bagsandfashion.com

igår satt jag desperat och kollade på julkappar på internet. Tänkt ge min stora syster ett armband i silver. www.bagsandfashion.com har typ, bara fula väskor, men snygga smycken. Det är silver, men det är inte alls dyrt.

1. Silverarmbandet med berlocker 149kr (+ 49kr i frakt)
2. Silverörhängen 129kr (+ 49kr frakt)
3. Peace and love armbandet 98kr (+ 49kr frakt)
4. Svart armband med silver spännen 129kr (+ 49kr frakt)



 
 

stan och sushi

Min sömn är som den är. Jag tror jag somnade ungefär sju på morgonen i morse. Vakna med The Voice hade i alla fall börjat sända när jag la huvudet på kudden. Var nämligen mycket upptagen med att tagga "Joker" på alla Amandas bilder på facebook från Sälen i Februari. Haha, jag har inte tänkt på det innan, men FAN vad fula kort! Jag dör, nästan. Jag ser ut som en seriemördare på ett kort. Men hur jävla lätt är det att vara snygg när man åker skidor i typ 100 minusgrader. Ploga sig ner för alla svarta backa för att sedan skryta om vilka backan man har "susat" ner för (HOST, plogat ner för, HOST). Oj oj oj, gamla minnen. Fan vad jag tycker det är sorligt att tänka tillbaka på det förflutna. Jag vill inte bli äldre nu! Allt är så bra nu!

Mötte upp mamma i stan idag vid 14 tiden. Prövade jeansen som jag hade lagt undan, men dom var typ syggare igår? Jobbigt. Så jag köpte dom inte :) skit stollt över att jag kunde avstå ett köp. Men den stolltheten sprack si så där 1 timma senare. Köpte nämligen en jacka på Stadium. Jag är nöjd (som Ernst Kirsteiner brukar säga). Sedan var jag & mamma och åt sushi. Första gången i mitt liv typ! Det var helt okej. Trodde det skulle vara godare eftersom alla är helt husteriska i sushi, vilket jag nu efter jag smakat på det inte förstår. Jag menar, sååå gott är det ju inte. Inte godare än pizza typ. Men aja, sushi var inget mer än bara gott. (det var krångligt att dra den slutsatsen). NÅVÄL. Jag är totalt lämnad ikväll. Kanske inte helt. Jag ska väl spendera min kväll med mamma. Fundera ut vad jag ska köpa i julklapp till alla. Plugga historia. Gud, vad ointressant.

HEJDÅ.

Jag behöver en smäll på käften

Vad är grejen med att jag totalt har tappat det. Jag måste bättre mig på en miljontalt saker känns det som. Massa krav som jag har på mig själv, som jag har märkt nu i farten att jag inte fyller upp till. Linda ringde idag under middagen, så jag sa till henne att jag skulle ringa upp när jag hade ätit klart. Detta kommer jag på nu. Si så där 9 timmar senare. Dååååligt av mig. Dessutom måste jag på något jävla vänster låsa in mina pengar och kasta nyckeln i en sjö! Börja spara! Vad hände med rediga Carolina som sprade på varje jävla liten 50 öring? Stoppa alla inpulsköp och sluta lägga pengar på skit helt enkelt! Måste även sluta upp med detta nattugglandet! Klockan är snart 05 och här siter jag helt klarvaken. Vad hände med skönhetssömnen?

Pratade med mamma om blodpudding idag. Jag är på riktigt den enda ungen under 17 år som gillar blodbudding. Ja, förrutom Weilöv, men hon äter ju fan till och med stearin. Bara för det blev jag helt sjukt sugen på blodpudding. Ska bannemej dyka ner i kylskåpet lite innan jag somnar. Frukost snart annars. aaahhh, älska mat!



MAKE LOVE / CAROLINA

good day!

