glory, glory, man united

Pappa tycker det är så himla kul att jag tycker om fotboll och manchester united, så mycket som jag gör. Att vi delar ett intresse som för oss båda verkligen intreserar oss är ju roligt, far och dotter emellan. Han lovade min i våras att vi skulle åka till manchester och kolla på cristiano ronaldos manchester! Det har ju gått några månader nu. Nästan ett år. Skickade ett smsm till honom idag;



-"när ska vi åka till manchester?"
-"det beskedet kommer tomten med."

Jag är lyrisk. Som om jag redan har fått "paketet". Men det har jag ju inte. Jag vet ju inte ännu. Men det känns nästan som om jag har svart på vitt efter det smset. Åh, jag är as glad. tänk att jag ska få vara på samma plats som cristiano ronaldo. Min kärlek. åh gud. jag kommer inte kunna somna. Är typ redan nervös. haha, nåväl.


jag är så jävla...

...kär! Tack för att du var världens bästa pojkvän imorse när det var synd om mig. Jag älskar dig.


lördag

13.00
jävla piss dag. Vill bara ligga hemma. Har fått en sjukt hård dos mensvärk. Från ingenstans! Skulle egentligen inte komma fören om en vecka. Har helt galet ont och ligger fortfarande här i min säng i fosterställning typ. Om en halvtimme ska jag börja röra mig till jobbet....


slutar klockan 7 och då ska jag hem och sy! :)



14.10
När jag och Robin satt på spårvagnen och stötte på några fjortis tjejer som ville provicera oss till bråk för att vi "tittade på dom". Ibland blir jag rädd. Jag bor i en stad tillsammans med över en halv miljon invånare. När vi tillsammans sitter mindre än 5 cm ifrån varandra på deverse spåvagnar måste man ju titta på något! Jag är ju inte ensam direkt. Och det är inte alltid man har lust att bara glo ut genom fönstret varje gång man åker spårvagn. Bara för att jag tittar lite extra på ngon betyder kanske inte det att jag tycker den personen "ser konstig" ut. Eller vad man ska säga. Det kanske är för att jag tycker den personen ser bra ut. Har fina kläder. osv. Så varför ska man ta illa upp när någon tittar på en? Det är egentligen ganska konstigt.

Jag börjar jobbet om 40 minuter. Ångest på det. Jag vill verkligen inte dit, även om jag vet att när ag väl är där så är det helt Ok. Så ska jag glo extra mycket på någon på spårvagnen idag. Vill att folk ska ändra uppfattning när någon glor på en. Kanske ta det som en komplimang.


JAG ÄR KÄR / CAROLINA

skolki skolki

Jag börjar skolan klockan 8.15. Jag är hemma fortfarande och klockan är 9.15. Har precis missat ett samhällsprov, med flit. Får skylla mig själv att jag skjuter upp det, men jag var så illa tvungen. Ska ta spårvagnen till skolan snart, hoppas på att jag inte möter min samhällslärare i dörren eller nått. Faaan vad pinsamt i så fall. Har typ gått omkring i lägenheten hela morgonen och klurat på något bra som jag ska säga OM jag träffar henne i skolan.

Efter skolan ska jag träffa Robin! Har inte träffat honom sen Söndags! det är... 5 dagar sedan. Linda tycker det är helt sjukt. Det tycker i och för sig jag med. Men jag har haft så jäävla mkt plugg. åååå, jag är aaas seeeg. vill bara sova.


MAKE LOVE / CAROLINA

Lussebullar

Idag har jag ätit fem lussebullar. Det var öppet hus på våran skola, och dagen till ära dukades det upp ett bord fullt med pepparkakor, lussebullar och glögg. Efter skolan skulle jag och Linda först gå til skomakaren, sen till Zara. Men vi fastnade totalt inne på Cubus när Linda skulle prova hela butiken och typ köpa allt efterosm det var 30% rea på allt. Vi gick ut ur butiken efter en timme och hade köpt en lite fjuttig foundation. Nåväl. Vi kom tillslit till Zara.

