Dagen före Dagen D

Jävlar vilken hysteri det är kring nyår. Men det är klart, mycket ska fixas. Imorse åkte jag med mitt Ex till systemet och köpte krök. Sen var jag omkring och kollade om jag kunde hitta glitterspray som Johanna ville ha. Åkte hem och åt, eftersom jag inte hade ätit någon frukost. Pappa förbereder nyårsmaten och behövde 13 egg gulor till förrätten. Ja, så det blev att jag och Johanna som blev offren till att gå ner och köpa. Vi ställde oss i kö för att ta ut pengar då idioten före oss säger ganska högt "Det luktar Thaimat här?!" Jag trodde verkligen inte han menade Johanna och trodde bara han var en konstig gubbe som pratade med sig själv. Sen säger han det högt en gång till "Det luktar thaimat här?!" Ja, kul för dig. Men Johanna är tyvärr inte från Thailand, utan Korean. Finns det fortfarande kvar sådanna idioter i Sverige? Jag fattar inte. Hur kan man orka med att säga så? Ångrar mig att jag inte skrek "DET LUKTAR SPRIT HÄR? DET LUKTAR ALKIS OCH BAJS HÄR?!" sån jävla äcklig gubbe. Om jag hade kunnat spola tillbaka tiden, då hade jag fan slott till med att spotta honom rätt i ansiktet. Sådana idioter skulle fan ingen sakna om dom hade dött!

bye bye!

NU ÄR JAG TOTALT LEDIGA FRÅN SKOLA OCH JOBB TILL DEN 12 JANUARI!

Varför får jag inte på mig mina blå jeans?

Igår tvingade Fredrik ut mig på en fika. Adam följde med och vi satt och pratade gamla minnen, förhållanden och bilar. Fast då satt jag mest och tittade på. Drack en fet kopp med varm choklad med grädde från hälfen. Mådde typ illa när jag var klar med den. Halv 11 kastade dom ut oss eftersom dom var tvungna att stänga. Fredrik tvingade med mig att ta en öl på ett ställe men jag var sjukt ängslig och ville sitta kvar i bilen. As usual tjatat Fredrik tills han får sin vilja igenom. Åkte hem efter en cider och två öl. Försov mig till jobbet i morse. Eller snarare, "Jag ligger kvar i sängen bara 5 minuter till"... sen hade det helt plötsligt gått en halv timma.

Seg dag på jobbet idag. Var jätte trött... ska jobba imorgon med. Sen blir det hård bantning och nerdragning på cheeseburger ätandet år 2009! Det kom jag på när jag efter jobbet skulle sätta på mig mina jeans, var ju som en jävla brottningsmatch att få på sig dom. Herre... inte bra, inte bra. Ville slinga och klippa håret. Men ska hem till Robin och sova där ikväll. Imorgon, jobba 11.30 - 19.00 ! SEN ÄR JAG ÄR JAG LEDIG TILL OCH MED DEN 11 JANUARI!! jiippiiee!!

(det är INTE jag på bilden)

MAKE LOVE / CAROLINA

världens bästa julklapp


CAROLINA / MAKE LOVE

23 December

Klockrenaste dialogen idag på jobbet när en tyken kund kommer fram till kassan med sin kompis och tigger en mugg vatten. Visst, jag förstår också att det är löjligt att man ska behöva betala 5 kronor för en jävla mugg vatten. Men om man inte hade satt 5 spänn på det hade ju alla bett om det:

Otrevlig kund - "EEÄY, kan jag få en vatten dåå"
Tjejen i kassan -"Nej, det kostar fem kronor, men du kan nog gå över till burger king. där kanske du får det gratis."
Otrevlig kund -"Men nä jag orka inte. Ge mig en vatten då.. va fan"
Tjejen i kassan -"nej"
Otrevlig kund -"Mäh! fan vad snål du är!!"
Jag -"Men fan vad fattig du är"

så gick han där ifrån. Vet inte om han hörde, men han gick därifrån i alla fall.. Fick mig ett gott skratt. Blir så jävla trött på alla idioter, vilket jag har skrivit om tidigare. Det finns dock för mååånga av dessa idioter i våran värld!! uch, blir så trött. Robin mötte mig efter jobbet och vi åkte hem till mig och bytte julklappar. Jag fick ett par örhängen & ett armband (OBS! det var faktiskt fint) var lite orolig över att han skulle köpa heeeelt fel. Men det var jätte fina grejer. Robin fick en jätte fin tröja, tycker jag i alla fall. Nåväl. Nu har jag typ nackspärr, sen är det ju julafton i morgon & jag måste upp tidigt och duscha och göra iårdning mig innan någon annan blockerar badrummet.