ååh, jag skulle haft med mig min kamera till stan idag. Helt sjukt vad fina bilder man kunda tagit. Hatar i och för sig hösten och håller mig typ till Nordstan på hösten/vintern för resten av stan är så jävla kallt! Nåväl. Vaknade klockan halv 12 och fick typ ångest. Vill inte sova bort hela dagen juu. Men, det är lov. Så jag borde låta mig själv få sova så länge. Jag och Robin åkte in till stan. Jag skulle egentligen bara köpa tyg, men så blev icke fallet. Jag och Robin har nog provat alla jeans i hela göteborg idag. Åtminstone alla sortes jeans. Imorgon ska jag antagligen köpa ett par jeans som jag har lagt undan. Måste bara sätta mig ner med mamma och räkna ut hur mycket jag ska lägga på julklappar, så jag inte står där och inte har några pengar till julklappar utan har köpt jeans för skiten. Piiinsamt läge.

Lade min ensamma 50 lapp på mcdonald's mat som lunch. Det svider faktiskt lite i mig, eftersom jag vet att jag kan äta hur mycket mcdonald's mat, iprincip helt gratis på Lördag eftersom jag ska jobba då. MEN MEN, jag var så jävla hungrig. Och när jag är hungrig kan jag slå ner någon om inte jag får mat i mig. Fråga Robin.

Apropå mcdonald's. När vi satt och käkade i Nordstan på donken gick det förbi en (ursäkta mig) KÄRRING med 3 hundar i koppel som bajsade mitt i Nordstan. Mitt i vägen. Mitt framför mina ögon där jag satt och ÅT! Plus att hon inte plockade upp bajset efter hunden. Alltså jag blir så förbannad. Var tvungen att springa efter henne och säga till henne att plocka upp efter hennes hund men hon sa bara att det inte är så lätt att ta hand om tre hundar. NÄÄÄHE?! MEN KÖP INTE TRE HUNDAR OM DU INTE KAN TA HAND OM DOM?! ÅÅÅÅÅH!!!!! IQ FISKMÅS!


Förutom det så har det varit en bra dag idag. Efter att jag hade fått i mig lite mat var jag skit glad. Glad för att det var en sådan fin (men kall) dag. Glad för att Robin var glad. Glad för att allt var bra. Nä! Nu ska jag överraska mamma med att duka innan hon kommer hem från jobbet.


MAKE LOVE / CAROLINA


music on my chest

borde egentligen åka nu, men jag kan inte lämna min lägenhet utan iPod och eftersom den lyckades dö innan jag ens han låsa dörren så var jag tvungen att gå in igen och sitta och vänta på att den ska ladda klart. Ska åka till Vallhalla IP och kolla på när Robin spelar. Det börjar klockan 14.00 och klockan är nu lite över 14.00, så jag är ganska stekt och kokt på en och samma gång. Efter det hoppas jag på att Robin vill följa med mig till tygaffären. Ska sy ett linne som jag ska trycka någonting på. Vill trycka något presonligt på linnet så det blir ett "Carolina-linne". Kanske en bit utav en text ur Pink Floyd låten, comfortably numb. Eller en bit ur Roger Waters - perfect sense.


Nåväl. nu måste jag dra mig, så inte jag missar hela matchen och Robin blir as sur på mig. Min iPod är knappt en tredjedels laddad. Men jag får leva med det.

är det så svårt?

sitter här och irreterar mig lite på det motsatta könet. På riktigt, jag blir fan galen! Okej, ska inte dra alla killar över en och samma kant, MEN är det så jävla svårt att låta bli att till exempel dubbelboka med olika människor på e och samma dag. Kissa på toaletkanten. Släcker eller stänger inte efter sig när man lämnar ett rum. Låter disk, bröd, brödrost stå framme eftersom man tydligen tror att det ska plockas bort av sig självt eller att "en mamma" ska göra det åt en. Stänger inte kylskåpet efter sig. Låter alla luckor och lådor stå vidöppna när man lämnar köket. Låter dator, musik och tv stå på när man lämnar rummet/huset. Stänger aldrig gaderobsdörren. Va fan! är det så jävla svårt att putta till en låda eller en dörr eller trycka på en jävla ljusknapp innan man går?! Det lär man sig fan i samma veva som man lär sig gå?! JAG BLIR SÅ JÄÄÄÄVLA SUR ATT JAG KOKAR ÖVER SÅ NU MÅSTE JAG SLUTA SKRIVA INNAN JAG VERKLIGEN KOKAR ÖVER!!!

