18.26

Place: Hemma hos mamma
Mood: Partysugen!
wish: mer pengar.
outfit: svarta jeans och en blommig tunika.
Drug: Kexchoklad.
Music: Outcast - Hey yaaa!
Feeling: En saknad. saknar massa människor jag borde träffa men har inte gjort det!
want: Jobba mer och häva in massa pengar
Thinks much about: Om att starta egen klädbutik.



MAKE LOVE / CAROLINA

topshop


torka

det är torka.. jobbtorka! Jag måste jobba samla ihop 3 tusen innan den 15 maj för då ska vi betala hela resan till Tunisien (vi har ju bara gjort en "förbetalning" som gör att ingen kan ta våra platser på planet). Men om jag nu inte betalar dom där 3 tusen den 15 maj så kan någon annan köpa dom platserna på planet. Uuhu. lite nervös. Loggade in för att kolla mitt jobb schema. jag har fått en jobb tid på HELA månaden! EN! jag fick typ panik. Men det brukar lösa sig. Folk blir sjuka eller måste ta ledigt. Då kan jag DESPERAT hoppa in några timmar. Från och med nu är det total köp förbud av kläder!!!! Jag måste lägga undan både studiebidrag och lön. Det ena jag får köpa från och med nu är födelsedags presenter till typ alla 100 människor som fyller 18 nu, plus alkohol som jag kan supa ner mina bekymmer med på 18-års festerna (skämt å sido). Nä, men faktiskt. Nu måste jag börja hålla igen.


för övrigt blir det plugg ikväll. Antagligen med Amanda "Gaylöv". Men annars får jag väl ringa Robin och träffa honom eftersom jag inte har sett den lilla varelsen på ett bra tag nu. Har föresten blivit inspererad av Linda att fotografera typ allt som kommer ur min väg. Går omkring med min kamera hela tiden och när jag inte har den känns det typ som om någonting fattas. Men det är en period nu. snart tröttnar jag igen. åååh, vd jag babblar. hejdå.


MAKE LOVE / CAROLINA

123 dagar

Mysdag idag. Linn, anna, linda och jag hade mys dag idag. Alltså vi hade myskläder på oss idag. Riktigt mysig. (lite för många mys ord i den meningen). Och idag har Robin och Jag fått tummen ur arslet. Vi har fram och tillbaka diskuterat att åka utomlands i sommarn eftersom Robins mormor erbjöd sig betala. aaa, för honom alltså. Själv får man stå i ett Donken kök och steka hamburgare tjugofyra sju. Vi har i alla fall kollat på lite olika länder och jag har verkligen ingen lust att åka till typ Grekland, Turkiet, Frankrike... bla bla. Sådana länder man typ har sett 100 gånger och Robin vägrade åka till Spanien eftersom han har varit där ganska exakt 11 gånger. Men det var vi ganska överens om. Men svårt var det att hitta land, och efter att vi hade hittat land så skulle vi ju bestämma hotell. Höll nästan på att bryta ihop. Jag och Robin. Jag med den sjukt envisa viljan, och Robin som säger typ "men om vi inte tar det här hotellet vill inte jag åka". Robin vill givetvis bo på ett ställe nära havet där det finns mycket vågor. Det är det viktigaste för honom. Det viktigaste för mig är att det ligger gångavstånd till centrum och olika sevärdigheter för att få sig ett fint minne. Vi landade i Tunisien vilket bekymrade Robins mamma och varnade mig för otroligt jobbiga manliga araber. Men jag får fan leva med det. Jag ska se en kamel innan jag dör. Gärna Sahara öknen och någon delfin också. Vi var i vilket fall på Ving idag och förbokade resan. All inklusive hotell, havsutsikt, 300 meter från centrum, 50 meter från havet. Nu är det bara ungefär 123 dagar kvar och jag har redan letat upp mitt pass och packat ner det.

MAKE LOVE / CAROLINA


för en lång lång tid


godmorgon


live your life

kväll, eller snarare natt. Ungefär en sådan tid på dygnet bara idioter är uppe. Ah, tjäna. Här sitter jag liksom. Har lusläst www.hannaojohn.blogg.se och blir typ kär på nytt. Kära hjärtanes! Det här det här jag menar. Det här det här jag tjatar om heltiden! palla att sitta i Göteborg i en vardag med jobb, plugg, skola och tråkiga fester varje dag! jag vill ta studenten, samla ihop as mycket pengar och köpa en liten lägenhet i typ spanien. Skaffa ett jobb så jag klarar av ekonomin och bo där typ i ett år, sälja och sedan flytta hem igen. På så sätt lär man sig så jävla mycket andra saker som man inte kanske skulle få kunskap om av att bara bo i Göteborg!

