TAVELHYLLAN


Skissar lite på tavelhyllan som ska upp ovanför sängen! Den ska ju givetvis fyllas med massa personliga minnen och tillhörigheter. Någonting i den här stilen tänker jag mig? Är ute efter dom perfekta sängborden också. Mission impossible!

MAKE LOVE / CAROLINA

Dagens moode: VEMOD


FIIIIIRE!!!!

Jag började jobba på när jag var 16 år. Sena kvällar efter skolan, helger och lov. Det var inte förrens efter gymnasiet som jag verkligen började trivas med mina arbetskamrater. Med åren har vi verkligen blivit ett härligt gäng som inte bara steker hamburgare tillsammans, utan också super oss själva under borden tillsammans.

Trots det finns det personer som häller salt i såren. Som inte bryr sig hur folk runt omkring dom varken mår eller säger. Som endast bryr sig om sin egen kariär, pengar och liv. Tro mig, jag har flera gånger kännt mig oerhört oduglig, förd bakom ljuset och lurad i många sammanhang. Det tar på psyket. Det tar på psyket att igentligen vart enda minut utav din tid sitta i stand by att bli inringd. Dag som natt. Det tar på psyket att få jobba i två veckor med för små skor och INGEN varken bryr sig eller orkar göra någonting åt det. Det tar på psyket att dina värdefulla injobbade timmar, inte stämmer överens på lönespecifikationen och har helt plötsligt blivit färre?! Det tar på psyket att ALDRIG veta hur ens schema kommer se ut nästa månad, kommer jag få in tillräckligt med pengar? Det tar på psyket att ena dagen börja sitt pass klockan 06 på morgonen och andra dagen börja 15 och jobba till 21. Det tar på psyket att den personen man ska lita på till hundra procent pissar på en rakt i ansiktet, för dom kunde inte bry sig mindre. Det tar så mycket på psyket att jag idag, 29 Februari 2012 säger upp mig. Jag orkar inte mer. Jag orkar inte en enda instämplad minut på det stället mer. Tack för 4 år. Tjoföljt.

MAKE LOVE / CAROLINA

John ME - Love is my drug

When you are feeling tired
I'll lay there with you
When you get up early in the morning
I'll get up with you
If you have a craving
I'll get it for you
If you wanna take a ride all by yourself
I'll be waiting for you

Love is my drug, is my medicine
Stay with me honey, stay with me honey, stay with me
Love is my drug, she's my heroin

MAKE LOVE / CAROLINA

Weekend.

Eftersom jag inte bor hemma längre, och hinner princip aldrig ens komma hem och hälsa på, tog jag min lediga Lördag till att vara lite med lillebror. Burger Kring, leka i lekpark samt baka chokladmuffins stod på schemat. Frågan är om det var bra eller dåligt att en bakfull och ännu mer lekfull Andreas hängde med på mitt äventyr med Axel. Jag blev typ fjärde hjulet, tjena! Axel envisades med att ha på sig tusen gånger förstora solglasögon i bilen, bara för att Andreas hade det. Andreas uttryck som "polarn" och "rock 'n' roll" blev Axels nya. Efter att ha pekat ut den största jävla leksaken på hela ica Maxi och kollat på Andreas med hundögon var dom vänner för livet.

Lördagskvällen blev en timmes löp. Gött jacuzzibad efteråt, sen middag med Andreas, Tobbe och Khörven. Sänkte en törley, hoppade in på Excet. Jag och Andreas sjöng och dansade till Baywatchlåten i toalettkön, vilket förmodligen inte uppskattadet utav NÅGON. Speciellt inte tattarna som stod bakom oss i kön som förmodligen råkade se att jag hade min mobil nerstoppad i bakfickan och inte kunde hålla sina små fingrar i styr. Mobilen borta. Var sur som en vulkan korsad med en tornado. Åkte hem lika sur, spydde och somnade i fel säng. Vaknade av att Khörven som hade däckat i trapphuset, nu vaknat och attakerat dörrklockan. Några timmar senare gick jag och Andreas in i 3 butiken och gick ut med en sprillans ny iPhone 4S, UTAN att öppna plånboken. Ibland ska man bannemej ha tur i oturen.

MAKE LOVE / CAROLINA

Trots att friheten är en mänsklig rättighet, tas den gång på gång ifrån oss.


weilöv 21 år.



Tack för igår!!!
Idag är jag jävligt hes och en spräckt armbåge.

MAKE LOVE / CAROLINA

still going strong...


cozy


dödstrött

...och nu ska jag iväg till jobbet och inventera. 15 - 00.
Jag längtar REDAN efter att få lägga mig.

MAKE LOVE / CAROLINA

vivistyle.se


If you want others to be happy, practice compassion. If you want to be happy, practice compassion.



Ledig söndag

Dagarna går mestadels åt till att jobba. Men idag har jag för första gången på 8 dagar varit ledig! Andreas hämtade mig efter jobbet igår, åkte direkt upp till Mjörn (där Andreas föräldrar bor). Åt 10 kg skaldjur och drack gin & tonic långt in på småtimmarna. Vaknade av nygräddade croissanter. Efter en lång och utdragen frukost tog vi en två timmars prommenad! I morgon blir det jobb på Cubus, 10 - 18. Godnatt mina kära.


MAKE LOVE / CAROLINA

RSS 2.0