erik by erik




MAKE LOVE / CAROLINA

Pink Floyd


miss you so bad

om två dagar har vi inte setts på en vecka. jag hatar att vara sjuk. ligger bara och svettas som en gris i sängen, tuggar isbitar för att försöka bedöva mitt halsont för någon minut. Jag kommer bli deprimerad om jag inte blir frisk snart så jag får träffa mitt hjärta.



sjukling

jag har ordagrant väntat hela dagen. Kom till Axess akuten klockan 10. Klockan 14.00 fick jag besked att jag hade körtelfeber vilket är helt jävla omöjligt eftersom jag redan har haft det & man kan bara ha körtelfeber en gång. Jag åkte i vilket fall hem igen & deppade sönder eftersom körtelfeber för mig skulle betyda ingen som helst puss och gull kontakt med Robin på en månad... eller mer! Bara ligga i sägen i typ en vecka och känna sig helt meningslös och missa FN-rollspelet i skolan som hänger på HELA mitt betyg. Efter att pappa hade tröstat mig med turkisk peppar, halstabletter, tidning och massa glass så bestämde jag mig för att jag ville bli skjutsad till Östra sjukhuset och bli testad där istället. Och ja, tro det eller ej. Efter 3 timmars väntan på Östra fick jag mitt besked att jag hade Halsfluss (?!) nåväl. nu hr jag fått min medicin, får hoppas på det bästa att min feta böld på halsen går ner och att halsontet också. imorgon ska jag i alla fall till skolan, så jag borde lägga mig nu så jag är utvilad och gärna frisk!


MAKE LOVE / CAROLINA

designed by C.



fever!! feever!! fucking fever. Vid den här tiden igår sov jag som en stock. Nu ligger jag här i min säng, med datorn med mig.. GIVETVIS... & är långt ifrån att kunna somna. När man har feber drömmer men ju sådana där konstiga äckliga drömmar. Vill inte göra det. Imorgon ska jag sitta på sahlgrenska sjukhuset hela dagen. faaan vad kul.

MAKE LOVE / CAROLINA

22.31




besatt

läser bloggar dagligen. Jag är onekligen besatt av det:
www.amanda-w.devote.se
www.zoas.blogg.se
www.midsommarnattkatt.blogg.se
www.yessirgothenburg.blogspot.com
www.amandacecilia.webblogg.se

MAKE LOVE / CAROLINA

37 kr

Inatt har jag sovit 8 timmar. Jag vaknade av mig själv klockan halv 6 & låg bara och tittade upp i taken en halvtimme. Helt jävla utvilad. Så skönt. Jag brukar somna klockan 1 eller 2 annars. nåväl. har precis varit på en helt meningslös lektion. Ska tillbaka till skolan om en timme igen.
Ett over size linne/tröja som jag köpte på Monki för 37 kr (!)


pricken över i


20.15

precis innan middagen låg jag i soffan och kollade på bolibompa med Axel. Dosade iväg och precis när jag höll på att somna dukades maten fram på bordet och jag var tvungen att avbryta min skönhetssömn som inte ens hade börjat. Varje kväll, typ enda sedan jag gick i 9an har jag aldrig algt mig tidigare än 22. Så nu tänkte jag ändra på det. Kollade min frånvaro i skolan... den är liksom inte lugn och det borde ske en förändring ganska snart!!! Klockan är snart tio över åtta och jag är redan tandborstad, och nerbäddad i min säng. Givetvis med datorn med mig. Kollar på Stormen på SVT 1. Ikväll ska jag somna tidigt. Gå upp tididgt. ÄTA FRUKOST som jag aldrig gör! jag ska bara vara jävligt duktig och effektiv den här veckan.

MAKE LOVE / CAROLINA

nike blazer









designed by C.




MAKE LOVE / CAROLINA

PLAIN WHITE T'S


have2have





perfect!




benjamin button

har nog träffat årets största nöt. Igår var vi på 20-årsfest i Hög-någonting-torp. Inte för att jag hade världens högsta förväntningar, men vi försökte göra kvällen till var den blev. Nöten i fråga heter i alla fall Fredrik, jag kan hans efternamn, men det tänker jag inte skriva här. Killen sa att han var 19 bast, och fnös oss i ansiktet när vi sa att vi var 17. Der roliga i den här situationen är att han gick i 7an, när jag gick i 9an på Kärralundsskolan. Jag bryr mig inte så där jättemycket om åldern, men där emot kan jag inte så emot att bli rosenrasande när en självosäker liten jävla 1993 med mindre muskler än vad JAG har, sitter där & säger att han är 19. Frågan är vem av han eller mig som ska skämmas mest? Kanske jag, eftersom jag överhuvudtaget befann mig på den partille-Johnny-festen. Eller Han, som klantigt nog ljuger om sin ålder inför någon som har gått från fritids tiden till 9an med honom. Tappat! så jävla tappat! jag skämms, åt honom!


