Påsk i Frankrike

Har varit på mitt sommarställe i Fraaance nu i tre dagar, åker hem i övermorgon. Bilar hem, uch! vill inte tänka på den pesten. speciellt lillebrors ilande skrik och bajsbrallor. Men som jag längtar hem till vänner och pojken min så något otroligt mycket. Vi var i Bezier igår åt ute på en jättefin lunch resturang. Hur varmt som helst i solen. Sen skrek-strejkade lillebror och krävde mat så jag fick gå ner till gallerian ensam, men det var ok det. Köpte ett par vita converse, hittade även ett par solglasögon också, men jag köpte dom aldrig. tror vi kan åka förbi Bezier innan vi åker till Barcelona imorgon så kan jag springa in & köpa dom!! :)

image25 image26

All kärlek / carolina.

hairy hairy

jag ska fan våga ha mittbena någon dag. det är ju faktiskt snyggt har jag märkt...

image24

with you

Hey lil mama
Oo u a stunna
Hot little figure
Yes you a winner
And I'm so glad to be yours
You're a class all your own
And oh little cutie
When you talk to me
I swear the whole world stops
You're my sweetheart
And I'm so glad that your mine
You are one of a kind

And you mean to me
What I mean to you
And together baby
There is nothin we won't do
Cuz if I got you
I don't need money
I don't need cars
Girl you're my all

fredag, lördag, söndag

äckligt snabb helg. Fredagskvällen spenderade jag med vänner hos födelsedagsbarnet Amanda, då vi senare tog han med bussen med ytterst liten marginal till ted mölg. Amanda & jag slog våra kloka huvuden ihop och klurade ut att ted mölg blir "glöm det" baklänges. Var dock bara där i en timme, var av 40 minuter av dom 60 minuterna stod jag och klängde över gaderoben och åmade mig över att jag tappat min lapp till jacka. Robin fick köpa ut jackan, plus köpa en ny bricka. Åkte hem vid 1 tiden och somnade på smällen.
Lördagen var jag på yttligare en födelsedagsfest hos yttligare en Amanda.
Söndagen var den västa dagen. Firade mormors födelsedag och åt smörgåstårta och kakor så jag såg gravid ut. Sen pluggade jag som en liten iller. uuuuch, måste sluta skjuta upp saker längre fram i kalenern så allt sätter sig som en slämmpropp på en och samma dag.
Imorgon börjar jag klockan 12! ME LIKE.


thank you

tack. nu vet jag hur jag ska gå till väga.

"ett ex är ett ex, en död relation, varför inte?
Man måste ju få umgås med vem man vill..."

???

min pojkvän fyller 18, vad ska jag köööpa??

jeans & t-shirt

Var i sälen v.7 med bästa vännen Amanda. På väg hem efter en vecka drömde jag och amanda oss bort till sommaren 2008. vi gick med på ett inpuls grej att dra till Båstad, och det är som gott som bestämt. Nu vill jag ju köpa massa sommarkläder.
ska köpa en jeans kjol på zara, och en t-shirt på zara. använder alltid jeans & t-shirt.
image22
jeans & t-shirt (L)


Love problems

Får man umgås med sitt ex som kompis när man är tillsammans med någon?

image21






.


Oxen

OXEN
ASTRO MARS:
För första gången på länge känns det som om du håller på att tappa kontrollen. Allt rullar på snabbt för dig just nu, både privat och på arbetet. Du tvingas fatta illa underbyggda beslut. Som tur är hjälper din jordbundna trygghet och din positiva personlighet dig när livet blir tufft. Dina kolleger beundrar dig och vill gärna umgås, men du väljer att dra dig undan. Du har svårt att lita på nya personer, du föredrar dina gamla vänner som du på ont och gott vet var du har.

I Love iPod

På torsdag får jag antingen en röd, eller en svart. Vad är syggast?

image20

Week-end

fikade med Linda i tre timmar igår. Det är inte ofta jag fikar, men när jag väl gör det så slår jag på stort. Linda drack två kaffe och blev spritt språng stirrig. Jag åt en macka och drack cola för att bli mätt, det blev jag inte.
På kvällen var det krök hos Lindas kompis Ellen. Det var riktigt trevligt även om det kanske spårade för vissa. Jag bröjade bråka med Robin och Linda började kvällen med att ramla in i ett skåp.
Kvällen led till sitt slut. Blev skjutsad hem till Robin men fick på väg dit reda på att ingen visste vart han var någonstans. Bombringde Robins stackars kompisar som sa att han hade åkt hem för två timmar sedan. Men han var ju inte hemma?
Visade sig att hans buss hade krockat och han hade ingen mobil. Robins mamma fick åka och hämta honom på järntorget. Fast då hade jag redan somnat i hans säng. Sovit hela dagen, men det får man göra på söndagar. Sitter  just nu och filar på en hemtenta om Judendomen. Minst sagt roligt.


RSS 2.0