påse som paraply, ingen bra grej.

gårdagens Lördagskväll var för grym för att sluta bra helt enkelt. Amanda, Jag och Julia samlades hemma hos Holm och drack var och sitt glas rött vin. Fy fan. Vin är INTE min grej. Öl ska det vara. Men tro det eller ej så gick vinet ner.
Gunnar och Axel kom förbi och hade en "fest" på schemat. Eftersom alla tjejerna ville dit, hade jag inte så mycket att säga ifrån. Det var helt enkelt att sätta en plastpåse över huvudet och ta sig ut i ösregnet. Vi skulle gå dit, av någon andledning. Gunnar visste vart det låt, så vi gick efter. Jag med en systemetpåse, Amanda med en willy's påse, Julia med en Stadium påse och sist med inte minst, Holm med en ICA påse. Vi gjorde små hål för ögonen i påsarna så vi kunde se bättre. Problemet var bara den att det blåste ju storm och regnet kom på ett eller annat sätt in genom hålet så sminket rann i floder. Allting slutade med att vi gick fel och som grädde på moset hade det bildas en liten sjö i mina skor. Håret var pisseblött trotts min påse insats. Vi tog bussen in till stan, jag vandrade i ösregn hemmåt. Satt och hemma och väntade på Robin samtidigt som jag tyckte sjukt synd om mig själv eftersom jag var helt jävla pisseblöt!

Jag, mamma och mammas kille Karsten ska till morfars födelsedagskalas idag. Fick skit brottom imorse så jag duschade och gjorde iårdning håret rekordsnabbt, då Robin slog sin ena kloka hjärnhalva med den andra och kom på att man ska ju ställa tillbaka klockan! göööött, nu har jag typ as mycket tid på mig.

MAKE LOVE / CAROLINA

Kanelbullar och köldskador

idag har jag varit på BK häcken - Landskrona tillsammans med fotografen Tommy Holl. Den trevligaste fotografen jag någonsin träffan. Har inte träffat så många fotografer under mina 17 jordsnurr men han är verkligen genom snäll och hur trevlig som helst! Satt så jävla nära planen så att man liksom kunde känna fotbollsspelarna svett skvätta till i pannan när dom sprang förbi. Mycket trevlig. Ännu trevligare var det under halvleksfikat då fikatanten inte var den som var snål med bullarna. Hon tryckte upp den där jävla bullkorgen framför näsan på mig typ 10 gånger, vilket inte gjorde mig så himla mycket. Bullar är gott, och gratis är ännu godare. Men när jag hade tryckt i mig den femte bullen var jag tvungen att smita där ifrån, annars hade jag väl suttit kvar där ännu. Under andra halvlek satt vi på andra sidan av långsidan (tolka det hur du vill) där linjedommaren sprang fram och tillbaka. Det har nog aldrig tagits så mycket bilder på hans rumpa någonsin (...eller det vet man i och för sig aldrig). Han sprang nog ivägen för min kamera varje gång jag såg min chans till ett grymt kort. Bara massa rumpbilder. Dessutom höll jag på att frya ihjäl på cupen. Dom sista tio minutrarna stoppade jag ner händerna i stövlarna för att inte få köldskador. Man lär sig verkligen av sina misstag! Hade nästan glömt bort hur det känndes att vara varm när vi satte oss i bilen. Imorgon ska vi fotografera på IFK-matchen. Ska klä på mig så mycket kläder att jag knappt kan gå. Vill INTE frysa i 90 minuter till. Fy fan.

