Frankrike 31 Juli


idag har vi varit vid stranden. Jag badade! Simmade omkring. Detta händer egentligen inte. Jag bada knappt i Tunisien. Gick omkring med mes-axel som är as rädd för vågorna. När vi åkte hem igen vid 4 tiden, påminndes jag igen om hur mycket jag egentligen HATAR sandstränder. Det är ju sand ÖVERALLT!
MAKE LOVE / CAROLINA

Äntligen framme

kom fram till våran by i frankrike och upp till huset för ungefär 40 minuter sedan. Är så trött att det känns som om jag har grus i ögonen, det ska bli helt jävla sjukt gott att sova. Ligger förtillfället i min säng Tänkte egentligen kolla på en film, men det är hopplöst. Måste trots min trötthet kolla på avsnittet av paradise hotel som jag missade idag. fort, fort innan jag somnar! upp tidigt imorgon. Springa en runda i bergen sen åka till havet! imorgon får jag träffa min lillebror!

MAKE LOVE / CAROLINA

Sverige idag, Frankrike och sol i övermorgon

igår hade jag så tråkigt att det började växa mossa på min högra axel. Insåg att någonting måste göras och ringde Frida som man inte sett på hunda år. Vi satt hemma hos mig och drack öl, rökte några oskyldiga cigg. Vid kvart i ett åkte hon hem till sig och jag la mig i sängen och kollade på paradise hotel.

Under morgonen har jag flängt omkring och städat hela mitt rum samt hallen. På Torsdag åker jag till Frankrike och då kommer det bo några inneboende hos oss. Checkade vädret i Frankrike. Mina två första dagar kommer se ut såhär:



Imorgon Onsdag blir det utgång. Ladies night, Ladies night! Anna är alltid på. Linda ska vara med sin tråkpojkvän. Linn är sämst i hela världen på att svara på sin mobil, men det återstår och se. Frida ska också ut med hennes andra vänner, en sammanstrålning med dom så kan det nog bli ett gott gäng på G! because my girls wants to party all the time!! Mamma och Karsten har åkt till berlin. Fick ett sms av henne i morse att det är skapligt fint väder där. Roligt att höra. Det är verkligen mamma värd, och Karsten med. Dom har vekrligen prickat in fel veckors semester. Det har ju regnat helatiden. Vi kollade kylskåpet innan dom åkte igår, mjölk behövdes, fick pengar till det. Dom pengarna kommer NOG gå till mjölk (not). Jag lever nog i bästa tiden utav mitt liv just nu, är jag rädd. Mjölk kan jag dricka någon annan dag!



MAKE LOVE / CAROLINA


runaway

Just one look at you
And I can tell that we
Click so perfectly

But how can I put into words
The way you make me feel inside
Butterflies, goosebumps, euphoria
Putting my emotions to work

I wanna love you
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
I wanna love you
So girl if you want to
We can runaway
Baby we can runaway
Away


Girl I never seen an aura
With a brighter shine

I love the energy you radiate
No I don't wanna push myself
Across your borderline
But I just can't let you slip away

just nu

mosat i mig fyra ballerinakakor.
läser en spricka i kristallen - en bra bok fastnar!
jag söker olika hotell på kap verde öarna.
kollar lediga jobbtider.
ska snart få ur tummen ur arslet och åka och träna.

MAKE LOVE / CAROLINA

har ni fest eller?

låten är för underbar.

I used to laugh it of
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed
I used to never take the blame
I'd pull a sunshine story in the pouring rain
The more I have to change I just stay the same


Är trött efter jobbhelgen men är ändå på ett enormt partyhumör. Vill dansa sönder, men ekonomin och mina vänners intresse brister dock ut i att jag får hålla mig hemma ikväll. Sitter desperat och bokar in massa jobbtider i Augusti. Den där jävla Kap Verde resan ska bli av, det har jag bara bestämt mig för. Det ligger 6 hårda jobbmånader framför mig, enda fram till solen.

MAKE LOVE / CAROLINA

ja, tack!


