Don't Bring Flowers After I'm Dead



MAKE LOVE / CAROLINA

chips, cocacola & fotboll



bilden föreställer mitt liv. Han fick inget guld ikväll, men jag tycker han är guld värd endå. Förövrigt är jag jävligt less på allting just nu. Ingenting jag kommer vidare gå in på här. Men det är bara jobbigt just nu. Försökte sova bort allting i morse, sket i skolan, men vaknade upp lika ont som vanligt. La mig raklång på balkongen och sög in solen, drömde mig bort till Tunisien för någon sekund, sen åkte jag till jobbet. Blev på bättre humör där. Är riktigt imponerad hur jobbet och människorna där kan vara så positiva, duktiga & omtänksamma. Får mig verkligen att tänka på annat istället för att vara hemma och gräva ner sig.

Imorgon ska jag till skolan för första gången den här veckan. Efter skolan ska jag köpa tyg. Gasen i botten, här ska det zickzackas! ett linne och en klänning har designats, nu ska det tillverkas.

MAKE LOVE / CAROLINA

ett litet paket har kommit

Igår fick jag ett sms från pappa om att mitt paket från h&m har kommit, jippie! Min fin, fina bikini har kommit!! Sitter med halsont nere i Robins kalla källare. Misstänker att jag fick lite bacieller från alla som drack ur Annas födelsedagsdrink. Och jag visste det, när jag tog upp glaset tänkte jag "fan, nu kommer jag säkert bli sjuk" mycket riktigt. nu sitter jag här med skägget i brevlådan. Lika ont i halsen, som vanligt! Mamma vill givetvis att vi går och kollar upp mitt immunförsvar, vilket kan vara ganska bra att göra efterosm jag har varit sjuk nu 5 gånger bara på det här året. Måste troligtvis ta bort mina halsköttlar. Men det vill jag, dom bråkar med mig helatiden.

just nu, den bästa låten som existerar. Vill ha hela hans album i min ipod så jag kan stänga in mig och bara lyssna. Wonderful!

I used to laugh it of
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in the pouring rain
The more I have to change I just stay the same
The same, the same, I stayed the same

You don't know what you got till you're missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I'm going through is hurtful


Ja. alla nära och kära. nu är det bara
4 dagar kvar tills Annas födelsedagsfest på brännö
13 dagar kvar tills Linn fyller 18!
17 dagar kvar tills det blir sommarlov för NTI gymnasiet
25 dagar kvar tills Linda fyller 18!
29 dagar kvar tills jag & robin åker till Tunisien i en vecka


MAKE LOVE / CAROLINA


32 dagar kvar...

...tills jag & Robin åker till Tunisien!



MAKE LOVE / CAROLINA

HURTFUL

21.02
vad ska man säga? Jag är totalt fast i låten att det är det enda som cirkulerar i huvudet på mig. Jag kan inte ens öva på mitt 5 minuters tal i svenskan jag ska ha imorgon. Har tagit min första åktur med mina rollerblades idag. Det gick bra. Mamma fick vara min broms i backarna dock. Men det går fint & jag kommer vara proffs i höst!



22.26
förstår mig inte på någonting. Är ledsen men jag vet inte varför. Det är svårt att förstå och vänja sig vid tanken över att saker och ting förändras med tiden, och blir aldrig detsamma mer. Hur kan känslor vända och minnen suddas ut. Minns du inte eller? Kan du inte skratta längre??


MAKE LOVE / CAROLINA

and it hurts with every heartbreat




MAKE LOVE / CAROLINA

vad jag vill ha just nu




MAKE LOVE / CAROLINA

en grinig Söndag

Ännu en värdefull helg till spillo. Har typ suttit och gråtit över hur mycket jag har att göra. Sitter och skriver en Inlämnsinguppgift om Tiden efter 1945 och jag spyyyr på hur fruktansvärt tråkigt det är. Sådär tråkigt så man börjar tänka på tusentals andra saker istället för uppgiften. Som tillexempel en möjligtvis utång på onsdag? Alla som jobbar på donken ska till Babar vid 20. Har redan börjat dra lite i Linda om att hon bennemej ska följa med. Tror faktiskt jag har halva inne. Har jag det Linda? Har även pratat med the one and only Gaylöv om hon kan tänka sig att supa skallen av sig tillsammans med mig. Har inte fått svar av henne på facebook, kanske för att jag skrev på loggen för cirka 2 sekunder sedan. Men jag är så otålig. Jag vill inte ruttna på Onsdag bannemej! Johanna sa det till mig när vi käkade igår. "Lev livet så länge du orkar. sitt inte hemma och ruttna. det kan du göra när du är 30" fick lite smått panik. Tiden går ju så fort. får liksom inte glömma bort att ha roligt.