MAKE LOVE / CAROLINA

mamma och dotter dag

idag har mamma och jag varit och handlat mat, hela dagen. Eftersom mamma körde fel och glömde hälften av allt vi skulle handla var vi tvungna att ge oss ut en gång till. Allt går så mycket långsammare när man hadlar med mamma. Vi kan liksom stå och trängas framför spegeln i hissen och komma på efter typ 10 minuter att vi glömt att trycka på hissknappen. Eller prata så mycket att mamma helt plötsligt glömmer bort vart vi ska köra och kör fel, vilket skedde idag. Eller när vi ska gå upp till lägenheten med maten glömde vi kassarna i bilen... you name It. Fredag idag så ikväll får vi gäster hem till mammas och min lilla boning. Robin kommer hit, mammas kille Karsten och hans två kompisar. Plus att Fredag betyder idol med en fet godispåse.

Och vilket snuskväder sen! alltså heldre snöstorm än det här jävla piskande regnvädret som gör så man ser ut som en blöt katt på typ två sekunder. Imorgon ska jag dessutom få följa med en fotograf till Häcken matchen. Hoppas fan inte det regnar då. Palla stå där och frysa och få en vattenskadad kamera som grädde på moset. Nä, bättring på detta kära Gud.




MAKE LOVE / CAROLINA

Linda har en plan.

fick ett kryptisks sms vid 13 tiden idag av Linda. Det stod att hon har en plan som hon ville utföra med mig. Jag började tänka på att det handlade om typ kasta ägg på någons hus eller bryta sig in i skolan och leta efter alla svar till dom nationella proven, skämt å sido. Vid 18 tiden kunde hon tydligen inte hålla sig längre och ringde mig,
"nu ska jag berätta min plan. alltså. du behöver inte vara rädd. Du låter rädd. haha, nämen alltså du behöver ju inte vara med på planen, men jag tycker du borde vara med på det. Men alltså det är ju inget farling."
Till slut fick hon sagt sin lilla plan. Hon vill starta en tidning. Åkaj! Helt ärligt, den tanken har slagit mig också. Men det är ju otroligt mycket jobb och om jag vill göra en tidning så vill jag vara 110% nöjd och säker på det jag gör. Inte bara något ihopslängt liksom. Men det låter intressant. Jag ska verkligen fundera på det. Det låter kul!


Torsdag

Har precis vaknar ifrån en lång powernap. Somnade vid ett tiden och vaknade som sgat, nu. Fan. Nu kommer jag ju inte somna ikväll. För övrigt har jag inte gjort ett piss idag. Igår var jag på prao, men idag fanns det tydligen ingenting att göra. Vaknade hemma hos Robin utav att han satte sig spikrakt upp och sa att vi hade försovigt oss. Vi? Haha, jag hade ju ingenting och göra, eller någon tid att passa så jag låg kvar i sängen och sov medan Robin sprang omkring som en iller och gjorde iårdning sig. Tog bussen tillsammans och jag hoppade av i stan. Har sagt till mig själv att jag har köpförbud, och det ska fan hållas. Därför i princip blundade jag när jag gick förbi alla affärer i Nordstan.

nu är jag sjukt hungri eftersom jag inte har ätit sen typ... fruskot. och det var längesedan vill jag säga. Ska bara gosa med min gnälliga Lillebror först.


MAKE LOVE / CAROLINA

smala sussie



mycket härliga smala sussie citat;
Jonas: Du tror väl inte jag har mördat min egen syrra?!
Polisen: Du, nu ligger du jävligt lågt. Det finns tillochmed folk som mördar sig själva.


Jonas: Vilka är det här?
Pölsa: Fina arbetarkillar, fast utan arbeten. Så nu är dom bara fina killar.


Jonas: det sitter fyra knarkare i din soffa?
Pölsa: Fyra bara? det ska ju vara fullsatt.


Pölsa ska precis trycka i sig knark då Jonas utbrister,
Jonas: Sluta med det där! Du kan ju dö!
Pölsa: Det kan du med.


