2 dagar kvar


två dagar kvar. Imorgon är det bara en dag kvar. Imorgon ska allting vara packat och klart, in i den minsta detalj. Åh herre.
Idag har jag tagit med amanda på mina tusen ärenden på stan. Lämna ett intyg till min chéf. Gå till banken för att få reda på vad jag har för kod till mitt kort. Gå till mc forum och kolla vad det var för fel på min iPod och amandas iPod. Sen hjälpte jag amanda köpa en present till Freja som fyller år idag. Grattis!
Nu är jag hemma hos pappa och laddar iPoden med nya goa låtar till turkiet och laddar kameran. Måste leta upp mina flipflop också. Har lekt med lillebror Axel idag! Kommer inte får träffa honom på en månad. Axel och Johanna ska till Frankrike. Jag skulle egentligen också följa med, men jag kan inte ta ledigt från jobbet en vecka till. Ska nämligen till Danmark direkt efter Turkiet. och då menar jag DIREKT efter turkiet. Samma dag jag kommer hem från Turkiet åker jag till Danmark. Imorgon ska jag fika med amanda, amanda, amanda och femte hjulet Carolina (jag). näää, nu måste jag ringa Fredrik innan matchen börjar!
MAKE LOVE / carolina

American boy

He said Hey Sister. 
It’s really really nice to meet ya.
I just met this 5 foot 7 guy who’s just my type.
I like the way he’s speaking his confidence is peaking.
Don’t like his baggy jeans but Imma like what’s underneath it.
And no I aint been to MIA
I heard that Cali never rains and New York heart awaits.
First let’s see the west end.
I’ll show you to my bridrens.
I’m likin' this American Boy. American Boy


en midsommarnattsdröm

Okej. midsommar då. Fredrik kom och hämta mig vid 8 och åkte hem till Eric, som för övrigt jag inte sett på tusen år! Jag lovade mig själv att inte dricka en droppe, men vad gör man när allting är gratis och alla bjuder, plus att Mika hade bestämt sig att dränka mig under bordet. Men, jag kan göra mamma nöjd en annan dag. Jag hade lovat mig själv att göra en midsommarkrans, så blev icke fallet. Istället snodde jag Amanda Holms krans när hon kom dit. Alla åt midsommarmiddag, jag åt Fredriks rester. Casper och jag gifte oss (PÅ SKOJ), men allting bröts när han gjorde sönder mitt armband. Min iPod (som egentligen är Johannas iPod) blev mjölig av någon konstig andledning. Alexandra ville bara lyssna på American boy som nu har fastnat på min hjärna och blivit en utav mina favoritlåtar just nu. Alla skulle visa sina omtalade vålter dom kunde på stuttsmattan.... det slutade med att alla hoppade på casper och ingen kunde vålta. Glömde totalt av telefon på övervåningen och jag och Robin hamnade i gräl. När jag skulle ta mig hem till Robin från Eric hade jag inte den blekaste arning om vilket hål jag skulle till eftersom jag inte åkte buss dit. Jag chansade på att gå till höger. Och fy fan. Bostadsområdet var som en jävla laborint! Kom efter en timme ner till en väg jag kände igen. Börjar följa vägen hem till Robin, men hans mamma med bil hinner före. Själv tyckte jag det var mycket onödligt att dra ut Odette till att hämta mig mitt i natten. Jag kunde ju faktiskt ha gått hem till Robin. Men jaja, det var ju underlättande. Robin var arg som ett bi. Men jag somnade ganska fort trots allt. Nästa dag ringer Holm mig och har också precis upplevt laborint området ner till närmaste busshållplats. Själv hade hon knackat på två hus på vägen ner för att få reda på vart hon skulle. Hon berättade även att Alexandra skulle visa hur man hoppade från balkongen ner till studsmattan. Vilket sumerar kvällen ganska bra. Så trevligt sköna människor men endå så fruktansvärt spårad kväll. och ni som har läst hela den här jävla texten beundrar jag. Hoppas ni också hade en bra midsommarnattsdröm.



Donken!

Så jävla förbannad. För det första har jag jobbar på mcdonald's sen mars! jag har fått EN lön sen dess. den var på 300 spänn! Fick ingen lön i maj. nu är det Juni och jag ska ha 3500. vad får jag? jo, 2000kr. Plus att jag åker till danmark v.28 och jag får inte ta lediget den veckan, men jag har redan betalat resan. Jag hatar att allting bara kronglar hela tiden. Hur kul är det på en skala att jobba och inte veta om man får pengar eller inte. gud, jag blir galen!




Glad midsommar!

Idag ska jag hem till Eric på midsommarfest. Vädret här i göteborg är helt skruvat. Ena sekunden är det 14 grader och spöregn. andra sekunden är det sol och 20 grader. Ska i vilket fall göra iårdning mig nu till att gå, alldeles ensam till en fest. Känner mig sååå ensam! Men fredrik har lovat att möta upp mig så jag inte kommer där helt lonely och knackar på. Har även lovat mig själv att göra en midsommarkrans. var så jäääkla längesedan.

MAKE LOVE / carolina

9 dagar kvar

Idag har jag varit med min kära mamma. Har hjälp henne handla mat och sen åkte vi förbi Johanna för att hämta lite saker. Pratade med Janne idag, och nu är det bestämt. När jag kommer hem från Turkiet åker jag till Dana cup i danmark dagen efter för att jobba där i en vecka. Ska bli så jääävla kul. Så ska Sophia med också! Åh, längtar!!

saknar min Robin. Han spelar med U-21 i Ljungskile och kommer vara borta hela dagen. Kommer hem vid 11 på kvällen. Plus att mitt andra liv, Amanda Weilöv är i österrike. Varför lämnar alla mig på detta sättet!

