right.


hur skööön är inte bruden till höger?! sjukt slappt snygg. Från och med nu skriver jag upp svarta converse på min köp in lista.

give It to me baby


MAKE LOVE / CAROLINA


gott nytt hundår

min dag kommer se ut ungefär så hår:
11.30 - 13.00 Åka till Allum och köpa bh.
13.00 - 15.00 Städa mitt rum.
15.00 - 16.30 Duscha, sminka, fixa.
17.00 - 18.00 Min & Amanda Weilövs familj ska kolla på GP's fyrverkerier uppe på Gothia Towers.
19.00 - 22.30 Hem till Elin för födelsedagsfest!
22.30 - 23.30 Åka dit Amanda Weilöv & Frida Manhem är.
00.00 Kommer jag antagligen mörda någon med min champagne kork eftersom jag är värdelös på att öppna sådanna på ett snyggt sätt. Kommer heller inte skicka nyårs sms. Helt onödigt. Man minns ju endå inte dom dagen efter. Okej, robin kan väl få ett i alla fall. Nåväl. Vid det här laget på kvällen firar jag som alla andra tolvslaget. Efter det får vi se vart vägarna bär mig.

MAKE LVOE / CAROLINA

du är det hjärta jag väntat på.


MAKE LOVE / CAROLINA


why don't you stand by me?

jag vet att hon försöker klippa våra band. Därför hatar jag att du åker till Norge tillsammans med min rival. Hon försöker ta din hand och övertala dig att du inte är kär i mig. ett eller två år sedan, det spelar ingen roll, hon kommer endå inte sluta vilja ha dig. Försöka få dig. Jag trodde aldrig du skulle vilja försätta mig i den här situationen. Jag trodde aldrig du skulle åka efter alla dom tårar du fåt se rulla ner för mina kinder. Jag trodde aldrig jag skulle känna mig så här lämnad, trots att jag egentligen inte är det. Det är inte dig jag inte litar på, det är hon. Men gåtan som fortfarande gnager i mitt huvud är att du väljer att  tar fighten & alla konsekvenserna av det här som kommer komma i efterhand BARA för det här?

fuck it.

blame it on me

Det är säkert bara fel på mig, men det känns verkligen som om du lämnat mig. Men det har du ju inte, du har ju bara åkt till Norge.

Fuck it

lovely

godmorgon. Sitter hemma hos R i hans säng och väntar på att vraket ska gå upp med mig och äta frukost. Han ska bara "momma" sig lite. Som han kallar det... In till stan sen och träffa Amanda för att köpa alla behörigheterna till nyår. Jag blir så trött. Hur gjorde jag nyår till en stor grej för mig? Nåväl. Nu är det det som det är. Klänningen ska fixas ikväll också. Imorgon smäller det. Gothia Towers med min familj och amandas familj, sen hem till Elin för födelsedagsmiddag sen ska jag möta upp Amanda och co. Och du Amanda, jag har gjort två personliga champagneglas till dig och mig, skit stolt, dom kommer med all säkerhet gå sönder innan jag hinner fram till dig på tolvslaget. Glasen kostade endå 1,50 kr styck på IKEA, men jag ska göra vad jag kan.

MAKE LOVE / CAROLINA

18.12

aquatini melon rush, aquatini strawberry crush, chapel hill chardonnay, samt Torres San Valentín. Gott nytt år på dig med. H&M katalogen för spring 2010 låg på hallmattan när jag kom hem så jag har totalt glömt bort att fortsätta på min nyårsklänning. Helt ärligt, jag vet faktiskt inte riktigt vad jag håller på med. Trodde det var enklare än vad det var, jag ville ha mig en utmaning, men jag har tröttnat. Skit i samma. Huvudsaken är att den blir bra, & om jag inte bli klar med den till nyår köper jag en annan för 250 spänn på rean. Hade egentglien bestämmt mig för att inte bry mig särskillt om nyår det här året. Allting blir så hettsigt. ny klänning, nya klackar, nya naglar, dricka fint och vara brun. Jag skulle egentligen inte bry mig, men nu sitter jag här likt förbannat detta jävla år igen och har köpt nya klackar, syr en ny klänning, och pungat ut pengar för att dricka fint när jag egentligen bara vill dricka en kall mariestad. Så ska JAG, Carolina, dricka vin och skumpa. Herregud.