it's complicated

Jag tänkte gå upp vid 10 idag. Johanna skulle klippa mig innan jag började jobbet. Men så blev icke fallen. Johanna sprang in i mitt rum imorse och satte sig vid min säng och visade en bild med artikel på en man som vi vet vem det är. Skrattade gott åt det. När hon gick ut igen tänkte jag bara ligga och dra mig lite, men somnade och vaknade klockan 1. Nu har klockan hunnit bli 14.20 och jag måste snart bege mig till jobbet. Jobbar fan till 22 idag. Trååååk.

När jag kommer hem måste jag städa mitt rum. Vi firar lilla julafton också. Robin ska komma hit och vi ska byta julklappar. Mys. Lite kompliserat mellan oss nu. Jag måste vara ärlig, annars går jag bara omkring och håller det innom mig. Pratade med en kompis igår som jag itne har pratat på länge. Hon har haft seriös förhållande ett bra tag nu och hon berättade att hon kände exakt samma som jag för inte så länge sedan. Känns enda bra att jag itne är den enda! Nej... nu måste jag åka till jobbet. Annar kommer jag komma försent för 3 gången I RAD. inte bra, inte bra.

MAKE LOVE / CAROLINA

julgodis

Åkte hem till Amanda,och åt i vanlig årdning upp hennes skafferi, sen när det inte var så intressant längre dök jag ner i frysen. Hittade en panpizza som jag satte i mig. Isac unnade mig mycket skratt när han lyckades skruva upp en speldosa hundra varv så den gick sönder och han började gråta för att han hade pajat skiten. Jag satte mig och limmade ihåp det och gjorde antagligen saken ännu värre. Frågade amanda om hon hade någon tejp. Då menar jag, något rejäl som håller. Så slänger hon fram en jävla tejprulle, köpt på barnavdelningen på ICA maxi. Haha, men jag tejpade så gott jag kunde. Ser förjävligt ut & den fungerar fortfarande inte. Men men, jag försökte i alla fall.

Nu har jag klätt granen med mamma, och bakat choklad cola. Jag satte igång med allting, men insåg inte hur jävla jobbigt det är att sitta och röra i typ 1 timma. Så det slutade med att mamma stod och rörde och jag satt på golvet bredvid och åt godis och drack julmust. Nu har jag världens sockerkick och kommer typ aldrig kunna somna.

imorgon! jobba 15 - 22, sen mini julafton med Robin. ännu mer godis och julmust. KOMMER RULLA TILLBAKA TILL SKOLAN!!! nåväl. är det jul så är det.

MAKE LOVE / CAROLINA

God fucking Jul

Jag har inga trosor att ta på mig. Det betyder att jag MÅSTE ta tag i min tvätt och börha tvätta nu. Imorgon är jag ledig från jobbet, ska träffa Amanda. Sen klockan sex blir det pepparkaksbak hemma hos Mamma,



GOD JUL
.