MAKE LOVE / CAROLINA

KAP VERDE

Resan till Kap Verde som från början bara var en lös dröm från min sida blir torligtvis till verklighet. Jag satt inne igår för att leta upp det billigaste hotellet. Hittade ett som ligger mitt i centrum och bara 500 m till stranden. Även om inte jag har alla pengar idag, så kan vi beställa resan snart, betala en handpenning som ligger på 1000 kr var, och det har jag råd med. Dessutom minskar risken för att det ska bli fullbokat, vilket det faktiskt är på ganska många hotell jag har kollat på. Ska jobba fulltid på jullovet så hinner jag få ihop till 8 200 kr som resan kommer att kosta. Dessutom spara typ 100 kr varje månad fram till Mars till "fickpengar".





MAKE LOVE / CAROLINA


jobbfest

vi firade fyra 100%are i rad. Jag var inte med en enda gång under dom fyra! men va fan. bjuds det på mat och öl så är jag alltid på.


jag, tilda, sara, patte


jesper & stephanie


sara, johan


mikaela

Fredag!

dagens drog: Milow - Ayo Technology

mamma följde med mig till biblioteket för att låna den där engelska förbaskade boken, Oliver Twist. Det knepiga i det hela är att hitta den som inte är på typ 300 sidor, utan en riktigt tunn lättläst. Mamma & Jag har nog dammat av alla hyllor på hela stadsbiblioteket, tillslut, hittade mamma den. Boken är typ ett skämt. Den är skriven på så lätt Engelska att den 5e klassare skulle kunna läsa den. Dessutom är den knappt tjockare än en liten brochyr. Men! på den nivån i engelskan ligger jag. Ska bara sätta det där jävla G. Min Engelskalärare kommer skratta åt mig när jag kommer med den boken, men va tusan. Jag gör mitt bästa.

nu ee de freedagsmyyyys!!! Ikväll är det utgång för Linn, Linda, Anna och Mig själv. Det blir nog deep, som vanligt. har knappt testat något annat ställe. Är rädd för att bli missnöjd, för det har jag aldrig blivit på deep. Låter som om jag vore stammis där nu. Men jag har knappt varit där mer än 3 gånger. Ska i alla fall dricka Mokai som är nyinporterat av mig själv från Fredrikshavn, mitt andra hem. typ.


MAKE LOVE / CAROLINA

svensk jävla piss sommar

mamma klev in i mitt rum imorse för att väcka mig och sa "det spöregnar ute. min semester är snart slut. vi har ingen mjölk hemma." Hon var typ näst intill deprimerad. Innan jag ens han att äta frukost klädde vi oss i stövlar, galonbyxor och regnjacka. När vi ställde oss i hissen kollade vi på varandra och brast ut i skratt. Här klär man sig fan som om man skulle ut i världens snöstorm, men det är ta mig fan Svensk jävla piss sommar. 18 grader och SPÖREGN. När vi fått hem alla kassarna med mat började jag städa rummet. Rensade ut alla grejer jag skulle behålla och det jag inte skulle behålla. Min gaderob är som ny, men fortfarande för liten. Sen satt jag i soffan, med datorn i knät, käkade godis och kollade på olika solsemestrar man skulle tänkas jobba ihop till och dra till i Februari, mars 2010 någon gång. Bestämde mig för Kap Verde öarna - sal - heter den ön jag ska till, och Santa Maria heter byn. Har lyckats få mamma intresserad också, vi får väl se. Jag har då redan börjat spara. Men vi får se, vi ska först och främst till Thailand i Ocktober, November. Det måste jag också ha pengar till att betala. Nåväl.



MAKE LOVE / CAROLINA

Bilder från veckan jag bodde hos Robin


sola på Robin altan.


picknick i slottskogen


väntar på bussen.


jag med världens fulaste hjälm


spela minigolf.


tur för Robin att han vann eftersom jag total gjorde bort mig på sista hålet. han gick nämligen omkring och skröt om att han hade gått i minigolf. och jag höll på att vinna. mohaha!


Gå på stan & fika.


lyssna på musik.


äta middag.