MAKE LOVE / CAROLINA

värm mina fötter


MAKE LOVE / CAROLINA


år 2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Reste till ett helt främmande land ensam. Kanske inte helt ensam, Robin var ju med.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Ja. jag slutade bita på naglarna under några månader i slutet på sommaren. Men nu har gnagandet börjat igen...
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Bara en bekant.
4. Dog någon som stod dig nära? Ingen som stod mig nära. Men någon som stod nära mina nära.
5. Vilka länder besökte du? Tunisien, England, Danmark, Thailand, Italien & Frankrike
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Eget företag!!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Inget speciellt datum. Men alla underbara sena utekvällarna med mina vänner under sommaren. Sjuuukt oförglömliga. Och "Tunisisk afton" på stranden i Tunisien, när Robin red kamel. hahaha
8. Vad var din största framgång 2009? Cheers Darling och FN-rollspelet i skolan. MVG, katchiiiing!
9. Största misstaget? kan inte vara mer än människa, gör massa misstag. stora som små. tyvärr
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 5 halsflussar.
11. Bästa köpet? En klänning som jag ALDRIG kommer ångra. Passar till allt!
12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor!
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? att det har gått så bra för mig i skolan. jag har kämpat och det känns skönt nu i efterhand, det var vört varenda natt och tår.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? Alla låtar dom spelade i Tunisien! Jag köpte skivan där nere och den spelas fortfarande. Och självklart alla pepp-låtar som spelats innan utgångarna.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Berg- och dalbana. Men jag vet att det är värt att kämpa för dig. för oss.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jobbat mer och rest mer.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Lägga mig så jävla sent
18. Hur tillbringar du julen? Med båda min familjer.
19. Blev du kär i år? Kär har jag varit i två och ett halvt år.
20. Favoritprogram på TV? Efterlyst, Paradise hotel danmark, Inlåst och Mamma till en mördare.
21. Bästa boken du läste i år? "resan genom ensamheten" av Plura Jonsson
22. Största musikaliska upptäckten? Pittbull. haha
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? En tröja av Robin.
25. Något du önskade dig men inte fick? Resa till Madrid för att kolla på cristiano ronaldo med real madrid.
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Middag och mig sen utgång. tyvärr kan jag bara i skrivandets studn minnas min fruktansvärda huvvudvärk.
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Mindre trubbel och tårar.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Black
29. Vad fick dig att må bra? Alla resor. Alla pussar. Alla mina vänner. Alla utekvällar under sommaren!
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Som alltid. Cristiano Ronaldo. Men Plura är faktiskt gubbsnygg. och Levi i Inlåst. (Mitt barn ska heta Levi nu bara för det).
31. Vem saknade du? Sofia Hansson
32. De bästa nya människorna du träffade? Jag vet inte, kanske alla nötter man träffar på under jobbveckan på Dana cup.

oh my god

jag kommer åka till Dubai... samtidigt som Kissie. kvääääv mig långsamt hellre. ååhå.

rekord matchen

har precis kommit hem från rekord matchen på Nya Ullevi. Frös ihjäl och ville mest bara läsa min bok men det var roligt. Många mål, såg drock aldrig skymmten av pucken? Varför är den inte röd? Jag ser den aldrig!

Har tinat upp mina fötter med min hårfön. Nu ska jag sy lite på min nyårsklänning.
MAKE LOVE / CAROLINA

modekungen.se


den va fin.
MAKE LOVE / CAROLINA


higher


MAKE LOVE / CAROLINA


godnatt



MELLANDAGS GALEN

jag har aldrig shoppat (hatar det ordet) så här mycket i hela mitt liv! Födelsedagspresenter till mamma, elin, johanna & amanda. Grejer till mig själv - byxor, jacka & linne. Jag är mellandagsrea galen! En jävligt snål sådan. 900 spänn gick allting på. Pappa & Johanna är inte hemma, detta betyder Eldkvarn med både volymen och basen på högta nivå. Ska städa mitt rum och göra pasta med pesto till middag.

