A



TIPPTOPP


QUESTIONS

1. Vad var det senaste du sa högt? "Nu kan man dricka teet"
2. Vad vill du jobba med i framtiden? Det är ju precis det jag FORTFARANDE inte vet. En blandning utav inredning, markandsföring, textil, design och grafisk layout.
3. Vad skulle du aldrig kunna göra? Skuldsätta mig själv eller min familj.
4. Vad är du rädd för? Jag är faktiskt lite rädd för framtiden...
5. Har du skurit dig någon gång? Inte med mening nej
6. Din sexuella läggning? Hetero
7. Favoritsnacksen till fredagsmyset? Choklad eller cheese balls
8. Bästa filmen du någonsin sett? The Notebook
9. Den bästa låten du någonsin hört? Det går ju absolut inte att svara på. Men, I miss you - Blink 182 tycker jag väldigt mycket om för att den betyder någonting för mig.
10. Vad för användarnamn brukar du använda? carolinaH
11. Den bästa boken du någonsin läst? "En spricka i kristallen" är mycket bra. Även "El Choco".
12. Är du en känslig person? Oftast inte.
13. Vem skulle du vilja ha bättre kontakt med? Ganska många...
14. Den finaste komplimangen du kan tänka dig? Det finns många fina komplimanger, men jag tycket det finaste av allt är när man verkligen känner att personen i fråga verkligen menar det.
15. Vem vill du aldrig förlora? Ska man vara riktigt ärlig så vill jag helst av allt inte förlora mig själv.
16. Har du varit kär på riktigt? Ja.
17. Är sex viktigt i ett förhållande? Ja, absolut!
18. Är du en kreativ person? Det är väl det enda jag är.
19. Vad gillar du att göra? Käka god mat tillsammans med en hög härliga vänner. Inreda, designa kläder och smycken. Träna och resa såklart!
20. En musikgenre du inte står ut med? Jazz. Fattar inte grejen.
21. En filmgenre du hatar? För mycket drama
22. Vad står det i ditt senaste skickade sms? "Vi skulle gått på Bruce, men vi sticker till Orust och krökar istället :)"
23. Har du instagram? No.
24. Vem kramade du senast? Andreas.
25. Vilken artist/band lyssnar du mest på för tillfället? Lilla Sällskapet och Medina
26. Din naturliga hårfärg? BLOND
27. Vilken hårfärg har du nu? BLOND
28. Sminkar du dig varje dag? Nej


20.19

En lång weekend i Frederikshavn och lite mer än en vecka hos pappa i Frankrike har paserat. 230 mil tur och retur. Om man bortser från en timmes sömn på en LIDL parkering i Tyskland så körde A hela vägen hem. 200 kilometer i timmen på aoutoban. Är glad att jag fortfarande är vid liv.
 
I dag åkte soffan ut. A köpte den för 30 papp för ett år sedan, nu sålde vi den för 8. Ett jävla rån. Plus att blocket mongot som köpte soffan var kritisk och trodde att vi försökte blåsa honom. Försökte få oss att betala frakten och pruta i sista sekund. Jag säljer då aldrig mer på blocket...
 
Nu ska jag kolla på Paradise Hotel Danmark.

jewellery



impuls gardiner




Åkte til IKEA för att panik inköpa fler gangar. Alla dessa kläder som jag köpt på mig under åren har blivit på tok för mycket för mina stackars gaderober. Gardiner och en enkel gardinstång fick följa med hem också. Tänk vilket ansiktslyft ett par gardiner kan göra för ett sovrum... godnatt.

/ CAROLINA

MÅNDAG

J cancer är fortfarande lika otrevlig som tidigare. Men röntgen visar att levern är clean. Jag trodde jag skulle sätta hjärtat i halsen, men detta är ett litet steg på väg. Vi firade det positiva beskedet med skumpa och räkor. Det var längesedan jag såg Johanna så glad. Glad för att oddsen att få behålla livet blev bättre. Det får mig att skämmas över vilka jävla bagateller mina egna Svensson problem är.
 
Jag och Elin åker till Frederikshavn den 12 Juli. Det ska kort sagt bli SÅ SKÖNT. Vi ska bo på Scandic badhotell, bara några 100 meter i från Buddy Holly och To trin op. Det var snart ett år sedan jag satte klackarna i taket på dom små haken. Fyra dagar senare tar Elin färjan hem, medan Andreas hämtar upp mig med bilen i Frederikshavn och vår destination är Frankrike där lillabror och Pappa väntar!
 
 
/ CAROLINA

RSS 2.0