så nu fick jag ur mig det. Ska skriva FN välkomsstal nu, på spanskan. hur det nu ska gå. Först måste jag bara inflika att jag har nu varit & sett på Benjamin Buttons otroliga liv. Min gud. Det är fan ingen myt att Brad Bitt är snygg. Han är helt otroligt.
MAKE LOVE / CAROLINA

weekday




MAKE LOVE / CAROLINA

nål & tråd

nu blev klockan så där jävla mycket igen. Har i alla fall sytt min klänning + linne nu. Klänningen blev kanon. Linnet blev halvklart, men endå klart. Nu har jag bara en klänning kvar att sy, sen är jag klar med alla mina idér som jag har gått omkring och finlulat på. snart kommer nya idér upp som jag ska sy.







MAKE LOVE / CAROLINA

10.17

jag har liksom kommit försent til skolan varje dag hela veckan, & tänkte denna Torsdagen bryta mönstret och komma i tid. Inte det inte. Vaknade klockan 09.30. Så nu ska jag till skolan vid lunch. ingen idé att komma rätt in i den lektionen jag har nu, och komma typ 1 timma försent. Men men. Jag MÅSTE komma i tid imorgon!! Det skulle inte förvåna mig om mitt studiebidrag rök i och med den här veckan.

Igår hade jag ntligen min redovisning i Engelskan. Jag skakade som en frusen hund. Men det gick ganska bra. Redovisningen var över på typ 5 minuter, medans dom andra grupperna var liksom dubbelt så långa. Men jaja, nu har jag ställt mig inför fucking hela jävla klassen och pratat engelskan. Borde fan bara få MVG för det. not. Nåväl, nu måste jag äta frukost.

MAKE LOVE / CAROLINA


It's a Tensta thing.


By C. / MAKE LOVE / CAROLINA.

by C.



MAKE LOVE / C.

FLÄCKEN


timewilltell.se


internet killed the video star



guinness world record

Jag & Linda var hemma och pluggade hemma hos henne. Jag har upptäkt världens godaste te! Det är bra för sömnen också. Måste köpa det. Nåväl, så gick det ganska bra med pluggandet. En i min skola ska slå världsrekordet att spela ett speciellt tv spel, 30 timmar i streck. Vilket betyder att han kissar i en slang som leder till en liten påse. Han blir matade med pizza & donken mat. Han sover ingenting. Han är bara helt jävla sjuuuuk i huvudet. Dom sände i alla fall Live här från min skola igår kväll. Jag & Linda satt pressade mot datorskärmen och kollade. Precis innan jag skulle åka hem beslutade vi oss för att istället åka ner till skolan och hälsa på Fredrik och co. Jojomänsan, mycket riktigt satt vi i skolan klockan 23.19. Fredrik satt inne i studion, det låg pizza kartonger, snusdosor, skor och jackor överallt. En kille satt och upptaderade en blogg om Fredrik världsrekord. Några andra satt i ett annat datorrum, hade hand om chatten osv. Jag satt och frågade Fredrik 100 frågor. Typ, har du ont i rumpan? Är du trött? Hur länge ska du sitta? Jag åkte i alla fall hem vid halv 1 tiden. När jag kom tillbaka till skolan igen vid 8 satt fredrik och co fortfarande kvar. Ingen hade sovit en blund. Nåväl. Fredrik var klar vid 15 tiden idag. Sjukt trött och hela han skakade.


Idag är det Johannas födelsedag. Robin skulle komma hit, har han lovat tre dagar i rad nu, men det har alltid slutat med att han ringer precis innan han ska komma och säger "jag kan inte komma, kan vi inte ses imrogon??" åååh. bäst att jag itne tänker på det för jag blir bara så jääävla irreterad!

JAG FICK G PÅ MITT MATTE OMPROV! SÅÅÅ JÄÄÄÄVLA GÖTT!

MAKE LOVE / CAROLINA

23.19

är i skolan. haha

Faktorisera uttrycket


My aaaass

matematik B, my aaass. my aaaaaass! Jobb 11 - 17. Fick gå hem en timme tidigare dock. Ska ut & köpa födelsedagsprestent till Johanna nu. Sen åker jag hem till Linda. Vi har föredrag i Engelskan imorgon. Ska öva till det. Hem igen vid 10 tiden då Robin kommer hem till mig. Jag kommer inte vara så mycket till sällskap då, eftersom jag ska plugga Matematik fucking jävla B! My aaas, my aaass!

in love. AFASI & FILTHY!

