TuttiFrutti

hur bra kan man må av sol egentligen? svar; Hur jävla bra som helst. Även om man kanske rent allmänt mår skit gör sol och blå himmel så otroligt mycket! En glass med tuttifrutti strössel tillsammans med Linda på lejontrappan innan jobbet. Var rätt peppad till att jobba idag även om jag var tvungen att lämna det fina vädret och steka hamburgare 15.30 - 18.00. Alltid något. blir pengar det med.



imorgon blir det 23 grader varmt. Konstaterade idag när anna jag och linda satt och solade att jag har så bleka ben att det ser ut som om jag vore död. Detta måste vi göra något åt. Det blir att skobba från skolan imorgon. Förlåt mamma, men jag kan göra dig nöjd en annan dag.

MAKE LOVE / CAROLINA

159 spänn!



MAKE LOVE / CAROLINA

frukost i söndags





vet du en sak...

jag kan inte se framför mig Carolina utan Robin. För så har det varit i nästan 2 år och Robin var verkligen den som fick mig att må så jävla bra. Hur sjutton hamnade vi här? Vi skulle ju bli gamla ihop? Vi skulle ju fortfarande hålla varandra i handen när vi var ute och gick även om vi var 90 år. Jag vill verkligen inte att vi släcker ljusen nu. Men vad gör jag när jag varken vill leva med eller utan dig Robin? Jag är tamigfan maktlös i den frågan och i den groppen vi sitter i nu.


fan vad jag älskar dig. det är helt sjuk. du är ju min obin. Du är ju min nopp. Du är ju min!!?!?!!! ibland önskade jag att jag inte kunde känna medkänsla, smärta eller fjärilar i magen. för man mår bara såå jävla piss. ge mig sommar. ge mig lycka.

MAKE LOVE / CAROINA

ABF sycirkel

igår startade anna, linn, linda & jag våran sycirkel. Vi ska kort och gott träffas varje onsdag 16 - 19 och sy! Får bära omkring på symaskinen till skolan men det är det värt. Vi ska ha kafferep, åtminstone jag och linda. Har idag suttit och skissat på kläder jag ska sy. Imorgon är det onsdag. Imorgon har vi vårat första symöte!





MAKE LOVE / CAROLINA

hate It or love It



MAKE LOVE / CAROLINA

urinvägsinfektion

jag och mitt immunförsvar. Dra mig baklänges vad det suger! Jag har fått urinvägsinfektion. står just nu i kö för att komma fram till en doktor på Access Akuten. Vill bara bli frisk, nu,nu,nu!

MAKE LOVE / CAROLINA

CANT TAKE MY EYES OF YOU

att höra dina tårar rinna genom telefonen var som en smäll på käften. Det sista jag vill är att du ska vara ledsen, för då blir jag ledsen. Allt jag önskar är att båda ska vara lyckliga, varesig vi är med eller utan varandra. Igår var jag tvungen att se dig och ha dig vid mig. Dina bruna ögon. Ditt fina leende och dina underbara kramar som jag drunknar i. Hur alltingen nu än kommer sluta vet jag ju att du finns där för mig och JAG finns verkligen där för dig!

Jag saknar allt vi hade
Jag saknar när du nyper mig i rumpan och säger "Uuumpaaan"
Jag saknar när vi badade i Asjön sommaren 2007
Jag saknar nätterna på stranden i Turkiet
Jag saknar när jag kunde vara sådär sjukt jävla lycklig med dig
Jag saknar när vi hade det som bäst!!!
Jag saknar när vi struntade i skolan och åkte ner och spelade minigolf i solen

Jag saknar när du och jag letade genom hela stan för att hitta en Hawaiiglass åt dig

Jag saknar när vi kunde ligga hela nätterna och skratta och pussas

Jag saknar när vi låg och kollade på tre filmer i rad och du var skit rädd för skräckfilmen

Jag saknar när vi paddlade i floden i Frankrike

Jag saknar att må bra

Jag saknar att du mår bra

Jag saknar att vi två mår bra... tillsammans


MAKE LOVE / CAROLINA


gråter du? det smakar salt.

pirr pirr
pirrigt det pirrar
jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. gråta tror jag.

fjärilar i magen


känn på kännslan

så underbart, så magiskt men samtidigt så tragiskt.
det bränner så roligt i magen och så liksom killas det i bröstet.
Idag jobbade jag sista gången för den här veckan, och imorgon är det sista skoldagen för den här veckan. Ska köpa mitt gymkort imorgon. tro det eller ej! Men nu har jag faktiskt fått tummen ur arslet och ska äntligen köpa det och komma igång att börja röra på fläsket. Ställde mig i profil framför spegeln och ser liksom en liten kula sticka ut ganska långt ner på magen. Inte okej!

Baby we can maby make It alright.
We can make It better somethimes.


MAKE LOVE / CAROLINA


sms

"ett år och nio månader. jag tycker om dig. puss"
"a det du min lilla fisk. jag tycker om dig. puss puss"


vad vad sjukt allt är just nu. allt har varit lite upp och ner i dag. Blev i alla fall glad när det var hamburgare i skolan idag. Jag dressade min hamburgare som en BigMac. Proffs. den blev skit god. Imorgon ska anna, linn, linda & jag köpa ett litet godispaket med snören i så ska vi sitta i skolan och göra godisarmband och godiashalsband. kollar just nu på Efterlyst. Leif GW gjorde världens tabbe!! såå jäävla roligt. ni som såg det fattar. jesus säger jag bara. Plugg sen. åååh, det suger.

