just like stealing someones heart and throw it away.

Läs det gärna flera gånger, jag vill verkligen att du ska förstå hur jag menar.

du säger att jag måste lita på dig.
Hur ska jag kunna lita på dig när du fortsätter ljuga för mig?
Du kan inte säga att jag måste lita på dig. När du ljuger för mig.
Hur tror du det känns att aldrig vara riktigt säker på att du ger mig ett ärligt svar när jag frågar dig en fråga? Jag vet aldrig om ditt svar är ärligt eller inte.

Det värsta är, att jag tror inte du fattar hur mycket du har förstör för både dig själv, och för mig, genom att undanhålla sanningen och ljuga för mig. jag tror inte du fattar att du själv har gjort fel. Nu ligger jag på noll IGEN. Idag känns det som om jag kommer ALDRIG kommer kunna lita på dig mer. Det insåg jag idag. 6 månader försent.

Från och med nu ska jag tänka på mig själv. Från och med nu ska jag vara ensam för en lång lång tid. Från och med nu tänker jag aldrig tillåta dig/någon förnedra mig. Från och med nu tänker jag aldrig låta någon gör mig illa, så som du har gjort trots alla dina chanser.

Hur kan du göra mig så illa när du säger att du älskar mig, eller är kärleken du ger mig också en lögn?

11.35

ingen mascara på studenten säger jag bara. Kommer ju komma en del glädjetårar, åhåhåhåhååå! ELIN DU ÄR BÄST! DU HAR KÄMPAT OCH DU ÄR SÅ JÄVLA BRA! GRATTIS TILL STUDENTEN BÄBIS!!!

MAKE LOVE / CAROLINA

sing for you.

Soft and low when the evening comes
Holding you, sleeping in my arms
I remember there was a time
When I used to sing for you

Do do do, do do do
Do do do, do do do
Do do do, do do do

I used to sing for you

MAKE LOVE / CAROLINA

10.15

har hittat hasse aros blogg. väldigt givande, faktiskt.

Jag tror jag vaknade av att ett flak med studenter som passerade min korsning här nere. Fy fan vad overkligt. Om 9 dagar ska jag också stå där. Vad fan händer sen? Vad ska det bli av mig liksom?

Nu ska jag sola. hejrå.
MAKE LOVE / CAROLINA

make a place for me in your heart



MAKE LOVE / CAROLINA


france & greece

igår blev frankrike biljetterna beställda! Vi åker bil ner den 26 Juni. Robin åker hem den 2 Juli, jag åker hem den 11 Juli. Åh! jag längtar helt galet mycket.

Som det ser ut nu är jag hemma 3 dagar i hela juli. Så jag och Elin ska boka om Greklandresan, så vi åker den 12 augusti istället för den 24 Juli. Borta en vecka, det längtar man ju också helt galet mycket till.

Försov mig till mig soltid imorse. Kärringen jag beställde av igår var så jävla sur så jag vågar inte ringa och beställa en ny. Någon som har lust att göra det åt mig eller? haha

MAKE LOVE / CAROLINA

17.16

solarium is the shit. hejrå.
MAKE LOVE / CAROLINA

2gether 4ever


puss
MAKE LOVE / CAROLINA


17.25

sommarvärme. Snälla gud, ge mig sånt här väder på min studentdag! fan, jag är ju ändå konfirmerad och var typ halvkristen när jag var liten. Lite kan du väl ge tillbaka? ha? ha? ha?

MAKE LOVE / CAROLINA

slottskogsgrill.


imorgon fyller Anna år. Det firar vi ikväll med slottskogsgrill, sen en torlig utgång. Jag får samla mig lite vuxenpoäng ikväll genom att gå hem tidigt, eftersom jag ska jobba imorgon. Lycka till! Tack!
MAKE LOVE / CAROLINA




for what it's worth

Jag tror inte på det här längre, hur har jag någonsin kunnat tro? Längtar lite till imorgon. Varför blunda för allt fint i livet, eller hur Amanda? well. Upp och jobba imorgon klockan 11, drar mig till sängen tillsammans med den bärbara datorn. Skriva lite psykologi, sen sova. Godnatt mina kära vänner.

MAKE LOVE / CAROLINA

13.22

vill inte räkna ut hur många dagar det är tills min student. då kommer jag få ångest och börja gråta typ. men visst längtar man. Blivit av med mina jobbtider som jag hade på min student, ett problem mindre. Nu är det bara att tenta upp Engelska B betyget också. bajsa.

MAKE LOVE / CAROLINA

fånga en fjäril




nu har vi inte långt kvar.
MAKE LOVE / CAROLINA


den 4 juni är jag så jävla bra.


