hej jag är snygg


MAKE LOVE / CAROLINA


02.48

klar med min klänning, finaly! Fy fan vad trött jag är. Imorgon ska jag köpa nitar och sen är klänning fit for fight. Imorgon åker jag direkt från skolan hem till en man som hetr Mick för att börja förkröka. Känner på mig att föda intaget imorgon kommer ligga på låg nivå... inte bra. Får ta med matsäck eller något.

NU SKA JAG SOVA.
MAKE LOVE / CAROLINA 

covergirl!


söker insperation till hur min framsida till min tidning ska ut.
MAKE LOVE / CAROLINA


hurtful



Svart, metall och kedjor.
MAKE LOVE / CAROLINA


13.01

vaknade av att jag pratade i telefon med Robin, 06.50 var klockan då. Somnade om och försov mig till skolan, idag igen. Måste bli ändring på detta. Dricker hallonsoda och betraktar mitt stökiga rum. Ska börja med min prjektplan till mitt projektarbete, sen naturkunskapen och sen psykologin. Mycket måste göras idag.

Onsdag, imrogon, ska vi ut. Mihi! Det var så längesedan & jag ska antagligen ha på mig min nya klänning som jag ska sy ikväll samt mina skor jag sa köpa imorgon.

Lördag kommer fin-fint besök från Fredrikshavn. Lite dana-folk. Det blir en öl eller två, ska nämligen jobba söndag. När helgen sen är över är det bara två ynka dagar tills jag åker till Thailand. Kollade vädret, det ska regna ganska mycket. Men, hallå, det är Thailand vi snackar om. Mitt andra hem. Och den här gången ska jag inte snåla med fickpengarna och shoppingen!

MAKE LOVE / CAROLINA

GODNATT



MAKE LOVE / CAROLINA

20.12

Mitt klädmärke heter alltså Cheers Darling och är uppkallat av en låt som heter just Cheers Darlin' av Damien Rice. Jag jobbar med mitt klädmärke under mitt projektarbete i skolan, och har då i Graf C skissat fram min logga på mitt klädärke, och här är resultatet:

har en enskilld blogg till projektet som mina lärare kan följa; carhar.devote.se
MAKE LOVE / CAROLINA


www.usa.frenchconnection.com


MAKE LOVE / CAROLINA


Natasha Poly


MAKE LOVE / CAROLINA


18.12

det var inte direkt den bästa dagen på jobbet. är irreterad över att man ska behöva gå gråtandes hem efter jobbet bara för att folk inte har någon empati i kroppen. som tur var har man sina vänner. Tack Blinda.

ser fram emot veckan som kommer. Mamma & jag ska köpa tyg på tisdag och på onsdag ska jag sy min klänning och några trosor jag designade igår. Ikväll kommer jag äta godis. plugga. kolla på en film & sen sova med sällskap.

idag är det exakt 10 dagar kvar till Thailand.
MAKE LOVE / CAROLINA

på spårvagnen någonstans i göteborg

[ ] spytt på spårvagnen
[x] hånglat på spårvagnen
[x] pruttat på spårvagnen
[x] "tjuv-åkt" på spårvagnen
[x] gråtit på spårvagnen
[x] åkt fast på spårvagnen
[x] druckit på spårvagnen
[ ] kissat på spårvagnen
[ ] samlag på spårvagnen
[x] ätit på spårvagnen
[x] pratat med en främling på spårvagnen
[x] flörtat på spårvagnen
[x] varit full på spårvagnen
[ ] bajsat på spårvagnen
[ ] strippat på spårvagnen
[ ] rökt på spårvagnen
[x] sovit på spårvagnen
[ ] bytt om på spårvagnen
[x] sjungit på spårvagnen
[ ] ramlat pladask på spårvagnen
[x] läst på spårvagnen
[ ] dragit av "stop"-snöret på spårvagnen
[ ] dragit i nördbromsen på spårvagnen
[x] glömt något på spårvagnen
[x] missat sin hållplats på spårvagnen

MAKE LOVE / CAROLINA

älskad från första stund

peter lemarc - älskad från första stund

lyssnar på underbara toner. drömmer mig bort till Thailand. Snarast cirkus 10 dagar kvar nu. Har gjort naturkunskapsläxan. Sökt mig igenom internet efter underklädesinspiration samt skissat på diverse trosor som jag ska sy till mitt projektarbete, eget klädmärke: Cheers Darling.
Tänker lite på livet. Tänker lite på döden.