MAKE LOVE / CAROLINA

Liseberg. igen!

dagen till ära möttes jag var solstrålar på morgonkvisten. Mycket passande, eftersom mamma, jag, karsten och amanda skulle till Liseberg. Förnuftiga mamma sa att hon skulle ta med sig regnjackan endå, jag sa nej, men i sista sekunden precis innan vi skulle gå, tog hon den endå. Vad tror du inte händer? När vi kliver av spårvagnen vid liseberg möts vi av världens längsta kö, himmlen tjocknade av moln och sakta men säkert börja regndroppar falla. Jaha. och där stod jag med skägget i brevlådan. Mamma var minsan nöjd med sin regnjacka. Fuck. Alla köpte åkband utom Karsten som är höjdrädd. Han vägrade lägga en atraktonshöjd högre än Juckboxbilarna går. Men han gick omkring i parken medans vi åkte. Fick en ny favorit, hanghai. Det är också en nyhet för iår. Sjuuukt härligt. Men jag skre endå sönder stämmbanden. Så jäävla högt. Inte direkt något för Karsten. Han stod nedanför och flinade åt mig som gal som en tupp så hela liseberg stannade. Nåväl. Sista av allt åkte vi baldet, i spöregn. Sen hem igen, efter 9 timmar på Liseberg. Nu har jag kollat på Paradise Hotel, och jag låter illskan om vissa IQ befriade människor inom mig istället. Men nu händer det grejer på hotellet må jag säga. herre gud.

MAKE LOVE / CAROLINA


paradise hotel danmark



00.25 börjar paradise hotel danmark. Något jag konstigt nog blivit helt fast vid. Hoppas naturligtvis att Julie eller Nicoline vinner.
MAKE LOVE / CAROLINA

Måndag

godmorgon. Vaknade liksom av att jag låg och kliade sönder mig på mitt myggbett. Myggorna har verkligen haft storfest på mig den senaste veckan. Jag har samlat på mig 6 stycken hitills. Å andra sidan ska jag åka hem idag. Men innan jag packar för att åka hem ska jag hälsa på min syster idag. Hon har lyckats få ett Wii spel som vi tänkte testa. Dessutom ska jag ställa henne mot väggen om hur henner kommande framtid ser ut, eftersom hon lyckats blivit tillsammans med en kille från England, London. För det första; ska hon flytta dit? För det andra; Ska jag i framtiden behöva visa min dåliga engelska för släkten under alla släktmiddagar som kommer?! Apropå Engelska så måste jag åka till biblioteket och låna Oliver Twist på Engelska, samt läsa ut den INNAN sommarlovet slutar. Har lovat min Engelska lärare det. Woopsi.

Ikväll runt 00.00 är det Paradise Hotel danmark! Missa inte det gott folk. Självaste Jacob är tillbaka, & tack gode gud för att han skickade hem Anna. Mest blåögda människan jag skådat.

MAKE LOVE / CAROLINA

new



byxleggins från VERO MODA 199:-
fejk skin väska från LINDEX 199:-

17 Juli

Nu är det freedagsmyys.
Jag har badat i svenskt vatten för första gången på hela det här året! Men då snackar vi en insjö. Oxsjön snarare. Robin är på körskola, sedan ska han åka direkt till fotbollsträningen så jag får underhålla mig själv här hemma hela dagen. Nu ska jag dra en lätt lunch, sen fortsätta steka ute på altanen. Just nu är faktiskt den svenska sommaren som bäst! trots det sitter jag och drömmer mig bort till tusen andra stället i världen. Typ Tanzania. Dit vill jag åka tillbaka till. Eller ett ställe som jag har snöat in på - Kap Verde - en ö utanför Afrika. Eller så vill jag kanske åka till Dubai! Snacka om storhetsvansinne. Hade varit kul att se allt sjukt dom får för sig att bygga. Typ en inbyggd skidbacke med lift och hela köret. Nej. ta vara på den svenska sommaren nu. UT MED DIG CAROLINA! 

P.S Läste att svininfluensan drabbar lätt dem med nedsatt immunförsvar. Kännde mig ganska träffad när jag läste det. Uhuuh.

MAKE LOVE / CAROLINA


VERO MODA



Tunika som jag köpte på VERO MODA i Danmark. Efter en utekväll på Buddy Holly började spettsen tappa lite i sömmarna, men det är redan fixat av ingen mindre pyssliga lilla jag. Nu ska jag ner till staden för att köpa ett par fin-fina leggins till den. (Bor för tillfället hos Robin, eftersom vi har inneboende och gäster både i mammas & pappas lägenhet)

MAKE LOVE / CAROLINA


Liseberg

det är 14 dagar kvar tills jag åker ner till pappa, johanna och lillebror Axel i Frankrike. Igår fick jag sms från Johanna. Det är 36 grader där nere! gah! Jag vill åka nu, nu, NU!