Linda, Linn och Anna tar alltid mina pennor. Varje dag ska dom låna hit och ditt. Och eftersom jag är den eda utav oss som över huvudtaget äger ett block, pennfack och tusen pennor blir jag alltid offret som ska låna ut, OCH ALDRIG FÅR TILLBAKA DET MAN LÅNAT UT. sådan jävla nonchalant! Så nu har jag suttit i typ en timme och sytt pennfack till dom små liven som dom ska få imorgon!

Jag har samhällsprov imorgon.
jag är både kokt, stekt och brännd på en och samma gång.
åt helvete.


dagens insiderprogram

Jag kollar på Insider om ett grannbråk som sker mellan två grannar på svensk-finska gränsen. Familjen Grönfors har nu gått så långt att dom har gjort ett grovt mordförsök på sin granne, Familjen Grönfors var 4 stycken mot en. Det finns filmen där familjen Granfors kastar sten på sina grannar som klipper gräset. Polisen får komma ca. en gång i veckan och rea upp bråken MEN FAMILJEN ÄR FORTFARANDE INTE DÖMDA! Det är bara tur att inte Granfors granne inte dog! Dom attakerade honom med yxa. Under misshandeln han familjen Granfors ta strypgrepp på sin granne och misshandla honom så hårt att hans ena öga hoppade ut. Det finns filmer där familjen Granfors står vid staketet och skriker "Pedofil. Jag ska knulla dina barn. Mördare" till sin granne. Nu är familjen Granfors häktade. Detta är fan sinnes. Det har hållt på sedan 1999, vad jag ha förstått. Kanske till och med tidigare. Jag förstår inte varför dom inte bara dömmer familjen Granfors. Hoppas dom får livstid. det är ett mirakel att offret lever. En familjemedlem i familjen Granfors säger att Insider är ett rasisprogram. 


Att dom behöver hjälp är ju ett faktum! åh, jag blir så trött ibland.


du är snygg.


gråter du? du smakar salt?

Lite lipsill idag. Uch, det var jobbigt att hålla tårarna inne när jag satt på spårvagnen på väg till skolan. Men uch, var skönt det var att komma in i Lindas lilla famn. Ibland måste man spricka.

mamma och jag sitter och pluggar lite Historia, men så ringa mammas gamla kompis så jag drog mig iväg till datorn. Jag tror datorn har en magnetisk kraft. Jag dras liksom alltid dit hur jag än gör. Ska inte sticka under stolen med att jag är datornööörd. För det är jag. hejdå!


Film: Wallander

nu kanske du tror att jag inte pluggar ett piss, men det är nästa det ända jag gör! Och kollar på Wallander.

- du tror väl inte jag är så korkad och dödar min egna granne med botox?
- det finns gott om korkade människor.

så jävla bra sagt. Aja, det är reklam nu, så jag får väl fortsätta att plugga fucking jävla Historiiiaaa!!!!!

ensam mamma söker

okej... nu sitter jag och storlipar och kollar på ensam mamma söker. jag dör va gulliga paaaar!

svenska hjältar

jag kollar på Svenska Hjältar på Tv3 och storlipar. Fy fan vad bra program!



Gårdagen, Lördag.

Var hemma hos Weilöv. Manhem var rea på plats när jag kom, runt om fötterna hade hon också hunnit bli! Nåväl. jag satt och pluggade Historia medans Amanda och Frida diskuterade horor & om att man ska förbjuda att ha sexuellt umgänge med djur. Jag satt och gjorde små inflikar lite då och då. Amanda blev så upprörd över ämnet att hon var tvungen att läsa en artikel för oss, och Frida hade för långa och för mycket brainwave svar för att någon skulle typ orka förstå.