Kollade på advokaterna idag på tv4. Bestämde mig för att bli polis. När jag sökte gymnasieskola våren 2007 sökte jag "polislinjen". Men min lathet tog över och gav upp det sökandet av den skolan ganska snabbt och sökte en skola lite mer centralare... Jag ska fan bli polis. Det finns en polishögskola i Stockholm, men jag pallar fan inte stockholmare (även om jag själv är en). Men först lägenhet i spanien, eller något annat roligt land. Kanske cristiano ronaldos hemland, portugal! Den som lever få se.

funderar på att banga sova inatt, gå till skolan och antagligen stypa i säng vid 21 tiden imorgon. det blir nog bra. dock får jag en helvetesdag i skolan imorgon. men det får blir så.

MAKE LOVE / CAROLINA


just nu

Place: Hemma hos mamma
Mood: sliten men på glatt humör
wish: en gosig mysdress i velour.
outfit: gråa mysbyxor och en stor NTI-tjocktröja.
Drug: låten "kärlek är ett brev skickat tusen gånger"
Music: KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER
Feeling: lite förväntansfull... faktiskt
want: sova BRA en hel natt utan att vakna!
Thinks much about: praoplats.

MAKE LOVE / CAROLINA

KÄRLEK ÄR ETT BREV SKICKAT TUSEN GÅNGER

vi analyserar denna låten i Svenskan. Temat är "kärlek&sex". Älskar min Svenska lärare! bästa svenskaläraren jag nåågonsin haft!!!!


(Vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad, när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt. ad jag bryr mig om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig. Vad jag bryr mig om nu är att se dig gråta, för jag har gråtit!)

MAKE LOVE / CAROLINA

1 år och 7 månader



(obs! inte jag och robin på bilden) idag är det ett år och sju månader sedan jag & robin blev tillsammans. mihi!!! mitt lilla geléhallooooon. Blir så fnittrigt flickig när jag är med honom alltså. snacka om fjärilar i magen. Jag som brukar vara som en man. haha. aja. nu ska jag gosa. för det är jag så jävla värd efter dagens arbetspass. ont ont ooont i fötterna!
(fick precis en känsla av att jag kommer ångra detta inlägget för det låter så jävla fånigt det jag skrev. men va fan, det är sant. skit i samma om det låter fånigt. det får vara fånigt då. är bara ärlig. ååhhh, du fattar grejen. hejdå nu...)

MAKE LOOOOVE / CAROLINA

sista dagen på lovet.

igår satte jag upp en liten lapp innan jag gick från jobbet där det stod att dom kunde ringa mig om dom behövde personal idag. Sandra typ skrattade och sa att dom aldrig kommer ringa eftersom det inte behövs så mycket personal under jan. - feb. främst på gurnd av inflationen. Nåväl. Dom ringde imorse i alla fall. Jag sov så jag svarade inte. Vaknade upp vid 11 tiden och ser ett missat samtal från donken. Faaan. varför skrev jag att jag kunde jobba idag! vill ju vara ledig. Men va fan. Jag ringde upp dom och fick passet 13 - 18. Så jävla värt det. Skön personal. Goa pengar. OKEJDÅ! jag ska inte klaga.

föresten ska jag köpa världens finaste armband på Glitter som är lite smått inspirerad av ett pilgrims armband, men det är ju så klart inte pilgrim. Nä, utan glitter! As fint. endå är jag osäker. vill inte att det ska bli sådär "bensinigt och koppar aktigt" när man har använt det några gånger. Vi får så. för övrigt så blev det här jätte intressanta inlägget längre en planerat. Nu fan går jag till jobbet innan jag tjatar skallen av folk.

MAKE LOVE / CAROLINA

?

men. åååh, ska jag byta till Devote eller inte? Jag vill ju i och för sig inte förlora allt jag har här... men endå... det kommer snart sluta med att jag sitter och bloggar på två bloggar. nåväl.

Happy Valentine



Happy Valentine! har firat denna dag genom att jobba 12 - 20. Riiiktigt riiiktigt farlig dag idag. Roligaste jobb dagen på länge! Fick lära mig kassan, tyckte till och med att det var roligt. Sen ska vi ju inte glömma att min bästa vän och syster fyller 18 idag! Grattis Gaylöv.

Ikväll ska jag dock inte vara med Robin, trots alla hjärtans dag. Han är hemma, skulle egentligen åka hem dit men jag har skrivit upp mig på jobbet att jag kan tänka mig att jobba imorgon, så om dom ringer måste jag åka dit direkt. och då kan jag inte vara hos Robin eftersom det är så långt, + att jag inte har mina kläder där, utan här hos pappa. Men men, vi firar 1 år och 7 månader imorgon så vi får träffas imorgonkväll istället. Nu ska jag duscha. Luktar cheeeeeeesebööörgaräää!

