r


Söndag

försov mig till jobbet igår. försov mig till jobbet idag. dessutom får man ju en liten hjärtattack när man slår upp ögonen och tittar på klockan och flyger som en stucken gris upp ur sängen. Gick i alla fall skit bra på jobbet idag, jag var köksansvarig och raddade upp medd 4 rännor cheese. Vilket jag var så nöjd över att jag var tvungen att ta kort på det med min mobil. yää.


Jag är as-efter och har precis upptäckt modekungen.se. Jag handlar dock aldrig på internet för 9 gånger av 10 får jag typ fel storlek eller fel vara. Orkar inte krånglet. Syr typ istället. Blir exakt som jag vill då.



Att gör imorgon inför resan
- Låna faktabok om Tunisien på bibblan
- Låna Oliver Twist på engelska på bibblan
- Köpa solglasögon!
- Köpa slapp, luftig och enkel klänning
- Klippa mig
- Köpa fritidskort på Västrafik. 550 spänn rätt i sjön typ. men behöver det verkligen.
- Fixa p-piller!
- Gå tillbaka med min nya mobil som redan är sönder till elgiganten
- Gå till ving och prata om utflykten med båten som vi ska göra i Tunisien. priser m.m.
- Växla pengar till dinarer.
- BÖRJA PACKA INFÖR RESAN. WOHO!


MAKE LOVE / CAROLINA

nu åker vi om bara tre dagar!!!!!


midsommarafton

jag åt sill och potatis med Robin & hans föräldrar imorse. Utanför köksfönstret öste regnet ner. Eftersom varken jag eller Robin hade någonting annat för oss tvingade jag Robin hatt följa med hans föäldrar och mig till att dansa runt midsommarstången ute på en liten gräsplätt i Mossen. Där frös mina tår till is och regnet öste ner ännu mer nu, än tidigare. Jag orkade inte vänta tills pensionärerna hade fått upp midsommarstången, så jag gick tillbaka till bilen och spelade på min nya mobil. Som jag senare upptäckt vara sönder. Jag har en mobil, man kan sms, men inte ringa till den eller från den. Midsommarkvällen spenderade jag på en altan hemma hos Lina med öl. Jag frös ihjäl även om jag visspat in mig i två flisfiltar. Svensk jävla sommar, men för all del, Glad midsommar. Jag fick inte ens en midsommarkrans av Robin. Bara ett grässtrå bakom örat. Värdelöst.

MAKE LOVE / CAROLINA

if



på Måndag är det räknat att jag ska få 1700 kr rätt in på kontot. fint. as fint.
MAKE LOVE / CAROLINA

bra kväll

igår. herre min skapare! Det var sjuuukt kul. Bara helt sjuukt. Ungefär så roligt som det är varje gång vi festar i Danmark. Fast nu var det i Sverige. RIKTIGT synd att Amanda fick så ont i huvudet och var tvungen att bege sig hem. Ingen idé att jag ska sitta och babbla om en kväll jag aldrig kommer kunna förklara hur grym den var med flera meningar. Den var bara helt sjukt bra.

Nu är det Torsdag och sju dagar kvart till Tunisien! Ska ner till stan, köpa present till Linda och mamma och jag ska kolla på en ny mobil till mig. Min har totalt tackat för sig.



MAKE LOVE / CAROLINA

Onsdag: Frida's utflyttningsfest

har precis fått Axel i säng. Ska snabbstäda mitt rum innan skit ungen vaknar. Tänkte gå ut en sväng i det fina vädret, även om jag är kall av mig och tycker inte alls det är fint väder ute. Det är ju as kall vind. Nåväl. Ikväll äger Fridas utflyttningsfest rum. Får en kännsla av att det kommer komma mer folk än vad som är bjudna. Blir oftast så när man bjuder massa olika helt random. Någon tar med sig någon, som tar med sig någon. Tycker faktiskt sådant är ganska oförskämmt. Hade aldrig gått på någon jag inte känners utflyttningsfest eller födelsedagsfest, så länge jag inte vet att den personen som har festen har bjudit in mig.