P.S ring mig gärna ikväll. Jag har kommit på att jag är lite sällskapssjuk och ingen är hemma så jag har lite abstinens.

MAKE LOVE / CAROLINA

on him. love him.


MAKE LOVE / CAROLINA


whyred


MAKE LOVE / CAROLINA


ta min hand

hur lämnar man den man älskar? det kommer jag aldrig förstå. Låt mig höra kärlekens tunga, säg att du älskar mig. Jag trodde jag sett det mesta, det här var inte vad jag hade väntat mig. Allt det där om att vara på väg någonstans, när man bara är tillbaks där allting började. Men jag har flugit föra nära solen och du har förblivit mitt tidsfördriv. Som i ett konfettiregn. Upp på taket upp på vindarna. Ner igen full av sot. Ta min hand, du tände min eld. Ta min hand, det brinner en eld.

Eldkvarn, ihopklistrat utav mig själv.
MAKE LOVE / CAROLINA

sometimes the truth hurts, sometimes not


sometimes I hate that I love you so, sometimes not.
MAKE LOVE / CAROLINA

My iLife


"vill ha dig i mörkret hos mig"
MAKE LOVE / CAROLINA


ysl


MAKE LOVE / CAROLINA


to the world you might be one person, but to one person you might be the world


MAKE LOVE / CAROLINA


dagen efter

julgodis till frukost. allting känns så jävla sorligt dagen efter julafton. Typ dött. Igår var allt så fridfullt, idag är det dött. stängt. Som en långfredag. Ska packa mina väskor och flytta hem till pappa, efter en månad hos mamma. Badrummet är äntligen så gott som färdig renoverat. NÅGON ska bada i badkaret ikväll säger jag bara! Med eldkvarn i högtalarna och kanske Eldkvarn boken i handen. mumma!

Klockan 11.00 imorgon spettsar jag och mamma armbågarna på mellandagsrean! woooooooohooooooooooooo living the dream!
MAKE LOVE / CAROLINA

GOD JUL


har precis haft det årliga julmust testet. Iår kom förra årets julmustfavorit, eldorado, tvåa. Nygård julmust blev korad vinnare av 8 olika julmuster. I jurryn satt jag, amanda, adam och johanna. Ska jäsa här hos pappa ett tag innan jag åker hem till mamma och jäser i alla julklapparna!

MAKE LOVE / CAROLINA


19.34

har glömt köpa en jävla klapp. Måste köpa den innan jobbet imorgon, där dom för övrigt införskaffat sig nya regler som går mig enormt mycket på nerverna. Vad fan ska jag göra på min rast nu? Sitta och glo upp i taket typ. Baddar dom såren med att ta med mig en bok att läsa på rasterna, men jag är endå förbannad.

Vet ni? Det kommer nog vara snö på julafton. Det var de längesedan det var. Men efter julafton ska den puts väck! annars kan jag inte ha på mig mina high heels på nyår (vad töntigt det lät, men faktiskt) Vill ju inte att det ska sluta som det gjorde förra nyår. Vrickad fot, svullen och blå. God jul.

MAKE LOVE / CAROLINA

Abbey Lee Kershaw


MAKE LOVE / CAROLINA


julstök

varför dricker man glögg på julen även om man tycker det är skit äckligt?! Ska i alla fall göra det nu... sen är det dax för att klä granen och göra knäck.

MAKE LOVE / CAROLINA

"???!?!?"?"?!?!?!


200 spänn?! ska jag köpa dom??? måste vet snart!!!
MAKE LOVE / CAROLINA


ELDKVARN


hemma från Eldkvarn! Fick en autograf från en full Plura, han som sjunger i bandet. kommer inte duscha på lääänge. åker hem till mamma och syr inatt med ett leende på läpparna och Eldkvarn i högtalarna. Fan va grymt.
MAKE LOVE / CAROLINA


smyck


MAKE LOVE / CAROLINA


14.11


polyvore
nu har jag webbdesign. hejrå
MAKE LOVE / CAROLINA


TV4 svenska hjältar

I, I will be king
And you, you will be queen
Though nothing will drive them away
We can beat them, just for one day
We can be heroes, just for one day

And you, you can be mean
And I, I'll drink all the time
'cause we're lovers, and that is a fact
Yes we're lovers, and that is that

Though nothing, will keep us together
We could steal time, just for one day
We can be heroes, for ever and ever
What d'you say?