Igår var det två år sedan jag & Robin blev tillsammans, så vi firade det med en tur på Liseberg. Jag är ju som vanligt skit feg och vågar knappt åka någonting. Längre upp än släng gungorna tar jag mig inte. Men blev dock tvingad till att åka Kanonen. Efter åkturen fick vi chansen att åka en gång till eftersom dom sen skulle stänga. Det var inte en kotte där så vi fick åka en gång till. Kul tyckte Robin. Jag höll nog på att få en hjärtattack. Sen lurade Robin med mig till den där båten man sitter i och blir pisseblöt av. Jag vill inte åka den, men Robin lovade att jag skulle få låna hans tjocktröja hela vägen hem om jag åkte den med honom. Jag blev blötast av alla! Min klänning blev genomskinlig så jag fick gå med väskan över röven för att inte visa röven för hela sverige. Köpte en napp-klubba som tröst. Robin tyckte där emot det var skit roligt och tog typ tusen kort dyngsura jag. Eyyy! grattis på tvåårsdagen Älskling.


MAKE LOVE / CAROLINA

Danmark 2009

hemma igen från Danmark. Det var nog det mest ångestladdade ankomsten jag varit med om. Den och Tunisienankomsten. Fy fan vad jag hatar Sverige och fy fan var det blir uppenbart när man varit borta och kommer hem till helvetet igen.


Andrew, Sofia, Steven & Jag. Sofia hade fått feber. Jag halsont plus att jag hade tappat rösten totalt. Vi låg och sov när dom ringde "Vi grillar med tyskarna, kom hit!" Det låg bara 50 meter ifrån där vi bodde så vi gick dit även om vi var sjuklingar.


såhär blir man om man står i informationen tjugofyra sju.


middag med hela gänget. men på bild: göran, elenor, sofia & johanna


middag med hela gänget, men på bild; två random


eh... ja.


AVSLUTNINGSFESTEN!


Jag & Sofia på Avslutningsfesten innan byn!


Parapapapapapapapa!


Idag ska jag & Sofia boka en resa tillbaka! Vi åker kanske om en vecka eller sista veckan i Augusti. Bort, bort, booort från Sverige!

MAKE LOVE / CAROLINA

missing you.

fredrik hade fest hemma hos honom i Åsa igår. Tyckte egentligen det var för långt dit för att åka, men jag åkte endå. Jag vet inte vad det är med mig, men så fort jag ser massa söta par överallt börjar jag gråta. Jag kan inte lyssna på sorlig musik för då börjar jag gråta. I varje fall fick jag syn på en fint litet par hos Fredrik och givetvis.. började jag gråta. Ringde Robin tusen gånger men fick inget svar. Klockan 02.30 bestämde jag mig för att åka hem eftersom jag skulle jobba dagen efter. Jag kommer i säng hemma hos mig klockan 05.00. Sov i typ 4 timmar sen upp igen. Äter lite chips till frukost sen drar jag till jobbet. Skulle fixa 10 stycken sallader innan vi öppna, vad händer? Jo, jag tappar 5 utav dom på golvet och skriker "ÅÅÅÅHHHH FAAAAAN". Det bli förvånansvärt tyst. efter ett tag säger Jasper -"är du bakis idag eller?" Jag svarade inte ens på den frågan. Dagen gick och av någon andledning spelades det bara coldplay i högtalarna idag. När jag fick rast såg jag att Robin hade ringt och satte mig och storbölade i rastrummet medan jag hör The Scientist med coldplay i bakgrunden. uuuuhhuu. hatar att det ska vara så jävla långt kvar innan jag får träffa honom, jag trodde aldrig det skulle kännas så här jävla jobbigt.

imorgon åker jag till dana cup i danmark!


MAKE LOVE / CAROLINA

TUNISIEN 2009


Fredagen var det beach party med mat och underhållning.


Robin fick rida kamel. Efter var han alldeles till sig.


