Du är min rock, jag är din roll.

Jag trodde aldrig att jag skulle träffa en så omtänksam, vis, ambitiös, social, trevlig, rolig, galen, fin, sympatisk, rättvis och alldeles alldeles underbar människa som du.


Jag trodde inte ens du fanns på riktigt,
men det gör du.

MAKE LOVE / CAROLINA

wohnzimmer.se






Unik & nytänkande heminredning! Synd bara att man har världens minsta lägenhet som inte kan fyllas med så mycket mer möbler...

12.07



Mellandagsrea.

Mellandagsrean tär på kroppen. Kom till jobbet vid 06 igår morse, vi öppnade butiken vid 10 och ändå var vi inte klara med att märka ut all rea. Folk är stressade och blir irriterade. Men för all del, vi har halva priset iprincip på hela butiken. Riktigt bra underklädesrea må jag säga. Så välkommen in. Längtar så mycket till helgen - ledighet och nyår!

Åker hem till pappa efter jobbet idag och hämtar min
nya McBook pro fullproppad med adobe program!

MAKE LOVE / CAROLINA

College ft. Electric Youth - A Real Hero

And you, have proved, to be
A real human being
And a real hero


23.43

Det var endå länge sedan nu jag slutade uppskatta julen. Julhysterins pretantiösa inställning har irriterat mig. Alla har inte någon att spendera sin jul tillsammans med någon. Alla är inte lyckade svenssonfamiljer. Jag har egentligen aldrig befunnit mig i det faktum att jag blir ensam på julafton, men alla andra? Den tanken tycker jag är lika jobbig som att se någon sitta vid ett bord och äta själv. Precis som ett litet ensamt barn i en skolmatsal.

I går fick jag endå min bästa julafton på riktigt länge, om inte någonsin. Jobbade på Cubus under förmiddagen. Efter det han jag med julfirande, inte bara hos mammas familj och pappas, utan även familjen Witedal ute på Mjörn, där jag även spenderade natten och morgonen.

MAKE LOVE / CAROLINA

11-12-24


23 december.


If he misses, you he'll call. If he wants you, he'll say it. And if he cares, he'll show it. If not, he can't be worth your time because you're obviously not worth his.




10.09


Grattis.

Till födelsedagsbarnen Axel & Karsten! Grattis.

I går sprang jag en mil. Söp ner mig med Andreas. Åkte till förkrök nummer 2. Hällde i mig vin som vatten. Dansade i fönstret på excet tills både Amandas och mina byxor gick sönder. Åkte taxidrive in på Max. Åt chilli cheese och kollade på när Andreas spydde. Tappade garlic sås på jackan, istället för att torka av det började jag dopppa mina pommes i sölet. Igår var jag med andra ord wasted. I'M NOT GET DRUNK, I GET AWESOME!

MAKE LOVE / CAROLINA


Söndag

Tack för igår.
Idag mår vi bra.

MAKE LOVE / CAROLINA

Rolinas Items.



Som dom flesta vet designar och syr jag mina egna kläder. Men jag tillverkar även mina egna smycken, syr diverse kuddar och dukar till mitt lilla hem, samt gjort en och annan tavla. Nu har jag en startat en separat blogg som endast är till för mitt skapande. Min design.
Välkommen in rolinasitems.blogg.se

MAKE LOVE / CAROLINA


09.11



oopps...


Tisdag.

Fick ett glädjespridande sms utav en arbetskamrat här om dagen "Tänkte bara säga att du är en härlig och glad person, så jag tror att vad du än blir i livet kommer du bli jättebra på det :) ha en bra kväll!" Det märks väl att jag är i en sådan period nu. Vet inte vad jag vill och vet verkligen inte vart jag ska. Därför ska det bli så underbart med ett nytt år! Nya tag! Nya utmaningar!

MAKE LOVE / CAROLINA


Måndag

Välkommen underbara, kalla decembermorgon med blå himmel och strålande sol. Somnade tidigt igår, vilket resulterade i att jag vaknade pigg och glad klockan 08 i morse.

Låt se vad denna måndag har att bjuda på?
93 dagar kvar till Thailand...
MAKE LOVE / CAROLINA


Tack för att din väg korsade min.


12.40


A LOVE.


goo goo dolls



Yeah, all the things that you are,
Beautifully broken, alive in my heart,
And know that you are everything,
Let your heart sing and tonight, we light up the stars,
All that you are


Life isn't about waiting for the storm to pass. It's about learning to dance in the rain.

Jag har sagt det förrut. Jag säger det igen.
Borde sluta oroa mig. Men jag kan ta mig fan inte låta bli.
Är rädd att jag överträffar mig själv. Att folk tror att jag är så mycket bättre än vad jag faktiskt egentligen är. Vill inte gå ut på för djupt vatten, kasta mig handlöst eller stappla ut på hal is. Ni förstår vad jag menar. Mamma säger att det är så typiskt tjejer att inte tro på sig själv. Att ibland bara låta sig gå ut på för djupt vatten, låta sig falla handlöst och stappla omkring på hal is. Bara för att det kan ju faktiskt gå riktigt, riktigt bra i slutändan. Eller rent åt skogen, men då har man i alla fall testat.

MAKE LOVE / CAROLINA


carlssoninterior.se



MAKE LOVE / CAROLINA


Silence is a girl's loudest cry. You will always know she's deeply hurt if she's ignoring you...


RSS 2.0