Pölsa has no fear, cause he´s got a lot of beer!

Make Love



1. Säga hur man känner och vad man tycker, hur löjligt det än låter.
2. Alltid vara självständig och aldrig vara beroende av sin partner.
3. Ha sina egna vänner.
4. Kontrollera sin svartsjuka.
5. Lita på sin partner.
6. Alltid behandla sin partner som man själv vill bli behandlad.
7. Försöka vara ifrån varandra, iallafall litegrann.
8. Krydda sexlivet och inte alltid ha det som en rutin.
9. Göra romantiska saker, som tex romantiska middagar.
10.  Sluta aldrig att ge din partner komplimanger och inte ta henne/honom för givet.

greatest wish

Har verkligen svårt för att sova om nätterna. Nu sitter jag här igen, klockan börjar närma sig mot två tiden mitt i natten. Ska upp 8 imorgon, och imorgon får jag verkligen inte försova mig eftersom min prao handledare är så snäll och hämtar mig med bilen.

Jag och min älskade iPod var på stan idag. Så skönt att gå ensam ibland med musik i öronen. Jag skulle då leta efter ett portfolioalbum som jag ska lägga min foton i, men jag hittade inget. Där emot hittade jag ett linne på Gina som jag köpte. Åkte ut ända till backaplan och köpte det på Gina Tricot där, och man märker verkligen skillnaden mellan personelen inne i stan och utanför stan. Man blir bemött med ett leende och hjälpsamhet inne i stan. Men utanför stan känns det som om det är jag som är säljaren som leer och säljaren är en sur köpare. Jag vet inte. det är bara en kännsla jag har fått, efter att ha shoppat ute i partille, kungsmässan och backaplan. Har även tänkt på dessa miljontals biljettkontrolanet. Jag dör. Vadå tror att dom är ngon form av poliser? Skulle inte förvåna min om dom i framtiden skulle bära pistol. Seriöst. Hörde att dom inte får tvinga av en passagerare som inte har betalat från spårvagnen. Däremot får dom kalla på förstärkelse. Dom får heller inte ta i dig. Vilket en polis får göra. Idag såg jag värsta feta biljettkontrollmaffian på en busshållplats ute i backaplan. Dom hade poliser med sig och gick på en spårvagn för att ha biljettkontroll. Vad fan kostar inte det oss människor att det helt plötsligt ska bli polisens uppgift. Fan, lägg pengar på något vettigare!!!!


Mamma och jag var ute och promenerade en timme nu på kvällen. Vi pratade ganska mycket om mina utbildningar och framtida planer. Kom helt plötsligt underfull med att jag vill bli fotograf. Det är verkligen någonting som jag har i mig. Jag har tidigare velat bli någon form utan journalist, men det är verkligen ett yrke som jag måste kämpa för eftersom ganska mycket går emot mina odds. Som tillexempel att jag har läs- och skrivsvårigheter, då blir det ju svårare att bli journalist. Men fotot har jag verkligen i mig och jag tycker så mycket om det! Pratade även om att göra en hemsida där jag kan läppa ut min foton och hänvisa dom som jag söker jobb hos. Fast alltså nu snackar vi typ efter studenten och grejor. Men den dagen kommer ju snabbare än vad man tror... har jag märkt. Gillar inte att tiden går så fruktansvärt fort. Är i alla fall nöjd med vad jag har kommit fram till idag. Nu gäller det bara att jobba sig till att verkställa det!


 

JAG KANSKE INTE VET VART JAG SKA, MEN JAG VET ATT JAG SKA KOMMA DIT.


tisdag

vaknade 12. jag har rätt slapp praovecka vill jag minst sagt säga! Ikväll ska jag få följa med på hockey och fotografera. Det ska bli sjukt kul. Men nu! ner till stan och kolla på ett portfolioalbum som jag ska köpa och lägga alla mina bilder i.