Jaaa justeja. Det var ju det där med den där inlämnsingupgiften. Måste nog göra den nu. Kommer börja gråta av uttråkighet snart.

MAKE LOVE / CAROLINA

UNDERHÅLL MIG. JAG DÖR AV TRÅKIGHET!



MAKE LOVE / CAROLINA

Lördag!




jag kommer få IG i Engelska B! skooona mig. jag orkar inte. Kommer få tillgång till att lösa upp betyget i 3an. Det suger och jag vill dra ut med någon ikväll men ingen är ju 18 för tusan! sen finns det ju nötter som ska vara hemma & kolla på melodifestivalen. Skoooona mig.

Vaknade tillsammans med tuppen klockan 10. Åkte in till stan för att kolla Göteborgsvarvet som jag lovade pappa, för ett år sedan, att jag skulle vara med. Näää, inte riktigt vaa? Men okej, nästa år då! Har ätit middag på restaurang Söder med johanna. Det stod mellan pizza eller pesto. Det blev pesto. Utsökt med en Carlsbergs öl till det. Mm, nu är det snart sommar! Igår betalade vi Tunisien resan så den 24 Juni kan vi bah hälsa hem och drar till solen. Skoooona mig, jag längtar!!!

MAKE SOME FUCKING LOVE / CAROLINA

Hepatit A

sjuk igen. Dom senaste 5 månaderna har jag haft problem med halsen, halsfluss två gånger och en urinvägsinfektion. och ja, här sitter jag ännu en gång med skägget i brevlådan och blivit sjuk igen. Mamma ska hjälpa mig att kontakt en läkare som ska kolla vad som egentligen händer med mitt immunförsvar! Själv var jag sjukt duktigt och bokade vaccinationstid för mig & Robin den 10 Juni. uhu, spruta och äckliga saker. huhu. Fast jag funderar på att vara den enda i världen att INTE vara rädd för sprutor. Men det går fan inte! Jag blir fortfarande nervös när dom ska ta blodprov i fingret liksom. Men å andra sidan. Ett litet stick i armen eller Hepatit A resten av livet?

inget intressant. var sjukt sugen på att dra ut igår men fegis Elin bangade! ikväll är mamma dessutom på teater och kommer hem sent ikväll, så här sitter man själv hemma. Försöker skriva lite på graf hemtentan... har läst lite i boken och jag blev förvånadsvärt intresserad (!?) men börjat skriva på hemtentan själv har ju gått mindre bra & jag sa liksom till Peter att jag var klar med dig. iiiinte direkt! ÅNGEST.


MAKE LOVE / CAROLINA


8 km blev 3 km

allting går så fruktansvärt långsamt, men endå så fort. Nu har vi endå hunnit gå i samma klass i två år & jag känner mig inte ett dugg visare, ambitiösare eller mognare. Snarare tvärt om. Sjukt jävla skoltrött, vill bara kolla fotboll, dansa och dricka öl. Lite sol på det så löser sig alla problem. Idag har jag sprungit 8 km i skatås med gympan. Fast, hela jävla klassen fuskade. Och då menar jag verkligen HELA jävla klassen! jag och fredrik lodsades gå i mål på 1 timma. Det var typ jobbigt även om vi inte sprang 8 km utan typ bara 3 km. Nåväl. Nu blev jag förvånansvärt sugen på att göra samhällstentan. Så jag gör den nu, innan jag bara har öl, fotboll och dans i hjärnan igen.



MAKE LOVE / CAROLINA

en ganska så ultimat dag

Vaknade upp tillsammans med Robin. Linda kom förbi och gjorde mig sällskap när jag packade mina väskor hem till mamma. Medan jag gjorde det åkte Linda rollerblades i min lägenhet. Gick senare på dagen på GAIS - elfsborg på gammla ullevi med Challe. Fick legga på ölen ja köpte i halvlek. Han som stod i kassar var för det första ynge än vad jag var, kollade på legget, och sa "-det var nära ögat" eftersom jag bara har varit tillåten att köpa öl i endast 2 dagar. Sjukt stollt i alla fall.