jullov & julfest

JULLOV!!! detta är för bra för att vara sant. Igår gjorde jag mitt matteprov klockan 8 på morgonen. Kände mig sjukt duktig eftersom jag kom i tid. Sen gick jag hem, och la mig i sängen med Robin och sov till 1. As gött. Efter det packade jag mitt krök och fest kläder och åkte till skolan. Tur att jag kom tidigt. Alla lärare var sjukt noga med att kolla allas väskor så att dom inte hade något med sig... Själv satt vi inne på en liten toa och gjorde iårdning och och drack. Sen var det julbord med skolan. Linda och jag tog allas gravad lax och tryckte i oss. Vi hade bstämt oss för att åka till en fest i näset, men ingen var så där jätte peppad så vi satte oss på ett café och ruttnade. Tills vi tog oss i skinnet och började våran resa till Näset. Linda, linn och Anna skulle blanda drinkar i bussen i små mcdonald's muggar med sugrör. Det gick bra... tills bussen började svänga in i rondell och Anna far runt hej vilt med flaskan. När vi hoppade av blev jag typ deprimerad eftersom det spöregnade och jag hade as ont i mina fötter. Min öl hade lagt sig som en liten klump i magen och jag mådde typ illa INNAN VI ENS HADE KOMMIT FRAM TILL FESTEN. det hade liksom inte förvånat mig om jag hade som kaka på moset hade trillat på en kotte och dött. Men, vi kom fram. Sjukt trevligt var det. Jag sprang omkring och var orolig över att min väska skulle bli stulen och typ gömde den på diverse ställen och fick typ näst intill magsår när jag inte hittade den igen eftersom jag hade gömt den på ett sjukt bra ställe, (i ett låst rum). Vi dansade och hade kul. sen kom några bekanta ansikten in genom dörren. Kul att träffa några man kännde igen. Jag övertygade mig själv, på något konstigt jävla vänster, att jag kunde ta mig hem efter att sista bussen hade gått. Medans jag i min panik sprang omkring och letade efter min väska som jag hade lagt på ett smart ställe, så såg jag till att kolla någon buss jag kunde ta. 05.45 gick det in mot frölunda torg. Okej! jag var sjukt körd. Folk måste tro att jag var helt galen när jag sprang omkring som en stucken gris och frågade alla hur dom skulle ta sig in till stan. En killes pappa skulle hämta honom, så jag kunde få åka med. Jag sa att han kunde släppa av mig vart som helst i stan så jag kunde gå/ta en spårvagn hem. Men han körde mig ordagrant ända fram till dörren. Stypade i säng klockan 2. Så jävla typiskt, när man är halv full vill man bara sova. Men jag kan verkligen inte göra det. Jag sover kanske i en timma. Så vaknar jag. Sover en timme. Vaknar igen. As jobbigt.

Ringde Linda i morse för att få upp henne ur sängen och pallra sig till skolan för att hämta våra grejor i skåpen som vi hade lämnat från igår. Som alltid när jag ringer Linda när hon sover säger hon bara "MMm" i olika toner. Efter ett tag fattar jag att det inte är någon idé att prata, eftersom hon sover. Jag, Axel & Johanna promenerade längst avenyn ner till skolan. Fint väder idag. Jag hade naturlitvis satt på mig världen varmaste kläder och svettades som en jävla gris. Fick en cola, sen gick vi till Saluhallen där Johanna skulle köpa kött. Jag och Johanna stod typ och grägglade i kött disken tills jag svettades ännu mer och var tvungen att gå ut. Ikväll blir det hängmörad ryggbiff till middag. Men först ska vi baka pepparkakor! med glasyr! Som jag kommer äta upp oc hsen må as illa och ångra mig att jag ens började äta det.

förlåt för världens längsta inlägg. den enda som kommer orka läsa att det här är typ Linda. Haha, nåväl. godjul på er alla. och all ÅNGEST till dom som inte är klar med alla julklapparna, det är bara 5 dagar kvar nu.
MAKE LOVE / CAROLINA

imorgon, sista helvetesdagen!

Idag har jag fått mycket gjort, för en gångs skull. Har skrivit bild analyser, analys till Venezuelas varumärke och pluggat lite matte. Observera, lite matte. Fan. Det kommer säkert gå åt skogen imorgon igen! Detta är min andra chans och jag vill verkligen inte göra Robert besviken och skriva ett IG prov igen nu när han har hjälpt mig.

Imorgon smäller smällkaramellerna för fest.. eller i alla fall krök. Julavslutning klockan 5 i skolan. Om ingenting har ändrats sen förra gången så blir det julbord och det har jag ju aldrig tackat nej till och kommer adrig göra det heller. Jag har i alla fall bestämt vad jag ska ha på mig nu, intressant va? Linda har väl antagligen tränat att gå i hennes nya skor hemma, vilket är en bra anledning att dra imorgon i skolan om man itne har gjort alla inlämningarna. "- duuu, jag gjorde inte min läxa igår för jag tränade att gå in ett par skor som jag ska ha på Julfesten ikväll" det tyckte jag var roligt...