MAKE LOVE / CAROLINA

02.48

nu har Robin kommit hit. full som ett as. Under det året och dom 7 månaderna som vi har varit tillsammans har jag aldrig sett honom så full. Som tur var spydda han innan han kom ut. Muums. Tvingade honom att äta en macka som jag hade gjort:

carolina -"men ska du inte ha någonting att dricka? mjölk?"
robin -"nää... det behövs inte"
carolina -"men vatten då?"
robin -"nää men jag älskar dig"
carolina - "mm... ta något å dricka nu"
robin -"mm. nä."

Just nu ligger han och sjunger prästens lilla kråka och vill att jag gör en till köttbullemacka till honom. Nu säger han att han är dum i huvudet. Ligger och tycker synd om sig själv och säger att han behöver en köttbullsmacka som tröst. Nu klagar han på att han har ont i snoppen. Nu frågar han mig om man kan slå sönder en pung? Nu övertalar han mig att hans pung har gått sönder och att vi inte kan få några barn på grund av jag slog honom mellan benen. Nu döper han våra barn till Emanuel och Sofia. Nu frågar han mig om han tjatar mycket... nu går han upp och gör en macka till sig själv för han orkar inte tjata mer på mig. Nu går han ut och medans han öppnar dörren fortsätter han sjunga lite på prästens lilla kråka, skulle ut och åka... SÅ! där nu har jag inget mer att citera Robin för längre för nu har han gått ut ur rummet och gör en macka. Det där var lite Live här ifrån mig och fylle-Robin. Mitt lilla hjärta!

MAKE LOVE / CAROLINA

00.53


väntar fortfarande på att Robin ska komma. Vilket resulterar till tidsfördrivande inlägg med fina bilder på kroppen man typ ALDRIG kommer att fååå.
MAKE LOVE / CAROLINA

ta mig här ifrån

nu har jag blivit sådär deppig igen. Har suttit och kollat på lite resor och läst om lite olika länder... mest för att drömma mig bort lite och för att fördriva tiden. Jag går till skolan på morgonen, vissa dagar går jag inte hem direkt efter skolan utan åker till jobbet. Under helgerna kan det häna att det blir någon lam fest lite här och där. Oftast jobbar jag på helgerna, & håller mig då hemma. Jag vill ut ifrån Göteborgsbubblan ett tag. Det hade typ räckt att bara komma till kanske Malmö? Köpenhamn? Stockholm? fast å andra sidan hade det inte varit fel med typ Buenos Aires eller kanske Bangkok!

Det måste hända någonting nu. Jag försöker fixa och dona för att komma iväg men det känns som att det är mycket snack och ingen värkstad, vilket gör att jag får panik. Om jag nu inte åker med mamma till Bangkok, då köper jag fan en resa till mig själv, helt jävla själv åker jag då. Någonstans. Vad fan vet jag. Tänker fan inte ruttna i Göteborg hela sommaren. Över min döda kropp!



MAKE LOVE / CAROLINA

voulang


synd bara att det blir så skrynkligt fult när man tar på sig en tröja över
men det är fint att titta på i alla fall. alltid nått.
MAKE LOVE / CAROLINA

17.26


MAKE LOVE / CAROLINA

dagens

Place: Hemma hos pappa
Mood: trött och sliten
wish: efter mer pengar
outfit: robins lillebrors mjukisbyxor, och robins öis tshirt.
Drug: Att gosa med axel.
Music: Håkan Hellström - För en lång lång tid
Feeling:
trött, även om jag har sovit skit länge
want: Hängmörad ryggbiff med potatisgrattäng
Thinks much about: elaka människor som skämmtar om saker på andras bekostnad.


MAKE LOVE / CAROLINA

Fredagen den 13

nooo, otursdagen nummer ett. jag kommer döö! Vil hitta på någonting. Men när jag vill hitta på något åker jag alltid in till stan och där köper jag upp mina pengar. Borde packa alla mina kläder och åka hem till mamma idag. Men jag orkar inte, för då måste jag städa rummet också... äh! Lite The Sims kanske. Men först ska jag ringa Amanda.




MAKE LOVE / CAROLINA

spagetti & tomatsås

hemma igen. Efter att ha vandrat hem i sex minusgrader!! Idag var det jobb mellan 15 - 19. Vilket betyder att jag inte får någon rast. Är just nu i sen sådan där röd vecka som vi kallar den, & har under denna vecka mycket lätt för att bli jätte anfod och trött efter att ha ansträngt mig ytterst lite. Även om det var lugna gatan på jobbet idag så stressade jag endå upp mig när jag skulle packa hissen 100% full och sedan gå ner i källan för att tömma sopporna. Ställde mig upp skit fort & kännde liksom hur jag domnade bort. Det liksom svartnade till framför ögonen på mig och jag kunde inte hålla ryggen rak. Allting slutade liksom fungera typ. Höll på att svimma. Sanna tvingade mig att sätta mig ner på en stol och hon var nästan mer orolig för mig än vad jag var. Drack ett stort glas vatten, åt en cheese, sen var det bara att dra ner till källaren. Egentligen vågade inte Sanna släppa ner mig i källaren själv om jag skulle svimma utan att få någon hjälp så hon erbjöd att jag kunde ta hennes mobil så jag kunde ringa om det skulle hände någonting: frågan är bara hur man ringer på hjälp när jag svimmar? men det var i alla fall en gullig tanke.