I, I wish you could swim
Like the dolphins, like dolphins can swim
Though nothing, nothing will keep us together
We can beat them, for ever and ever
Oh we can be heroes, just for one day

I, I will be king
And you, you will be queen
Though nothing will drive them away
We can be heroes, just for one day
We can be us, just for one day

I, I can remember (I remember)
Standing, by the wall (by the wall)
And the guns, shot above our heads (over our heads)
And we kissed, as though nothing could fall (nothing could fall)
And the shame, was on the other side
Oh we can beat them, for ever and ever
Then we could be heroes, just for one day

We can be heroes
We can be heroes
We can be heroes
Just for one day
We can be heroes

We're nothing, and nothing will help us
Maybe we're lying, then you better not stay
But we could be safer, just for one day


FACEBOOK UPDATES

Julia Bostrom mamma högt och tydligt på larsas födelsedag: VAD ÄR OLLAD FÖR NÅGONTING? hahahah mami i love youuuuuuuu
Anna Karlsson Riktigt fint igår. fina män typ
Johan Ling Ljung tittade en snabbis på Paradise Hotel och skäms över att vara svensk.
Jesper Wik Kör energi drycksrace
Fredrik Strömbom hade en fett ovärd lussebullstävling med Johan. Vann dock
Patricia Gartzell Nu ska jag spela Sims! :D:D:D
Linda Johannesson Lesslie finalen i mammas pojkar gav mig nästan tårar


lite roligt faktiskt. Godnatt.
MAKE LOVE / CAROLINA


stay ups


STAY UPS! GE MIG STAY UPS!
så förbannat snyggt. sydde mina svarta kjol ikväll, imorgon ska jag köpa dragkedjor och pimpa den! OCH STAY UPS! JAG MÅSTE KÖPA STAY UPS! jag kommer frysa så mycket att jag knappt vet vad jag själv heter. Frågan är om det är värt det, annars får dom i så fall ligga i gaderoben till sommaren. JAG MÅSTE HA STAY UPS.
MAKE LOVE / CAROLINA

hur många gånger har man inte...

...ringt upp sin egen mobil från hemtelefonen eftersom man inte hittat mobilen. Sen efter ett tag upptäcker man "men! jag har ett missat samtal... Hem?... aaaaah, juste".

aja, jag gjordet det nyss i alla fall.
MAKE LOVE / CAROLINA

Lördag


halsfluss

femte gången på det här året... eller mer?
fuuuck it


11 DECEMBER

Min lillebror och mammas man fyller år idag. 2 & 51 år. Grattis!
MAKE LOVE / CAROLINA


10.13

drömde fan värsta drömen i mitt liv nyss!
min mandlar har svullnat upp. aj

Ska köpa dragkedjor till min kjol som jag ska sy, (se nedan).
lämna tillbaka en dress som jag köpte på Zara & istället
köra fin, fina skor!!!

MAKE LOVE / CAROLINA


nål & tråd


i helgen syr jag den här, fast kortare
MAKE LOVE / CAROLINA


as usual

vaknade av att en hel arm ligger bredvid mig. Min döda arm som jag verkar ha legat på hela natten. Helt död. Inget blod. Som vanligt har jag inte vaknat när mina väckarklockor ringer. Som vanligt blir jag sjukt besviken på mig själv. Tar helt på riktigt på mig det första bästa som ligger i gaderoben (läs på golvet). Som vanligt går jag hemifrån utan att äta någon frukost och som vanligt missar jag spårvagnen med en hundradels sekund. Livet suger precis liksa mycket som den gör varje jävla vinter.