Vid 00.00 sprang jag till spårvagnen för att hinna. Fy fan. det där med kondisen alltså... jag hann i alla fall. Mötte Robin vid hållplatsen där vi skulle ta spårvagnen hem till mig. Vem möter man inte där om inte amanda lunqvist! kärt återseende. As längesedan jag såg henne. och då menar jag verkligen as längesedan. När vi väl kommit på spårvagnen och åkt några hållpatser så kom där där insidenten jag och robin har gått omkring och irretrat oss på hela dagen! Några tjejer i 14 årsåldern sätter sig precis bredvid oss och helt plötsligt, helt oprovicerat, frågar dom oss varför vi skrattade åt dom? eeehhh, vaaa? Nej, det har vi inte gjort sa jag. Så började dom provicera oss ännu mer och typ satt och skrek och ville ha bråk. Så jag och Robin flyttar oss längre fram i spårvagnen.... VAD HÄNDER? jo, dom flyttar efter oss. Jag blir fan galen av det här! BOR JAG I SAMMA VÄRLD SOM DOM? på riktigt. skaffa er ett liv och låt MIG OCH ROBIN VARA! där frågade jag vad dom höll på med och dom fortsatte provicera oss. När vi skulle gå av ställde sig Robin upp först och då rykte ena tjejen till. Tyckte jag var lite roligt. Så fruktansvärt genomskinligt att dom egentligen är så jävla rädda, men försöker spela tuffa och söka bråk. Ibland blir jag rädd för dagens samhälle. Blir så fruktansvärt irreterad.

Aja, nu ska jag plugga. Har som sagt två prov denna vecka som jag satsar VG/MVG på. Så det är bara att börja nöta!

MAKE LOVE / CAROLINA


en nål i röva

Upp och hoppa klockan 10 idag! Åka till stan och köpa tyg, träffa mamma. Kollade på skor till henne som hon ska ha på jobbet. Värsta hurtiga skor och grejor. Typ "hej-jag-ska-bestiga-ett-berg-skor". När jag kom hem satte jag genast igång med tyget jag hade köpt. Gjorde ett mönster till klänningen och skulle lägga ut allting på tyget, klippa och börja sy. Nä, jag hade köpt för lite tyg. Sen gick att bara utför. Satte mig på en nål. Så tappade jag totalt lusten så jag tryckte ner allting i en påse. Känns liksom bra att allt går åt skogen innan jag ens har börjat sy... nåväl, när mamma kom hem så lade hon ut mitt mönster på tyget. Helt plötsligt var det inte för lite tyg. Var bara jag som lade ut mönsterbitarna lite dåligt. Haha, aja. hoppas allting går bra nu då. Så det inte blir som förra året, hahah å du milde. Jag vill inte ens tänka på det.

ikväll ska jag hem till Weilöv. Dricka upp hennes pappas bira och plugga lite Historia. Sen ska Robin sova hos mig ikväll. Vi haaar intee seetts på treee daagar! Du du Linda! aja, tja då!

P.S jag sa helt frivilligt att jag skulle kunna tänka mig jobba på nyår och julafton. har typ ångrat mig nu. Aja, får hoppas jag inte får någon tid.


MAKE LOVE / CAROLINA

godnatt

imorgon ska jag till tygaffären igen. inspiration till ett linne jag ska sy. men nu ser jag typ dubbelt. godnatt.

MAKE LOVE

men du!

Angelica Sjöstrand, jag vill att du din bullfitta startar en blogg. jag har inget liv så jag måste bry mig om andra. Nä. men skämt å sido. på riktigt. Jag vill att du startar en blogg. du är liksom... "carro carro carro carro". starta en blogg. ditt kött.

tack för mig. hej!

cry me a river

Idag har det varit en lång dag, men nu är den snart över. Dagen till ära kom jag i tid till första lektionen idag, matte. Tvingade Johan sitta och hjälpa mig hela lektion. Gick faktiskt... ganska... bra. Linda var inte sig själv idag. Bara ledsen och gråtig. Hittade henne lite överallt i skolan gråtandes.

Linda: "vaa..? syns det att jag har gråtit"
(helt rödsprängd i ögonen som var alldeles blanka)
Carolina: "eh, jaaa!"