Tänkte lägga mig tidigt idag. Eller i alla fall lägga mig med matteboken is sängen och plugga tills jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Men Robin är på krogen och ska sova här inatt så jag får vara så snäll at tligga uppe och vänta. Detta är inte bra. För jag får inte komma försent till Robert lektion imorgon. haha, det är så synd om den läraren. ingen kommer på lektionerna, så sitter han där längst fram i ett tomt klassrum. Gull.

MAKE LOVE / CAROLINA

legoklockor

as coola legoklockor, 199 kr styck. funderar på att köpa en även om den är snyggare att titta på än att ha på sig.



Tisdag

idag har jag nog varit med om årets värsta lektion. Jag gick till skolan, trots min feta mensvärk (från ingenstans?!) Jag satt och trodde att jag skulle spy under tre timmars tid. Fy fan. Mådde så jävla illa. fick tillslut min chans att smita iväg och åka hem. Har legat i min säng i fyra timmar och försökt sova bort smärtan. Har nu suttit och hållt på med tidningsuppslaget som skulle varit klart idag på lektionen. Nu är det bäbis samlig hemma hos oss med typ 100 bäbisar + Axel som typ river och biter alla bäbisarna i ansiktet.




egoooooo

har precis jobbat. Oci vanlig årdning träffar jag ännu en idiot på spårvagnen. Det är där jag oftas träffar dom där idioterna som tyvärr inte är utrotningshotade i Sverige. Det finns helt enkelt för många av dom. Som till exempel igår när jag gick över övergångstället EFTERSOM DET VAR GRÖNT. kör en dåre (självklart en Taxi!) nästan rätt på mig, så i fönsterutan ser jag honom dra händer i vädret och gav en sjukt arg min. Jo.. men det var nog mitt fel!! Han får skylla sig själv som kör mot rött.

Efter jobbet gick jag på 5an spårvagn som av någon anledning var knök full. Alla ska antagligen till liseberg nu under lucia. Står bredvid en 25-årig tjej som såg ut som en fjortis, och tyvärr betedde sig som en fjortis. Hon stod ständigt och speglade sig i fönsterrutan, sen var det dax att byta fjortislåt till en annan fjortislåt på iPoden. Jag ursäktade mig, för jag ville gå förbi eftersom jag skulle gå av. Fick en arg blick med ögonbryn formade som små ringliga maskar, i samma veva som hon flyttade sig 1 cm för att jag skulle komma förbi, tog hon upp sin spegel för att antagligen kolla så att mascran satt kvar. Jag blir så jävla förbannad på alla dessa förbannade jävla egoister. Hur gammal måste man bli nu för tiden för att förstå att världen INTE cirkulerar kring en själv?!

MAKE LOVE / CAROLINA

1 år

idag fyller mitt hjärta 1 år. Det har gått helt sjukt fort. Bara jobbigt att så svart på vitt att det har gått ett år sedan jag åkte till möldals sjukhus efter skolan och fick se min lillebror för första gången.


Idag måste ha varit den mest chill skoldagen på mycket länge. Jag ställde klockan på 8. Gick upp halv 11. Var i skolan runt 11. Fick göra mitt samhällsprov när jag ville mellan 12.00 till 15.00 När jag var klar gick jag hem. Det går rykten om att det ska vara lussefika i skolan imorgon. Lussebullar och glögg! Jag lääängtar. Har dock matteprov imorgon. Måste verkligen få G! FAN om jag inte får det.

176 cm + platå = aslång

Jag är 176 cm lång och har i vissa samanhang tyckt det varit jobbigt att alltid vara så jävla lång. Nu har jag köpt ett bara "för dyra skor" enligt mamma, som dessutom är en platå på. Jag får inte ens plats i min spegel i mitt rum. Mitt huvud hamnar liksom utanför spegelbilden. Valet och kvalet om jag ska lämna tillbaka dom eller inte. Har typ gått omkring och tänkt på det jättelänge, as töntligt, jag vet. Men jag är bara ärligt. Känner mig skit fjomig.