Slutade jobbet och skynda mig hem för att göra iårdning vardagsrummet eftersom Linda, Linn och Anna skulle komma på besök. Vi skulle smälla ihop en middag. Målade en liten karta till Linn och Anna till närmaste matbutik och så gick dom iväg för att köpa tomatsås till pastan. Tillbaka kom dom efter dryga halvtimman med massa chips och gott. Vi dukade fint och tände ljus. Sen bar det iväg till mölndal på krök. Körde en lam "jag har aldrig..." sen åkte alla vidare till en annan "fest" i Örgryte som visade sig vara Nicolas Sandberg. En gammal god vän. Han hade panik upp till öronen. Alla var dyngraka. Hittade en liten Frida där inne (robins lillasyster). Även min gamla fotbollskompis Mathilda var där. Nicolas var skit sur för det var någon som hade vridit om deras backspegel  & "en viss person" hade ringt till Linn och sagt att det var okej att vi tog med oss 10 stycken, och det var en ren lögn. Sista spårvagnen för mig skulle gå om 10 minuter, så jag såg ingen anledning att stanna. Dessutom kunde vi inte bara lämna dom andra som inte fick komma in. Sprang omkring i stan och letade desperat efter en buss som skulle gå hem till Robin (SOM BOR TYP UTE PÅ LANDET!!! ÅHHHÅÅ!) tillslut gav jag upp och gick hem från Nils Ericsson... en jävla bit. speciellt när det är sex minusgrader ute.

Imorgon är jag ledig, och det är guld värt!
MAKE LOVE / CAROLINA

nelly.se


parkas. kostar runt 500 lappen. praktisk, snygg, passar kort och gott till allt. vill ha den.
MAKE LOVE / CAROLINA

hot N cold



den här låten vill jag dansa till på Amanda och Fridas 18-årsfest! Måste bara lära mig texten så man kan sjunga till. "Cause you're hot then you're cold, You're yes then you're no, You're in and you're out, You're up and you're down!!!"

MAKE LOVE / CAROLINA

nattugglar

klockan är elva minuter över fyra... på morgonen. Jag kan inte sova.
Imorgon ska jag jobba, men det är inte fören klockan 15.
nattuggla! kan inte någon underhålla mig. jag har tråkigt & kan inte sooova!



MAKE LOVE / CAROLINA

Yes please



MAKE LOVE / CAROLINA

22.21

Place: Hemma.
Mood: Hungrig.
wish: Att Robin vore här.
outfit: svarta jeans. svart linne. stickad Zara kofta köpt på rean. (79kr!)
Drug: Bita på naglarna.
Music: Katy Perry - Hot N Cold
Feeling:
fryser.
want: Caaandy!!!
Thinks much about: Efter att ha drömt en dom om att jag blev mamma till en liten pojk och efter att ha fött ungen fick panik eftersom jag kände att jag inte kunde ta hand om barnet. Att jag var för ung. Grejen var den att drömen var så verklig att jag ahr gått omkring hela dagen och tänkt på barn och familj. Hur länge man ska vänta. När är man mogen för barn. Tänk om man ångrar sig när man är typ i 8 månaden.. osv. Så, det är det jag tänker mycket på just nu.


MAKE LOVE / CAROLINA

tv nörd

slagit mig ner för att äntligen få se Efterlyst som jag har väntat på enda sedan förra veckans avsnitt av Efterlyst tog slut. Ikväll handlar det främst om mordet på Nathalie i Allingsås, som blev mördad av sin pojkvän. Herre, världen är full av idioter.

MAKE LOVE / CAROLINA

monki vår-09


detta gillar vi.
MAKE LOVE / CAROLINA

8

har precis kollat på ett avsnitt av Debatt där dom pratade om diskriminering. Det var en tjej som berättade att hon hade blivit diskriminerad när hon spelade fotboll i skolan. Dommaren hade sag till henne "tjejer ska inte spela fotboll, dom ska spela vollyboll". Om jag hade varit henne, hade jag ordagrant nitat den dommaren. Men hallå? IQ badboll! Jävla idiot. Finner inte ens ord hur jävla korkat sagt det där var?!?!! Jag gillar verkligen det programet Debatt tilsammans med Janne Josefsson.

