanske man inte träffar så ofta än andra & då kan det vara intressant för dom man inte träffas så ofta att läsa här och se vad jag pysslar med om dagarna.

Nåväl. just nu står min skoltidning i centrum. Hoppas på att det blir ett kanonresultat! Jobbar tillsammans med abitiösa människor, så detta borde inte misslyckas. Läser som en galning om Tunisien. Åker utomlands med Robin utan föreldrr för första gången och känner mig tryggare att veta mycket om landet innan jag åker dit. Om det skulle hända någonting så har jag ingen vuxen att vända mig till. Människorna där pratar ju bara arabiska och franska. Men jag känner mig mycket väl förbered. Pratade med en kille på jobbet som var där med sin tjej förra året. Dom var supernöjda med deras resa dit. Jag har ju varit lite ängslig över hur jag ska bli bemött av dom manliga araberna. Har ju hört att dom ska vara rätt respektlösa och ta på tjejer trots att en kille är i närheten, men enligt min arbetskamrat var det ryktet kanske kryddat. Har även löst upp en liten knut ur mitt hjärta. Kännde mig lite ensam & lämnad och såg ingen annan mognare lösning än att prata ut om det. Så jag ringde Amanda och sa som det var. Känndes verkligen som om hon förstod mig och jag vet ju att vi alltid kommer höra ihop och att vi ALDRIG kommer tappa kontakten. Men ibland känns allt jobbigt och vi ses ju aldrig mer. Men efter det samtalet släppte stenen från magen lite. Trivs mycket bättre på jobbet nu mera. Känner mig mycket självsäkrare och vågar ta lite mer plats. Känns bra helt enkelt. Just nu ser jag bara fram emot helgen som kommer vara späckad med roligheter!! Först 18årsfest hos frida för att fira amanda & frida. På Lördag blir det en till 18årsfest för en annan Amanda. sen på söndag blir det bakisdag.... trodde jag. Bakis förlir jag säkert, men jag får stå ut med det, ska nämligen på släktkalas. Nu börjar Johanna (=pappas sambo) jobba efter 6 månaders mammaledighet. Hon vet inte riktigt vart Axel (=min 1åriga lillebror) ska ta vägen när hon är på jobbet eftersom Axel inte har fått någon plats på något dagis ännu. Eftersom jag kommer jobba med min skoltidning i tre veckor så kan jag jobba hemma någon dag och samtidigt passa Axel... den lilla skiten. Han är så go. När man tittar på honom vill man ju bara gå och göra barn typ. När jag var hos pappa och skulle packa alla mina kläder för att åka till mamma var axel i mitt urm och härjade omkring ålandes på golvet (han kan inte gå än!). När jag kom hem till mamma och skulle packa upp allting hittade jag en liten napp som axel hade lagt ner i min väska när inte jag såg. Så gulligt. Så här ligger nappen hemma hos min mamma, på mitt nattygsbord. Tänker på min lilla snorunge varje gång jag ser nappen och ler. Åh! min lillebror är bäst i hela världen!

MAKE LOVE / CAROLINA


min hemsida

gmg.nti.se/elev/gm-07mha

Sunne is the shit

nu går det undan. Idag har det varit plåtning hela dagen för våran skoltidning, sen en sväng på stan tillsammans med Elin för att inhandla alla presenter till hela världen som tydligen fyller år i Mars. Den här veckan känner jag fyra styckten som fyller år. Alla var väl tydligen kåta på midsommar eller nått.... aja. Tänkte lägga upp bilderna från Sunne som ett litet minne.



ST ANTON BRATSEN KAN SLÄNGA SIG VÄGGEN. SUNNE IS THE SHIT.

godnatt.

just nu; orka blogga. sån jävla bra tidsfördriv. men den tiden borde jag spendera på något annat och du också, som läser det här.
imorgon; upp klockan 04.50 åker till sunne med skolan och lirar lite skidor. Gjort pankakor som jag ska äta i backen. mm, längtar!


RSS 2.0