Afasi & Filthy


MAKE LOVE / CAROLINA

afasi

hemma från P3 guld. & jag är kär... så jag dör nästan lite. så jävla snygg. så jävla bra. Att jag inte har upptäckt det tidigare? När han sjöng "ta på mig, ta på mig nuu" kändes det ju inte helt fel att göra det. Jag var om nååågon INTE feg! Jag & Linda fick verkligen kanonplatser. Typ 3 meter fårn lilla scenen & 15 från den stora. Fast, Afasi (Maskinen) sjöng på den lilla scenen, vilket var skit nära oss. jag var fett nöjd med det.
MAKE LOVE / CAROLINA

ostkrig

sån jävla seg dag på jobbet. Inte en kotte kom och köpte på donken idag. Så fort det kom en liten ynka kund slängde sig alla över kassan eftersom alla var så gott som sysslolösa.
Var på så dåligt humör. Trött, ont i fötterna & hade bara allmän hemlängtan! Rebin mobbade mig och kastade ost på mig. Mycket mysigt. Har typ hela ryggen full mes cheddar cheese och hamburgefett!

Blev på sjukt gott humör när man kommer hem och axel kommer hasande på mage och skriker "häääjjj, hääääj, hääääjj" och vinkar helt stört. Plus att biljetterna till P3 guld låg på bardisken hemma! Johanna sa att det tydligen var skit bra biljetter, hoppas det i alla fall. Man måste dock komma i tid annars får man inte komma in, eftersom dom sänder från radio också.. jag är ju så duktig på att komma i tid & allt.... not.

P3 GULD 2009
- HÅKAN HELLSTRÖM
- TIMBUKTU & DAMN!
- ANNA TERNHEIM
- MARKUS KRUNEGÅRD
- MASKINEN




MAKE LOVE / CAROLINA

fix you


17 Januari

imorgon efter jobbet ska jag & Linda på P3 GULD i scandinavium!
det kan man kalla klockrent. Den börjar 20.03. Konstig tid. 03 liksom?
MAKE LOVE / CAROLINA

yes man!



sjukt rolig film. Nooorman var fan den roligaste. Mest mesigaste & osäkraste människan jag skådat. Så jävla klantig och pinsamt rolig kille. Lyckades as usual skratta när ingen annan i hela bergakungens största salong INTE skrattade. Medan Robin skulle efter varje gång det var något roligt som hände i filmen skrattade han & skulle liksom förklara om den roliga händelsen i filmen en gång till för mig, som om jag inte såg det? Dock tittade jag ganska ofta ner i min feta godispåse och härjade runt. Nu ska jag sova. har lovar Linda att inte komma försent till skolan imorgon...

MAKE LOVE / CAROLINA


kill your darling

Märker knappt någon skillnad mellan att sluta klockan 2 eller klockan halv 5. Är lika trött endå... Sista lektionen arbetade vi i våra FN grupper. Min grupp består av mig & Linda. Under alla dessa veckor har vi knappt fått gjort någonting, men den här lektionen var guld värd. Vi har börjat läsa på om Dödstraff. Eftersom vi ska representera Venezuela, som är mot dödstraff och gillar att hacka på USA har vi valt att skriva en resolution mot Dödstraff och få så många länder som möjligt på våran sida.

Jag ser det nästan som en sjävklarthet att vara mot dödstraff. Alla, oavsätt vad man har gjort, har man rätt till hjälp och vård. Genom att bara döda någon som antagligen har allvarliga problem tyder bara på att man vill fly från sina problem, istället för att ta tag i det. Jobba med personen tills han/hon ser ett positivt värde med sitt liv och omvärlden. Men å andra sidan. Om någon hade dödat någon av mina närmaste hade jag inte velat någonting annat än att han/hon hade dött. Om man dödar någon, har man inte rätt till ett eget liv. Ungefär, så som du uppträder mot andra ska du förvänta dig att folk uppträder mot dig. Men samtidigt ser jag en självklarthet att det inte ska finnas dödstraff. Jag är fan kluven i den frågan.



Nåväl.Ikväll ska jag & robin äta hemma hos mamma. Sen ska vi på Yes Man! fett kul.

15 Januari



22.51


100 spänn & massa lek

inga komentarer till den här dagen. Uch vad den har varit rörig. Jag försov mig imorse & kom till skolan klockan 12. Möttes av arga lärare. Eller i alla fall en arg lärare. Idag hade vi i alla fall som roliga timmen, fast inom loppet av 3 timmar. Klassen delades upp i 4 grupper. Varje grupp fick 100 kr att röra sig på och 60 minuter på sig att komma på en uppgift övriga utav klassen skulle göra. En grupp gjorde en tipspromenad. En anna grupp köpte massa balonger och gjorde ett litet barnkalas med fiskdam, sånger & hela havet stormar. Våran grupp hade en lite komplicerad uppgift. Man fick en stor plastpåse per grupp och en lista på saker man skulle samla i påsen, olika saker man samlade på sig hade olika värden;

