in Dubai


MAKE LOVE / CAROLINA


sweeet

Jag sitter på stolen, när jag öpnnade ögonen igen ligger jag på golvet med dig över mig. Förutom det, Elin. tack som fan för igår. Jag har inte haft så roligt på länge, och det behövde jag. Nu åker jag till Dubai!

MAKE LOVE / CAROLINA

1 dag kvar till Dubai


MAKE LOVE / CAROLINA


cutoff jeans





beautiful day


MAKE LOVE / CAROLINA


Gisele Brunchen


MAKE LOVE / CAROLINA


godnatt.


ingenting bra för mig själv

idag dödade jag min iPod touch. Tappade den i golvet och nu är den död. Min älskade vän. Missade spårvagnen till jobbet på grund av det. 6 timmar & 30 minuter senare glömmer jag bort min tvätt tid så nu får jag bära smutsiga kläder i Dubai. Fy fan. Idag är ingenting bra för mig själv.

MAKE LOVE / CAROLINA


2 dagar kvar till Dubai


MAKE LOVE / CAROLINA


Nitlott

Gråa dagar och kalla nätter. Va fan tänkte jag och bokade in mig på ett jobbpass Torsdagen den 28 Januari. Spelar ju faktiskt ingen roll vad jag gör den här veckan. Jag ska ju endå åka bort den 30onde. Vad vaknar man inte av Torsdagen den 28 Januari - SOLSKEN! STRÅLANDE sol i ett vinterland. Ja ja, stålar är ju alltid stålar.

Mamma hade beställt pengar på forex eftersom Förenade Arabariaten har en sluten valuta, måste man beställa. Hon kom i vilket fall hem med dom igår. Det självklara uppenbarade sig, vi ska verkligen åka till Dubai, som vi har pratat om att vi ska göra i nästan 1 år. Vi ska verkligen åka! Men jag har liksom inte fattat det riktigt ännu. Ser fram emot det så otroligt mycket, synd bara att jag inte kan vara hemma och fira pappas födelsedag. Men mammas födelsedag ska vi fira, i Dubai!

MAKE LOVE / CAROLINA


U2


elin svettas


elin och jag har svettats på sportlife, bland alla andra sönder solade, muskulösa och enerigdrickande människor som anatgligen bor på det där jävla gymet. Vill även tillängna några ord om min kära mor som ALLTID lyckas föra över fel summa på mitt konto, föra över till fel konto eller föra över på fel datum. Vilket även hände idag. Som det ser ut nu, har jag 46 kr till Dubai resan. Inte alls okej.
MAKE LOVE / CAROLINA


3 dagar kvar till Dubai


MGMT - Electric Feel


Godmorgon. Hur länge kokar men ett ägg så det blir hårdkokt?
MAKE LOVE / CAROLINA


nytt från Cheers Darling


"I HAVE BECOME COMFORTABLY NUMB"
kolla utveckligen av mina kläder på www.carhar.devote.se
MAKE LOVE / CAROLINA


piece of me



Lycka!

min älskade bok "resan genom ensamheten" av Plura Jonsson är utläst. Lycka! av Dalai Lama får följa med till Dubai. Öppnade boken och läste det enklaste men det klokaste orden jag läst på länge; Nyckelord för lycka! vänlighet, omtanke, medkänsla, tolerans, förståelse, respekt, ärlighet, tillgivenhet och närhet.

MAKE LOVE / CAROLINA

4 dagar kvar till Dubai


MAKE LOVE / CAROLINA


Godmorgon


MAKE LOVE / CAROLINA


en resa genom ensamheten

Jag vill ju bara luta mig tillbaka och läsa dom 30 minutrarna jag har på bussen på väg ut till Robin. Men blir alltid störd av det ena eller det andra. Denna gången var det en lite fröken som förmodligen kommer vara döv imorgon. Hon lyssnade på så jävla hög musik att jag först trodde hon hade på högtalare. Inte ens bussens motor kunde tona ner oljudet som skrek ut i hennes hörlurar, 50-cent, sean banan, Pitbull eller vad fan det nu var hon lyssnade på. Jag kommer ju aldrig få läst den där boken, fast det kanske är bra det. Jag älskar den!