MAKE LOVE / CAROLINA

orkarinte


klackarna i taket

okej. dagens hjälte heter Rebin Kurdo. Han har fixat så att jag är ledig den 17 December! JAG ÄR SÅ GLAD. obeskrivligt underbart det ska bli med lov. Jag njuter av denna stund. Som mamma kallar det, "Du har många järn i elden" Faktiskt. Med tanke på mina små projekt:

- Cheers Darling
- store814
- Jobbet
- Skolan
- Studentskiva!


höhö en riktigt festfixare. not.
Jag ska lägga mig med ett leende på läpparna. Mh, undra vad jag ska ha på mig den 17? Godnatt.
MAKE LOVE / CAROLINA

VIVISTYLE


MAKE LOVE / CAROLINA


goosebumps butterflies euphoria


MAKE LOVE / CAROLINA


VIVISTYLE



MAKE LOVE / CAROLINA


studentskiva?

Allt började med att jag snackade om att kanske ha en studentskiva. Linn visste inte ens vad det var förnågot. Linda förklarade det som att det är något rika har när dom tar studenten. Linn fattade ingenting och trodde fortfarande att det var samma sak som studentmottatgning. 20 minuter senare har jag, linda, linn och anna fyllt två A4 papper med massa namn som kan tänkas bjudas in. 100 pers. Vi får se om det blivit något. Jag är pepp som fan. Linn är också pepp, men det är hon alltid.


MAKE LOVE / CAROLINA

hurt


en tår fälldes när jag såg den här bilden igår för första gången. Så obeskrivligt hemskt.
MAKE LOVE / CAROLINA


HELL!

Den 17 December är det julavslutning. Vi ska klä oss fina och äta julbord i skolan, sen förmodligen iväg på ett förkrök, och sen utgång. Som det ser ut nu så kan jag inte vara med på varken julbordet, förkröket eller utgången. Jag jobbar på fucking jävla bajs McDonald's den dagen och INGEN vill offra sig och ta mitt pass. Fan, jag ska aldrig ställa upp och ta andra pass. Ingen tar mina!

MAKE LOVE / CAROLINA


forgive & forget


MAKE LOVE / CAROLINA

sms

Simon Lövstedt -"Jag tycker du är skitduktig i alla fall"
Jag -"Va?"
Simon Lövstedt -"Ja, du hanterar din dyslexi väldigt bra."
Jag -"Vad söt du är! Tack som fan"
Simon Lövstedt - ":) puss"
Jag -"Puss"

MAKE LOVE / CAROLINA

dream & hope

åker hem till Amanda och planerar lite eget hobbyföretag. Sen dricker vi lite öl med Frida. Imorgon jobbar jag 15 - 19. Har nästan glömt bort skolan och stressen kring den. Så jävla skönt.
MAKE LOVE / CAROLINA

Eldkvarn 16/12 - 09


JAG & PAPPA SKA GÅ PÅ ELDKVARN! sitter och lyssnar på lite låtar jag inte hört av Eldkvarn. Måste sjunga med i varenda en! Kommer förmodligen vara den enda människan under 50 där. höhö. Det här ska bli så jävla grymt!
MAKE LOVE / CAROLINA

13.02


MAKE LOVE / CAROLINA


anteckningsblock

Velvet
Cat fight
Goosbumps
Zeal

Top secret
Dangerous dream
Fuego
Red pepper
store814

lara stone


MAKE LOVE / CAROLINA


Fjärde December

Lyssnar på Eldkvarn - Kärlekens tunga

Har köpt en klänning! En klänning som mamma kommer kolla på och säga "Fin. Är den till dig? Den är inte riktigt din stil". AS tjejig klänning. Eller fodral kallar man det väl. Det är puffärmar. Vet inte om jag kommer våga då omkring i puffärmar? Dessutom är det en sådant där fodral där man är tvungen till att inte äta någonting på hela dagen för att inte plutmagen ska vara det första man ser när man har på sig den. 199 spänn, jag har haft den i ca 30 minuter och jag har redan massa negativa saker om den. Kanske ska lämna tillbaka den då...