And take your time
To trust in me
And you will find
Infinity, infinity

The time goes by
So naturally
Why you'll receive
Infinity


thecobrasnake


tråkigt ful tjej, men en tråkigt snygg kille. Men tråkigt snygga t-shirts!


Justice

Regnet står som spö i backen, och att det blåser storm gör ju inte saken bättre. Irreterarna mig fortfarande äckligt mycket på alla dessa människor som går på spårvagnen innan alla har gått av. Att dom fortfarande finns kvar! Dessa människor borde utrotas omedelbart! Eller när någon slår upp ett paraply precis innan man ska gå av vagnen och man bara har lust att peta dom på axeln och säga "ursäkta mig, men mitt öga sitter på ditt paraply. Skulle jag kunna få tillbaka det?" Dock kan jag typ komma på mig själv att jag också gör så, och då skämms jag. Något jag måste bättre mig på.



 sitter och lyssnar på Justice - D.A.N.C.E och håller på att koka över av energi! Massa lust till massa saker som jag aldrig har haft innan. Till exempel att sy! Dom har helt galet snygga t-shirt i videon som det parra pirrar av insperation i mig. Apropå det, så har jag pratat med Amanda om att hyra lokal och allt det där och hon var rätt på :) Fan vad roligt det hade varit! Men det blir nog nästa år, men det är ju bara några fjuttiga månader till årskiftet. Ångest på att allting går så fort nu för tiden.

mondaymorning

ligger i sängen, orkar inte gå upp. Robins klocka har ringt typ en miljon gånger och när jag slog upp ögonen och skulle ställa till med värsta scenen att han måste gå upp så märkte jag att det inte låg någon bredvid mig. Nä. då står mamma och Robin och gräverni kylskåpet. Klockan är endå halv 11 och jag håller på att dö av sömlöshet.

Jobbade igår och jag fick typ ovanligt mcket berömm. Blir så glad när det går bra, och det gjorde det. Jag var ensma i köket hela dagen. det gick faktiskt bra! Jobbade dock nästan tio timmar så det ska bli skönt med ungefär två veckors ledighet nu.

Nej, nu måste jag börja röra på fläsket, och i nästa blogginlägg skriva något vettigt.

MAKR LOVE / carolina

storlek 39

Idag tvingade jag hela familjen till kungsbacka enbart för att byta min skor från storlek 40 till 39. Fick lite dåligt samvete när jag inte hade någon arning om vart butiken låg någonstans, men vi hittade den. Allt för att jag och Linda skulle få rabatt och tjäna 100 spänn på dom. Kom på att vi kanske inte tjänade på det endå. Jag menar om man är riktigt petig och räknar in bensinkostnaden från kungsbacka och tillbaka hem. Plus våran lilla tågresa från partille och hem igen.

Nåväl, nu har vi skorna och jag är i alla fall inte bitter.
 


idag ska jag träffa min kära Amanda, som jag inte har träffat på typ... aa, pinsamt länge i alla fall.
Föresten! idol igår, jag som har blivit nörd. Robin får ju inte åka ut. Mådde typ dåligt ett tag där, kan har varit all jävla choklad som jag proppade i mig, men jag måste verkligen rösta nästa vecka. värt 5,90 kr faktiskt.
Nej, nu har jag tröttnat på att lukta svett. ska åka hem till mamma och duscha, äta fisk och sedan åka till linné och träffa Amanda och co.


MAKE LOVE / CAROLINA

gymnasiemässan

Linda drog med mig till backaplan för att kolla på skor. Blev kvar där ganska länge och kom en halvtimma försent till gymnasiemässan. Stod och gjorde reklam till skolan till tusentals fjortisar. Helt sinnes mycket fjortisar. Jag, angelica, hanna och Linda fick fika gratis, och det var ju gott. Gratis är alltid gott. Satt och pratade om hår i rumpan, mens och hur det känns när man tar ut en tampong. Gick hem till pappa och spelade the sims (as usual).