MAKE LOVE / CAROLINA

over

jag orkar inte berätta, vill kanske inte att så många ska veta. Kanske för att det inte är  så seriöst. Kanske för att jag skämms över att jag inte är ledsen. Kanske för att det var mitt beslut. jag får skylla mig själv.

nu ska jag plugga. fy fan.

Brännö

igår vände kvällens planer mot göteborgs skärgård... igen. Brännö denna gången. Var från början på ett jävla bra humör men det dog ganska fort när jag kom fram. Ångrade min klädsel och längtade bara efter en stor mysig VARM tröja. under kvällens gång hittade jag ett täcke som jag värmde mig med under en värmelampa. mys. Vid tre snåret spelade vi spel som ledde till många skratt. Gjorde världens tabbe. Hatar verkligen när man gör någonting men i efterhand inser hur feeeel det var! men det redde upp sig ganska bra. Hade bara sådan jobbig magkännsla hela natten. men men, man lär sig verkligen av sina misstag.

Sov inte en blund. Simon, johannes och Joar gick in för fulla muggar för att skrämma upp mig vilket dom tydligen lyckades med. Dom drog världens seriösaste historia om att det går en man omkring på Brännö och hoppar upp i fönster ruterna på nätterna med kniv, vitt ansikte och blodiga ögon. HUUUR JÄÄÄVLA ÄCKLIGT SOM HELST. Eftersom jag otur nog låg bredvid ett fönster. Sov en timme. Vaknade tusen gången av att jag fick armbåge i huvudet & höga snarkningar. Det vart nog ALDRIG tyst. Sara och Joar låg och sjöng hela natten. Linda, du kanske inte missade så mycket. Men du skulle varit med endå tycker jag :)

Nu: påskmiddag hos mamma.

MAKE LOVE / CAROLINA

rosa pankakor & kärleksmums

dagen har tillbringats hemma hos Sofia i Fjärås. Vi har under hela dagen gått omkring i varsitt förkläde och bakat och lagat mat. Rosa pankakor med strössel, glass och sylt. Sen bakade vi kärleksmums och drack kaffe till. imorgon ska jag åka hem till pappa. Passa Axel under förmiddagen och plugga en del. Men sen på kvällen blir det krök med elin. Skönt att hon står för maten, för jag är då ingen hejare på att laga mat när jag är på lyset.

nej. hopp ner i sängen nu & plugga med mig. Måste sätta det där jävla VG på det här provet. där med basta! på Lördag blir det antagligen picknick i slottskogen med linnis, lindis & annis. joooordgubbiisaaar.

MAKE LOVE / CAROLINA


vart är vi på väg?

tomhet. En jätte stor tom känsla. Jag vet fan inte vad jag ska skriva. Allting kom på samma gång och jag är bara rent ut sagt så jävla ledsen över tusen saker och allt detta kom verkligen i fel ände av mitt liv.

jag älskar min mamma,
för hon lyssnar & förstår.
hihi, du med Linda.

MAKE LOVE / CAROLINA


spung


torsdagen i bilder







MAKE LOVE / CAROLINA

axwell

I've been walking in the same way as I did
Missing all the cracks in the pavement
And tutting my heel
And strutting my feet
"Is there anything I can do for you dear
Is there anyone I can call"
"No and thank you
Please Madam
I ain't lost
Just wandering"

Round my hometown memories are fresh
Round my hometown
Ooh
The people I've met are the wonders of my world
Are the wonders of my world
Are the wonders of this world
Are the wonders now

I like it in the city when the air is so thick and opaque
I love to see everybody in short skirts
Shorts and shades
I like it in the city when two worlds collide
You get the people and the government
Everybody taking different sides

Shows that we ain't gonna stand shit
Shows that we are united
Shows that we ain't gonna take it

Shows that we ain't gonna stand shit
Shows that we are united

MAKE LOVE / CAROLINA

...

jag ORKAR inte!!


happy our

det blidde inga jordgubbar idag. det blev en latte på uteserveringen i solen.
skrev det nationella provet på bara 2 timmar, åt lunch i skolan. sen gick några från klassen till ett fik med uteservering mitt i soooolen. Underbar dag och jag är på gott humör. Allting gör mig så glad när det är sol. köpte en tunika till mamma som hon ska få när hon kommer hem från jobbet. åhå, jag är så glad! herre jesus.


MAKE LOVE / CAROLINA

you.



IMORGON

well. klockan är halv 1 på natten och jag har nationellt prov i svenska imorgon. Jag har plockat ut min sommartunika med blommor på ur garderoben idag & hängt upp den på en krok på dörren. Imorgon ska jag ha på mig den, för imorgon kommer det bli 13 grader och sol. och imorgon ska jag faaan inte glömma mina brillor som jag gjorde idag när jag skulle gå över gustav adolfstorg och vara tuff. fick vara tuff utan glajjor... as svårt.

imorgon klirrar halva min månadslön in på kontot - 1500 spänn. Så imorgon ska jag köpa jordgubbar & äta i skolan. kanske sätta mig på lejontrappan och ta en McFlurry daim med chokladsås också. Herre jesus vad jag längar tills imorgon trots att jag har 5 timmar långt nationellt prov! hoppas inte vädret sviker mig nu bara...

MAKE LOVE / CAROLINA


RSS 2.0