20 poäng för en pensionär
10 poäng för en elev som går i första eller tredjering
10 poäng för ett par byxor
15 poäng för en BH
15 poäng för en väggklocka
5 poäng för en glödlampa
5 poäng för en boll


listan kunde nästan göras oändlig. Allting skulle i alla fall efter att tiden hade gått ut ligga i påsen. lite roligt när en elev skulle stå påsen, dito en trea. Dock var det ingen som tog in en pensionär, lite synd. En annan grupp hade köpt finger färg som alla i klassen målade på ett stort papper som vi hade lagt på golvet. As roligt. Inte lika roligt när linda sprang omkring med grön färg över hela handen och skrämde alla till döds typ. Hon var alldeles gul och grön om knäna på hennes jeans efter att hon hade lekt omkring bland all fingerfärg. As kul i alla fall.
Åt skit mycket godis som alla hade köpt för pengarna. Jävligt udda dag i skolan. Lärarna sa att dom ville göra om det! sjukt chill. synd att jag inte tog några kort...
 
Mamma & jag är lite ovänner, så jag är hemma hos pappa. Borde egentligen inte åkt hit, men jag var tvungen att tvätta så jag fick åka till pappa trots allt. Nu har jag en fullproppad maskin med vittvätt i maskinen. Skulle inte förvåna mig om den sprängs eller något. Jag proppade verklingen in i det sista. Kunde typ inte stänga luckan, så tvätten kommer typ inte bli riktigt ren. Nåväl. Det blir väl mer plats i maskinen när tyget är blött. eller kanske inte... aja, skit i samma.

wonderwall


Blink182 - Always


2008

ännu en sömnlös natt & jag sitter och tittar på gamla bilder under året som gick. Läser gamla blogginlägg och bara längtar helt jävla sjukt mycket till sommaren 2009!

Januari 2008 - började jag, lika skoltrött som detta året, skolan igen efter lovet. Jag & Robin hade precis haft våran krismånad och pendlade mellan slut och tillsammans. En rent ut sagt jobbig månad!

Februari 2008 - Jag & familjen Weilöv åkte till sälen i början av Februari och åkte skidor så det susade i backarna. Vi hade mycket tur med vädret men damn vad kallt det var!

Mars 2008 - Jag låg i mitt esse i jobbsökandet. Jag och Robin skulle åka till mitt sommarställe i frankrike, men det slutade med att jag fick själv åka eftersom Robin inte fick för sina tränare. Men min familj var givetvis med mig. Robin fyllde år den 19, och i samma veva beställde vi resan till Turkiet!!!

April 2008 - Under April månad låg Valborgskvällen varmt om hjärtat & hade planerats i det minsta detalj. Amanda var dock ett vandrande närvvrak eftersom hon var så orolig över att huset skulle brinna upp, eller förstöras. Men det gjorde det ju inte. Bara lite matkrig i trädgården. Började även jobba på donken denna månad!

Maj 2008 - min månad. Fyllde 17 den 8 maj och började min nedräkning till min stora 18 årsdag som skulle vara ett år senare. Under maj månad var det 24 grader varmt, typ varmare än vad det var under den sommaren.

Juni 2008 - Skolavslutning! Färgade mitt hår brunt. Det var det värsta jag varit med om på länge, & jag kommer över min döda kropp aldrig göra det igen! Midsommar firande hemma hos Eric, en mycket trevlig kväll med sköna människor. Tyvärr slutade kvällen med att jag & Robin bråkade och ordagrant slog varandra, somnade tillsammans sen var det bra med det.

Juli 2008 - Åkte Jag & Robin. Robins mamma odette, & odetts man Mats. Mats barn stina & frida. Robins lillebror Rickard och Fridas pojkvän Christian till Turkiet - ALANYA! en vecka. Kom hem söndagnatt och åkte till Danmark med Sofia dagen efter, Måndag morgon. Var där i en vecka, fett kul, sen hem igen. Samma dag jag kom hem 15 Juli firade jag & Robin ett år tillsammans.

Augusti 2008 - Spenderades enbart på Amanda Weilövs altan med massa sol & Gyllene Tider på högsta volym. Sen pang bom åkte Amanda till Turkiet & jag fick stanna hemma och Göteborg förvandlades till en regn&stomväder. Samt att skolan började igen.

September 2008 - En seg månad. Det mest händelserika var att Amanda Holm fyllde 16 (!!) haha,stor tjej. Sen åkte jag & Robin med min familj till Frankrike!

Oktober 2008 - Jobbade mycket. Pluggade ännu mer. Jag & Johanna köpte var och sin iPod touch (mitt liv)!! Pluggade världskrig och reveloutioner. Mådde allmänt dåligt eftersom jag pluggade vardag som helg. Gjorde ingenting annat än bara plugga & jobba. Gick till och med så långt att pappa sa att jag inte fick plugga på helgerna längre...