Har inte fått ledigt hela veckan som jag ska vara i danmark från jobbet. Det är så många olika som lägger schemat nu så jag vet liksom inte vem jag ska prata med. har skickat 2 mejl, utan svar. Får annars tvinga någon annan ta passet. Typ ringa dom som JAG alltid ställer upp för. Det kommer någ lösa sig, för Danmark kommer bli klockreeeent! Det blir det varje år. Sitter & gör en Danmarks skiva. Det blir det också varje år. Började göra en skiva till Danmark då när "det går bra nu, "glassigt" och "Boten Anna" var nya hittar! Så det har liksom blivit som en tradition att dom låtarna ska vara med, hur jävla ute dom än är. Det är så mycket Danmark och Dana över dom låtarna så det är sjuuukt!!

Igår spelade jag the sims tills klockan blir 3 på natten. HejHej, jag är nörd.
MAKE LOVE / CAROLINA

måste, måste, måste!

har så mycket att göra innan Tunisien. Trots det, gör jag ingenting. Måste mejla in mitt arbete till min lärare. Måste jobba. Måste få ut min lön, samt mitt studiebidrag. Måste fixa nya p-piller. Måste tvätta alla mina kläder, går jsut nu bara omkring i smuttstvätt. Måste träna. Måste köpa solglasögon! Måste fixa med mitt nya bankort. Alla koder. Måste ta tag i allting typ.. snart. typ, imorgon! Jag tar ju farväl om 9 dagar! weeyy!


MAKE LOVE / CAROLINA

thecobrasnake






MAKE LOVE / CAROLINA


nelly.se



detta är bara fint
MAKE LOVE / CAROLINA

broken strings

idag var det sista dagen i skolan. imorgon är det sommarlov. Jag tror faktiskt att jag kommer njuta mest av alla! Detta är så obeskrivligt efterlängtat, det är inte klokt.

imorse kröp Axel in i mitt rum, som alltid. Kravlade upp i min säng och fick tag på fjärkontrollen & råkade trycka på MVT. -"titta!" säger Axel helt överlycklig och pekar mot tv. Brydde mig inte så mycket, innan jag uppfattade vilken låt det var. Den låten som är skit gammal men jag har liksom aldrig fått tag på vilka som sjunger eller vad den heter, & så vipps, så bara spelas den på min tv. Tack Axel. Han kan bannemej vara till nytta IBLAND.

Här är låten!


P.S. Glöm för allt i världen inte Danska Paradise Hotel på TV6 klockan 00.00. Jag har börjat följa det och är totalt fast. Övar lite Danska till sommaren också vettja! woho. Föresten... jag är jätte kär i dag. Berg & dalbana, MEN OJ VAD JAG ÄR KÄR I DIG OBIN. min obin.

grafisk kommunikation


det är bara inte min dag idag

fick springa ner till bussen i morse. Regnet piskade mig i ansiktet & jag blev pissblöt. Inte nog med det, hinner jag bara se bakdelen av den bussen jag ska med. Det gjorde lite ont i hjärtat när jag kommer 30 minuter försent till skolan och ser min lärare sitta och vänta på mig. Har i alla fall fått gjort Idrott & Hälsa provet, och fick MVG. det blir också mitt slutbetyg i kursen. Guld värt. Jag & Robin hade en vaccinationstid klockan 15.45 på Östra sjukhuset. Givetvis kommer jag försent. Springer genom sjukhusets korridorer medans tårarna bara rinner. Hatar att vara sen, och jag hatar när jag gör Robin sur & besviken. Kommer i alla fall fram och fick fylla i ett papper med massa frågor dom skulle veta för att kunna vaccinera oss. -"Är du gravid? hahaha. Ja" säger Robin och ska kryssa i rutan för att han är gravid. Det var dock inte roligt i stundens hetta. Precis när vi ska betala upptäcker jag att jag har tappat min plånbok. WOHO! TOPPEN DAG! Lägger mig nästan ner på golvet och skriker och gråter medans Robin säger lugnande "Näää, men du har säker inte tappat den". Jag vänder upp och ner på väskan ändrar han sin åsikt. "Ehh, du har nog tappat den". Vi går in till läkaren, jag totalt söndergråten. Läkaren tror typ att jag var rädd för sprutan, märkte knappt att hon tog den eftersom jag var så uppe i att sörja över min tappade plånbok. Robin var tvungen att åka iväg till hans match. Jag ringde Johanna som kunde hämta mig. Vi åker direkt till polisen och anmäler det. Spärrar alla korten som går att spärra. I samma veva loggar jag in på Facebook. Har fått ett mejl från en oerhört snäll stjäl. "Har du tappat din plånbok?" DET ÄÄÄÄR FÖR BRA FÖR ATT VARA SANT! helt otroligt. Imorgon ska vi köpa present till dom & hämta min plånbok. Sådana människor finns det dock förlite av, men ska vara glad att jag hade turen i oturen att en sådan människa fann min plånka! Som grädde på moset vann Sverige idag också... wonderful.