MAKE LOVE / CAROLINA


paradise hotel


beroende av skiten
MAKE LOVE / CAROLINA


Good Vibrations


call on me
MAKE LOVE / CAROLINA


Balmorhea - Truth


MAKE LOVE / CAROLINA


precis som Romeo


med varm choklad ligger jag under täcket & kollar på Sveriges mest patetiska program som jag endå inte kan sluta kolla på - Paradise hotel.
MAKE LOVE / CAROLINA


daydreaming


MAKE LOVE / CAROLINA


Pixie


MAKE LOVE / CAROLINA


farfetch


MAKE LOVE / CAROLINA


22.22

jag har gjort det ultimata man kan göra en död söndag som den här, nämligen jobbat. Nämligen tränat. Nämligen städat. Så äckligen jävla pretentiöst.

En fågel viskade i mitt öra att det ska bli kallare i veckan. Så förargligt att jag och mamma har bokat hotell i Dubai idag då. Lördag, 25 grader och sol.

MAKE LOVE / CAROLINA


raquel zimmermann


MAKE LOVE / CAROLINA


less is more


MAKE LOVE / CAROLINA


broarne.se

Även om jag absolut inte vill flytta hemifrån får den här webbutiken mig att bara vilja köpa en lägenhet, inreda den, sen flytta hem till mitt föräldraboende igen. Snygga grejer. Minst sagt.


MAKE LOVE / CAROLINA


hey you


MAKE LOVE / CAROLINA


Inglorious Bastards


elin har hittills gjort mig sällskap denna Lördag. Nu har hon lämnas mig för att gå på bio. Ska jag kolla på film med min ena halva av min familj.
MAKE LOVE /CAROLINA


golden eye


MAKE LOVE / CAROLINA


Vogue


Nu åker jag in till stan med min far <3
MAKE LOVE / CAROLINA


dagens dilemma

Jag ville läsa min bok på bussen på väg hem till Robin. Men fjortisar satt och skrek längst bak i bussen och på platserna framför mig satt en kärring och berättade om semlorna hon hade köpt idag till sin kärringkompis. Jag hörde inte vad jag själv läste, jag hörde bara massa fjortisskrik och kärringsnack. För att inte tala om hur irreterad jag blev när NÅGON´tände en cigg i bussen. Synd att jag inte spydde, även om jag var nära, jag hade spytt på den dära "NÅGON" i så fall, samt böjt mig över kärringparet och förklarat att det inte är semladagen idag, det är Januari. Håll käften så jag kan läsa min bok! Förlåt. men jag är på sånt fruktansvärt dåligt humör, jag ville ju bara läsa min bok!

imorgon ska jag på stan med min pappa. hörde ni, MIN PAPPIIIIISPAPPA!
MAKE LOVE / CAROLINA

Dancing in the dark


så förbannat snygg. så förbannat dyr.
MAKE LOVE / CAROLINA


street style


MAKE LOVE / CAROLINA


Cheers Darling


Cheers Darling väskan jag blev klar med för några dagar sedan. Från skiss till färdig produktwww.carhar.devote.se

MAKE LOVE / CAROLINA

PIMP MY AXL


vivistyle.se
MAKE LOVE / CAROLINA


Balmain


MAKE LOVE / CAROLINA


confortably numb


MAKE LOVE / CAROLINA


KusinVitamin

Mitt immunförsvar har svikit mig, igen. Mina halsköttlar bråkar med mig, igen. Dom svullnar upp och jag låter som en hes kalle anka när jag pratar. Så, nu ska jag ta tag i detta på riktigt. Mormor gav mig en bricka där man lägger i tabletterna man ska ta under veckans gång i olika små fack som är uppdelat i morgon, lunch, kväll, natt. Dom ska jag alltså fylla med allt som stärker immunförsvaret, Zink, C-vitaminer, B-vitaminer, E-vitaminer, D-vitaminer samt vitlökskappslar. Om inte mina köttlar vill ge sig efter denna behandling opereras dom bort, något jag gärna undviker.