Nu till något annat. Tog bussen från Robin in till stan vid ett tiden och väl inne i stan mötte Johanna upp mig och vi gick gemensamt till biljardpalatset. Vi körde tre "matcher". Vilket resulterade till att jag vann en, och johanna desvärre två! FÖRBANNAT. faktiskt, så var jag mycket förvånad över hur dålig jag var. Spelar ju typ varje år i Danmark typ 1000 gånger per dag. Men nej. Idag gick ingenting rätt. Men några snygga bollar fick jag i med lite tur, som såg ut som skicklighet....

MAKE LOVE / CAROLINA

tonight

Place: Hos Robin
Mood: iskall i hela kroppen. skall gosa mig varm.
wish: ikväll längtar jag efter godis. i allmänhet längtar jag till den 7 mars.
outfit: svarta jeans. svart linne. stickad Zara kofta köpt på rean. (79kr!)
Drug: Havrefras med mjölk
Music: use sombody - Kings of leon
Feeling: trött & blek
want: dra till Thailand
Thinks much about: framtiden. När, var, hur.


MAKE LOVE / CAROLINA

solglasögon



på jakt efter solglasögon. Kanske inte riiiiktigt rätt årstid för att börja leta efter solglasögon, men jag hittade några "rayband" kopior som finns lite överallt i lite olika starka färger.

Fick reda på igår att det blir ett färgglatt tema på amanda & fridas 18-årsfest den 7 mars. Då passar det ju med ett par rayband glajor i någon rolig färg. Tänkte även köpa massa klubbor i olika färger och sprida ut lite här och där. det var min plan. så nu vet ni det amanda och frida! så de inte kommer som en överraskning. Ser i alla fall fram emot denna fest. Fan. jag gör ju ingenting nuförtiden!

MAKE LOVE / CAROLINA

fördommar

satt uppe till 4 igår. Men det var det allt värt.
Pratade lite om fördommar. Det är så lätt att man sätter upp en bild om hur någon är, innan man ens har lärt känna någon. Jag hatar fördommar, men endå så finns dom där titt som tätt. Jag försöker verkligen att inte ha några som helst fördommar om någon, men jag ska inte sticka under stolen med att jag ibland har fördommar. Men det har alla ibland, mer eller mindre. Jag minns när vi började skolan så tyckte Linda att jag var en jävla bimbo, vilket är mycket roligt nu i efterhan då vi är skit bra kompisar. Anna och Linn ska vi inte ens tala om. Vi typ hatade varandra och nu är dom några utav mina närmaste vänner. Ibland tycker jag bara det är roligt med fördommar mot mig, eftersom jag minst sagt är ganska blond och ser ganska sur ut när jag är "normal" (eller hur man ska kalla det). Det är roligt att höra efter när man lärt känna någon att dom just påpekar det att dom verkligen inte trodde att jag var den personen som jag är, när dom såg mig för första gången.

När jag & Robin var i Turkiet spelade vi fotboll med några holländare och turkar. Dom sa först att jag inte borde vara med, eftersom "tjejer inte kan spela fotboll". Absolut inte för att skryta, men jag gjorde alla otroligt förvånade när jag bevisade motsatsen! En kille kallade mig för "man i en tjej kropp". Men det var bara roligt att överaska dom och bevisa att jag faktiskt, faaaktiskt var bättre än vissa killar på planen.

Nä. nu ska jag äta upp min ostmacka och dricka upp min varma oboy med grädde! tjock som jag är.
MAKE LOVE / CAROLINA

ingen soldat




tjocka släkten

Min kusin släktforskade för något år sedan har har gjort ett stort släktträd som ligger ute på geni.com där alla har tillgång till att göra ett eget släktträd. Nåväl. Min Farfar, Arvid, föddes 1915 och var det trettonde barnet i familjen och kommer att förbli det yngsta barnet eftersom farfar Arvids mamma dör när Arvid bara är två år. Arvid får alltså växa upp utan mamma, yngsta barnet med 13 äldre syskon. Det älsta syskonet, Alvar, träffar aldrig sin lillebror Arvid, eftersom Alvar emigrerar till Amerika innan Arvid ens är född.

Här är min farfars familjefoto, men några av syskonen. Vissa hade ju som sagt emigrerat till Amerika. Och mamman hade dött långt innan detta kortet togs. I mitten längst ner sitter min farfars pappa. Alltså pappan till 13 ungar! till höger om honom sitter min farfar, Arvid. Med en vit näsduk i bröstfickan.


Mitt efternamn är ett soldat namn från 1866.

designed by C.