MAKE LOVE / CAROLINA

gör naturkunskapläxa på en lördag. herre...


MAKE LOVE / CAROLINA


-

MAKE LOVE / CAROLINA


15.45

slutade 15.00 från jobbet. nu är jag totalt sysslolös. Vill hitta på någonting nu, innan jag sprängs, men har ingenting att göra. Snart kommer det till och med gå så långt att jag sätter mig ner och pluggar!

Igår var linda, linn & jag på swopping. Vet inte hur jag ska förklara ordet swopping kortfattat, men det går till så att; Du tar med dig till ex. 4 plagg till butiken & byter ut dina kläder mot fyra andra klädesplagg i butiken. "Mitt skräp kan vara någonannans skatt" sa någon. Jag kom dit med en kasse full med skitkläder och kom hem med en fin stickad tröja, en vit tunika, en grå långärmad t-shirt och en oversize svart t-shirt. Mycket nöjd. Detta måste jag göra om.

MAKE LOVE / CAROLINA

bio ikväll.


MAKE LOVE / CAROLINA


ja eller nej


MAKE LOVE / CAROLINA


godmorgon

hoppas ni lyssnat på låten i inlägget under. den är otrolig.

MAKE LOVE / CAROLINA


THIS WOMEN'S WORK

När hennes son lägger blommorna på kistan. Säger hejdå, för alltid, till sin mamma. Medan han kliver upp från platserna längst fram, går runt kistan och lägger blommorna på kistan spelas "This womens work".

det var den finaste begravningen jag någonsin varit på. Så fruktansvärt hemskt, men samtidigt oerhört vackert. Ett sorligt, men fint sista hejdå.

MAKE LOVE / CAROLINA


RIP

så nära att jag drar mig ut. så nära att jag inte pallar gå dit och se kistan framför mig. men framför allt, se hennes son så ledsen. Detta kommer nog vara det värsta jag varit med om. Begravningar alltså, det är inte min grej. Fy fan. Så orättvis allting är för vissa.


MAKE LOVE / CAROLINA

i-D september 2009


MAKE LOVE / CAROLINA


tyg

hittade inget bra PU läder tyg idag. Men nästa vecka ska jag & mamma åka till myrins tyger, det borde finnas där. Mamma hade sett något liknande i alla fall. Vi köpte istället ett grått bomullstyg som ska bli en symetrisk ojämn långärmad t-shirt. hoppas på det bästa, jag är inte helt bekväm i att sy i stretchtyg. men men.

MAKE LOVE / CAROLINA

godmorgon




börjar 10.45
MAKE LOVE / CAROLINA


thefashpack.onsugar.com


MAKE LOVE / CAROLINA


övrigt

idag har det varit en bra dag. vaknade dock alldeles för sent och det slutade med att jag kom försent till skolan. Hade skolfoto. Hoppas innerligt dom redigerar kortet innan dom printar ut och skickar hem till mig, jag ser ut som ett ljushuvud.

Längtar så mycket till imorgon, ska möta mamma utanför min skola så ska vi köpa tyg! Jag ska äntligen få sy min underbara klänning som jag har gått omkring och tänkt på! och fredagen den 25 (när lönen trillar in) ska jag köpa mina fin, fina skor. Hur kan man bli så glad för kläder? Känns som en sjukdom.

Tack & hej. nu ska jag städa mitt rum. men för allt i världen, missa inte "älskade, hatade förort" på SVT1 klockan 21.
MAKE LOVE / CAROLINA

riverside


MAKE LOVE / CAROLINA


23.24

godnatt.
imorgon är det skolfoto.
på onsdag ska mamma & jag köpa tyg.
på torsdag ska jag på begravning och sedan jobba.
på fredag ska jag på bio.
mys.

MAKE LOVE / CAROLINA

MIN HALVA


MAKE LOVE / CAROLINA


Leif GW Persson i mitt hjärta


det är han och cristiano ronaldo, mina största idoler! Jag kan INTE sluta skratta!
MAKE LOVE / CAROLINA


åh, jag ska sy en sådan här!



På onsdag förmiddag ska jag & mamma köpa tyg. ska sy en klänning som den här för mitt klädmärke Cheers Darling, fast jag skippar nog nitarna. MAKE LOVE / CAROLINA

en fjärde halsfluss på väg?

som sagt. Axel har någon form av halsfluss och har nog smittat mig, trots det korta tiden vi har bott tillsammans. Min hals är svullen och öronen likaså. Funderar på att packa upp alla mina väskor till gaderoben, sen packa en liten väska och åka hem till mamma. Vill inte bli sjuk nu under skoltid, plus att jag inte vill ställa in Thailand resan för en 4 halsfluss det här året.