Imorgon ska jag göra ett ekonomi prov i samhäll. Det kommer gå kuk, för jag ahr kanppt pluggat. Det får gå vägen endå. Får gå till skolan när jag vill och göra provet imorgon. Det känns i och för sig jäävligt gött. Ska sova nu.


alltså, dom ser givetvis inte ut såhär, det var bara en fin bild.
MAKE LOVE / CAROLINA

do it, do it now!

engelska frågor, samt läsa en bok
Idrott & Hälsa uppgift. Pulsträning                   
Mediakommunikation uppgit                      
Matteprov
Samhällsprov
Svenska debattartikel
Multimedia, klar med hemsida
Grafisk kommunikation, klar med tidning
Grafisk kommunikation, skriftlig analys



allt detta ska vara klart innan jag slutar den 19 december. Idag är det den 9 december. åh, snälla. ta mig i anus!

läs på egen vilja

allt känns mer eller mindre jobbigt nu. Sömnlösa nätter och högar med plugg som räcker ända upp till raket i mitt rum. Har bitit ner mina naglar, igen. Tyvärr, jag har för mycket plugg jag hinner inte gå till skolan.

Jag tvivlade aldrig på att någonting skulle gå ut över Robin. Han visste redan när jag började skolan igen den 23 augusti att skolan går före allt. Så måste det förbli, eftersom det handlar om min framtid. Men nu är vi här endå. Där jag trodde att vi aldrig skulle hamna. Att jag aldrig ringer, att vi aldrig ses. Men det är inte bara jag som kan ta skulden för att våra dagar totalt krockar med varandra och allt resulterar till att vi inte kan ses. Jag kan ses efter skolan. Det kan inte han. Jag kan inte ses på kvällen. Det kan han.

Det är inte bara svårt för dig Robin. Det är svårt för mig med. Fan. Om jag kunde styra tiden hade vi kunnat ses i evigheter! Men nu har jag bara den tiden jag har att jobba på, och allt går till skolan. Tyvärr. Men så liten är tiden. Jag har ju kanppt tid att gå till skolan eftersom jag har så jävla mycket att plugga till. Så. Varför sitter jag här då? Slösar bort min tid på en jävla blogg. Jo, för att jag måste få ur mig allt.


om dom där jävla lärarna bara visste hur plugget tar kol på mig.

fettmabulle

försöker skriva något vettigt, detta går inte.
Jag har ätit kakor och min mage liknar en fet badboll. Måste plugga nu. Sug min..! jag orkar inte.

free falling


min helg

Fredag: Möglade hemma med Robin. Kollade på Idol när Robin Bengtsson åkte ut! Jag dog, nästan. faaan. tänker inte ens kolla på finalen. Jävla bajs Idol!

Lördag: Gick upp klockan 8, var på jobbet klokan 9. Gjorde mitt jobb och var hemma igen klockan 18. Gjorde iårdning mig på mindre än en timme. Och när jag säger "göra iårsning mig" så han jag då duscha, föna håret, välja kläder, klä på mig, fixa  håret, sminka mig. Klaaar! Var på Karsten 50 årsfest klockan kvart över 7. Då var jag död i mina fötter.

Söndag: Vaknade av klockan halv 11. Var på jobbet klockan 12. På rasten gick jag till Lindas jobb och nöp henne i rumpan. Jobbade till 17. Nu är jag hemma och nördar mig. Ska hem till Mamma nu och plugga.



detta har varit ett hundår.

twighlight

idag har jag haft mitt utvecklingssamtal med mina blåögda lärare. Jag vet att jag har skolkat många hela lektioner. Många av dom lektionerna har legat på 90 minuter, eller 3 timmar. I min frånvarostatestik står det att jag har varit borta 3 timmar av hela höstterminen. Haha, så bull shit att jag började skratta och sa rätt ut att det inte alls stämde. men vi gick aldrig vidare in på det. Mamma och jag gick efter det en liten sväng på stan. sedan åt vi på jensens böffhouse. Efter det bytte jag partner och träffade Robin vid bergakungen och så gick vi på twighlight eftersom Amanda sa att den var skit bra. Hon som lipade sig genom hela filmen. Okej, jag lipa typ en gång, men det var bara för att jag trodde hon dog. Ska inte avslöja någonting, men den filmen var bra. Dock lite för mycket fantasi. Jag hatar fantasi filmer och böcker. Som till exempel sagan om ringen smt Harry Potter. Har verklige inte den fatasin att man kan flyga på kvastar och ha massa olika krafter. Tönterier.