MAKE LOVE / CAROLINA

COBRA



sitter uppe i natten & syr en väska med nitar på utav tyget och nitarna jag fick i julklapp.
MAKE LOVE / CAROLINA

19.22

åkte hem till pappa för att få lite sällskap när mamma var på jobbet. Johanna har fått en förkylning samt feber, pappa är trött efter sin tidigare sjukdom och Axel är förkyld. Ett härligt gäng att umgås med när jag själv bär på VÄRLDENS sämsta immunförsvar. Naaaaaaaaaaaaaaaaaaat. Åkte till stan, köpte två tunikor och ett par leggins. Nu är jag redo för Dubai!

MAKE LOVE / CAROLINA

kings of leon


living the dream


MAKE LOVE / CAROLINA


Godmorgon


duscha, träna, åka till pappa, sy. Det är min dag, än så länge.
MAKE LOVE / CAROLINA


00.00

Eftersom jag glömde flytta med min symaskin när jag flyttade från pappa till mamma igår så tänkte jag ta den idag. Mamma erbjöds sig att skjutsa mig så jag slapp släpa den på spårvagnen. Så så fick det bli. Köpte tyg igår för att sy ett linne utav idag. Samt t-shirt färg. Har även precis målat mönster och nålat upp en fuskskinnväska. Allt är klappat och klart för att sätta gasen i botten och sy lite. När jag packar upp symaskinen har jag glömt pedaljäveln hos pappa. Det är bara att åka hämta dig imorgon..gfncmhvkslfäö¨åadvåaä. så jävlA tröttsamt!!

MAKE LOVE / CROLINA


För kärlekens skull

Pappa har kommit hem. Han skrev ut sig själv ifrån sjukhuset igår för han var så trött på sjukhusmaten, rumskamraterna och miljön. Min bonusmamma Johanna fyller 38 idag, och det är 11 dagar kvar tills jag åker till Dubai! Det firar vi med en Eldkvarn text - Fulla för kärlekens skull.

Nånstans slog klockan fyra
Och ute faller regn
Jag reser om en timme
Maria sover än
Vi satt på Rörstrandsgatan
Igår kväll och drack vin
Hösten fyllde våra hjärtan
Två älskande var vi
Och väskan är redan packad
Men jag vill inte gå
Hur lämnas man den man älskar?
Jag kommer aldrig att förstå
Det fanns en tid för länge sen
när mitt hjärta var av sten
Jag kunde lämna allt och alla
jag bytte roll och scen
Nu rullar tårar nerför kinden
när jag kör genom Söder Tull
Ikväll ska jag bli full för kärlekens skull

MAKE LOVE / CAROLINA

15.10

När pappa låg på neurointensiven låg han i ett rum tillsammans med en annan man i 40 års åldern, kanske till och med yngre. När jag & Johanna hälsade på pappa träffade vi hans 6 månaders samt, två åriga döttrar och hans fru. Hon berättade att han varit med om en bilolycka, han hade inte haft bälte på sig och fick en svår skallskada som trycker mot den delen av hjärnan där talet sitter. Hans arm är bruten, samt bäckenbenet. Han ligger där på sängen och glor upp i taket, ingen reaktion när någon pratar med honom. Jag är rädd för att deras liv aldrig kommer bli detsamma mer. Johanna och jag pratade om dom idag och hon berättade att hon har tänkt på dom varje dag sen vi träffade dom. Livet kan verkligen förändras en minut efter en annan, för vem som helst, när som helst.