fuck den här helgen.
MAKE LOVE / CAROLINA

NEW YEARS DRESS


Här är min nyårsklänning & NEJ jag har inte köpt den för 3500 kr som orginalet kostar, jag ska sy den. Kommer sitta hela december antagligen, men jag måste få en utmaning känner jag. Och givervis syr jag den för mitt klädmärke Cheers Darling. Mitt liv typ. (Obs! när nyår börjar närma sig, fråga min inte om den är klar, för det kommer den förmodligen inte vara. Känner att detta projekt kommer sluta i blod, svett & tårar. Men jag ska försöka få ihop skiten. Ryggen kommer blir svår)

MAKE LOVE / CAROLINA

That's not my namn

Jobba 15 - 21 och sen är det Freeeedag imorgon!!! Himmel, veckan gick fort. I helgen ska jag givetvis jobba, men det är inte förän på Söndag. Amanda & Jag ska planera inför bloggshoppen vi ska öppna snarast. Vad utbudet ska vara osv. och för att inte glömma, det svåraste av allt, ett namn på skiten!

MAKE LOVE / CAROLINA


like hell


MAKE LOVE / CAROLINA


-

Minusgraderna kom verkligen exakt den 1 December. 6 jävla minus. Jag klädde på mig dubbelt så mycket kläder än vad jag behövde eftersom jag inte ville inte frysa. Svettades givetvis ihjäl på vagnen och i klassrummet. Fick sparka av mig skorna och vela omkring i strumplästen. Fastnade i en jävla lös spik i en list på golvet i skolan och drog upp halva strumpan. Så nu sitter jag här i en fotölj hemma, och syr ihop mitt lilla hål i min lilla strumpa. Som en liten kärring.

MAKE LOVE / CAROLINA


over and out


det är fint.
MAKE LOVE / CAROLINA


cops

Idag spontanringde pappa mig, det händer inte så ofta, men ibland händer det när jag inte varit hos honom på länge. Men jag var & hälsade på honom igår, så därför trodde jag att han ville något speciellt. Han satt i bilden, och kanske ville han testa sin nya högtalar funktion som sitter i backspegeln. När det ringer så synd telefonnummret i backspegeln och när man pratar hörs det i hela bilden, det tycker han givetvis är otroligt roligt. Men jag tvivlar faktiskt på att han bara ringde för att testa den. Han frågade mig om jag hade övat på att göra kulerbyttor. Öhm, nej. Brukar faktiskt inte göra det på min fritid faktiskt, konstigt eller? Han hade läst att detta ingår i polistestet. Helt plötsligt ville han att vi tillsammans skulle leta upp en intensivkurs för att kunna ta körkort. Va fan har hänt med gubben? Innan har han inte varit så intresserad av att prata om mitt körkort, lite nervös att hans plånbok ska ryka kanske, även om jag har sagt att jag ska betala själv. Men idag, då var det plötsligt sjävklart att jag skulle få hjälp med det... "jag ska leta upp en bra intensivkurs i stan. för körkort måste du ju ha om du ska bli polis". Sen kom det en glad avslutningsknorr på samtalet. Pusshej.

Har faktiskt tänkt på detta. Det tar nog en stund innan killar/män/pappor börjar förså det man säger. Jag har verkligen ett mål i livet som jag är stolt och glad över att jag har hittat. Detta har jag sagt till pappa, men glädjen till att hans dotter hittat sin grej i livet kommer liksom 2 veckor senare. Så sjukt, men roligt att han var glatt inställd till det. Så jävla trögt bara. Jag är långt ifrån feminist, men fan va tröga killar är. Efterkloka typ. Äh, hatar att dra alla över en och samma kant. Men endå.

Godnatt.
MAKE LOVE / CAROLINA 


sko daj


MAKE LOVE / CAROLINA


stop and stare

mamma fick trösta mig inatt. vred och vände. somnade vid 4. detta tar över mig. tänker på det innan jag somnar på kvällen, tänker på det när jag stiger upp på morgonen. Fast idag pallade jag inte med skolan. För mycket blod, svett och tårar som måste tas om hand om. Om jag hade kunnat dra ifrån allt det här just nu hade jag gjort det, utan att säga någonting. Så får du se hur det känns. Lögner, bortförklaringar, krossade förhoppningar. Jag spyr! fattar du! Jag spyr!

RSS 2.0