glamour for glamour

igår var det födelsedagsfest för en liten fjortis som det var dax till att bli 16 år. Glitter och glaumur var dresskoden och alla slog på stort med glitterspray och rosa boaormar (som jag kallar dom). Pastasalladen, ostbrickan och den rosa tårtan gjorde sig väl hemmastad i min mage. Min bordsfru, även kallad syster, gaylöv eller bara Amanda imellanåt, hade ett långt och oplanerat tal som hamnade på band när grodan hoppade ur någons mun att "han inte har några muskler".

Jag varken drack eller rökte, men hade trevligt ändå. tack för en trevlig middag, med ännu trevligare sällskap!
Kom hem vid 1 tiden då ångesten kom över min kommande jobbdag som låg framför mig. uch.
Upp kom jag och till jobbet kom jag också. Nu sitter jag här och studerat lite Svenska B. Imorgon bär det av till Frankrike.



MAKE LOVE / CAROLINA

photoshop


godnatt / CAROLINA

turn off

jag är nog så som alla säger. Jag tänkte för mycket. Jag måste sluta tänka på allting, analysera och vända upp och ner på det i huvudet. Har svårt för att sova för att jag tänker. Sluta tänk, jag blir galen!
om 7 dagar åker jag och Robin till Frankrike. Där ska jag ta igen mig själv och sluta tänka. Även om jag har två prov att göra när jag kommer hem ska jag stänga av min hjärna. Det är verkligen något jag måste öva på. Sluta oroa mig. Sluta tänka på allting.



det som inte dödar mig blir jag starkare av / CAROLINA

photoshop


min helg.

Fredag: Krök hemma hos fredrik. Klassfest på 7 stycken, var av en av dom inte kom från klassen och en av dom som hade slutat. Men vi kallar väl det en klassfest endå. Eller kanske snarare, klasskrök. Jag stod för musiken. Sen blev det "jag har aldrig..." och fotboll i trädgården. Sprang ner till spårvagnen vid tolvtiden för att åka hem till Robin. Där jag spenderade min skönhets sömn.

Lördag: Jodda, 13-17. Helt okej.
Åt mcdonald's mat till middag. hyrde film åt pappa och johanna. Tvättar, pluggar, packar.

Söndag: hem till mamma.
på kvällen ska jag se Ensam mamma söker.


MAKE LOVE / CAROLINA

photoshop


hejdå.

the script.

jag visste att det skulle bli såhär. Precis som jag var rädd att det skulle bli. Det finns inte rum för mig längre. Inte ens när jag pratar eller säger någonting. Dom undrar, men dom bryr sig inte.

It hurts

ibland tänker jag inte på det, å då är allt bra. Men sen när jag börjar tänka på det så får jag sådan konstig kännsla i magen. det gör skit ont. Det gör verkligen ont. tänk om det skulle vara den endå jag kunde få.

Idag var vi 13 av 30 elever på Historian. det förklarar hur våran klass är.
Jag och Linda satt längst fram och var typ rå seriösa. Linn och anna satt längst bak och målade naglarna, anna plassrade med sin jävla "skolväska" och slickade på Linn eller nått.

imorgon är det Dagen D.
jag vill inte men jag måste.

ME LOVE


I LOVE YOU, YOU COMPLEAT ME.

meningslös skoldag

Torsdag, vanlig skoldag.
Mattelektionen fattade jag ingenting utav. Satt och låtsades se förstående ut. Svenskan, satt och lyssnade på när Pernilla hade högläsning, efter det skulle vi börja skriva på en novell. Jag & Anna gick till stan, köpte en väska. Under den grafiska lektionen hade vi ingen lärare, så jag ändrade alla bakgrundskärmar i datorsalen till cristiano ronaldo, sen gick jag hem. Ännu en helt meningslös dag i skolan. Alltså, jag kan verkligen inte komma på någon dag som har varit viktig att gå på. På varje lektion får vi en uppgift att göra som man ska lämna in efter en vecka. Jag gör (oftast) allting hemma, så jag ägnar mina lektioner till att gå på stan eller att ha rullstolsrally på datortorget med Linda. Anna kunde tyvärr inte kvala in i rullstolls-SM. hon var för långsam. Skyllde dock på tröga hjul, men jag tror henne inte. Ja ja, internskämmt imellan. Nu ska jag spela The Sims. mjaauu, hejdå.


/ CAROLINA

can you hear me?

är i skolan, hejdå. / CAROLINA

grönsvart

Den segern behövde jag, även om jag faktiskt inte bryr mig så mycket längre. Men den segern satt jääävligt gött just nu. grön svart. heja, grön svart. hoppas fan på att Linn tar på sig den grönsvarta halsduken imorgon, SOM HON LOVADE.

En sak jag vill påpeka. Jag är så fruktansvärt glad och nöjd över att jag har fått världens bästa lärare i skolan. Det var precis det här jag behövde! Jag låg på botten i 9an. Jag trodde ingenting om mig själv. Jag har läs-och skrivsvårigheter, och därför har alla mina lärare i 9an trott att jag har svårt att förstå vad dom säger. Som att jag var dum ihuvudet. Som att jag inte kunde ta in saker i hjärnan och bearbeta utan att dom ska behöva prata och förklara för mig som om jag vore en bäbis?!
Jag minns en biologilektion i 9an då jag som vanligt satt längst bak i klassrummet tillsammans med Tobias och kladda i min kalender. Kommer inte ihåg vad min lärare stod och tjötade om. Kanske att löven är gröna på grund av dess klorofyll eller något annar ointressant, det hör inte hit i alla fall. När han var klar frågade han klassen om vi hängde med? Om vi förstod? Alla i klassen svarade Ja. Då han ställde som följdfråga? "Förstår du Carolina?"..... "eh, ja?".. "okej. bra. då kan alla fortsätta jobba" Som ungefär: om Carolina fattar, då fattar alla andra!? Idiot. Han vet ingenting!! Man är inte dum i huvudet över att ha läs-och skrivsvårigheter. Önskade jag hade stott på mig och sagt det till honom, inför hela klassen. Om jag kunnde spola tillbaka tiden. Då ha fan magister Blom fått känna på andra taggbuskar!

/ CAROLINA

MAKE LOVE


syster, jag älskar dig.

...

ont i huvudet. helt plötsligt slår det till och gör obeskrivligt ont på ett ställe i några sekunden. Jag måste stänga ögonen och trycka händerna mot huvudet så det inte sprängs. Fattar inte vad det är. Kanske vätskebrist, har inte druckigt så mycket idag.
ska göra iårdning andra tekoppen nu, sen sova. Ses imorgon gott folk, om jag inte sprängs eller nått.
MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0