MAKE LOVE / CAROLINA

live in unity


MAKE LOVE / CAROLINA


H&M SUM


panikbläddrat i h&m katalogen om vart annat i en vecka nu. Kan inte vänta till sommaren. Vill ha sommar nu. Vill ha kläder nu! Skulle beställa en hög igår, men det spelar ju ingen roll om man bestället nu, det kommer inte förrän i April. Helt meningslöst med andra ord.

BLACK


MAKE LOVE / CAROLINA


sumertime


MAKE LOVE / CAROLINA


die young stay pretty


MAKE LOVE / CAROLINA


TATTO YOU TATTO ME


Pratade tatuering på jobbet idag, samtalet slutade med att samtliga medarbetare på McDonald's Postgatan visade sina tatueringar för varandra, UTOM JAG. om jag ska tatuera mig ska jag inte göra det för grupptrycket, men verkligen ALLA är tatuerade nu för tiden. om! jag säger om! jag ska göra något, ska det vara riktigt, riktigt genomtänkt! Så många gånger jag har vaknat på morgonen, kallsvettig med hjärtat i halsgroppen, för att jag drömt att jag tatuerat 1+1=3 på ryggen, samt en stor jävla clown på benet. Nä, om jag ska tatuera mig, så ska det vara RIKTIGT genomtänkt.

MAKE LOVE / CAROLINA

Godnatt.

Har precis avslutat kvällen med ett bad. Ätit Nobless choklad och funderat på att träna imorgon. Läst Resan genom ensamheten av Plura Johnsson. Den är så bra. Jag vill aldrig läsa ut den.

Amanda, jag har skissat på hemsidab. Klappade mig själv på axeln när jag blev klar, den blev skit snyyggg. Men du måste givetvis godkänna den.

MAKE LOVE / CAROLINA

goosebumps


MAKE LOVE / CAROLINA


ja


MAKE LOVE / CAROLINA


inspire


MAKE LOVE / CAROLINA


MINT


70 spänn
MAKE LOVE / CAROLINA


net-a-porter

MAKE LOVE / CAROLINA

Good Charma



MAKE LOVE / CAROLINA


sådan syster, sådan bror


MAKE LOVE / CAROLINA

18.05

bloggar, webbshoppar. Spelar fan ingen roll - jag hatar musik som spelas upp när man trycker sin in på sidan, som blandas och skär sig med min iTunes musik! får lite smått panik.

trevlig fredag min vänner.
MAKE LOVE / CAROLINA

CHAIN ME



MAKE LOVE / CAROLINA


15 dagar

tjugofem grader och sol, man tackar. Om 15 dagar åker vi till Dubai. Vi är lika med Jag, mamma och Amanda. Jag efterlyser ett par vita shorts!

MAKE LOVE / CAROLINA

less is more


har lärt mig värdet av detta liv.
har lärt mig att familjen betyder mest.
har lärt mig att uppskatta det lilla.
har lärt mig uppskatta livet.


nu åker jag till pappa <3
MAKE LOVE / CAROLINA


dady.


MAKE LOVE / CAROLINA


I go wherever you will go


MAKE LOVE / CAROLINA


11 Januari 2010

Har varit hos pappa. Han är verkligen sig själv, säger en del konstiga saker eftersom han fortfarande har ett virus i hjärnan, men det var bara trevligt. "Vad fina ögonbryn du har Carolina" eh. Aa, tack. Va fan? haha. Dessutom lovade virrpannan mig att vi skulle åka till Madrid och kolla på fotboll i Vår. Det tackar man ju inte direkt nej till. Ska åka dit imorgon på morgonen. R kommer snart och jag måste hinna spela the sims.

MAKE LOVE / CAROLINA

I can still hear you breathing.