Har en period nu när jag sitter och klurar på vad mina barn ska heta. Helt sjukt. Jag sitter och funderar på mellan namn, förnamn, efternamn. Har blivit så kännslig. Satt och kollade på "du blir vad du äter" och började gråta för att en tjockis hade gått ner 14 kilo och vann ett ridlopp.

Imorgon har jag passet på gymnasiemässan 8 - 12. Slutar tolv och då ska jag och Blinda åka en tripp till partille och sen till backaplan. nu ska jag kolla på lyxfällan. haha, så roligt att dom har bytt "programledare" i lyxfällan, så kan inte Amanda skryta om att hon har träffat ena killen. mähähä!


15 oktober

jag vet inte vem jag är,
men jag vet att jag är din.


Vad hade hänt om vi aldrig hade funnit varandra den där natten i april. Jag kan verkligen inte föreställa mig hur allt hade varit om jag aldrig hade vågat gå mig fram till dig den där kvällen. Tack gode gud att jag hävde i mig dom där ölen på kvällen så jag vågade mig fram till dig. När alla totalt övergav oss mitt i Fiskebäck, och jag vågade hålla din hand. Det sjuka är att när jag berättar berättelsen för mig själv om och om igen får jag för mig att det bara är en saga i huvudet. Men den är sann, och jag älskar det! Du är min prins, jag är din prinsessa, låt oss göra en saga älskling.

ett år och tre månader,
jag är kär i en ängel.

Tisdag

jag har tydligen jobbat för mycket så jag får inte jobba mer under detta året. Enligt vad jag förstod det som, haha. Måste gräva lite mer i det där. Fattade ingenting av vad pappa sa. Såg bara förstående ut för att jag hade brottom och skulle komma därifrån.

Idag har jag varit på Frölunda torg med mamma för att hon skulle söka jobb på en klädbutik där. Kollade på skor och fick för mig att envist försöka få ner min fot i en för liten sko. Min rygg hann bli skit svettig och ansiktet alldeles knallrött av anstrengelse innan jag fick ner foten i skon. Hade sjukt svårt att få av mig skojäveln sen också. Luktade svett resten av den frölundavisstelsen. Mamma släppte av mig vid pappa och jag fick äntligen spela lite the sims i en timme innan vi åkte till IKEA med pappa och stora syster. Jag gjorde mig ganska hemmastad i en orange soffa nära ikea cafét. Dom bjöd på kakor och cola, kännde mig ganska hemma. 

Ska till skolan imorgon, för en gångsskull. Pappa har antagligen fixat en praoplats åt mig hos en fotograf! as ball. om jag får plats där så kommer jag få följa med på en frölunda match! skit ballt. dock lite pinsamt att komma där med min lilla systemkamera i fämnförelse med deras mega kameror med gigantiska objektiv. 

GODNATT  /  CAROLINA

världskrigsplugg

Ännu en ny vecka in i Hösten. skulle egentligen ut på praktik nu, men jag har inte hittat något praktikplats. Har varken haft den lusten eller tiden. Är i full gång med att plugga in första världskriget och ryska revolutionen. Inte tid med att praktisera. Känns som att jag håller på att gå igenom en fas just nu, där jag bara vill göra det viktigaste runt omkring mig och resten av tiden spendera med mig själv eller med min familj. Om det händer någonting kul hade jag inte tackat nej, men jag hade inte heller sett fram emot det så mycket som jag gjorde förrut.
När sommaren tog slut och skolan satte igång har jag verkligen tappat suget för att festa mig medvetslös på helgerna. Jag har spenderat mina helger tillsammans med en historiabok och typ, mamma, eller Robin. I helgen tyckte jag bara synd om Robin som antagligen skulle få vara uttråkage mig som bara ville vara hemma denna helgen också, så jag ipincip tvingade honom ut på krogen, men han tyckte jag bara var konstig som ville att han skulle ut. Har liksom aldrig förekomit innan. Snarare tvärt om.