November 2008 - Packet (=anna, linn & linda) var hemma hos Linda och gjorde roliga drinkar, drack öl och kollade på Idol. Första gången på jättelänge jag gjorde någonting på helgen över huvudtaget. Då var jag pepp! Började sy igen. Hade inte gjort det på länge, köpte tyg till nyårsklnningen och sydde klart den på en kväll&natt. Blev beroende av min nya röda jacka, kaffe och låten "jag är en vampyr".

December 2008 - Linda klippte lugg & jääävlar vad bra det blev. Mathias Borsning blev mördad i Änggården & jag och linda var besatta av det mordet. Vi ville veta allt. Skulle gå på begravningen, men fick aldrig reda på när den var (?). Min lillebror Axel fyllde 1 år! Julfesten i skolan med förkrök på toan sen iväg på fest i Näset. Sjukt trevlig kväll. Planer till nyår började smidas och skor inhandlades. Höga klackar, även kallad styltor. Resulterde till en stukad fot.





funderar på att flytta min blogg till Devote?


till Amanda.


nu tror jag du dör lite Amanda.


14.51

Förlåt, jag ska börja sköta mig. Inga fler sena kvällar. Inga mer tupplurer under dagen så jag inte kan sova på kvällen. Igår somnade jag klockan 6. Om man ska kalla det igår? snarare imorse. Linda & Jag hade i alla fall serious talk med cigge och simon igår som resulterade i att jag bara blev ledsen. Dom säger själva att dom inte bryr sig längre. Men varför tar dom då kontakt med oss? Jag trodde allting hade löst sig. Och det hade det, men dom ska bara gadda ihop sig mot oss. Känns ibland som om dom vill vara sura på oss. Kalla oss fittor och mig ledsen. Men hur lätt är det att bli kompis med någon som kallar mig, och linda, bitchiga fittor eftersom jag inte skickade något god jul sms till cigge. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Detta är ju ett skämt. Nåväl. Jag tänker inte bråka med dom, för det har jag aldrig gjort, dom har bråkat med mig, & Linda. Jag tänker vara neutral. Om dom är otrevliga tänker jag dra mig ifrån dom, som jag hade gjort mot vilket otrevlig människa som helst. Trött på drama queens!

Shwayze - Lazy Days

Är inte den som är barnslig och går omkring och är sur i veckor. Så jag lämnar detta åt sidan nu. Låter dom vara. Om vi blir kompisar igen så blir vi. Ödet får bestämma. Dom har ju inte direkt varit snälla mot mig heller, om man säger så. Jag kan inte ta allting och svälja. Nu ska jag ta mig hem till pappa och hämta lite FN papper om venezuela. Läsa på mänskliga rättigheter. Min lärare har sagt till alla att man kommer gå omkring och inte tro att man klarar det. Fan vad sant. Känns så jävla ovärt allt jag gör och pluggar om venezuela. Områderna och kategorierna är så stora att jag inte vet vad jag ska lägga tyngden på. just nu, har jag bara lust att skita i allting. Sug min kuk vad det här är tråkigt!!

 MAKE LOVE / CAROLINA

OASIS - STAND BY ME


springtime



M.I.A - paper planes



I fly like a paper, get high like planes
If you catch me at the border, I got visas in my name
If you come around here, I make 'em all day
I'll get one done in a second if you wait

Sometimes I think sitting on trains
Every stop I get to I'm clocking out a game
Everyone's a winner, we're making our fame
Bonafide hustler making my name

All I wanna do is...
And a
And take your money

!!!

så fruktansvärt skoltrött. Jag skulle på riktigt, nästan utan samvetskval, kunna skita i hela skolveckan och bara vara hemma. Göra det jag känner för. Idag gjorde jag mitt försök och gick på extra matten med Angelica. Vi var totalt ensamna med matteläraren & han hade genomgång med oss hela lektionen. Jag tror jag har slarvat bort min hjärna under lovet, eller så tappade mina föräldrar mig i golvet som liten, för jag kunde fan inte svara på 3 x 3. Men det gick vägen tillslut. herre gud... Jag & Angelica fick hjälpa varandra.

fucking Linn har gjort mig besatt av asos.com. Ska straffknulla henne en vacker dag. Jag får ju inte kööööpa någonting fören i april/maj! Föresten kan jag & pappa inte åka till manchester den 1 februari. Jag grät som en liten gnu. Men pappa har fixat så att vi kan åka i mars istället. Då ska vi se en champions league match mellan Inter - Man United vilket i och för sig var ännu bättre! hoppas det finns bra biljetter bara...

MAKE LOVE / CAROLINA


Last night the DJ save my life.