16.42 Måndag

blev plötsligt, från ingen stans luspank. Ska i alla fall lämna tillbaka min jeans jag köpte på H&M för några dagar sedan. fan. jag har så jävla många jeans & jag använder endå bara ett par och det är mina svarta jeans. Plus att det oftast blir leggins till allt. Måste ju dessutom köpa 18 årspresent till Amanda! Jag har klurat lite på det där, ruggit svårt! Har dock kommit fram till att det är  kul att få underkläder, men det kommer hon väl antagligen få av alla. Och, Ja, jag är fullt medveten om att du läser min blogg Amanda. Så tro inte att du kommer får reda på vad du får när du läser det här!!

För övrigt. ganska tråkig dag.
lyssnar på Kings Of Leon - Use Somebody & väntar på att mitt lov ska bli intressant.


MAKE LOVE / CAROLINA

good looking


födelsedagsmiddag





Drömde inatt att jag fick designa ett hus, med planlösning och sedan skulle dom bygga upp det. Så nu måste jag ju spela The Sims idag!! jag vill ha en sån grå kofta som är på bilden. Kan ju kanske gå på stan, som jag typ har gjort 100 gånger under helgen.

Nåväl, igår var det middag hemma hos mamma eftersom hon fyllde år den 2 februari. Åt god huvudrätt, med ännu godare efterrätt. Marängsviss! Mamma blev nöjd med min present, en ny vattenkokare, eftersom hennes gamla hade gått sönder. Bestämde även att om Van Morrison kommer till Göteborg, så ska Karsten, Mamma & Jag gå och se honom.

MAKE LOVE / CAROLINA

Dagens kärleksproblem på Hedens pizzeria

inte för att jag inte är nöjd med förhållandet mellan mig och Robin eller så.. men idag, när Robin ville äta pizza innan jag skulle iväg på födelsedags middag hos mamma. Inne på pizzerian satt ett kärlekspar. Ganska random kärlekspar. Ganska ogulligt kärlekspar. Men jag såg i alla fall att båda hade skridskor och hjälm med sig, plus att dom hade ovanligt mycket kläder på sig för att vara idag (det var endå +4 grader idag) så tänkte jag bara på själv grejen. Dom är säker jättekära. Kanske till och med jättenykära! Så ska som ha en liten dejt, åka skridskor på heden, sen dra till Hedens pizzera och äta var & sin fet god pizza med cocacola till. Sa till Robin, med en lätt klang av "det-är-synd-om-mig-att-jag-inte-får-det-jag-vill-ha" på rösten.

- "ååh, jag vill också åka skridskor med den jag är kär i och sedan gå & äta efter"
tystnad.

Robin flinade lite och fortsatte äta på sin jääävla pizza. Förra gången jag sa att jag ville också skridskor med honom skyllde han på sitt fotbollskontrakt. Att han inte får åka skridskor för fotbollens skull, OM han skulle ramla och skada sig. Men å! det kan man liksom göra när man typ... går över ett överångställe också. Alla kan ju dö, eller skada sig hur som helst, vart som helst. Dessutom tror jag inte på att det står i hans kontrakt? Jag vet att man inte får åka motorcykel eller åka skidor. Men inte skridskor? Detta måste undersökas. För jag vill också ha en sån dejt som det där fula random paret hade!!!




(apropå kärlek)

MAKE LOVE / CAROLINA

kom ihåg lapp!


detta ska investeras. detta inlägg är även en komihåglapp!
MAKE LOVE / CAROLINA

you.


give It to me baby


designed by C.


13.02

Vaknade av veckarklockan klockan halv 10. Anledningen till att jag sätter klockan även om jag inte ska upp dagen efter är för att jag gillar att gå upp relativt tidigt, och inte typ efter 12 som Robin gjorde! Gick upp & åt frukost, försökte få Axel att somna i min säng med Robin, gick ganska bra från början och han låg och dåsade iväg ett tag, men sen upptäkte Axel att han kunde pilla Robin i ansiktet, typ, trycka in ögonen med hans små fingrar, då demostrerade Robin & jag var tvungen att kasta ut Axel.

Här sitter jag, på klädd och iårdning gjort för längesedan. Till och med ytterskorna är på. Robin håller på att göra iårdning sig i snigelfart! Vi ska ner till stan och köpa present till mamma. 

MAKE LOVE / CAROLINA

Topshop


Seal - Love's divine



robin hjärta carolina

gee mig. ge miiiig. ge mig.



Robin har kommit hit & han ska sova här! vilket var skit längesedan han gjorde... kanske en och en halv vecka sedan vi sov med varandra. Sover bara dåligt om jag inte sover tillsammans med någon. Det är förklaringen till varför jag fortfarande sover i mammas säng när jag är hos henne.