Fick gå ifrån skolan tidigare eftersom jag skulle jobba. Helt på riktigt hann jag bli typ gravt deprimerad innan jag ens hann sätta på mig jobb kläderna. Men det gick bra idag. Jag var duktig och var iprincip helt själv i köket. Känndes bra när jag gick där ifrån i alla fall... om om det känns bra så var jag bra. Mamma och jag var och handlade när jag kom hem efter jobbet. Imorgon ska mamma och jag ha en mor&dotter myskväll. Vi ska plugga, äta naturgodis, japanmix och negerbollar. Mamma är min idol.


MAKE LOVE


dance

ååh, jag blir så glad av den här låten.
ååååh, jag vill dansa!!


grov plugg

igår bröt jag totalt samman eftersom jag hade typ 50 AS SVÅRA glosor tills idag så jag var hemma idag. Har varit sjukt duktig, har pluggat som en liten gnu :) så nu sitter dom där jälla 50 gloserna som en smäck! Nu är det bara samhällsprov och ett fett stort historia prov kvar på min lilla plugglista. Jag har gjort ett helt eget block som jag bara använder när jag ska plugga till prov eller gloser eller något annat random som man gör i skolan. På det blocket har jag skrivt med stora bokstäver "GROV PLUGG". jag är nöööjd (som erns kirsteiger brukar säga).


Ikväll är blir det efterlyst med Hasse Aro och Leif GW Persson i spetsen! Åh, jag längtar och jag är en så jävla nöt som tittar på det. Men va fan. Det är det enda tv programmet jag kollar på. Så! släng dig i väggen one tree hill (nu kommer jag få hat mejl från Amanda & Linda) haha, aja.


MAKE LOVE / CAROLINA


dålig sömn & mycket kaffe

åt helvete med min skönhetssömn. Ligger och känner min träningsvärk i låren. Hur fan fick jag träningsvärl efter 40 minuters laserdome på gympan. Det sög. Jag kom typ på plats 33 av 37. Den där jävla västen man hade på sig vägde ju minst lika mycket som jag gjorde, plus att mitt vapen slutade fungera eftersom sladden åkte ur den. Men det fattade ju inte jaaag!

Min dåliga sömn och mycket kaffe på det har lett till blodkärlsbristningar i ögonen och halsbränna. Mamma sa att jag kunde få magsår om jag inte ändrar mitt betende. Jävla snopp. Hur tror hon annars att jag ska klara av skolan. Jag kämpar som en jävla gnu för att få G i matte B och Engelska B. orkar inte. Kommer väl antagligen inte få sova hos Robin imorgon eftersom hon vill se mig komma i säng i tid.

jag pallar inte. ge mig typ.. sommarlov eller nått.

Söndag

November. En sådan jävla inklämd månad. En månad där man bara går och väntar på att julen och nyår. Tiden går så långsamt, samtidigt som den går så fruktansvärt fort i skolväg. Man vil ju helst skjuta alla inlämningar framför sig... jag har för högra krav på mig själv. Jag nöjer mig inte längre med ett VG. Jag vill bara ha MVG även om jag i vissa ämnen är helt medveten om att det ät totalt omöjligt! Pappa har sagt till mig flera gånger nu att jag ska sluta plugga helg in och helg ut. Men eftersom jag har dessa krav på mig måste jag jobba för att uppfylla dom. Jag tror jag behöver en smäll på käften. Kan inte någon snälla ge mig en smäll på käften? Skaffa mig ett jävla liv typ. Hade varit rätt skönt faktiskt.

Imorgon ska det tydligen bli minusgrader, och idag köpte jag min första julklapp. Plus att jag har slagit min ena hjärhalva med den andra och kommit på att det är snyggt att vara blond. Tack för mig.


julfeeling!

Lördag, känns som Söndag. Halvseg dag, blåsigt. Gick upp vid 9 tiden för att sedan jobba vid 10. Jobbade bara i fyra timmar, trotts det känndes det som om klockan gick hur långsamt som helst. Träffade Sofia i stan. Ett sjukt kärt återseende. Har inte sett henne som Danmark i sommras, och det är ju nästan 4 månader sedan dess! Hlea stan är julpyntat, så nu när jag kom hem fick jag värsta rycket och sitter och lyssnar på jullåtar. Nörd e jag.