MAKE LOVE / CAROLINA

FREDRIK, DU ÄR SÅ JÄVLA BRA!

drömde att jag hade missat Fredrik när han sprang ut. Vaknade upp & fick typ hjärtattack innan jag fick se klockan. Hade gott om tid på mig. Var en halvtimma tidigt på skolgården, men många stod redan där. Sprang omkring tills svettan lackade och letade efter fredriks päron. Men förgäves. Upptäckte att min objektivet på min kamera hade blivit snett. Orka ersätta det för 4 tusen tänkte jag och ringde Robin och grät en skvätt. Väl hemma grät jag ännu mer. Pappa tog kameran, tryckte tillbaka det snéa objektivet och gav tillbaka kameran till mig. Fixat!

Nu ska jag ner på stan, svettas ännu mer, köpa present till kära Linn sen hem till Fredrik och gratta honom ännu mer till sin student. Massa bilder kommer tas eftersom jag är så lycklig över att mitt "barn" inte gick sönder utan att det faktiskt fixade sig.

MAKE LOVE / CAROLINA

16 dagar kvar

här hittar vi mig & robin om 16 dagar. SEXTON JÄVLA DAGAR! det är ingenting. jag läängtar så in i bänken. snälla, snälla, kan det inte bara bli den 24 juni NU!!



MAKE LOVE / CAROLINA

när jag blir stor

Ännu en grej! Kanske blir jag en blandning? Polis, kläddesigner eller medlare. Kanske allting samtidigt? Vad är då en medlare?

Medling är en konfliktlösningsmetod där två parter möts tillsam-
mans med en opartisk medlare för att finna en lösning på konflik-
ten. Medling vid brott skiljer sig från annan form av medling i det
hänseendet att det är en part som har begått ett brott mot en annan
part. Det är alltså ingen konflikt i vanlig bemärkelse som ska lösas.
Målsättningen är i stället att parterna ska få en bättre förståelse för
vad som har hänt, varför det hände och vilka konsekvenser hän-
delsen, det vill säga brottet, har fått. På så sätt kan brottsoffret ges
möjlighet att bearbeta de känslor och rädslor som brottet har fört
med sig. Gärningspersonen ges i sin tur möjlighet att reflektera över
sitt brott, ta ansvar för följderna och om möjligt ställa till rätta den
skada brottet har åsamkat brottsoffret. Medlarens fokus ska vara
att stödja och underlätta samtalet mellan parterna så att bägge upp-
når förståelse för brottshändelsen och dess konsekvenser.

hej, det är jag som är den opatiska medlaren. Igår satt jag och läste lite på internet, läste intervjuer med olika medlare. En tjej var 26 bast och redan färdigutbildad Medlare. Sån ska jag också bli.

hjälp mig.

okej. nu har jag näst intill bestämt mig att det är värt att köpa en sådan här klocka för 200 kr. Det är ett helt okej pris även om jag kanske måste vara med på att det kommer pajja inom ett år, om ens det. MEN. grejen är den att jag har ingen arning om vilken färg jag ska ha? Har valt ut några som jag skulle kunna tänka mig, kan du, mina kära vänner som läser det här lägga en komentar om vilken färg jag ska ta? Gööör det. för jag veet verkligen inte vilken. dagens i-landsproblem va faaan!



vit?
limegrön?
orange?
röd?

vilken fääärg skaaa jaaag taaa???!?!???!!!!!
MAKE LOVE / CAROLINA

09-06-06

snart dukar vi upp chips, paj, cheeseballs, korv med bröd, öl och äggsnittar här hemma. Det kommer 17 pers för att kolla på sverige - danmark matchen. Pappa är där, och det hade jag också velat vara. Då hade jag tagit på mig manchester united tröjan till matchen för att visa Råsunda vilket lag som är det enda rätta. Men, jag för nöja mig med att bara få ha den på här hemma i lägenheten.