Igår var vi hemma hos mig. Självklart lyckades några sypa mig under bordet genom ett fuskladdat "ölspel" med en kort lek. Hade bara ätit en fruktsallad och cheeseburgare på heladagen, så jag var körd. Sen tog vi spårvagnen och började våran resa ut till Kannebäck. På spårvagnen gick det på tre stollpskott som var typ 40+. Och jag skojar inte, det var längesedan jag har skrattat så mycket tidigare! Dom var fulla som höghus. En kille ställde sig mitt i gången och skrek - "BILJETTKONTROLL!!!" sen gick dom bara omkring och gjorde så sjuka saker. Sjöng på massa sånger som Linn och Anna tydligen kunde medans jag satt där helt röd i ansiktet av skratt.

Vi hoppade i alla fall av spårvagnen och jag höll på att pissa ner mig av räddsla att någon skulle komma och typ slå ner oss, ta alla mina ägodelar och sen sätta på mig. Men vi klarade oss. Under kvällen satt jag i en soffa och kollade på när tre killar dansade bög danser. Dom måste varit skådespelare. Bytte musik helatiden och dansade till dom som om det vore inövat. Så jävla bra. Linn & Anna var raka, men jag hade efter ölspelet hållt mig på sträckbänken från alkohol och hade vid den här tidpunken på kvällen blivit näst intill nykter. Tog Henkens mobil och satt i en städskrubb & pratade i telefon, tills jag blev ordagrant BUSTED utav Frans och Anna. På väg hem var jag med om en nära döden upplevelse när Henke puttade in mig i en buske och jag kunde inte komma upp. När jag kom hem igen fylldes hela min hall med granbarr som hade legat i skon.

Det bästa på kvällen var när dom satte på en låt som jag har letat efter i hundra år. Dom hade spelat den på jobbet ett antal gånger, men eftersom våra högtalare nu mera är sönder har jag inte hört den på länge. Så sätter dom på låten igår när vi var i Kannebäck. Det gjorde min kväll! FAN vad bra den är!!! synd att du inte kunde delta Linda.



MAKE LOVE / CAROLINA

live your life

You're gonna be a shining star, fancy clothes, fancy car-ars
And then you'll see, you're gonna go far
Cause everyone knows, who you are-are
So live your life, ay ay ay
Instead of chasing that paper
Just live your life (Oh!), ay ay ay
Ain't got no time for no haters
Just live your life (Oh!), ay ay ay
No telling where it'll take you
Just live your life (Oh!), ay ay ay
Cause I'm a paper chaser
Just living my life (ay), my life (oh), my life (ay), my life (oh)
Just living my life (ay), my life (oh), my life (ay), my life (oh)


MAKE LOVE / CAROLINA

bullshit!

skitsnack är så jävla lågstadiet! Om någon tycker någonting om mig, så kom till mig och säg det så man kan ta det face to face istället för att leka drama serie och kasta blickar som bränner genom hela rummet och total igronera en. Det är så långt ner på min lista att det knappt finns. Så fruktansvärt barnsliget. Om man tycker någonting om någon borde man ju säga det till den det rör om? eller? Om man inte gör det står man ju inte för det till 100%. Synd att man behöver ta reda på det själv. Jag är inte dum! Men allting årdnade sig tillslut, men jag tycker fortfarande det dom gör är sjukt omoget och jag vill inte ens vara med om det passivt! På Måndag ska allting vara normalt igen har vi sagt & att vi ska prata mer, men allt är nog sagt. Till och med jävla fitta är sagt. Och det säger ju sig självt om hur mogen man kan vara i 17 års ålder. jag säger bara; "If I were a booooy!" ja ja, jag ska läga det åt sidan nu. Vi är vänner trots att jag aldrig har varit deras ovänner, så är vi vänner igen. Jag är i alla fall ärlig och säger vad jag tycker, dessutom står för det till 100%. men det känns bra att det är över nu. saknar tiden förr sooo bad. Det gjorde dom med, och jag är glad att dom har tänkt och observerat det - precis som jag.

MAKE LOVE / CAROLINA


på ryggen


nyårslöften

- Mindre skedar med oboy i mjölken.
- Sluta bita på naglarna.
- Få bra slutbetyg till sommaren.
- Vara världens bästa Flickvän


nyårslöften är bara till för att listas upp på rad, och oftast inte att genomföras. Men jag ska verkligen försöka. Det där med att sluta bita på naglarna var jag ju ganska nära på att göra förra året, men så blev jag värsta närvvraket när det var mycket i skolan & då rök dom "lååånga" fina naglarna som jag var skit stollt över. Ikväll ska jag hem till mormor & morfar för att äta middag och hjälpa mormor med tvätten. Lite synd att jag vaknade med världens mensvärk, hoppas den går över så jag kan ta mig hem till mormor över huvudtaget.