På beach partyt hamnade vi bredvid ett annat svenskt par från stockholm. Mikaela och Alex. Dom spenderade vi restan utav alla kvällar i Tunisien tillsammans med.


Robin och hans kära strandtennis som han ville spela med tjugofyra sju. Även inne på hotellrummet. Stranden var BEAUTIFUL. as lång och jätte klart turkost vatten. Precis som jag ville ha det.


Här är vi i Monastir. 2 mil  utanför Sousse där vi bodde. I Monastir fanns det inga turister så vi kunde bara vistas här i två timmar innan vi fick åka hem igen. Alla kollade, tafsade och vi kändes oss inte tillräckligt bekväma över att sätta oss ner på en restaurang eftersom vi visste att vi inte skulle bli lämnade i fred.


Monastir.


hur fan kan man ha ett sådant alfabet? ser ut som en orm.


sista doppet i havet innan hemresan är nog detta om jag inte minns fel.


Här ligger Robin vid poolen. Man ser bara "barnsektionen" av poolen. Men bakom baren var det en till större och djupare pool. Vi låg vid poolen alla dagar utom två. Jag blev helt galen på all jävla sand som klibbar fast överallt. Hur fan lyckas sanden komma in i solkrämerna? Även när vi stod uppe på hotellrummet och smörde in oss så tryckte man ut massa solkräm med sand i. Det var bara sand ÖVERALLT. 


Utsikt från balkongen.


Robin, sista dagen.


klockan är 04.30 och vi sitter på Monastirs flygplats och väntar på planet som ska gå klockan 06.00. Vi han bara sova två timmar innan vi var tvunga att stiga upp klockan 03.00 på natten/morgonen.


Monastirs flygplats. Vi hade inte ätit på 8 timmar och jag var så hungrig att jag mådde illa. Smörgåsen var fan ingen höjdare, men just då var det typ det godaste jag ätit.




MAKE LOVE / CAROLINA

Hemma från Tunisien

igår var jag uppe i 24 timmar. Trodde jag skulle kollapsa.. men det gjorde jag inte. Jag var inte ens trött. Veckan i Tunisien har givetvis varit underbar. Bra mat, bra väder, sett och lärt mycket. Träffat två trevliga människor som vi bodde granne med på hotellet. Allting var bra förrutom tunisierna själva. Jag ska inte dra alla över en och samma kant. Vi träffade typ en tunisie som jag tyckte var trevlig. Alla andra har varit fruktansvärda. Till och med de tunisiska flygvärdinnerna var barnsligt otrevliga. Man kunde egentligen inte lita på någon där. Pengar där nere betyder så otroligt mycket. Det förstår jag eftersom det är ett mycket fattigt land, men eftersom dom som har en nogurlunda bra jobb också är otrevliga och tappade jag hoppet för trevliga tunisier. Alla vill bara lura en på pengar, det är de det handlar om. Vi blev typ lurade på varenda taxiresa vi gjorde. Endå tycker jag nu i efterhand att det är värt att åka tillbaka till samma ställe igen, stranden och hotellet var klockrent!

Mitt 24 timmardygn började med att jag och robin gick upp 03.00 på morgonen/natten för att bli hämtade av en buss som tog oss till flygplatsen. Flygturen gick på 3 timmar och 40 minuter. Pappa stod och väntade på oss vd terminalen med ingen mindre än Axel. har saknat honom otroligt. Hemma började jag packa upp diverse presenter jag köpt i Tunisien till johanna och pappa. Åt middag hos mamma och sedan ringde Anna och tjatade på utgång. Klockan 23.30 hamnade vi på deep och dansade så mycket tills svetten rann och min fötter var så tillplattade att jag var tvungen att springa hem och byta till converse. Kom hem 03.00. Då var det 24 timmar sedan jag hade gått upp, så det var väl dax att sova.

missade min ungdomsmottagningstid imorse, så nu ska jag tillbaka dit klockan 14.45. sen jobba 17-20. sen blir det läggdax. Pallar fan inte 24 timmarsdygna igen. Förövrigt har Robin lämnat mig ensam kvar i sticken för att dra ner till Spanien. Snopp i röven på det. Sjukt att vi nu ska vara ifrån varandra i 12 dagar när vi under en veckas tid i Tunisien har levt inpå varandra.

MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0