19.55



25 juli

Du är det bästa som hänt mig.

AND I HURTS WITH EVERY HEARTBEAT.

Det är väl såhär livet kan vara ibland.
Känner mig halv och apatisk. Svettas och skakar. Vad ska jag göra?

Jag älskar mina arbetskamrater för att ni gör så att timmarna går snabbare.
Jag älskar mina vänner för att ni finns.
Jag älskar Elin Pernestam för att vi kan gråta ikapp.
Jag älskar dig, Robin Börjesson.

MAKE LOVE / CAROLINA

Det kunde varit värre.

Jag kan andas i alla fall, även om det är svårt i vissa perioder.
Hittade inte hem efter utekvällen igår. Hoppade av bussen och hittade verkligen inte min port. Den var borta. Tills jag upptäckte att jag befann mig på fel gata. Inte lätt å vara ny i kvarteret.

MAKE LOVE / CAROLINA

No, you don't...


20.51




Bad Meets Evil - Lighters

This one's for you and me, living out our dreams
We're all right where we should be
Lift my arms out wide I open my eyes
And now all I wanna see
Is a sky full of lighters
A sky full of lighters


18 Juli.

Tomt. Så fruktansvärt tomt. Det blir alltid apatiskt tyst runt omkring sig när man kommit hem från Danmark. På båten hem var jag överens med mig själv om att det skulle bli ganska skönt att komma hem, även om det var tråkigt att lämna Danmark. Men så är vi här igen. Man kommer tillbaka till vardagen. Saknar alla där borta på andra sidan vattnet. Saknar allt vi har där, just då. Har skrikit mig hes till "vill du ligga med mig då" och dansat till mig en rejäl träningsvärk. Har haft jävligt kul, och det ska jag se till att Sofia och jag kommer ha i Frederikshavn snart igen.

Har fått igång elen hemma i lägenheten nu. Så nu är det bara att flytta in med alla möblerna. Allt detta kommer ske på Torsdag, med mamma och Jesper som flytthjälp. Ikväll ska jag ÄNTLIGEN få träffa min man, som jag inte sett på 23 dagar!

MAKE LOVE / CAROLINA

vi är dom som förlortar men jublar ändå. Vi är dom som kan skratta åt allt med varann.




DANMARK I MORGOOOON!!!



Fredag.

I går drog jag och johanna en promenix till lägenheten. Var tvungen att gå dit och påminna mig om hur den såg ut. Den är nu helt nytapetserat - ljus och fin. Hade med mig en toarulle hemifrån, så nu har jag kissat mitt revir. Har överlåtit äran till Elin att bajsa in reviret i lägenheten, det ska bli spännande och se Elin... haha!

I morgon klockan 08.10 hämtar Sofia mig vid Lisebergsstationen, så kör vi gemensamt till färjan. Håller fortfarande på och tvättar, stryker och packar. Sen fikadejt med mammma klockan 16. Tjoo!

MAKE LOVE / CAROLINA

10.16



sleep tight.




like an eco in my head. "no, I just want to be with you"


nelly


Home sweet home!

Hemma igen efter 12 timmars resväg hem...
Elin är på väg hem till mig. Jag är i full gång att packa upp, tvätta och stryka. Snart ska ju allt packas ner igen för att fara till danmark. Mamma har även varit förbi och lämnat mina nya hemnycklar till mig. Åååhhh, hoppas Elin orkar ta en sväng upp till mitt nya hak sen.

MAKE LOVE / CAROLINA

I need money, not a job!


mini


Take a chance and ever look back.


"Jag vill inte lägga på... för jag vet att det kommer dröja innan jag får höra din röst igen"



09.42

Sista dagen idag, den spenderar vi i Roquebrun med sol och bad!

5 Juli

Det enda jag skriver om under min semester här i södra frankrike är mat. Havsbraxen, gazpachon, paellan... I kväll ska vi i alla fall äta pizza md mozarella, tomat och champinjoner! Kalaspizza!

Axel har nu inte bara lärt sig att pissa i pottan, utan även bajsa i den. Avföringen visar han stolt upp för alla i familjen innan någon måste hejda honom och spola ner skiten i toaletten. Är i alla fall glad över att han är glad över att äntligen slippa blöjan. Nu vägrar han pissa i blöjan, även om han har på sig den. Tänk att den lilla skitungen blir så stor så fort.