Har blivit lite beroende av att hitta kläder på internet som jag kan använda som insperation till vad jag ska sy. Skorna och ringen kommer från asos, och tunikan kommer från ellos. I morgon blir det födelsedagskalas hos mamma. MÅSTE hitta en present som jag kan komma med! det får bli min syselsätning imorgon, fram till klockan 17. för då börjar middagen.
sovgott.

MAKE LOVE / CAROLINA

manchester city - middlesbrough

Jag låg imorse i sängen och läste igenom den min engelska läxa som jag hade förhör på i Fredags, men eftersom jag inte var i sklan tänkte jag göra förhöret på Måndag... var min tanke. Men det är fan lov! Dagen till ära åkte jag & Johanna och handlade på 421. Pratade lite om familjen Hanson som nu är framme i stugan MITT I BACKEN i åre! Vi var där för två år sedan, riiiktigt roligt och den resan måste göras om tillsammans med familjen Hanson. Dessutom har jag då ålder inne för diverse After ski nästa år och det borde ju utnyttjas. Vi pratar i alla fall om Åre nästa år, & som det ser ut nu så SKA vi fan åka nästa år.

kollar vidare på manchester city - middlesbrough matchen, sen ska pappa, johanna, axel & jag ut och gå en sväng. Ikväll blir det någon form av födelsedagsfest, om inte jag har uppfattat detta fel. dock vill jag inte offra mina ägodelar för en födelsedags fest tillsammans med människor jag antagligen inte känner... men jaja, vi får se.

MAKE LOVE / CAROLINA

happy our


kärlek är ett brev skickat tusen gånger


chloé


my löv!

jag har funnit min stora kärlek. även om någon dum stjäl kanske tycker att den är ful, så skiter jag i det! Min nya klänning är som en negerboll man bara vill äta upp. I'M IN LÖÖV.

i morgon ska jag upp "tidigt". typ klockan 10, så ska jag, robin och pappa kolla på fotboll. Apropå fotboll. Idag är det 33 dagar kvar tills jag & pappa sitter där på Old Trafford och kollar på Cristiano Ronaldos Manchestr United, och Zlatans Inter!

MAKE LOVE / CAROLINA

designed by C.


"I CAN'T TAKE MY EYES OFF YOU."

sömnlöshet

Är hemma från skolan idag eftersom jag vaknade varje timme i natt och kunde typ inte andas eftersom min näsa var igentäppt och det var fullständigt omöjligt att snyta sig, speciellt när jag inte hittade någon nässpray. Robin slutar om en timme, så jag ska i min ensamhet vänta på honom & så ska vi ner till stan och lämna tillbaka min väst som jag köpte och så ska jag köpa nässpray så klart. Vill inte vara med om en sömnlös natt till på grund av brist på nässpray.

duscha nu kanske, jag ser ut som stryk.
MAKE LOVE / CAROLINA

jag säger ju det.. Sverige är full av idioter!!!


lååångsam Torsdag...

jag är snor förkyld. Har försökt neka det. Speciellt när Johanna & Robin gaddade ihop sig och tvingade mig erkänna att jag faktiskt blivit förkyld. Igår när jag gick till sängs kunde jag knappt ligga ner eftersom jag typ slutade andas genom näsan och jag hatar att ligga där med öppen mun och känna alla kvalster letar sig in i min mun. Snöt mig typ tusen gånger och somnade skit sent. Vilket ledde till att jag vaknade av klockan 07.00 men låg ändå kvar i sängen till 07.45 då jag fick ett sms av Fredrik som tänkte banga hela skoldagen. Men jag är så jävla bra på att övertala den grabben. Sista lektionen som började klockan 15.00 och slutade klockan fucking jävla HALV FEM! våran lärare satte i alla fall på en film (som jag inte fattade ett piss av) och lät oss kolla. Jag låg och halvslumrade mot väggen. Linn satt och snaskade på sitt tuggummi. Så kollade jag bort mot bänken där arvin, marcus, linda och anna satt. Där låg anna och arvin över bänken, sovandet. Marcus sov sittandes och vaggade fram och tillbaka med huvudet. Och så satt Linda där, mitt i allt. Helt klarvaken och tittade ambitiöst på filmen... tills hon fick för sig att väcka Marcus genom att peta honom i örat. Han pep till och hoppade typ 1 meter upp i luften, vilket fick i alla fall mig och Linn att skratta för någon sekund. Det var kul...

imorgon har jag ett as stort förhör i Engelskan.. jag är så gott som kokt, stekt och vidbränd på samma gång. Jag ooorkar verkligen inte. Det är nästan så det är värt att skita i hela dagen bara för att få slippa den där jävla Engelska grejen.

use somebody


(C)

Jag köpte den där stickade västen på Lindex som jag har algt ut bild på lite längre ner. Tyckte den var jättefin och hade kommit på massa kläder jag kunde ha den till. Men så kom jag hem och provade allting & det visade sig som det alltid gör, att allting är mycket snyggare i huvudet. Allting är skit snyggt och perfekt när man tänker sig någonting framför sig i huvudet. men så tittar man på det riktiga och verkliga resultatet och det var ju... inte... riktigt sååå jag tänkte juu.