Och Ja, Amanda... Robert Pattison är skit snygg och jag var nog inte den enda i biosalongen som tyckte det. Inte heller den enda i världen heller. Men du min kära Amanda, du är ju besatt. Haha. Hoppas faktiskt på en twighlight 2. Det känns som att det behövs det eftersom slutet är lite lurigt. Men mycket, mycket romantiskt.

MAKE LOVE / CAROLINA

glöm dina bekymmer, imorgon kommer nya

är världens sämsta människa på att lägga mig i tid. Ligger dock i sängen nu, men jag försöker inte att sova. Har snarare fastnat framför datorn vilket jag alltid gör, den nörd som jag är. Idag kommer jag dock somna omedel bums efter att jag har stängt av datorn, hållee ju rean på att kolappsa. Idag köpte jag Zara skorna, men kommer nog lämna tillbaka dom, om jag inte vill offra ett brutet ben någon helg framöver. Man får nästan höjdskräck i dom. Idag har jag och Robin ätet på jensens böffhouse, åkte hem till Joakim där även Amanda var som jag satt och pratade skit med. Sen skulle Jag och Robin ta bussen till Donner gymnasiet och kolla på när Robins lillebror hade ett framträdande. Han skulle spela gitarr och sjunga, vad vi hade hört. När vi kommer dit kommer vi för det första försent. Fick typ stå bakom en lampa och såg ingenting. När vi väl fick ett par platser såg man ännu mindre och när Rickard skulle "uppträda" spelade han bara gitarr, till min besvikning men också för folket i lokalens öronhälsa sjöng han inte. Han stod bakom en jälla stolpe, så jag såg honom inte.. men, det lät bra. eh, ja.

Dagens höjdpunkt väntade hemma. Efterlyst! Blev lite besviken när dom inte tog upp fallet om mordet på 17åriga Mathias här i Göteborg. Ville så gärna veta mer om det. Bakgrunden och dom olika händelserna och platserna. Jag var ju ute och velade den kvällen, kanske kan ha sett någonting. Ska även kolla upp Mathias begravning. Vill verkligen gå på den. Tycker så oerhört synd om anhöriga till Mathias. Robins lillasysters pojkvän gick i samma skola som honom. Det är så otroligt ofattbart att detta har hänt. Jag tänker och läser om det varje dag. Är sjukt rädd nu mera. Har aldrg varit det tidigare, även om jag alltid vetat om att detta har förekomit även i Göteborg, nära mig. Men nu känndes det änne mer nära mig eftersom Mathias är i min ålder och var så oskylldig.


Jag hoppas ALLA är med och hjälper Poliserna med att utreda mordet. Jag är säker på att alla tips som kommer in omhändetas. Jag önskade jag kunde hjälpa till... detta är så frktansvärt!

MAKE LOVE / CAROLINA

made by myself




friidrottsdag

Friidrotts dag idag. Jag var typ rå-seriös och hade med mig värsta seriösa pastasalladesn och en ännu mer seriösare energidryck. Jag var den enda som had emed mig mat och vatten så jag blev offret som alla ville snylta av. Nåväl, det gick ganska bra i övrigt. As kul när jag och Linda sprang tillsammans. Båda bara väntade på att man skulle hamna lite för den andra, men det var verkligen totaly jämt! Men så vann Linda endå, det lilla aset. Hoppade 1.30 i höjdhopp vilket blev mitt personliga rekord. Ringde pappa och var as glad över attjag hoppade bäst av tjejerna i min klass.
-"hur högt hoppade du då?"
-"1.30"

tystnad
-"...men det var ju inte så högt"

Träffade Robin när vi skulle åka hem.
-"Robin, jag vann av tjejerna i min klass i höjdhopp"
-"hur högt hoppade du då?"
-"1.30"
-"men det var ju inte högt, det hoppade jag typ i 6an"



åh, vad omtyckt man känner sig. Hha nåväl. ville ha lite bekräftelse så jag ringde mamma istället och hon blev som vanligt jätte glad för min skull.
ikväll vill jag gå på bio. Har inte något prov i veckan så det känns skit skönt att för en gångsskull slappna av efter en veckas hysteri! Sen är jag föresten ny kär i Lindas nya frisyr!!



MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0