9 dagar kvar till Turkiet


Ima take you there.
Ima take you there.
So don't be scared, I'm right here baby.
We can go anywhere, go anywhere.
But first, it's your chance.
Take my hand, come with me.

R

Amanda har åkt till Österrike nu. Nu är jag ensam. Det känns verkligen så! Jag känner mig SÅ jäkla ensam när inte hon är hemma. Har i alla fall sytt ett linne igår och idag sydde jag på banden. Blev ganska nöjd :) Åt middag tillsammans med mamma och min morbror Sven. Som jag även kallar Glenn. Men det är en annan historia.
Jordgubbar till efterrätt och sen kom Robin hem till mig. Nu är vi hemma hos min pappa. Fast pappa är i EM. men johanna och Axel är hemma, men dom sover. 
I söndags har jag och Robin varit tillsammans i 11 månader. tiden går så äckligt jävla fort. Jag kan verkligen inte förstå det. Om en månad har vi varit tillsammans i ett år. I ett år! puuh. Jag är antagligen i Danmark och jobbar när vi har ett år tillsammans. Men... vi får se hur det blir med det.

13 dagar kvar tills vi åker till Turkiet! 

Hello Brownie!

Ja, alla nära och kära. Nu har jag lämnat mitt 17 åriga liv som blond och blivit brunette. Ett mycket inpulisvt beslut. Amanda, Sofia och Jag skulle se Frankrike - Holland hemma hos mig. rastlös som man är under sommarlovet bestämde jag mig att att färga håret. Först blev det rött, för den bruna färgen funkade inte. Så vi gick ner till Ica halv 11 på kvällen och köpte mer brun färg och färgade. Och nu är jag Brunette. Jag har liiite ångest. Fan, man har ju endå varit blond sen man föddes.
Nu är jag hemma hos pappa. Idga kommer alla hem! eller i alla fall några. Pappa är fortfarande kvar i nere i österike och EM. Johanna och lillebror Axel kommer hem från Axels mormor och morfar i Mariestad idag. Och Mamma och Amanda Holm kommer hem från Turkiet idag! Äntligen blir det riktigt mat. När jag ska laga mat blir det liksom blodpuddig eller spagetti och spenat. Vilket Amanda Weilöv i och för sig uppskattar riktigt mycket.

Jag till Robin i telefonen -"...nej, jag ska göra blodpudding....idag igen..."
Amanda som står och vattnar blommorna åt mig bryter plötsligt den negativa tystnaden.
Amanda - "VA! gör du blodpudding. fan vad gott, gör till mig med!"

Hon äter mig ur huset.
MAKE LOVE / CAROLINA

Vart tog sommaren vägen?

Så typiskt. När man har fått sommarlov så växlar vädret om till storm och mörka mål som täcker hela himmlen. Så nu, idag, ska jag bara vara hemma. Har faktiskt redan badat i havet. :)


Skolavslutning

10 Juni.
en stor dag. Har varit på världens tråkigaste avslutning. Vi satt i en ring med klassen och fick en mattekluring och en klubba. Sen fick vi höra våran rörlig bild lärare sjunga "den blomstertid nu kommer"
 i mikrofån, som han inte riktigt kunde hantera. Efter två bullar och en jävla massa apelsinsaft gick Linda, Linn, Anna, Philip, Josef och jag till ett café. Först satt vi ute, men det blåste så mycket att Annas påsa med Bh och troser åkte ut över hela café serveringen och då gick vi in.
Linda pratade om sin bergsbestigning som hon ska göra på midsommarafton och födelsedag, men ingen lyssnade. haha. Sen åkte jag hem för att träffa amanda hemma hos pappa. Vi gjorde pasta med spenat, fick äta det innomhus för att Amanda inte vågade öppna balkongdörren för hon trodde min elaka granne satt där. Vågar i och för sig inte heller gå ut på balkongen om hon sitter där, men ja ja. Nu sitter Amanda i min säng och smular och äter upp alla mina knäckebröd!
Ska se matchen hos mig ikväll. fan för att vara 17.


MAKE LOVE / carolina

fanfanfan.

Att vakna upp till verkligheten var det värsta. Men jag tror detta är bra. Jag kommer endå alltid hålla din hand så du behöver aldrig känna dig ensam.

"...jag kommer i alla fall finnas där för dig, Carolina."


NoneNoneNone

give me money

Lönen som skulle kommit den 25 Maj har inte kommit ännu, och nu är det den 1 Juni. Börjar få panik. Men det får jag alltid, över vad som helst. Oroar mig alltid om något. Idag har jag i alla fall skrivit klart om den där sekten så jag ska skicka iväg den nu. Himmla skönt att få det gjort, nu har jag bara ett prov kvar tror jag. Idrott och hälsa A. men det kommer säkert gå bra.

Nästa helg, på Lördag, SKA vi åka till Amandas land. Det har varit bestämt så många gånger nu men aldrig blivit av, men nästa helg, då jävlar. Nu har jag och amanda planerat det här, och det var väl det. Om ärthjärnorna joakim och Robin skulle planera detta så hade det gått åt skogen. Jobbar dock från klockan 11.00-16.00 men vi åker direkt efter att jag har slutat. Nu är det bara den här sega veckan kvar. Känns helst meningslöst att gå till skolan, vi göra endå ingenting.

En sak som jag vet att jag ska göra är att köpa Kosshörlurar. Riktigt bra för att vara så billiga, 299:- Dom är så fruktansvärt bra att jag inte bryr mig om jag ser ut som en nööörd i dom. Bästa ljudet i dom lurarna någonsin. klart slut.

image162

RSS 2.0