MAKE LOVE / CAROLINA

17.01



I don't leave much room in mu future for people who left me in their past.




09.57



21.07



16.34

I dag håller sig solen mestadels bakom moln, så vi spenerade dagen i ett stort shopping center. Jag fick äntligen besöka affären Jennyfer där det skrek 30 - 70 % rea överallt. Har ju inte med mig stora spargrisen hit direkt, så jag fick bara med mig lite underkläder hem. I går var sista skypedejten med Robin, nu kommer vi inte kunna höra ifrån varandra förrän på Onsdag. Sen börjar jobb i Danmark, och då vet man aldrig om och när man kan höra av sig. På fyra år har vi varit ifrån varandra max 16 dagar innan... denna gången slår det rekord med 23 dagar, och det känns.

I kväll ska vi äta Paella.
MAKE LOVE / CAROLINA

om 5 dagar...



....kör jag och Sofia på båten mot Frederikshavn! Vi träffade varandra första gången 2007 under dana cup veckan i Frederikshavn, det gick ett år, sen träffades vi igen under dana cup veckan i Frederikshavn igen. Även om vi inte hade träffat varandra på ett år, kändes det absolut inte konstigt att ses igen. Det känndes som att träffa en gammal vän från förr. Mycket att gå igenom, och prata om. Detta året är sista året på dana cup, sen tar danskarna över och vi kommer anatagligen inte jobba där längre. Dana cup veckan har, tro det eller ej, varit bland dom roligaste veckorna i mitt liv. Vi har sååå jävla roliga minnen därifrån som kommer finnas med mig under resten utav mitt liv.

Two hearts. One love. Berlocken kommer från Pearls for girls. Har köpt en till mig och en till Sofia. Tänkte ge dom när vi ska blanda ihop var och sin drink för att skåla in dana cup veckan. Vill att både hon och jag ska ha någonting som helatiden påminner oss om dom roliga utgångarna i Frederikshavn, våran lägenhet, dom långa arbetsdagarna, alla ledarträffar, den årliga avslutningsfesten, dom tidiga mornarna, dom sena nätterna på Buddy Holly, allt! Nu är det som sagt bara 5 dagar kvar innan vi åker. Sen går dagarna i Frederikshavn så fort, så jag får passa på nu och njuta över att ha det framför mig.

MAKE LOVE / CAROLINA

so young. so destructible.


030711


15.38


FRANCE @ ROQUEBRUN


sing it out loud.



16.37



The Temper Trap - Sweet Disposition

Sweet Disposition
Never to soon
Ohh wreck less abandon
Like no ones
Watching you

A moment,
a love,
a dream, aloud
A kiss,
a cry,
our rights, our wrongs.


16.46

Det blev ingen sväng till Roquebrun idag... vi var inte hemma ifrån affären förrän vid halv tre, så vi skjuter upp Roquebrun tills imorgon istället. Har hängt på uteplatsen resten av dagen. Är helt genomstekt och vill egentligen bara ligga i pappas säng och läs min bok, MEN jag har förlagt den någonstans och kan inte finna den. Måste återgå till min intensiva letande. Föresten, tack för sms Elin, mitt lilla gull. Jag kan inte svara, för jag är nu mera en fattig student (som iof inte studerar) men det var gulligt av dig att skicka det sms! Blev glad.

MAKE LOVE / CAROLINA

1 Juli 2011

Det finns ingen mjölk hemma.
Det finns ingen juice hemma.
Solkrämen är slut.
Vi ska åka och handla allesammans. Inköpslistan är lång, så det kommer nog ta ett tag. Lovade Axel att han skulle vi en jättefin överraskning när han lyckas pissa i pottan, och INTE på golvet. Nu lyckades lilleman att äntligen pissa i pottan igår. Ett riktigt hallelujia moment! Så nu måste den där överraskning köpas också... Efter det tar jag och Amanda bilen till grannbyn Roqubrun. Dom har en trevlig stenstrand där vi ska spendera resan av dagen.

Föresten, nu har jag EGEN lägenhet!!!
MAKE LOVE / CAROLINA

09.58



RSS 2.0