MAKE LOVE / CAROLINA

FML

jag tror inte riktigt jag har förstott, för jag kan inte leva mig in i hur allting skulle vara. Ett liv, TOTALT, utan dig. Till och med ett liv där du skulle vara någon annans. Allting är mycket mer komplicerat nu en var det var för en vecka sen, då tycktes livet leka. Innan du ringde och grät. Nu är det tvärt om.

Axel har fått någon släng av halsfluss och 39 graders feber. Johanna & Pappa är på sjukhuset och jag kan inte låta bli att vara dödsorolig. Tycker så synd om lillen att jag nästan bilr tårögd. eller jag blir snarare tårögd.

missade efterslyt i onsdags, det blir repris 23.30 det ska jag se!
MAKE LOVE / CAROLINA

pankakor med sylt

packar nu och är nästan klar. Fyra väskor är klara, håller på med min femte & sista. Sen åker jag hem till pappa. Ska bo där i två veckor, sen bär det av till Thailand med mamma! Hoppas verkligen vi kommer iväg, vi har ju inte världens säkraste biljetter direkt.

i övrigt har nog helgen varit den mest meningslösa. Hatar att jobba på Lördagar. Då kan man knappt hitta på någonting på Fredag eftersom man ska jobba dagen efter. Och på lördagen efter jobbet orkar man inte göra någonting. och söndagar liksom, vad gör man då? Deppar för att det är skola dagen efter typ. Spelar the sims liksom. Nu kommer mamma hem, vi ska göra pankakor innan hon kör hem mig och mn feta packning till pappa.

MAKE LOVE / CAROLINA

mitt egengjorda armband


MAKE LOVE / CAROLINA


något att sy?




MAKE LOVE / CAROLINA


11.41


För inget är logiskt
För att Ingenting är magiskt
Och det är så tragiskt
Så jag vill springa tillbaks till dig

Behöver lite kärlek från fel sort
Och sympatier från fel håll
Inget är logiskt
Inget är magiskt
Och det är så tragiskt
Så jag vill springa tillbaks till dig

Inget är logiskt
Inget är romantiskt
Och det är så tragiskt
Så jag vill springa tillbaks till dig

i själen. ja långt, långt in ekar du


Maryna Linchuk


MAKE LOVE / CAROLINA


en fredag som känns som en måndag

här hemma en sväng för att spela the sims under håltimman. jag är beroende men måste ladda batterierna till min 3 timmars Naturkunskaps lektion... dock med världens bästa lärare!

Linn hoppade in i klassrummet och vevade med armarna och skriker "pepp för ikväll eller?" Jag älskar när alla andra är pepp men inte jag, för jag vet precis hur det är att vara pepp, men ingen annan är det. Jag har tänkt flera gånger idag att det måndag (?) men, det är ju fredag. Vill vara pepp. Men det finns fan ingen ork. Jag vill bara lägga min under täcket. Lyssna på musik. Dricka te. Designa en ny tröja och sy. Göra armband. Jag vill vara ensam. Äta godis & bara tänka på mig själv. Tänka på livet och tänka på framtiden. oj, hur hamnade jag här? Nåväl. The sims nästa!

MAKE LOVE / CAROLINA

punkt

om jag hade en pistol skulle jag skjuta min foto A lärare. men nu har jag ingen pistol, och skulle heller aldrig skjuta honom, men man kan ju alltid drömma. Han är en elitist, och elitister hatar dyslexibarn. Som jag.

Annars har min lediga dag varit bra. mycket godis. hämtat lillebror på dagis & gick hem med solen i ögonen.

"jag saknar dig carolina.. och jag älskar dig"
VET DU HUR ONT DET GÖR?

MAKE LOVE / CAROLINA

åker till Thailand om 20 dagar

MAKE LOVE / CAROLINA

modekungen


det här kallar jag en slags kärlek.
MAKE LOVE / CAROLINA


när kärleken slår ner dig

livet har sina knutar. just nu är det mycket krångligt. Sitter mellan två stolar. Hur jag än gör sårar jag någon, till & med mig själv. Ikväll är i alla fall en utågng, ladies night, planerad. Jag är nog så lite pepp som man kan vara en onsdag. Hoppas Anna & Linn kan få mig på bättre pepp-humör, det brukar dom.