Har precis varit & tränat. På vägen hem på spårvagnen hade jag fortfarande mina träningskläder på mig eftersom jag duscha hemma. Det kom fram en kille till mig, som förmodligen var lite full, och sa;
Kille -"hur långt sprang du?"
Jag -"Va?.... 8 km. vadå då?"
Kille - "Hur lång tid då?"
Jag -"45 tror jag"
Kille - "haha. va? du såg ju snabb ut. till och med jag springer snabbare... haha... aja"
vinglade till lite, efter en stund sa han, "trevligt och prata" så gick han av. Hur fan ser man snabb ut? Hej jag ser snabb ut.

MAKE LOVE / CAROLINA

FEEL GOOD

Life is good since you came to my rescue
Oh such a pretty little face you put me in a state of grace
And take us to a higher place
I’m not letting you go, no.

Every little thing you do, is everything I want from you
Can never get enough of you. You make me feel good.
It’s every little thing you say I love in every single way
Like sunshine on a rainy day
You make me feel good



MAKE LOVE / CAROLINA

hjärter ess

imorgon tar treorna på våran skola studenten!!! Kommer konstigt nog sakna dom. Ska köpa en ros till Shaggie (Christoffer). Hade ju tänkt att göra ett egendesignat kort på datorn i skolan, men jag glömde det så jag ska ta hjärter ESS från en kortlek som kort till rosen. Kände mig as smart när jag kom på det. Får dock offra en hel jävla kortlek. nåväl.



Det var strålande sol för en timme sedan. Nu står regnet som spö i backen. Fikade med anna & Linda efter skolan. Dumpade min grejer vid dom och sprang iväg till en butik för att köpa en tunika jag hade kollat på. Sa att jag skulle vara borta i typ en kvart. Kom tillbaka efter nästan 45 minuter. Han i den butiken tjatar skallen av en när man är där inne. Sjukt. Men han är mycket snäll. Jag ville ha en tunika i rosa så han ringde och beställde dom på telefon, så dom kommer på Måndag. Har dock inte råd. När jag skulle gå därifrån frågade han mig om jag hade lust att extra jobba där. Fint. Jag som ville ha jobb i klädbutik. Slippa stekoset på donken. Men vi får se hur det blir med det...

Ska åka hem till Robin nu. Jag har ingen skola imorgon. så skönt.

MAKE LOVE / CAROLINA

mitt liv



MAKE LOVE / CAROLINA

sommarens kommande planer


12 Juni  Skolavslutning
24 Juni - 1 Juli Tunisien med Robin
cirkus 6 Juli - 12 Juli Danmark
13 Juli - 19 Juli Segla några utav dom dagarna
30 Juli - 6 Augusti Frankrike med familjen!


MAKE LOVE / CAROLINA

fin fint






MAKE LOVE / CAROLINA

sjukt mig.





stoppljusröd

Jag har brännt mig över låren, armarna och ryggen. Igår åkte jag och Robin till Hovåsbadet. Såg några som låg och smörjde in sig i solfaktor 8 och tänkte "varför använder dom solfaktor i Sverige?!" så åker man hem, röd som ett jävla stoppljus! Idag har det typ blivit värre dessutom. Har så in i bänken ont och kan typ inte duscha i varmvatten då det gör änu ondare på brännan! Det är fan inte lätt när det är svårt.

I helgen var det födelsedagsfest för Anna på brännö. Det var så in i norden varmt men konstigt nog så frös jag som fan i skugga och satt med jacka medan alla andra stirrade på mig som om jag vore störd. Det är jag typ också... vet inte varför jag frös?? det var endå 20 grader i skuggan, MINST. Det kommer nog inte bli mitt problem i tunisien i alla fall. Hej 35 grader i skuggan.


När vi tog det här kortet så var det 2 timmar kvar tills våran båt skulle gå. Så vi gick till Saltholmen med Tom och solade.



Blinda & Tom



Här var jag inte brännd & röd som jag är nu!!!!



Här är Anna och Philip när vi har kommit upp till huset på Brännö.



Grilla... och jag hade glömmt mina korvar hemma.


Joar & Tom



Johannes Joar & Franz



Jag.



Jag & Perne!!!!


Jag & Perne!!


Några av alla



Några av alla på Brännö


Jag och Robin på Hovåsbadet på Söndagen dagen efter. Jag brände ihjäl mig!





MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0