Har fått jätte lite jobbtider den här månaden och försöker tigga till mig lite fler för att få upp min ekonomi lite. Finns ju inga joobbtider lediga! Det ska jag kolla nu, sedan MÅSTE jag sova.

GODNATT / CAROLINA

Åntligen fredag

Måste plugga i helgen, det känns ju ganska tråkigt. Dessutom måste jag jobba imorgon. Börjar klockan 10. Så jävla seeeg! Ville egentligen att robin skule sova har. Blev så irreterad när han behandlar mig som ett gummiband Som ska anpassa sig efter vad han orkar eller inte. Iblad får man ställa upp för varandra men jag tror Inte han alltid gör det för min skull. Bara för att han är lat. Eller att han bara inte vill gå ut för att det é lite kallt ute Eller att de regnar. Åååh, killar kan vara så mesiga ibland. Orkar inte skriva mer, skriver från ipoden och det é lite jobbigt i längden. GODNATT/CAROLINA

ipod

jag har fått min iPod touch!

onsdag

Upp klockan kvart i sju. Nu är det prov. I ämnet jag vill ha någorlunda bra betyg i, bättre än G i alla fall. Gud, har ångest över att jag itne pluggade mer igår. Men jag är så sjuktligt skoltrött att det går inte att beskriva. Jag kan inte hitta lugn till att sitta ner och göra det jag ska. Svenska redovisning imorgon också, mamma mia!

Längtar till helgen. Ska sova ut. Det var verkligen hemskt att gå upp idag. Och jag skulle lika gärna kunna somna sittande just precis i detta nu, mitt på tangientbordet.
ååå, hatar onsdagar i skolan! Det borde förbjudas att bara ha tråkiga ämnen på en och samma dag! Det enda jag glädjs åt på Onsdagar är att det är Efterlyst på kvällen. :) I know, jag är nörd.

MAKE LOVE / CAROLINA

infinity

jag älskar det här.


work to do

måste skriva av mig lite innan jag börjar mitt pluggmaraton igen. Vill så himmla gärna ha MVG på det här provet. Det känns ju endå ganska enkelt. Man måste bara lära sig alla ords betydelser, liknelser och jämnförelser. Regeringsreformen, diktatur, republik, monarki, demokrati och statens finanser. Okej. det låter ju simpelt. Men man ska förklara, hur, när och var också.

I helgen ska jag vara hemma på Fredagen antagligen. Vill se Idol (jag vet, jag är nörd) men men. Har att skylla på att jag ska jobba dagen efter också. Om en vecka, den 15 oktober ska jag och Robin ha en lång dag tillsammans. Vi ska gå i stan, fika, hyra film och sova över. Längtar dit jätte mycket. Vet itne varför, men det känns verkligen som att det är något jag verkligen ser fram emot.

Jag och Johanna beställde en ipod touch i Lördag. Johannas kom idag, men min kom inte!! är sjukt orolig över vart den har hamnat om den inte kommer? Hur gör man då? det är endå 3 tusen som är på vift va faan!
Pappa sa att der löser sig, så jag får väl som vanligt tro på hans ord.
Nä. varm choklad skinkmacka och plugga nu då. kuk skola! Fan vad gött det ksa bli med lov snart. två veckor kvar. HÅLL UT!


MAKE LOVE / CAROLINA

höst

det hann bli höst tills jag kom hem. Var bara borta i en vecka i Frankrike, endå han alla löven bli gula och tepraturen hann sjunka. Min frankrike bränna är så gott som borta nu. Jag pluggar som aldrig förr. Vad hände med slappa NTI?? det är helt sjukt mycket plugg. Har aldrig varit med om så här mycket plugg på NTI innan, men tydligen, kunde den skolan också vara seriös (för en gång skull!). Är hemma nu under lunchen för att snart åka upp till fjäderborgen och ha gympa. Har varit på EN gympa lektion på ca. 2 månader. och jag ska ha MVG i gympa... lycka till Carolina.



miss france / CAROLINA

RSS 2.0