MAKE LOVE / CAROLINA


07.51, GODMORGON!

undra när jag ska hinna ta igen förlorad sömn? Det kommer nog inte bli förräns om 16 dagar. Det vill säga, efter min student. Har legat i med plugget som en blodigel och har blivit klart med så mycket att det faktiskt har blivit lättare att andas. Onsdag idag, ska till skolan och göra ett sista prov i arbetsmiljö & säkerhet, sen så har jag den kursen klar! skönt. Sen ska jag beställa greklandsresa, sen hem & passa lillebror. Förhoppningsvis våldgästar Amanda oss. Hoppas det verkligen det, annars är jag ensam om att få svara på alla "vad gööör du nina?" "oj! vad är det?" MÅSTE JU PLUGGA! MVG I PROJEKT OCH FÖRETAGANDE IS THE SHIT!

sms med johanna
Carolina "lycka till idag gos!!! Pussattack"
Johanna "Tack är faktiskt nervös. Sitter i receptionen på (piip) med typ 20 andra dårar. Ingen säger ett skit! Hjäälp."
Carolina "hahah, Hissprutta Johanna! kul att se allas miner!"
Johanna "och sen IT WAS MEEE"
Carolina "Hahah, ja! Exakt, exakt!"

MAKE LOVE / CAROLINA

17.52

pluggar projekt och företagande. Lägger mig i badet tillsammans med min ångest. Jag tar studenten om 18 dagar och har helt galet mycket att göra. ta mitt liv, innan jag gör det. AP-NTI!

MAKE LOVE / CAROLINA

TACK FÖR IGÅR.


MAKE LOVE / CAROLINA


rock 'n' roll



skiva!!!!!! studenskiva alltså. jag e rock 'n' roll. yäh.

MAKE LOVE / CAROLINA


pick me. choose me. love me.


MAKE LOVE / CAROLINA


Just like perfect ark.


MAKE LOVE / CAROLINA


Studentenbal 10 maj


MAKE LOVE / CAROLINA


22.38

herre min je. tack för igår.
MAKE LOVE / CAROLINA

happy b-day!

till mig själv.
MAKE LOVE / CAROLINA

11.48

Blåste iväg som en liten vante till solariumet vid 8tiden imorse. Var där när dom öppnade... inte okej... ska blåsa iväg till skolan snart för att gå på NTI's guldsköldsgala. Så jäva amerikanskt. Så jävla dålig taktik för att få ungdomar att tro på vad dom gör och på sig själva. Nu är jag nominerad, kommer förmodligen inte vinna, men, jag tycker inte man ska tävla i skolan!!

Nog om det. Ikväll ska jag jobba & i morgon fyller jag år gott folk.
MAKE LOVE / CAROLINA

well done



MAKE LOVE / CAROLINA


01.27



spårvagnen till solarieöarna går 08.22 imorgon. tror du jag kommer hinna? det tror inte jag. Två alarmklockor på det! Godnatt mina vänner.

MAKE LOVE / CAROLINA


smiling for you


MAKE LOVE / CAROLINA


Hallå?!

Hela mitt skafferi och kylskåp är fullt med massa göttigheter. Jag vill möla i mig alla dessa grejer och bli ett år äldre. Jag vill att det ska bli Lördag! Hallå! Lördag? Kom!

MAKE LOVE / CAROLINA


oslagbar. underbar.


MAKE LOVE / CAROLINA


COME TO MAMI.


MAKE LOVE / CAROLINA


Vi är konstnärer och dom bästa i sitt slag



MAKE LOVE / CAROLINA


color me


nu är jag färgad. kan inte bestämma mig om jag är nöjd eller inte. Åt skogen med det. nu måste jag fortsätta psykologin, som vanligt.


GODNATT

okej. nu har jag mycket att göra. så mycket att göra att jag glömmer bort att sova. 02.02, dax att sova kanske? Klar med balklänningen. Blev faktiskt nöjd. Även om jag brännde tyget med strykjärnet. Imorgon är det en väldigt, väldigt, väldigt lång dag.

MAKE LOVE / CAROLINA

hate it big time.




this part right here.
MAKE LOVE / CAROLINA


behovstrappan, my ass.


MAKE LOVE / CAROLINA


himmel och pannkaka

det går undan när man är ute i svängarna tillsammans med gaylöv. herre min je. Nu ska jag sy klart min balklänning. Godmorgon.

MAKE LOVE / CAROLINA

stay with me



15.57

syr min balklänning & tänker på sommaren. fan vad allt känns himmla bra ibland. och ibland himmla jobbigt. men nu känns det bra. för vad vore en bal på slottet, utan en klänning ifrån cheers darling? ha? ha? ha? just det.

tack för igår föresten. en flaska vin senare. älskar att lära ut fyllon hur man dressar en cheeseburgare på donken.

MAKE LOVE / CAROLINA

rob


MAKE LOVE / CAROLINA


RSS 2.0