åh. gud. Nytt liv säger jag bara! Jag har städat mitt rum. Ska för första gången på typ 10 dagar kolla mig i spegeln, kanske duscha. Imorse åkte jag, johanna, pappas bror Ingmar och min syster Amanda till sjukhuset. Blev faktiskt ett riktigt lyckat besök. Utan panikångest och tårar. Vi sitter i anhörigrummet och väntar på att sjuksköterskan ska komma. Det första hon säger när hon kommer in är att "Mats ville ringa hem, har han gjrot de?" Va?! är han vaken. Kan han prata?! Minns han oss?! Johanna sprang in till pappa. Själv fick vi vänta på kuratorn och läkare nummer 2. Bara bra besked i dag må jag säga. Pappa har lunginflammation, kraftig bihåleinflammation som förmodligen vandrat upp i hjärnan via centrala nervsystemet. Kanske inte så bra besked, men det viktiga är att det inte längre är livshotande. blev så glad när jag fick krama hans hand och han kunde prata med mig! Han fick dricka LOKA mineralvatten (som han hatar) ur sugrör och hostade som en galning. Ska åka dit med Johanna i kväll för att lämna sportmagasin, aftonbladet, glasögon som han frågat efter och mineralvatten som han tycker om. Han kommer inte komma hem förrän om minst 3 veckor, eftersom rehab väntar. Men det får ta den tid det tar, huvudsaken är att han finns kvar hos mig, hos oss. Jag längtar så mycket tills han kommer hem, tills vi kan åka till frankrike och han kan lära mig tennis. Tills vi grillar ute på uteplatsen i solen, tills vi ska kolla på Eldkvarn igen! ååhåå, jag kan knappt vänta.

MAKE LOVE / CAROLINA

21.55

idag känns livet lättare. Stenar har lättat från mitt hjärta. Nu är det helt plötsligt mycket skönare att le. Att skratta. Pappa var vaken idag när Johanna kom till sjukhuset. Han behöver knappt någon sömnmedel längre. Han kan dock inte prata eftersom resperaton som hjälper honom andas räcker honom ner i halsen. Infektionen dom hittade i blodet har minskat och imorgon ska jag åka dit och hälsa på. Kanske ska köpa med lite sportmagasin?

MAKE LOVE / CAROLINA

02.19

som sagt, skickar jag sms till pappa lite då och då. Även om jag vet att mobilen ligger hemma, i vårat kök och pappa kommer inte svara. Trots det, skickar jag sms till honom, för att det känns lite lättare att andas då. Lite lättare att leva. Lite lättare.

"Idag har jag lyssnat på rosen i sevilla, läst pluras bok och tänkt på dig. Grät av glädje idag när johanna berättade om ditt livstecken idag! Axel blev jätteorolig och skrynklade ihop ansiktet. Men klappade mig på benet som tröst :-) hallå! Kom hem snart pappa! Puss"


Godnatt


en bit på väg

Jag får vänta några dagar mellan sjukhusbesöken eftersom jag märker att jag får världens panik anfall och gråter oavbrytet varje gång vi åker där ifrån. Johanna fick besöka sjukhuset själv och kom hem och berättade att dom hade lättat på sövningsmedel så att pappa kunde vakna upp lite. Doktorn hade pratat med honom, bett honom röra handen, röra foten, osv. Vilket han hade gjort! Detta livstecken från pappa kan jag leva på hela dagen.

saknar honom något fruktansvärt.
MAKE LOVE / CAROLINA

godnatt

Jag tänker på dig varje dag och ibland ser jag framför mig hur du går omkring i lägenheten, hur du leker med Axel, dricker vin, kysser Johanna i nacken, skojbråkar med mig och skrattar.

Tårar löser ingenting, men vad gör man? När man är totalt maktlös.
MAKE LOVE / CAROLINA

00.33

jag skickar sms till dig pappa varje dag, i hopp om att du svarar. Jag skickar sms till dig för att berätta om hur jävla mycket jag saknar dig. Jag skickar sms till dig varje dag, även om jag vet att mobilen ligger där hemma, i köket, på laddning, precis som du lämnade den. Du får komma hem snart. Jag vill att du lagar din goda mat till oss, lyssnar på Eldkvarn tillsammans med oss samtidigt som du dansar din köksdans som Axel alltid ska försöka härma. Du får inte lämna mig nu, jag behöver dig.

tll alla mina vänner. Det värmer verkligen när jag får höra att ni tänker på mig. Jag svarar inte på alla sms, på grund av att man ibland inte orkar. Det låter ganska konstigt, att man inte ens kan svara på ett sms, men ibland orkar man liksom inte ens tugga, kolla på tv eller prata. Men jag blir jätteglad för alla sms, även om jag inte svarar.