åh, tänkt om man  endå vore kännslokall.
MAKE LOVE / CAROLINA

Dsquared



godnatt.
MAKE LOVE / CAROLINA


man united

visst är det inte samma kännsla längre, när inte cristiano ronaldo spelar i manchester united. hade gärna velat se honom där lika länge som Giggs. Längtar tillbaka. Längtar tillbaka till dom där fjärilarna jag hade i magen innan, under och efter matchen. Jag hade cristiano ronaldo bara 100 meter ifrån mig & jag ler stort när jag skriver detta. Paul Scholes har precis gjort 1 - 0 till manchester united.

Ger mig blanka fan på att se cristiano ronaldo live igen!!!! jag ska ner till madrid och se honom igen!! punkt slut.

MAKE LOVE / CAROLINA

ett löv på marken är ett för mycket

jag fryser. det är i mitten på september och jag tror fortfarande det är sommar. var tvungen att rota fram en halsduk imorse? Vart fan har jag lagt den? har ju inte använt den på fem månader. Hoppas varje gång jag lägger halsduken på hyllan efter varje vinter att det blir den sista. Men nej. Den dyker likt förbannat upp igen. och fort går det. För inte känns det som om det var längesedan jag skuttade iväg i min rosa klänning till skolavslutningen för att kort därefter ha tre månaders sommarlov framför mig. Nu är det över. Inte nog med att skolan ha satt igång, hösten är också på väg... om den inte redan är här.

MAKE LOVE / CAROLINA

Rechel Robertson


MAKE LOVE / CAROLINA


hate monday's


MAKE LOVE / CAROLINA

vill ha


400 svenska kronor! vill verkligen ha dig.
MAKE LOVE / CAROLINA


projektarbete

operation cheers darling. jobbar med mitt projektarbete. Håller för tillfället på med armband, och skissar på nya kläder. Hela vardagsrummet är fullt av kläder, pennor, papper och pärlor. Ska skapa en till blogg som kommer fungera som en loggbok som mina lärare har tillgång till att kolla på bilder och läsa om hur jag jobbar med mitt projekt. Klädmärket heter alltså, Cheers Darling, men i kollektionen innehåller alltså också armband och ett halsband. fotsättning följer.

MAKE LOVE / CAROLINA


fram & bak


Det här kallar jag fint. Från Topshop.
MAKE LOVE / CAROLINA


netaporter


fina grejer.
MAKE LOVE / CAROLINA


godmorgon

skickade ett mass sms till Linn, Linda & Anna. "Järngänget! Sammanstråla i stan? Vid 13 tiden kanske? Vad sägs? Puss" Eftersom man skickat till tre stycken är det större chans att en svarar. Men, ingen har svarat. Antingen är jag jävligt mobbad eller så är dom bara bakis sen igår och orkar inte. Jag tror jag bara är jävligt mobbad. Ska ringa och terra dom. Mohhahaha!

Apropå bakis - fick en del fylle sms från Fredrik igår. Alltid lika roligt. Första smsen kunde man i alla fall tyda vad det stod, men ju mer tiden gick och ju senare det blev gick det tillslut inte läsa längre. Liiite roligt faktiskt. Det här kommer han ju aldrig få sluta höra om.

MAKE LOVE / CAROLINA


GODNATT


MAKE LOVE / CAROLINA


vill ha


MAKE LOVE / CAROLINA


lördagskvällen

skulle egentligen vara på en kräftmiddag just i skrivandets stund. men mamma & jag har varit hemma hos Karsten ikväll för att liva upp stämningen lite efter det tragiska som hänt. köpte ljung till honom. åt mat. kollade på tv & käkade godis. Nu har jag tagit mig hem i lördagsnatten. fy fan för att sitta nykter på spårvagnar med en miljader fulla människor. En tjej påminnde mig om min känsla. Hon går på vagnen och säger (överdrivet högt) "ååhåå!! haha. tur att jag är full, man hade fan inte velat vara nykter på den här vagnen! haha" och där satt Jag. som om hon lästa mina tankar. nåväl, imorgon blir det antagligen jobb. dax för sängen.

MAKE LOVE / CAROLINA


steve Angello


topshop


MAKE LOVE / CAROLINA


godmorgon

jobbet ringde. jag sov & ångrade mig att jag hade erbjudit mig att jobba idag. nu har jag vaknat till liv och ska försöka få tummen ur röven och ringa tillbaka. MÅSTE jobba. har bara en tid i hela september... på 4 timmar. jäää. dax att dra in lite pengar.