Alla är i skolan, utom jag? Känns liksom som om jag har skola idag, eftersom alla andra har det? Men det ärju ingen som vet när vi börjar? Då får fan lärarna skylla sig själva över att dom int ekommit ut med den informationen. Nu ska jag sy klart min tunika som jag började på igår kväll. Nästan klar :)

MAKE LOVE / CAROLINA

use somebody


LAZY DAY

Det är nu på året jag längtar till sommaren som mest. Nu är Julen över, och då tror jag liksom att Vinter också försvinner i samma veva. Men icke. Satt igår och kollade på gamla semester bilder, och bilder från dom olika sommrarna genom åren. Ska verkligen försöka jobba så mycket som möjligt nu, lägga undan mycket pengar, och sedan ta ledigt stora delar av sommaren för att bara kunna vara ledig!

Idag har jag hoppat omkring i mysbyxor här hemma i lägenheten hos mamma. Jag hade lovat Amanda att hjälpa henne ta bilder till hennes CV. Som tack för hjälpen, gjorde Amanda pankakor till mig. Ska sätta mig och skissa på ett mönster till en tunika som jag ska sy nu. Antagligen kommer jag bli utan sällskap ikväll eftersom mamma lägger sig precis när kvällen har börjar iprincip. Alla har ju tyvärr inte lov nu. Jag vet dock inte ens när vi börjar skolan igen... men det är väl bäst att inte veta.

Idag är det bara 26 dagar kvar tills Jag & Pappa åker till manchester och ska kolla på Cristianos United! Jag drömde inte får så många nätter sedan att jag var på matchen, men Ronaldo kunde inte spela av någon anledning. Jävligt snopet om han inte kan göra det när jag åker dit den 2 februari!!! Nåååååväl, nu ska jag pyssla lite, som jag alltid gör.
MAKE LOVE / CAROLINA

konsumtion förbud

Jag har ett löfte med mig själv att inte köpa kläder fören jag åker till Thailand (om 4 månader). Och om jag vill ha någonting så ska jag köpa tyg och sy det, inte köpa det i affär. Får se hur detta håller sig... kollar på massa saker på nelly.se. Tycker inte om att shoppa på internet när man lika gärna kan hitta det i stan, men det är ju alltid kul att vara inne och låtas inspereras till någonting man kanske kan sy. fan, en sko blir nog svårt att sy dock.


yesterday

gos med Robin och lillebror igår när jag och robin hade kommit hem från stan.

amanda & carolina



So, so you think you can tell Heaven from Hell?
Blue skies from pain?
Can you tell a green field from a cold steel rail?
A smile from a veil?
Do you think you can tell?
And did they get you trade your heroes for ghosts?
Hot ashes for trees?
Hot air for a cool breeze?
Cold comfort for change?
And did you exchange a walk on par
In the war for a lead role in a cage?
How I wish, how I wish you were here
We're just two lost souls swimming in a fish bowl
Year after year
Running over the same old ground
What have we found?
The same old fears

Wish you were here

I cant't take my eyes off you

Jag har blivit sjuk. Ont i halsen och feber. Har väl antagligen sovit för lite. Robin kunde inte sova igår så han låg och pratade med mig samtidigt som han helatiden försökte hålla mig vaken genom att typ putta på mig eller dra av mig täcktet. Igår hade vi i alla fall en heldag på stan med shopping och fika. Jag köpte ett par vanliga leggins eftersom alla går hål i skrevet. Har typ 4 par leggins med hål i skrev och röv. Sen köpte jag en blomig sommarklänning som det var nedsatt pris på med 50% rea. Och Robin köpte en skjorta. Idag ska stackrs sjuka jag packa och åka hem till mamma. Det råder rykten om att han har köpt Ballerina kakor, det känns ganska lockande och givet att åka hem till henne idag.




Föresten, jag fick en gammal vit T-shirt med ett svart tryck på av Robin, som hade tänkt att slänga den. Köpte svart textil färg igår och skrev med fingrarna över trycket på T-shirten "I can't take my eyes off you." Robin sa typ hundra gången, -"Men? du förstör ju trycket på T-shirten" Men jag blev ganska nöjd endå. har klippt sönder det till ett over size linne. Jävla pysselmaja som jag är. Ska sy in det lite när jag kommer hem till mamma. Så, nu har jag någonting att göra denna sjukt kalla och tråkiga Januari dag.

Har även kollat in mitt jobba schema i Januari. Kan ju bara tacka mitt liv för den här tiden, för denna månad kommer bli en jävla piss månad. Kommer defenitift INTE kunna umgås mer med mina kompisar om jag jobbar 9.00 - 18.00 under helgerna. MEN, får göra mitt bästa. Nä, nu måste jag få fart på den här dagen.

MAKE LOVE / CAROLINA

my dream is to fly over the raibow, so high!