MAKE LOVE / CAROLINA


5 Januari

tillbaka på ruta ett. Dom vet tydligen inte ens till 50% att det är hjärninflammation. Vad är det då? Vad är det som händer med min pappa? Sjukdomen gör honom till ett monster och jag är så fruktansvärt rädd för det där monstret som spökar i pappas kropp. Varje dag är en jävla pina. Hela tiden sysselsatt för att inte behöva gå omkring och tänka på det värsta, som faktiskt kan hända. Men, vad om än händer så bär jag på pappas bruna ögon, med stolthet.

4 Januari

lyssnar på Rosen i sevilla och tänker på min pappa.

MAKE LOVE / CAROLINA

Min älskade pappa.

Hjälplös kunde jag bara se på när pappa fördes till sjukhus den 2 Januari 12.42. Jag var inte hemma, men fick reda på allt genom telefonen. J ringde och i andra luren hör jag henne gråta, och säger "pappa är jättesjuk!" Jag minns bara att jag upprepade gånger sa till mig själv Nej, nej, det här är inte sant. Han är inte alls sjuk. Det här händer inte.

J åkte tillsammans upp till sjukhuset med pappa och jag & robin åkte hem tillsammans med Axel till J:s arbetskamrat. J:s mobil hade dött & pinkoden var glömd så jag och janne fick åka upp och lämna pinkoden på sjukhuset. Jag sa hela tiden att jag inte ville träffa pappa. Jag vill inte se honom likblek i ansiktet, slangar, dropp och allt sånt där skit. Jag pallar inte. Vi blev hänvisade till koridoren där J väntade, i precis det ögonblicket som den stora porten till koridoren öppnar sig ska sjuksköterskorna flytta pappa till en annan sal. Jag ser honom på långt håll, långt där borta i koridoren, ligger där, helt livlös på sjuksängen. Det räckte för mig, jag kan sitta här i hundra år för att någon över huvudtaget ska få ett humm om hur det känns att se sin pappa så där. Det här ÄR det värsta jag varit med om, i hela mitt liv. Om jag hade fått välja att byta ut min friska hälsa mot hans sjukdom hade jag gjort det, utan tvekan. Min älskade pappa. Fel pinkod var det också. Förbannat.

Det är konstaterat hjärninflammation. Just i detta nu ligger han fortfarande nersövd, med dropp och är ej kontaktbar och kommer inte vara det förrän tidigas Tisdag. Det återstå & se. Och du, din jävla känslokalla jävel som ringde på pappas mobil och frågade när han skickar in sin artikel och sedan sa med skrattat i halsen "jaha, kommer han dö eller??" Den vackra dagen du ligger där kommer jag skratta hela vägen till sjukhuset.

MAKE LOVE / CAROLINA

godmorgon


MAKE LOVE / CAROLINA


19.19

den här kvällen kan bli antingen, eller. Åt helvete eller underbar.

cry me a river


fuck it


Eldkvarn

Rosen i Sevilla

Det finns en ros i Sevilla

röd i månens sken
Mitt hjärta stod stilla
min älskade

nyårslöften

1. Sluta bita på naglarna!
2. Ta studenten och få goda betyg
3. Resa lika mycket som under 2009
4. Starta "Store 814"

gott nytt år.


nu ska jag äta hårdkokt ägg med amanda. hon vill inte gå till donken med mig...
MAKE LOVE / CAROLINA


RSS 2.0