MAKE LOVE / CAROLINA


Hunter


snygga. kostar fyra gånger dom "klassiska" hunter stövlarna. inte värt. men snygga ändå.
MAKE LOVE / CAROLINA


no hero

idag är en dag som lika gärna skulle kunna vara en tisdag typ. men det är desvärre en Fredag. Orkar ingenting. vet inte riktigt hur det ska gå till imorgon, då jag är inbjuden på en kräftskiva som alla är as pepp till. utom jag. kanske är för att tillvaron är lite deppig just nu. kanske beror på att gårdagen förändrades många liv i min feta släkt. kanske beror på att för vissa kommer det ALDRIG bli det samma mer. i vilket fall som helst, kommer jag ruttna hemma ikväll, med glädje! Har nog inte varit hemma & tagit det lugnt en Fredagskväll sen den 15 Augusti.

MAKE LOVE / CAROLINA


hm.se

MAKE LOVE / CAROLINA


cobrasnake

MAKE LOVE / CAROLINA


Something always brings me back to you

MAKE LOVE / CAROLINA


pjanoo

Anna ville inte följa med ut eftersom hon inte mådde bra. Efter det ville inte Linda heller följa med eftersom hon heller inte mådde bra, det resulterade till att inte Hanna heller ville följa med. Well. kvar var jag & Linn. Fick reda på hemma hos henne att cigge, simon och dom andra inte heller skulle ut längre. det var som om ödet sa, "gå inte ut ikväll". Men jag kunde inte med att sitta hemma, råpepp, på min LEDIGA dag! Linn mötte dimman i alla fall på två röda. Snett eller inte, jag har aldrig mött en människa som har varit så i sitt esse någonsin. kvällen rullade och plötsligt droppade simon och cigge mfl upp trots allt. Tackar gudarna för att jag gick ut även om oddsen gick emot allt.

i vilket fall hann jag gå upp och ner för avenyn innan jag fick sova på soffan hemma hos pappa eftersom min säng var ockuperad.

JAG KAN INTE SLUTA SKRATTA NÄR JAG SER DEN HÄR BILDEN. LINN JAG ÄLSKAR DIG.

MAKE LOVE / CAROLINA


music & make up






LAAADIES NIGHT, UTAN ANNA DOCK.
MAKE LOVE / CAROLINA


onsdag. Ja tack!

lagar zurich korv och potatisplättar. stinker, förlåt mig, SVETT! har lidit med mig själv hela dagen men nu äntligen ska jag få duscha. Klockan 20.30 dricker jag min första drink hemma hos Linn. Det kommer bli en fin kväll. hoppas jag. NÅ! tillbaka till körvarna!!! jag gillar onsdagar. hihi

MAKE LOVE / CAROLINA


00.21

det har tydligen blivit sämre, och det blev en tyst middag idag. det kan gå fort nu, och jag lider med alla som kommer beröras. cancer är nog det mest orättvisa sjukdomen som finns. det bara finns där, växer, liksom äter upp dig innifrån tills du dör. fuck it.

p.s älskar min mamma över allt annat
 
MAKE LOVE / CAROLINA


i'm no superstar


MAKE LOVE / CAROLINA


det finaste


MAKE LOVE / CAROLINA


WEBBDESIGN

imorgon ska hela våran klass prova studentmössor. STUDENTMÖSSOR? jag tänker fan inte ha en jävla studentmössa! jag tänker inte ta studenten. inte nu! va fan. har jag blivit så stor? nog om det. hade min första webbdesign lektion idag. easy cake som Fredrik hade sagt. Walk in the park som Patrick hade sagt. Chill som jag hade sagt. dock fick vi en bok! jag hatar skolböcker. det leder till att man får massa läxor. Trodde jag skulle få slippa läxor i webbdesign. Jag sa till Linda innan vi började lektionen att om vi får en bok i det här ämnet kommer jag slå huvudet i datorn så den går sönder. sen skalla tangientbordet tills det går sönder och jag blöder ihjäl och dör. och där med slipper bokfanskapet... nu fick vi ju en bok i webbdesign och det jag lovade Linda att göra var till viss del ett överdrivet skämt. Men om jag hade vaknat på fel sida idag, DÅ hade jag slagit sönder mig själv mot datorn och tangientbordet. för övrigt känns och låter webbdesign som ett roligt ämne.