Imorgon ska jag springa 8an i skatås med gympan. så sjukligt tråkigt, men jag håller just nu på att ladda ipoden. ska skriva en hemtenta i Samhällen nu, kommer antagligen hamna i säng klockan 04. men detta måste göras!

Imorgon ska det antagligen betalas för Tunisien. Då dras det av 7 600 spänn från mitt sparkonto. Det svider faktiskt inte ett skit, för ja längtar dit så fruktansvärt mycket. Ska även ringa och boka för vaccination. nervöööös.

MAKE LOVE / CAROLINA


tusen tack för igår!

tusen tack alla för igår! Jag har inte hämtat mig sen gårdagen, endå är jag sjukt pepp för en utgång ikväll. Låter verkligen som en nybörjare. Hade så fruktansvärt ont i huvudet under hela kvällen, vilket gjorde utgången igår blev ganska kort. Men jag är verkligen glad över att alla var på sitt godaste humör och firade mig kanonbra igår. Alla presenter jag fick är jag helt galet tacksam över. Trodde jag var bra på att köpa presenter, men det fick jag se motsats på igår. Sicken fantasi alla har!




Ikväll har jag tvingat Elin med ut. Men hon är bannemej lite seg. Lockade med att jag kunde bjuda på förkrök här hemma, men hon var fortfarande osäker. Ska fan övertala henne. ÄRE HELG SÅ ÄRE! ÄR MAN 18 SÅ ÄR MAN!

MAKE LOVE / CAROLINA

1 dag kvar



den blev min för 129 kr. Ligger i min säng, i mitt stökiga rum. Idag ska jag storstäda inför imorgon & plugga. Har känningar av en liten lätt nackspärr. Men snälla, låt den gå över tills imorgon.

MAKE LOVE / CAROLINA

peppad & taggad

Pratade med Elin i telefon för några minuter sedan, hon är sjukt pepp inför min middag på Fredag! Amandas komentar på mitt förra inlägg var ju inte heller så där missnöjt. Roligt att alla förutom bara födelsedagsbarnet är taggad inför fredagskvällen. Jag tror den kommer bli bäst, men va fan, den som lever få se.



MAKE LOVE / CAROLINA

3 dagar kvar

nu går det undan. det tisslas och tasslas. det är blå himmel. det är maj. Jag fyller 18 om tre dagar! Har skrivit ner en lång lista på vad vi ska köpa på torsdag. kommer ha en mijlon saker att göra på torsdag! men det ska bli ruggit roligt allsammans. Lääängtar tills helgen och allt ståhej. men jag är så sinnes nervös.

Idag har jag pekat ut allt jag önskar mig för Robin. Han kom hem till mig med en ganska stor påse (?) undra vad det kan vara. hoho. det var längesedan jag var så pirrig över att fylla år! känns liksom som om jag åker berg och dalbana i magen.

släktkalaset som ska vara den 9 maj har det blivit världens bråk om i min kära skjilda släkt. Farmor vill inte ha pappa, johanna och axel där över huvudtaget. kanske inte borde säga så mycket mer... orkar inte.

hohoho kollar på arsenal - man united. min älsklings cristiano har gjort två mål och var nu nära på att göra en hattrick. Alltså. jag ÄR olyckligt kär i den människan. han är bannemej skapad av gud. sååå snygg så jag finner inte ens ord.


MAKE LOVE / CAROLINA

31 april







MAKE LOVE / CAROLINA

update

igår; jobbade. kommer få feting lönen nästa månad. Åkte hem till Robin som tvingade mig se på film. Chips fanns till undersättning så jag tyckte tillslut att det var helt ok. Somnade efter 20 minuter och Robin irreterade sig på mitt snarkande så jag gick upp och la mig.

idag; försov mig givetvis. Kom försent till gympan. Vi skulle springa 8 km, vilket jag inte var så ledsen över att jag missade. Men så fick jag reda på efter gympan att vi ska springa 8 nästa gympapass. Ta mig i röven! jag orkar inte. springa är fan det tråkigaste som finns. Köpte i alla fall träningskläder idag. Byxor som egentligen kostade 400 och nu 250. och en t-shirt som egentligen kostade 400 men 150 nu. Hon i kassan kunde inte skanna in t-shirten... så jag fick den gratis!




min dator suger. jag kan inte ladda upp bilder. punkt.
MAKE LOVE / CAROLINA

i'm yours

well, you done done me and you bet I felt It
I tried to be chill but your so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm trying to get back
before the cool done run out I'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

but I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait
I'm yours


MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0