Idag är det den 15. Vilket betyder att jag och Robin firar 1 år och 4 månader!!! Vi ska ses ikväll men han är sjukt seg och skulle ringt mig för längesedan det lilla aset! Ska köpa världens finaste julklapp till mamma, kan inte säga vad det är efterosm mamma läser min blogg, men det ska bli så roligt att äntligen kunna köpa någonting för lite mer pengar efterosm jag jobbar nu. Hon kommer bli skit glad :) Nu ska jag äta. HEJHOPP!

MAKE LOVE / CAROLINA

Historiaplugg & nyårsklänning

i helgen ska jag bara ta det lugnt, såvida inte någon har lust att supa skallen av sig? Men det tror jag inte. Göteborg är dött. och hade har det i princeip varit sen jag kom hem från Turket och Danmark. I helgen ska jag plugga Historia och sy min nyårsklänning och ett linne.


176 dagar kvar tills jag fyller 18!!!!!!

fuck IG?

min engelska lärare sa till mig idag att jag kommer få det svårt med Engelska B, men att Matte B skulle jag nog klara. om jag kämpar. Jag vill verkligen ha G i matte och engelska, mer begär jag inte! ska bannemej bevisa att jag kan också.

aja, det var dagens. tror jag. MAKE LOVE.

självmordsbenägen Tisdag

pluggar Historia. Börjar ge upp mitt betyg i Historia A mer och mer. Det är galet mycket att plugga, jag har dock en hel vecka på mig. Men det är totalt 50 sidor. Känns som om jag gräver min egen grav ju mer jag läser, "Kött fi fan!"

Varje gång väckarklockan ringer på morgonen blir jag typ deprimerad. Min första tanke när jag vaknar är (varför vet jag inte?) har jag bytt alarm signalen nu igen...? eller: Fan vad högt det är! eller: Ska jag redan upp?! Och varje gång blir jag lika självmordbenägen som förrsa Tisdagen. Dagen börjar nämligen med en tre timmarlektion med Multimedia B. Alla i min grupp är as duktiga och jobbar skit fort. Jag är den enda som ber om hjälp, HELATIDEN. efter den tre timmarlektion kommer en till tretimmarslektion, dock någonting jag är bättre på - Grafisk design. Rätt chill faktiskt. Jag och Linda sitter där famför var och sin dator, jobbar och snackar skit. Idag stannade vi kvar till fyra. När vi skulle gå krashade Lindas dator och fyra timmars arbete bara försvann. Allt hon hade jobbat med var som bortblåst. Jag försökte uppmuntra henne med att påminne henne om att Historia provet verkas AS SVÅRT. kanske inte var i rätta läget. Nåväl. Nu ska jag återgå till plugget igen då.... be för mig om jag dör. snälla.

planer i god tid

igår satt jag ännu en gång och funderade vad jag skulle dricka på nyår. Amanda och Jag är ju två sjuka öldrickare. Men eftersom vi drack öl förra året och kännde oss mycket utanför när vi satt där med våran öl och alla nder med ett glas vin så blir det nog ingen öl detta året. Dessutom drack vi både öl, drinkar med spit, cider och champange.... För att göra en lång historia ganska kort så var alla dom dryckerna tillsammans på nyår ett resultat som magen inte gillade. Nåväl, jag har typ aldrig druckit xider. så det blir xider i alla dess smaker och färger? Intressant va?


nyårs skor?
MAKE LOVE / CAROLINA

dumma mig

åååångest. Jag försov mig till halv 12 idag. JAG MÅSTE BLI BÄTTRE I SKOLAN. detta är inte bra! Jag tror jag behöver en smäll på käften.

tråkig söndag


denna söndagen måste vara den tråkigaste söndagen på länge, jag har inget att göra!

WEEKEND


 

igår var det mini krök hemma hos Linda. Jag hade hittat massa drink recept i Lindas väska när vi satt i skolan och inte

hade någonting för oss. Så kom vi på att vi skulle ha en kväll och blanda massa olika drinkar med juice, sprite, sprit och hallon i. Dom blev skit goda, kanske för att vi inte hade så mkt sprit i, men endå. Dom blev goda! Jag och Linda la i alla möjliga godisar i också. Blandade ut Rött vin med sprite.. det blev as gott. Kanske inte as... men gott.