MAKE LOVE / CAROLINA

well


MAKE LOVE / CAROLINA


VET DU HUR ONT DET GÖR?!??

nej. för du bryr dig inte.. längre.


MAKE LOVE / CAROLINA


Lara Stone


MAKE LOVE / CAROLINA


emotional

är rädd för att jag ska bli lämnad kvar
är rädd för att bli ersatt
är rädd för att bli raderad
är rädd för att jag ska svika
är rädd för att jag ska bli sviken
är rädd för framtiden
är rädd för sanningen
är rädd för kärleken
är rädd för oändliga tystnaden
är rädd för allt snack utan verkstad
är rädd för att bli lurad
är rädd för att bli utnyttjad
är rädd för att inte vara älskad längre
är rädd för dig & dig. så jävla rädd för dig.

MAKE LOVE / CAROLINA

plz



fuck it. fuck you.


MAKE LOVE / CAROLINA


söndag

skriver. suddar ut. skriver suddar ut. berättar jag ingenting, så har jag ingenting berättat. känns nästan bättre så? frågan är om jag skämms inför sanningen? kanske jag gör. lite. jag kan inte se mig själv utifrån längre. vill alltid gå tillbaka och rätta till saker. små saker. hänger upp mig på skit. gör en höna av en fjäder.
igår förlorade jag en vän. på sms. det gör så ont att det aldrig kommer vara det samma mer. kommer itne kuna vara mig själv, det märker jag redan nu. det är som om båda vet, men ingen säger något. stelt. inte som förr.

MAKE LOVE / CAROLINA


I wanna be loved by you

anting nu eller aldrig. gör jag rätt eller fel? ska jag eller inte. allting hade varit så mycket lättare om jag hade vetat hur min framtid hade sett ut. frågan är bara om man verkligen vill veta det? nu eller aldrig. ska ut ikväll. jobbar imorgon. det här kan sluta illa. men jag tänker inte ruttna hemma, även om jag är sjuk.

MAKE LOVE / CAROLINA

godmorgon


ätit frukost och dragit upp mina pumpor på Farmville. nu är bara frågan vad man ska hitta på idag. tro det eller ej. längtar nästan tillbaka till Brännö...

MAKE LOVE / CAROLINA


GODNATT

gud vad allting känns tomt. imorgon kommer jag inte kunna vakna med alla, äta frukost, chilla i tältet, sola, gå till kiosken, spela in skräckfilm, kolla på film, fotografera, mysa. imorgon kommer jag vakna upp i min säng. ensam. usch.

hostar. näsan rinner och bihålerna värker. ville ju faktiskt ut en liten sväng idag. träffa Hanson.. hääääns. men måste dra mig till kojs. kan vara en bra idé att bli frisk tills på Söndag, eftersom jag ska jobba då.

MAKE LOVE / CAROLINA


brännö bilder




MAKE LOVE / CAROLINA


tolv myggbett

det känns som om jag varit borta i en evighet. dagarna gick så oerhört långsamt. låg i tältet, väntade på mat. åt. gick tillbaka till tältet och väntade på nästa måltid. åt. sen låg vi lite mer i tältet. trots en ganska ohändelserik vecka på brännö med klassen, kan jag endå inte minns sist jag skrattade så mycket. att inte kunna göra sig riktigt ren ordentligt. den enda "dusch" man har är en hink med vatten som man får hälla över håret. att sova i en liten sovsäck i ett tält och vakna mitt i natten av att regnet piskar mot tält taket. att behöva nästan sloss om man för att man ska kunna äta sig mätt under dagen. att behöva vara nära inpå att spy varje gång man går in i bajamajan för att man måste göra sina behov, men är naturligt vis inte den första som har suttit där. men endå var allt så fint och charmit.

vi åkte främst dit för att delas upp i grupper. med gruppen skulle man göra en måltid, samt diska. spela in en skräckfilm, skriva manus och en skräckhistoria. det blev bra, men det blev givetvis bara anna, linn, jag & linda som jobbade. men folk offrade sig verkligen i sista sekund och filmen blev tillslut bra. dock kan jag hålla med om att fylla stod nästan mer i centrum är själva skolarbetet, som vi faktiskt var där för egentligen. men en bra kombination blev det i alla fall. har i och för sig blivit helt galet sjuk. ska göra någonting åt det. dricka te och äta frukt. & sova! alla låg och pratade i stugan till klockan blev 4 på natten. så jag har itne sovit någonting.

MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0