By the way så såg jag bloggerskan Stina-Lee på gina tricot idag. Det var verkligen som att se en skit stor kändis. As töntigt. Men det var lite roligt. Hon såg precis ut så som jag hade tänkt mig, för en gångs skull. Precis som den bilden jag hade i huvudet. Imorgon ska jag jobba vidare med min reklamannons för upphovsrätten. As usual, har jag en bild i huvudet precis så som jag vill att den ska se ut. Jag har en kännsla av att det inte kommer bli som den bilden i huvudet. Vi får väl se. I så fall kommer den bli as snygg.

Idag diskuterade vi hur vi tyckte om FN-rollspelet. Allt jobb innan och under. Hur vi tyckte jobbet i gruppen fungerde... etc. Jag & Linda fick mycket komplimanger av läraren idag och utav elever som tyckte vi skötte oss bra. Det var mycket roligt att höra att vi har lyckats! Kommer tjata om att vi var bäst i åratal, haha, är så jävla stolt. Annars tycker jag Australien gjorde ett bra jobb samt Irak.

jag vill det nuuu!!!

jag vill känna dig.
någon som du. Någon som bara är som du är.
håll om mig och gör det ordentligt, för jag vill känna dig här & nu.
Jag saknar dig så.
hur ska jag kunna vara ensam, när jag är du och du är jag.
du och jag är vi. och jag älskar du + mig = kärlek.
du strålar.
håll om mig, håll om mig, håll om mig. Jag vill känna dig!
jag vill bara ha dig! kom, kom till mig snälla kom.
jag vill hålla i dig. jag vill krama dig. jag vill kyssa dig på halsen.
jag vill drunkna i dina mörka ögon. Jag vill kyssa dina läppar.
jag vill rufsa i ditt hår. Jag vill lägga pannan emot ditt bröst och
känna dig. du bara du. Jag älskar dig. Bara dig. älskar dig. älskar dig.



Robin.

mitt hjärta.


insperation


MAKE LOVE / CAROLINA

last day

då var sista FN-rollspelsdagen slut. Det har varit två utav dom roligaste dagarna under hela mitt liv i skolan. Känns som att jag har lärt mig skit mycket, även om jag knappt har märkt det eller känt att jag har hård pluggat i någonting. Mamma fyllde år igår så idag var jag och min syster på stan för att i panik leta efter en present. Total misslyckat uppdrag. 


kollar på den här, funderar på att sy? Fast i så fall en mindre genomskinlig i häcken. Tänkte köpa massa tyg och designa lite nytt så jag har något att göra på lovet. Det är ju då jag har tid för sådant. Nåväl, jag måste avsluta nu med att tacka min kära delegat Linda som jag har jobbat tillsammans med för att framhäva Venezuela! Viva la Venezuela! fick så jävla bra kritik av lärarna, vi är bäst!

MAKE LOVE / CAROLINA

FN-rollspel

Estimados delegatos,
Nosotros en Venezuela estamos contentos de estar aquí hoy con ustedes y esperamos que esta reunión dará lugar a muchas buenas decisiones.
Nosotros, en Venezuela se espera para abordar las cuestiones relativas a la ley humana y las condiciones de trebajo en el lugar de trabajo.

L República de Bolivia de Venezuela tiene una larga historia de inestabilidad. Hemos pasado de haber tenido una fuerte dictadura a la manera democtática degobernar en nuestro país.

Hoy en día , estamos muy orgulloso la demoktratiska y el gobierno socialista que tenemos con nuestro Presidente, Hugo Chávez, y gran parte de nuestro país ha mejorado en los últimos anos.

Por último, estamos muy agradecidos de Venezuela a tener el placer de recibir tus ideas y pensamientos durante estos dos días. Esperamos que usted, como nosotros, tratar de ser los más justos y maravilloso mundo que trabaja.

Gracias.



så inledde jag mitt välkomsstal idag inför fucking 250 pers. FN-rollspel i skolan nu, & jag gillar det. I torsdags sågade jag & linda oss varandra i handlederna och ville bara dö eftersom vi trodde att våran tid i FN skulle gå åt helvete. Det har gått galant, den här dagen i alla fall. Vi har en dag kvar, men jag tvivlar inte på något annat än att det kommer gå bra imorgon också. Det är i och för sig bara Ryssland, USA, storbritannien och vi då, Venezuela, som är uppe och pratar i talar stolen. Vi fick berömm av lärarna som säger att vi är skit bra! Aaaa, jag är så taggad inför imorgon. Godnatt.

MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0