 



Denna kära Lördagen har jag ruttnat hemma hos min kära Amanda Weilöv. Hellre ruttnat jag här, än hemma. Holm och Julia var här innan, men dom har gått nu. Så jag och Amanda spelade lite tv spel (kära Mario Kart 69). Planerat vad vi ska dricka på nyår. Fick sådan jävla tillbaka blickar från förra årets grymma nyår så vi började planera trotts att det är typ två månader kvar. Hej, vi har ingen fritid.

Nu ska jag åka hem. Ska köpa tyg imorgon och sitta och sy hela dagen. Jävla skreddare är jag. Haha, nåväl. Sen ska jag och mamma plugga historia!!!

MAKE LOVE / CAROLINA

 


röd dröm

Jag hade helt påriktigt suttit i 2 timmar med flash och börjat på min hemsida. Det är det pillagaste och mest nackspärrsframkallande sysselsättning man kan pyssla med! MEN, vad händer? Strömmen stängs av i hela skolan och allt mitt armbete är borta, föralltid. Började nästan gårta. Men sen sa läraren att vi fick gå hem, våran skola är helt meningslös utan störm. Alla våra lektioner går ut på att använda datorn (iprincip). Åkte hem och skulle äta men så fungerade tydligen strömmen i skolan igen så vi kunde ha grafisk kommunikation idag. Så jag åkte tillbaka till skolan igen, med tom mage. Jag, Linda och Angelica satt och kollade på hunderkläder på letkionen och kom fram till hur jävla snygga tjejer är! Kvinnokroppen är så jävla snygg! Fan vad tjejer är sjukt mycket goare än killar. Nåväl. Vi skulle under lektionen jobba med tidningsdesign i indesign. Jag blev genast ovän med det programet och satt mest och velade hela lektionen. Efter att ha dreglat lite mer framför snygga underkläder på internet var vi tvugna att bege oss till stan. Jag köpte en röd bh, sjukt obekväm! Men aja, köpte den mest för Robins skull eftersom han ville att jag skulle ha en röd. Nu kurrar min mage. Jag har inte ätit sen frukost...


MAKE LOVE / CAROLINA

helvetesjävlakuk

jävla kuk fittaaaaa!!! jag har sprängt mina skita dyra högtalare. JÄVLA FIIITTTAAA

första dagen i skolan

Det var inte ens kul att komma tillbaka till skolan. Inte över huvudtaget. I morse var det planerat att gå upp inna dom stängde av elen klockan 8. Men jag sov hellre. Var så jävla trött. Helt sjukt vad man är beroende av el. Skulle rosa bröd imorse, det gick inte. Fammlade efter kläder inne i garderoben, slog i huvudet i en hylla. Borstade tänderna med någon annas tandborste... vems nu den lycklige är? Glömde av mig och tryckte nog på ljusknappen typ 100 gånger.

Engelska första lektionen. och hur börjar inte lärarna en vecka efter lovet? Jo, med engelska oförberettprov! Jippie. så jävla tråkigt. jag som kanppt hade sovit eller ätit frukost höll ju på att somna på stället. Efter en timme hade jag hunnit två papper (lyckat) och bad om att få gå endå. det fick jag. åh, jag orkar inte.


MAKE LOVE / CAROLINA

1 november

Imorgon klockan 8 stängs vår el av i hela fastigheten. Jag börjar klockan 10 imorgon, men måste klockan halv åtta, tappert ta mig upp för att duscha och hinna föna håret. Eftersom vårat badrum inte har några väggar som är ut mot gatan så betyder det att vi inte heller har några fönster i badrummet. Måste passa på att göra sina behov i ljuset nu. För imorgon kommer det vara bäcksvart i badrummet och jag kommer få (om jag inte kommer upp i tid) duscha i mörker. Har aldrig prövat det, kanske kunde bli en ny erfarenhet. Men jag vill typ inte ha den erfarenheten. Kommer ju typ halka och slå huvudet i kranen eller lått. Önska mig lycka till! :)