Lyssnar just nu bara på Rise Up - Yves Larock har blivit min nya favorit låt på dom senaste dagarna. Den gör mig så glad. Och jag behöver vara glad nu i dessa mörka vintertider. Har fan inte hämtat mig efter nyår ännu. Kära hjärtanes. Min kropp är full med blåmärken. Små minnen efter till exempel Amanda som trampade på min fot med sina högklackade skor. Ett blåmärke, samt skrubbsår efter att jag ramlade och vrickade foten. Nåväl, så intressant var det...

idag har jag grattat min kära syster på sängen och senare på kvällen var släkten hembjudna till henne på kaffe&tårta. Gööött äre! Lilla Axel var med. Tyckte det var så roligt att Axel fick träffa min mamma, även om han inte förstår att det är min mamma. Dom fann varandra bra i alla fall, kanske för att mamma jobbar med barn. Men endå. Det var roligt att se. Imorgon ska jag & Robin ha en dag i stan. Måste skriva en lista på saker jag måste köpa... borde egentligen hålla i mina pengar till alla jävla resor. Manchester, Thailand och Kroatien.

Jag har börjat planera min artonårsdag (5 månader i förväg). Det enda jag har kommit fram till är vart jag ska låsa in allting i lägenheten som jag inte vill att någon ska pilla på. När jag slog mig ner vid matbordet igår och började titta på olika små "snax" som jag skulle tänkas bjuda på, kände jag att jag kanske hade gåt tlite för långt. Det är trots allt 5 månader kvar... Låt Weilöv fylla 18 först kanske.

MAKE LOVE / CAROLINA

23 år

Igår var det film maraton hemma hos Robin. Blev skit besviken när jag kom hem till Robin & han inte hade köpt något godis så jag dök ner i deras skafferi och hittade 4 stycken kex choklad som jag tryckte i mig under filmen. Fyyy faaan vad jag mådde dåligt. Jag koncentrerade mig till 100 på att inte tänkta på någonting som har med godias att göra för att inte spy. Sist jag mådde så dåligt över godis var julen 2001 när jag åt två julbord på en och samma dag. Nåväl. Igår kollade vi i alla fall på Liar Liar som är så jääävla roligt. och en annan sjuk film jag inte fattade någonting av. Somnade slutet också. Idag har jag köpt födelsedags present till min kära syster som fyller 23 imorgon. Blev ett nagellack coh en silver ring.


(jag köpte det ljus rosa nagellacket till höger i bild)

Sov till 1 på dagen idag så nu är jag hur pigg som helst. Ska upp klockan 8 imorgon och gratta amanda med frukost på sängen. Hur DET nu ska gå! Har kollat på kamera idag, blev så jävla förvånad idag när jag kollade saldot på mitt konto. Kära hjärtanes. Så nu ska jag ta mig i kragen och köpa den där kameran, nu när det är rea och allt! NÄ. fan, nu måste jag sova.


MAKE LOVE / CAROLINA

2009

Igår insåg jag att jag på allvar måste köpa en kompakt kamera. Jag har bara en stor jävla systemkamera som tar upp hela rummet när man ska fotografera. Amandas familj, och min familj började nyårsfirandet på Gothia Towers och kollade på GPs fyrverkerier klockan 5. Sedan åkte alla hem till oss och vi åt nyårmiddagen som jag var lite små nervös över. Pappa hade dagen innan nyår blivit skit sur över att hans förrätt till soppa blev skit dålig. Men den var faktiskt riktigt god. Det brukar alltid blir bra även om pappa klagar att allt går åt skogen hela tiden. Jag och Amanda missade dock efterätten eftersom vi gick över till min kära granne och förkrökade lite. Precis när Gylle tider sattes på var det tyvärr dax att dra oss dit vi skulle fira vårat 12 slag. Hittade inte dit vi skulle först och sprang omkring i mina jävla klackar, som Robin mamma kallar styltor. Men vi hann till dit vi skulle i sista sekund och träffade många kära ansikten man inte sett på länge! Trevligt. Sen blev det ett jävla bråk mellan mig och Robin. Så jävla onödigt, men endå som händer det varje gång jag är ute och Robin inte är med. Varför är alla killar så fruktansvärt svartsjuka? Jag vill ha en bra förklaring, för just nu känns det som om det inte finns någon bra förklaring? Det finns någonting som heter tillit, och om man inte känner det tillsammans med sin partner är hela jävla förhållandet helt onödigt?! Nåväl. Efter att busschuffören hann köra fel och var tvungen att backa mitt på motorvägen och jag stukade foten och haltade hem till Robin var det sjukt skönt att krypa ner i en minst sagt VARM säng!!! Pappa kom och hämtade mig hos Robin och så åkte vi till donken och köpte McFeast och co. satt ganska bra! Hoppas att 2009 blir ett kanon år! Det behövs...


finn 2 fel, haha!


jag, amanda, lars, lise-lotte, pappa.


Claes Weilöv (glad i hatten som vanligt), Christina, isac, Jag.

RSS 2.0