Sov hos Robin inatt och vaknade (as usual) av att Rickard sitter och spelar gitarr vilket han gör typ tjugofyra sju, preciiiiis utanför Robins sovrum. Great! Jag som dessutom är sjukt olätt väckt vaknar av det!! Robin, hans mamma och hennes man ville bjuda mig och Robin på frukost på någon restaurang men jag skulle ju jobba. Ringde Robin på rasten och han berättade att det fanns nygräddade pankakor med GRÄDDE å sylt, massa ägg med kaviar!! och nutella till mackorna!  faaaan att jag missade det... även om inte min öl mage behöver det just nu. Gud, snart vinter och jul. Kan liksom se min mage framför mig redan nu. Allt jävla julgodis och julmust. Min gud vad jag kommer rulla till skolan när den drar igång igen i Januari. Haha, aja. det var kul. Nu ska jag försöka sysselsätta mig i något annat än datorn för jag har typ musarm.


MAKE LOVE / CAROLINA

spagettiben

eh ja. Då satt jag här framför datorn igår. Ska åka hem till Robin... as usual. Detta lovet går inte att rädda ikväll. Jag ska jobba imorgon med. Sen är det skola!!! Nåväl, det kan inte hjälpas. Nya tag blir det under vinterlovet vill jag säga! Eller vad säger du Gaylöv? Blir det Mario kart 69 hela jullovet detta året också eller? Haha. sjukt ball är det.

Jobbat idag som saaagt. Alltså, mcdonald's är som en sport för mig. Haha. Alltså det är typ som att spela fotboll. Det händer mycket, allt går snabbt. Efter att du har spelat en fotbollsmatch kan du dra slutsatser om du spelade bra eller dåligt. Det kan man göra när man går hem från jobbet också. Att man jobbade dåligt, gjort massa tabbar och fel. Tappat en bricka hamburgare osv. Eller så går man hem och känner att man har jobbat bra. Att man har varit sjukt effektiv. Haha, min nya sport är kanske inte mcdonald's, men det är typ samma sak som att komma hem från att ha spelat en match och komma hem från jobbet. Man är helt mör i hela kroppen. Lite små sår lite här och var. Spagettiben! Trött.

Aja, nu måste jag åka!

MAKE LOVE.

a hard work, work

upp och jobba. Fy fan vad trött jag är, endå är klockan strax efter halv 12. Solen skiner och det är blå himmel, men jag lovar att det är typ helt sjukt kallt ute även om det inte ser varmt ut.

ååååh, jag skulle inte ens ha det här passet idag!! (13 - 20) det var ledigt och jag tog det för att jag inte trodde det var så långt, men det är ju fan sju timmar. Kommer somna i en hamburgare. Detta är INTE ok! Fy fan vad gött det hade varit att sova en timme till. Äta pankakor till frukost. Ligga och kolla å tv hela dagen, eller duscha och göra iårdning sig för möjligtvis en dag på stan. MEN detta kan jag ju inte göra! för jag ska steka hamburgare i sju timmar. Jävla snoppp. nu måste jag slänge i mig en snabb frukost. Klä på mig min mcdonald's skjorta. Göra ett tappert försök att komma i mina sjukt små mcdonald's byxor. Dom är ny tvättade så nu kommer det ta dubbelt så lång tid att komma i dom som när dom redan har varit använda. Nåväl, ibland tror man lite för gott om sig själv när man ska beställa kläder... jobbigt läge. Fick ett sms av robin precis när jag vaknade att han hade hittat min BH och jag är jätteglad. Sjukt ointressant men jag har typ gått omkring och mått dåligt över att den är borta och att jag inte hittade någon liknande på stan...

nej, nu måste jag sluta skriva och slänga i mig lite frukost. Fy skjutton vilket tråkigt blogginlägg. Aja? vem fan orkar lösa världsproblem mitt i ottan. Ska försöka att rädda detta sjukt döda lov med att hitta på någonting ikväll.. hur det nu kommer gå.

HEJDÅ / CAROLINA

RSS 2.0